دوستم وقتت رو رویت نذار...اصلا فکر نکنم رویت رو سیستم هیچ شرکتی نصب باشه!!معمولا همه جا با کد و 3دی کار میکنن هم قوی ترن و هم اینکه وقتی میشه با 2 نرم افزار همه چی رو پیش برد اصلا منطقی نیست هی از این اکسترکت بگیری ببری تو اونیکی بعد دوباره بیاری تو اینیکی...![]()
قبول دارم خیلیا هنوز نمی شناسنش (البته تعدادشون به نسبت 2-3 سال پیش کمتر شده) ولی آخه مسئله اینجاست که اگه جا بیفته با رویت کار کنن دیگه همون دو تا نرم افزار هم تبدیل می شه به یکی!!!

arefe:اما 6 ماه دارم جون میکنم و خودم تنها فاز 2 رویت رو یاد میگیرم به این امید ک با اون یه کاری پیدا کنم.......
دوستم وقتت رو رویت نذار...اصلا فکر نکنم رویت رو سیستم هیچ شرکتی نصب باشه!!معمولا همه جا با کد و 3دی کار میکنن هم قوی ترن و هم اینکه وقتی میشه با 2 نرم افزار همه چی رو پیش برد اصلا منطقی نیست هی از این اکسترکت بگیری ببری تو اونیکی بعد دوباره بیاری تو اینیکی...

من با meriiil عزیز کاملا موافقم...تو گرگان دو سال شرکت استادم استقبال کرد و یکی از پروژه هاشونو بهم دادن اما متاسفانه اونقدر این پروژه سنگین بود به عنوان اولین کار ک از پسش برنیومدم...اما الان مدتیه دقیق تر نشستم و دارم روش کار میکنم...
اگه شرکتها رویت رو استفاده کنند دیگه نیاز نی ک اتوکد و تری دی رو بلد باشن...برای کیفیت رندر هم کافیه ببرن تو وی ریه مکس و اونجا رندر نهایی رو بگیرند...میدونید چ امکاناتی داره؟؟من خیلی باهاش حال میکنم...توی فاز 2 خیلی برنامه زمان بندی رو کم میکنه و کدوم شرکته ک اینو نخواد؟؟؟من ک همه تلاشمو میزارم تو شهر خودم اونو جا بندازم...به لطف خدا....