نگفته انتهای هفته جاری...گفته تـــــــــــــــــــــــــا انتهای هفته جاری...یعنی تو این هفته هروقت دلشون خواست!!!البته تجربه ثابت کرده اهالی سنجش اصولا به حرص دادن داوطلبین گرامیشون عادت دارند
تا دوشنبه نمیاد چون انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی هست وبه دلیل شلوغی سایت نتایج رو نمیزارند روی سایت عمرا. پنج شنبه هم که هیچ وقت نتایج اعلام نشده پس میمونه سه شنبه یا چهارشنبه که احتمال قوییییی چهارشنبه زمان اعلام نتایج ارشد هست. دانشگاه آزاد احمق رو ببین 3 روز پیش میگه تا دوهفته دیگه نتیج رو اعلام میکنیم بعد امروز گفته تا اواخر شهریور واقعا کودن تر از این مسئولین دانشگاه آزاد جایی ندیدمنگفته انتهای هفته جاری...گفته تـــــــــــــــــــــــــا انتهای هفته جاری...یعنی تو این هفته هروقت دلشون خواست!!!البته تجربه ثابت کرده اهالی سنجش اصولا به حرص دادن داوطلبین گرامیشون عادت دارند![]()
تا دوشنبه نمیاد چون انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی هست وبه دلیل شلوغی سایت نتایج رو نمیزارند روی سایت عمرا. پنج شنبه هم که هیچ وقت نتایج اعلام نشده پس میمونه سه شنبه یا چهارشنبه که احتمال قوییییی چهارشنبه زمان اعلام نتایج ارشد هست. دانشگاه آزاد احمق رو ببین 3 روز پیش میگه تا دوهفته دیگه نتیج رو اعلام میکنیم بعد امروز گفته تا اواخر شهریور واقعا کودن تر از این مسئولین دانشگاه آزاد جایی ندیدم
شرط میبندم همین میشهاستدلالت تو حلقم
شرط میبندم همین میشهاون وقت اگر جای بهتر از من قبول شدی باید جات رو با من عوض کنی
![]()
تا آخر شهریور؟؟؟؟پس کی میخوان اسکیس بگیرن آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا دوشنبه نمیاد چون انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی هست وبه دلیل شلوغی سایت نتایج رو نمیزارند روی سایت عمرا. پنج شنبه هم که هیچ وقت نتایج اعلام نشده پس میمونه سه شنبه یا چهارشنبه که احتمال قوییییی چهارشنبه زمان اعلام نتایج ارشد هست. دانشگاه آزاد احمق رو ببین 3 روز پیش میگه تا دوهفته دیگه نتیج رو اعلام میکنیم بعد امروز گفته تا اواخر شهریور واقعا کودن تر از این مسئولین دانشگاه آزاد جایی ندیدم
شاید امسال کلا بی خیال اسکیس شدنتا آخر شهریور؟؟؟؟پس کی میخوان اسکیس بگیرن آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی تیک آف عزیز...ولی خدارو شکر ...کاری ک مرتبط با رشتم نبود کنسل شد...(خیلی ضایع بود کارش خودم خجالت کشیدم-البته اون بنده خدا ک به من گفت یک کلاغ 40 کلاغ شنیده بود ک وقتی رفتم شانس اوردم صبح زود رفتم وگرنه سنگ کوب میکردم.....) اما امروز یه جا تماس گرفتم ک کفتن تماس می گیرند...احتمال داره اونجا اوکی شه...(حداقل مرتبط با رشتمه...هر چند اصلا کار با نرم افزار و طراحی معماری نی...اما تو کار اجرا بهم کمک میکنه...به یادگیریه همچین کاری نیاز دارو)خدا کنه این درست شه...چون دیگه بسه 3 سال طراحی کردم و با اصول و ضوابط شهرداری و نظام و مراحلش آشناییه کافی دارم...اما تو زمینه فهرست بها و متره ک الان خیلی به کار خودم و نرم افزاری ک کار میکنم میاد... دعام کنید.....اصلا حقوق مهم نی در اینجور موارد...مهم یادگیری چیز جدیده...اينو واسه عارفه نوشتم عارفه اگه شرايط كار خوب با بيمه و مزايا بهت پيشنهاد شده محض رضاي خدا تعلل نكن تو توي ايران زندگي ميكني نه اروپا بزا دستت مستقيم تو جيب خودت باشه به درك كه تو زمينه معماري نميشه فعاليت كرد گرچه اگه مشتاق باشي بازم ميتوني مطالعات معماريت رو افزايش بدي تا اخر اين هفته كه نتايج مياد مهلت داري ديگه درنگ نكن
برزخی است کنکور ارشدآخه چقدر بدبختی...حال من واقعا خراب شده...یه کار برام پیدا شده اما نمیدونم باید چ کنم!!!(مرتبط با رشتم نی...خونوادم مجبورم کردن برم...میگن بیمه و مزایاش خوبه)اما من ک 4 سال درس نخوندم ک اخرش اینجوری بشه...از طرفی تو این اوضاع بد مملکت و بیکاری خوب جایی ک همون اول بیمت میکنن خوبه ولی.....
فردا باید برم اونجا صحبت کنم...از طرفی فردا ثبت نام آزمون نظام مهندسیه...از طرفی میگم نکنه ارشد قبول بشم....از طرفی میگم قبول نشم ارشد چیکار کنم؟این کار رو از دست میدم...واااااااااییییییییییی خدایا کمکم کن![]()
arefe:اما 6 ماه دارم جون میکنم و خودم تنها فاز 2 رویت رو یاد میگیرم به این امید ک با اون یه کاری پیدا کنم.......
هرگی تو این سایت بوده باشه و دانش پژوهان قبول شه خونش پای خودشهالبته اگه من قبول نشم
![]()
این حرف من دیگه از اون حرفاست......
اگه چیزی داش که اینهمه زورم نمیومداین دانش پژوهان چی داره که هی دم از دانش پژوهان می زنه
غیر انتفاعیه؟ بابا ما رو تو واسه هنر اصفهان برنامه ریزی کردیماگه چیزی داش که اینهمه زورم نمیومد
هیچی نداره فقط اصفهانهمنم میخوام یه مدت از تهران دور شم و برم اصفهان یکم به خودم برسم
فقط همین
غیر انتفاعیه؟ بابا ما رو تو واسه هنر اصفهان برنامه ریزی کردیم
واسه خودتم همچین نظریه ای داری؟ ارشد واسه فقط کار نیست واسه من حداقل چون اصلا نیازی به کار وپولش ندارممن از همین الان که جوابا نیومده یه دلداری بدم به کسانی که ممکنه قبول نشن گرچه ارزو دارم انشالله همه قبول شن اما خب بالاخره .....نگران نباشید به نظرمن که اگه کار خوب دارید بچسبید به کارتون که 100 درصد بهتر از ارشده وگرنه هم برید دنبال یادگیری نرم افزار و .... و یه کار خوب پیدا کنید(برا کسی که خوب کار بلد باشه قطعا کار هست نگید گشتیم نبود) به نظرمن که ارشد از دور خیلی با ابهت و خوبه اما هرچی بهش نزدیک میشیم از ابهتش کاسته میشه!!!!!!!!!!!!!
آره غیر انتفاعیه.غیر انتفاعیه؟ بابا ما رو تو واسه هنر اصفهان برنامه ریزی کردیم
خب سطحش پائینه دیگه، دانشگاه اشغالیه اصلاً به هیچ دردی نمیخوره، کسی تو تکمیل ظرفیت نزندشابابا انقد رو دانشگاه کارشناسیه ما مانور ندین)))
انقدم سطحشو نیارید پایین من گناه دارررررررررررررررم![]()
تو خونه بهت گفتن تا ارشد نگیری واست زن نمیگیرن؟؟؟واسه خودتم همچین نظریه ای داری؟ ارشد واسه فقط کار نیست واسه من حداقل چون اصلا نیازی به کار وپولش ندارمدلایل شخصی دارم که از پول واسم مهمتره
آره بابا اسکیس خوب زدی یعنی 40 هم زده باشی روزانه هنر اصفهان قبولی قول میدمآره غیر انتفاعیه.
یعنی هنر اصفهان میشه....
خب سطحش پائینه دیگه، دانشگاه اشغالیه اصلاً به هیچ دردی نمیخوره، کسی تو تکمیل ظرفیت نزندشا![]()
خونه چیه بابا من مستقل زندگی میکنم داداش. برو فراتر از اونتو خونه بهت گفتن تا ارشد نگیری واست زن نمیگیرن؟؟؟![]()
واسه خودتم همچین نظریه ای داری؟ ارشد واسه فقط کار نیست واسه من حداقل چون اصلا نیازی به کار وپولش ندارمدلایل شخصی دارم که از پول واسم مهمتره