بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من چون وسط بیا بون حوض می خوایم
شنیدی می گن شاخصه معماری کویر یه لکه سبز تو دل کویر
این تناقض در معماری کویر اونو شاخص و جذاب می کنه
فک کن تو ماشینی و جاده کویر قم
سلام گاه رو میبینی
نزدیک تر میشی
از ماشین پیاده میشی
بعد صحن و یه حوض اب و درخت سبز و چند تا فواره
تو صحرای محشرم قرار بعد از اونجا وارد باغ زیبا بشیم نه
که هم اب داره همه سبزه:smile:

اره اما معمار محشر خود خداست و میدونه چه جوریه حوض رو وسط بیابون بذاره اما ما آدما که فعلا به نظرمن نتونستیم کار خارق العاده ای بکنیم! اینهمه راه لوله کشی کنیم برا وضوخونه و ... یه بخشیشم تو حوض خب اسرافه دیگه همش تبخیر میشه!
تازه لکه سبز رو میشه با درختایی که به اب احتیاج زیادی ندارن ایجاد کرد

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ولی به نظر منم ایده حوض درسته
مگه ما تو کاروانسرا حوض نداریم
یا مگه ما تو باستان زندگی می کنیم که نتونیم امکاناته لوله کشی اب رو فراهم کنیم
که یه تمهید اقلیمی هم هست
تازه امکاناتی هم هست که حتی نیاز به اسراف اب نیست و اب رو در چرخه نگه میداره
photo234.jpg
برداشت شده از مقاله ای
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] باغچه بندی و فرم چلیپایی: [/FONT]
[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif] • اصولا صحن کاروانسرا ها به وسیله ی باغچه های منظمی تقسیم بندی شده است که با مرکزیت حوض آبی در میان این حیاط طرح آن تکمیل می شود در واقع حیاط کاروانسراها چهار باغچه ی کاملا هندسی دارد که این باغچه ها به فرم چلیپایی در کنار هم نشسته اند. در واقع در حیاط کاروانسراها توجه خاصی به هندسه شده است و شکل مربع که در همه ی اجزاء کاروانسرا به طور ساده و روشن دیده می شود از اهمیت خاصی برخوردار است.
06.jpg
[/FONT]

archi_kim

عضو جدید
040720131043.jpg040720131044.jpgمنم بد ندادم، یعنی همه رو 1:50 کشیدم و کلی درسر واسه جا دادنش مقطعم SECTION PERSPECTIVE کشیدم و از سلام گاه رد میشد و میشد حرم رو دید واسه همین شیت سوم دو تا پرسپکتیو یکی ناظر و یکی پرنده گذاشتم، و دو تا تحلیل و دیاگرام و سایت پلان 1:500 که جهتی رو که نسبت به حرم در نظر داشتم مشخص شه! اما خب ایده ام ریسکش زیاده! سقفم یه تیکه شیب دار زدم امیدوارم بهش گیر ندن!شیب و کوه رو هم کشیدم اما در طول عمر 24 سالم که 5 سالش رو از شیراز تا تهران طی کردم یه دونه تپه هم ندیدم تو این راه:| در کل خدا ازشون نگذره که رو هوا مقیاس میدن!!!!! معماری داخلی :1/50 بود اینم 1/50 فکر کنم وقتش رسیده به شعور خودشون شک کنن!!!این دو عکسی که گذاشتم شب قبل کنکور کشیدم از همین ایده استفاده کردم واسه اسکیس اما کمی تغییرات مثل ارتفاع دادنو رواق کردن سلام گاه (جلوی بناکه شیب داره انجام دادم) کل کارمو هم با مداد و ماژیک مشکی زدم!! اما نمیدونم چی میشه:-S:cry:

آخرین ویرایش:

archi_kim

عضو جدید
SFGDFG.jpg
مشاهده پیوست 158498مشاهده پیوست 158499منم بد ندادم، یعنی همه رو 1:50 کشیدم و کلی درسر واسه جا دادنش مقطعم SECTION PERSPECTIVE کشیدم و از سلام گاه رد میشد و میشد حرم رو دید واسه همین شیت سوم دو تا پرسپکتیو یکی ناظر و یکی پرنده گذاشتم، و دو تا تحلیل و دیاگرام و سایت پلان 1:500 که جهتی رو که نسبت به حرم در نظر داشتم مشخص شه! اما خب ایده ام ریسکش زیاده! سقفم یه تیکه شیب دار زدم امیدوارم بهش گیر ندن!شیب و کوه رو هم کشیدم اما در طول عمر 24 سالم که 5 سالش رو از شیراز تا تهران طی کردم یه دونه تپه هم ندیدم تو این راه:| در کل خدا ازشون نگذره که رو هوا مقیاس میدن!!!!! معماری داخلی :1/50 بود اینم 1/50 فکر کنم وقتش رسیده به شعور خودشون شک کنن!!!این دو عکسی که گذاشتم شب قبل کنکور کشیدم از همین ایده استفاده کردم واسه اسکیس اما کمی تغییرات مثل ارتفاع دادنو رواق کردن سلام گاه (جلوی بناکه شیب داره انجام دادم) کل کارمو هم با مداد و ماژیک مشکی زدم!! اما نمیدونم چی میشه:-S:cry:

kamali 116

عضو جدید
ترو خدا اینجوری نگید. سال بعد پس اگه 1به 100 دادن ما 1به 200 بکشیم که امتیاز بیشتری بگیریم؟؟؟
یکی از دوستان این تحلیلو کرد که نمیشد و من گفتم 1به 100 بکشمو به بقیه کارم برسم.خب این یه حرفیه منطقی.
اونا خواست شرایطو سخت کنن شما راحتش کردی این پون مثبته؟؟ مثل اینکه زمین شیبدار بدن واسه موزه یکی بگه موزه؟؟ شیبدار؟؟ طراح سوال احمق بوده من زمین رو صاف فرض میکنم نمره بیشتری بگیرم:)
بی انصافیه که بگن 1به 50 ما با بدبختی 1به 50 بکشیم بعد بیان بگن 1به 100بهتر بوده نمره بهتری بدیم.
پس با این استدلال منم سال بعد اگه موضوع موزه آب بود من سینما میکشم
چرا گیر دادین به مقیاس؟؟؟؟؟؟؟؟ من 1:100 کار کردم چون
اولا که جا نمی شد با برنامه فیزیکی من 1:50 نمی شد کشید
دوما که مقیاس پلان و نما و مقطع را طبق" اصول نقشه کشی معماری " باید یا 1:100 یا 1:50 کشید هیچ فرقی ندارند فقط هر سه با یک مقیاس باید کشیده شده باشه
سوما که اون اقایی که سوال طرح کرده (اصطلاحا .... ) فکر کنم همه ی کاراشو کرده بعد آخر شب ساعت 2 یا 3 یادش اومده که اااااااا باید سوال طرح می کرده و 4 تا سوال واسه ی رشته های مختلف تو منگی طرح کرده همه رو هم باهم قاطی کرده ......
چهارما من موندم این ایران این اقایون کچاست دقیقا؟؟؟ اینو خیلی دوست دارم بدونم چون الان 8 سال پی در پی هستش که اقلیم سوالای این آقایون به اقلیم سرد و خشک نرسیده هنوز و هنوز که هنوز ه تو کویر داریم طرح میدیم بلکه آباد بشه ایشالله
پنجما ما معمار میخوایم تخویل جامعه بدیم یا یه مشت "طراح باستان " با ایده وعقاید کهنه که توی هیچ ساختمون مدرن جهان دیده نمی شه اگه این معماری مدرن ایران زمین هستش که ..... آقا ما نیستیم خلاص

baharestan.f

کاربر بیش فعال
دوما که مقیاس پلان و نما و مقطع را طبق" اصول نقشه کشی معماری " باید یا 1:100 یا 1:50 کشید هیچ فرقی ندارند فقط هر سه با یک مقیاس باید کشیده شده باشه
سوما که اون اقایی که سوال طرح کرده (اصطلاحا .... ) فکر کنم همه ی کاراشو کرده بعد آخر شب ساعت 2 یا 3 یادش اومده که اااااااا باید سوال طرح می کرده و 4 تا سوال واسه ی رشته های مختلف تو منگی طرح کرده همه رو هم باهم قاطی کرده ......
چهارما من موندم این ایران این اقایون کچاست دقیقا؟؟؟ اینو خیلی دوست دارم بدونم چون الان 8 سال پی در پی هستش که اقلیم سوالای این آقایون به اقلیم سرد و خشک نرسیده هنوز و هنوز که هنوز ه تو کویر داریم طرح میدیم بلکه آباد بشه ایشالله
پنجما ما معمار میخوایم تخویل جامعه بدیم یا یه مشت "طراح باستان " با ایده وعقاید کهنه که توی هیچ ساختمون مدرن جهان دیده نمی شه اگه این معماری مدرن ایران زمین هستش که ..... آقا ما نیستیم خلاص
سلام من یساعتی میشه که از پایتخت به وطنم شهر زیبایم برگشتم.
ماشالا آدم یه روز نمیاد نمیتونه این همه پست بخونه من که 5 روزه که نبودم.
من 2 تا شیت اولو تحلیل کردم.یعنی نوشتم.
شیت آخر م پلان نما مقطع با مقیاس 1/100و پرسپکتیو داخلی+دید پرنده حرم کشیدم که کاش داخلیشو حذف میکردم. طرحمو گنبد زده بودم.
ولی سر جهت جغرافیای هم مشکل داشتم که از بغلی پرسیدم گفت قم جنوب تهرانه.

baharestan.f

کاربر بیش فعال
به نظر منم کلا اگه بشینیم تهران خانه کتاب طراحی کنیم برای امت اسلام مفیدتره:D به هر حال ما کارشناسیم صلاح جامعه رو بهتر میدونیم:D

میدونین از چی میترسم؟ سال بعد بچه های کنکور 93 بیان اینجا بگن: استادمون که برای قضاوت اسکیس میره، گفته پارسال نمره ها خیلی پایین بودن، چون هر کسی یه چیزی کشیده بود، در حالی که باید میگفتن پلان و برش و نما با این مقیاس جا نمیشه، و از اتوبان هم به سمت حرم دید نداره، بنابراین هیچ چیزی نباید میکشیدن رو برگه ها;)

ولی خدایی خودتونم که 1:100 کشیدین میدونین چقدر ستمه آدم بخواد پلان 1:50 بکشه. اگه تفاوتی قائل نشن معلومه 1:100 خیلی بهتر در میاد. تو 1:50 که جای بازی نیست:D من بعید میدونم تو حکومت آقا عده ای رو اینچنین مظلوم واقع کنن:D

منو تو عاشق طراحی خانه کتابیم. بیا شریکی یکی طراحی کنیم. 2تا کپی ازش بسازن.:D

بیشتر تاپیک شده بحث سیگارو باز زمان باز خنده بازارو...
خدایی چند روز نیومده بودم حسابی دلم تنگ شده بود.
بهزاد ما که اون کیکی هم که به شما دادن بهمون ندادن.نفری یه ساندیس که از لحاظ درجه حرارت با آب شیرهای آب باغچه های حیاط رقابت میکرد.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif
نشیمن گاه دوستان درد می کنه از فراغ بالی و فراغت مکان.
من بیچاره که سمت چپم یارو رو زمین نشسنه بود میگفت پاککنتو نریز رو سرم. سمت زاستم هم یه صندلی بی دسته بود که هیچی نمیتونستم روش بذارم.دائم به آستینم اعتراض میکرد و نخاشو می جویید.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif
از قدیم گفتن انسان در محدودیت رشد میکند.

آخرین ویرایش:

masoud_architect

عضو جدید
ما مدام راجع به مقیاس میگیم. حالا یکی کنار من نشسته بود. اصلا از خط کش استفاده نکرد. ماشالله با دست ازاد شروع کرد تا پایان:D
مونده بودم تو کفش واقعا

. منم خط کش استفاده نکردم . صفحه رو شطرنجی کردم . فک نمیکنم داورا با استفاده زیاد از خطکش موافق باشن

masoud_architect

عضو جدید
یه چیزم بگم درمورد دوستانی که حوض کار کردن به نظرمن وسط بیابون خدا حوض میخواین بزنین چیکار؟ اب بریزید توش نیم ساعت بعد تبخیر شده رفته حالا بازم نظر من بود هرجور صلاح میدونید!

اصلا حوض میذارن که آب تبخیر بشه واسه تلطیف هوا و بالا رفتن رطوبت ;)

milad-karimi

عضو جدید
بچه ها یه چیزی به نظرم میرسه....امسال مث سالای قبل واسه مدارک نمره نزاشته بودن... مثلا پلان 25% نما برش% اینا.... من احتمال میدم امثال هرکی به وسیله مدارک بتونه ایده شو بیان کنه بیشتر نمره رو به ایدخ میدن...!!! نظر شما چیه؟؟

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره اما معمار محشر خود خداست و میدونه چه جوریه حوض رو وسط بیابون بذاره اما ما آدما که فعلا به نظرمن نتونستیم کار خارق العاده ای بکنیم! اینهمه راه لوله کشی کنیم برا وضوخونه و ... یه بخشیشم تو حوض خب اسرافه دیگه همش تبخیر میشه!
تازه لکه سبز رو میشه با درختایی که به اب احتیاج زیادی ندارن ایجاد کرد

مشاهده پیوست 158498مشاهده پیوست 158499منم بد ندادم، یعنی همه رو 1:50 کشیدم و کلی درسر واسه جا دادنش مقطعم SECTION PERSPECTIVE کشیدم و از سلام گاه رد میشد و میشد حرم رو دید واسه همین شیت سوم دو تا پرسپکتیو یکی ناظر و یکی پرنده گذاشتم، و دو تا تحلیل و دیاگرام و سایت پلان 1:500 که جهتی رو که نسبت به حرم در نظر داشتم مشخص شه! اما خب ایده ام ریسکش زیاده! سقفم یه تیکه شیب دار زدم امیدوارم بهش گیر ندن!شیب و کوه رو هم کشیدم اما در طول عمر 24 سالم که 5 سالش رو از شیراز تا تهران طی کردم یه دونه تپه هم ندیدم تو این راه:| در کل خدا ازشون نگذره که رو هوا مقیاس میدن!!!!! معماری داخلی :1/50 بود اینم 1/50 فکر کنم وقتش رسیده به شعور خودشون شک کنن!!!این دو عکسی که گذاشتم شب قبل کنکور کشیدم از همین ایده استفاده کردم واسه اسکیس اما کمی تغییرات مثل ارتفاع دادنو رواق کردن سلام گاه (جلوی بناکه شیب داره انجام دادم) کل کارمو هم با مداد و ماژیک مشکی زدم!! اما نمیدونم چی میشه:-S:cry:

منم دیشبش کارمو 60 درصدشو زده بودم. در کل کارت بنظر خوب میاد که مخصوصاً مقطع پرسپکتیوت که خلیلی خوبه.
البته منم همین مشکلو داشتم و نشد مقطعم پربار باشه و خواستم یکی هم از صول بزنم که نشد;)
ولی خوبه کارت

ای بابا بحث گیر دادن به کسی نیست که ما فقط نظرات خودمونو اعلام میکنیم.
و من با جزالت و صراحت اعلام میکنم که با طرز تفکر شما نسبت به موضوع معماری و خواسته های اون مخالفم.
"ما معمار میخوایم تخویل جامعه بدیم یا یه مشت "طراح باستان " با ایده وعقاید کهنه که توی هیچ ساختمون مدرن جهان دیده نمی شه"

ساختمون مدرن یعنی چی؟؟ ساختمون جی ال ای لندن؟؟ گوگنهایم بیلبائو؟؟
شما صحبتهای پاتریک شوماخر رو در مورد زاحا حدید شنیدید؟؟ یا در مورد شیخ لطف الله رو شنیدی چی گفته؟؟ من ترجیح میدم طراح باستان با عقاید کهنه باشم تا طراح مدرن با عقاید روز.
ولی یادمون نره ناهنجاریهای این روزا نمیتونه بی اثر از معماری باشه. معماری سنتی که به قول شما تو هیچ ساختمونی مدرنی دیده نمیشه با خودخواهی و مدرنیته خواهی آقایون و خانوما لگد مال شده و جاش عناصر بی دلیلی جایگزین شده که فقط زیباست اونم فقط زیبایی گذرا.
نمونش هم میشه ابسولوت تاور که از مرلی مونرو الهام گرفت واسه ساختش و یک بنای مدرنه... خب این یعنی چی؟؟ یعنی معماری مدرن
منم بیام سر جلسه بگم که از از سیبیلای مراقب سر جلسه الهام گرفتم.
ولی معماری باستان و عقاید کهنه هرگز راه به بیراهه نمیبرد الگوش اندام زن نبود الگوش صدف دریایی یا بال مگس نبود...
معماری ایران یعنی معماری بشدت پارامتریک البته پارامترهای وابسته به دست طراح نه نرم افزارهایی که معماری اتفاقی رو بوجود اوردند.
پیشرفت معماری ماهم یعنی همین
احیای سنت های درست با اصول درست نه تقلید از اصول دیگران. معماری مدرن برای ما نیست.
آخ که این بحث چقد طولانیه

منو تو عاشق طراحی خانه کتابیم. بیا شریکی یکی طراحی کنیم. 2تا کپی ازش بسازن.:D

بیشتر تاپیک شده بحث سیگارو باز زمان باز خنده بازارو...
خدایی چند روز نیومده بودم حسابی دلم تنگ شده بود.
بهزاد ما که اون کیکی هم که به شما دادن بهمون ندادن.نفری یه ساندیس که از لحاظ درجه حرارت با آب شیرهای آب باغچه های حیاط رقابت میکرد.:d
نشیمن گاه دوستان درد می کنه از فراغ بالی و فراغت مکان.
من بیچاره که سمت چپم یارو رو زمین نشسنه بود میگفت پاککنتو نریز رو سرم. سمت زاستم هم یه صندلی بی دسته بود که هیچی نمیتونستم روش بذارم.دائم به آستینم اعتراض میکرد و نخاشو می جویید.:(
از قدیم گفتن انسان در محدودیت رشد میکند.
اتفاقاً یکی بالاسر من نشسته بود وقتی پاشد رفت تا 1سانت رو زمین چرک پاکن بود. برگشم خالی بود:eek: بنده خدا میرفتو مثل کامیونایی شن بر ازش چرک پاک کن میریخت :biggrin:

اصلا حوض میذارن که آب تبخیر بشه واسه تلطیف هوا و بالا رفتن رطوبت ;)
من نذاشتم ولی موافقم:) البته من با این استدلال که حیاط مرکزی حکم سازمانده فضا رو داره و ما فضاهامون در جداره اصلی هستن و فضاها رو بصورت خطی سازماندهی کردم نشد که حیاط مرکزی بذارم

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه چیزی به نظرم میرسه....امسال مث سالای قبل واسه مدارک نمره نزاشته بودن... مثلا پلان 25% نما برش% اینا.... من احتمال میدم امثال هرکی به وسیله مدارک بتونه ایده شو بیان کنه بیشتر نمره رو به ایدخ میدن...!!! نظر شما چیه؟؟

آره سر جلسه منم دیدم این موضورو این موضوع دست نمره دهنده رو باز تر میکنه. موافقم که باید طرح رو نشون میدادیم بخاطر همین من یه ناظر هم کشیدم. در کل معلوم نیست چی میشه;)

archi_kim

عضو جدید
منم دیشبش کارمو 60 درصدشو زده بودم. در کل کارت بنظر خوب میاد که مخصوصاً مقطع پرسپکتیوت که خلیلی خوبه.
البته منم همین مشکلو داشتم و نشد مقطعم پربار باشه و خواستم یکی هم از صول بزنم که نشد;)
ولی خوبه کارت

مرسی حالا حوصلمون شد کارامونو بکشیم دوباره بد نیس !من از مقطع پرسپکتیو "معماری داخلی " (همون بازاریابی رنگ . ..)عکس گرفتم :دی میزارم اینچانخندین بهش:دی 050720131052.jpg

آخرین ویرایش:

882613112

عضو جدید
ولی خوبه کارت

ای بابا بحث گیر دادن به کسی نیست که ما فقط نظرات خودمونو اعلام میکنیم.
و من با جزالت و صراحت اعلام میکنم که با طرز تفکر شما نسبت به موضوع معماری و خواسته های اون مخالفم.
"ما معمار میخوایم تخویل جامعه بدیم یا یه مشت "طراح باستان " با ایده وعقاید کهنه که توی هیچ ساختمون مدرن جهان دیده نمی شه"

ساختمون مدرن یعنی چی؟؟ ساختمون جی ال ای لندن؟؟ گوگنهایم بیلبائو؟؟
شما صحبتهای پاتریک شوماخر رو در مورد زاحا حدید شنیدید؟؟ یا در مورد شیخ لطف الله رو شنیدی چی گفته؟؟ من ترجیح میدم طراح باستان با عقاید کهنه باشم تا طراح مدرن با عقاید روز.
ولی یادمون نره ناهنجاریهای این روزا نمیتونه بی اثر از معماری باشه. معماری سنتی که به قول شما تو هیچ ساختمونی مدرنی دیده نمیشه با خودخواهی و مدرنیته خواهی آقایون و خانوما لگد مال شده و جاش عناصر بی دلیلی جایگزین شده که فقط زیباست اونم فقط زیبایی گذرا.
نمونش هم میشه ابسولوت تاور که از مرلی مونرو الهام گرفت واسه ساختش و یک بنای مدرنه... خب این یعنی چی؟؟ یعنی معماری مدرن
منم بیام سر جلسه بگم که از از سیبیلای مراقب سر جلسه الهام گرفتم.
ولی معماری باستان و عقاید کهنه هرگز راه به بیراهه نمیبرد الگوش اندام زن نبود الگوش صدف دریایی یا بال مگس نبود...
معماری ایران یعنی معماری بشدت پارامتریک البته پارامترهای وابسته به دست طراح نه نرم افزارهایی که معماری اتفاقی رو بوجود اوردند.
پیشرفت معماری ماهم یعنی همین
احیای سنت های درست با اصول درست نه تقلید از اصول دیگران. معماری مدرن برای ما نیست.
آخ که این بحث چقد طولانیه

اتفاقاً یکی بالاسر من نشسته بود وقتی پاشد رفت تا 1سانت رو زمین چرک پاکن بود. برگشم خالی بود:eek: بنده خدا میرفتو مثل کامیونایی شن بر ازش چرک پاک کن میریخت :biggrin:

من نذاشتم ولی موافقم:) البته من با این استدلال که حیاط مرکزی حکم سازمانده فضا رو داره و ما فضاهامون در جداره اصلی هستن و فضاها رو بصورت خطی سازماندهی کردم نشد که حیاط مرکزی بذارم
بامزه بود، خندیدیم.
به احترام اون جلیل شهنازی که عکسش رو گذاشتی برو یه کم مطالعه کن و کار ببین، تا به بال مگس و مریلین مونرو و اینها نگی معماری مدرن.

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی رو میشناسم که الان دانشگاه تهران معماری میخونه ازش پرسیدم چی کشیده بوده ایده اش رو که گفت خیلی خوب بود یعنی کانسپتش عالی بود و ارائه اش هم خیلی خوب بود اما مقطعش رو اشتباها 1.100 به جا 1.50 کشیده بود شده بود 49 درصد
و همکلاسیش با همون سطح ارائه و فقط چیدن فضاها کنارهم برا عمارت نظر شده بود 59
حالا خودتون قضاوت کنید.....!

سلام. این که دوست شما این طور شده نمیتونیم کلا نتیجه گیری کنیم که هرکی با مقیاسی که اعلام شده نکشه درصدش کم میشه! شاید یه نفر واسه جا دادن مدارک بیاد یه مقیاس دیگه بزنه. یه سری از دیتیل هایی که تو 1/50 میزارن رو میشه با کمی اغماض و ... تو 1/100 هم نشون داد.
من خیلیا رو دیدم که مقیاسشونو تغییر داده بودن. اسکیسشون هم به قول بعضیا out!!!! نشده بود! بی خود نگران این چیزای جزیی نباشید!

arcdoc

اخراجی موقت
سلام. این که دوست شما این طور شده نمیتونیم کلا نتیجه گیری کنیم که هرکی با مقیاسی که اعلام شده نکشه درصدش کم میشه! شاید یه نفر واسه جا دادن مدارک بیاد یه مقیاس دیگه بزنه. یه سری از دیتیل هایی که تو 1/50 میزارن رو میشه با کمی اغماض و ... تو 1/100 هم نشون داد.
من خیلیا رو دیدم که مقیاسشونو تغییر داده بودن. اسکیسشون هم به قول بعضیا out!!!! نشده بود! بی خود نگران این چیزای جزیی نباشید!
اوت نمیشه....ولی باید نمره کم بشه....به نظرت کسی که به قوانین پایبند بوده و کسی که نبوده رو با یک دید مساوی قضاوت کرد!!!!!..منتطق میگه که نباید اینجوری باشه....ولی خوب ایرانه دیگه;)

milad-karimi

عضو جدید
من اگه بازم یه همچین چیزی پیش بیاد و یه کنکور دیگه بشه... و بازم جا نشه من دوباره 1:100 کار میکنم... من هیچ وقت و هیچ وقت ایده کارمو + نقاط مثبت طرحم رو فدای مقیاسو اینا نمیکنم... حرف نشنوی از طراح سوال قانون شکنیه تو طرح ولی طراحی که ندونه برای 50 نفر طراحی کردن بر اساس ضوابط توی اون صفحه جا نمیشه باید همین کارو باهاش کرد شمام دوست دارین حساب کنین ببینید میشه... اگه اینقد رو مقیاس حساس بودن مث داخلی مینوشتند که اگه 1:50 نباشه out میشه... توی داخلی چهارچوب داشتنو باید تو 1:50 میکشیدی اگه رسم نمیکردی حق داشتند ولی اینجا چهارچوب ندادند و شایدم نخوان که ایده هارو فدای رسم فنی کنن... این که من 13 تیر ماه شرکت کردم کنکور اسکیس کارشناسی ارشد معماری بود نه امتحان ترسیم فنی و نقشه کشی.... ولی بازم همه چی به داورا بستگی داره... خدا رحم کنه...:cry:
اوت نمیشه....ولی باید نمره کم بشه....به نظرت کسی که به قوانین پایبند بوده و کسی که نبوده رو با یک دید مساوی قضاوت کرد!!!!!..منتطق میگه که نباید اینجوری باشه....ولی خوب ایرانه دیگه;)

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اگه بازم یه همچین چیزی پیش بیاد و یه کنکور دیگه بشه... و بازم جا نشه من دوباره 1:100 کار میکنم... من هیچ وقت و هیچ وقت ایده کارمو + نقاط مثبت طرحم رو فدای مقیاسو اینا نمیکنم... حرف نشنوی از طراح سوال قانون شکنیه تو طرح ولی طراحی که ندونه برای 50 نفر طراحی کردن بر اساس ضوابط توی اون صفحه جا نمیشه باید همین کارو باهاش کرد شمام دوست دارین حساب کنین ببینید میشه... اگه اینقد رو مقیاس حساس بودن مث داخلی مینوشتند که اگه 1:50 نباشه out میشه... توی داخلی چهارچوب داشتنو باید تو 1:50 میکشیدی اگه رسم نمیکردی حق داشتند ولی اینجا چهارچوب ندادند و شایدم نخوان که ایده هارو فدای رسم فنی کنن... این که من 13 تیر ماه شرکت کردم کنکور اسکیس کارشناسی ارشد معماری بود نه امتحان ترسیم فنی و نقشه کشی.... ولی بازم همه چی به داورا بستگی داره... خدا رحم کنه...:cry:

1/50 یعنی فقط ترسیم فنی؟؟؟؟
به هر حال امیدوارم حقی ضایع نشه

milad-karimi

عضو جدید
درسته ایشالا که حق کسی ضایع نشه و همه به حقشون برسن... واقعا این درسته و حقیقته که اونایی که طبق سند کار کردن خیالشون از بابت نمره راحته ولی میمونه اونایی که 1:75 به بالا کار کردن... درسته همه یه هولو ولا ورشون داشته که نمره کم کنن... اگرم کم شه جای اعتراضی نداره چون حرف شنوی نداشتیم....ولی امیدوارم که به قول شما حقا ضایع نشه...
1/50 یعنی فقط ترسیم فنی؟؟؟؟
به هر حال امیدوارم حقی ضایع نشه

• Like
واکنش ها: HOTT

pyramids

عضو جدید
کاربر ممتاز
بامزه بود، خندیدیم.
به احترام اون جلیل شهنازی که عکسش رو گذاشتی برو یه کم مطالعه کن و کار ببین، تا به بال مگس و مریلین مونرو و اینها نگی معماری مدرن.

استقفرالله یه همینم مونده با این قشر دهن به دهن شم;)
يار اگـــــــــــر ننشست با ما نيست جاي اعتراض پادشاهي كامــــــــران بود از گدايان عار داشت.

منم اگه دوباره این موضوع پیش بیاد 1به 100 میزنم
بدون شک طرحهای 1به 100 خوب از طرحهای 1به 50بد بهتر نمره میگیره;)

آخرین ویرایش:

masoud_architect

عضو جدید
من یک به پنجاه کشیدم و پلانم غیر فضاهای باز که با نوشته نشون دادم جا شد تو شیت + 10 سانت ایدئوگرام! فکر نمیکنم آزمون سنجش شجاعت بوده باشه . حتما خواستن دانشجو درگیر محدودیت بشه و متراکم طراحی کنه !

ماژیک

عضو جدید
من اصلا داخلی ندادم
و حتما ناراحت میشدم اگر به من میگفتن حتما 1/50کار کن
چرا باید تاکید شه
ببینید اینقدر بحث نداره
یکسری فارغ التحصیل کارشناسی در رقابت بر سر آزمونی قرار گرفتن که چهارچوب اون رو یه سازمان خاص تعیین می کنه
و امدیم که در هر شرایطی مساوی توانایی هایمون رو به رقابت هم بگذاریم
شرایط مساوی
این مهمه
اگر قرار بود ا/100کار بشه شک ندارم جز بهترین ها میشدم
این یه ادعاست
کسی نمی تونه انکار کنه
منظورم اینه که بچه هایی که1/50 کار کردن می تونن ادعا کنن و کسی نمی تونه رد کنه پس حتما به صورت جدی مقیاس تاثیر خواهد گذاشت بخصوص این که مقیاس خواسته شده تفاوت 1/100و 1/200نیست که از لحاظ گرافیکی حسی مشابه میدن
1/50یه مقیاس گوش تلخ که اومده به نظر من کار داوری رو برای داوران راحت کنه
و 1/100و غیره امتیازی رو از دست بدن
برای حوض هم تکلیف معلوم
اقلیم گرم
حداقل میشه از اب شور استفاده کرد تبخیر پایینی داره
میشه کلا استفاده نکرد که کاملا سلیقه است هم شما هم من هم داوران محترم

soh-rab

عضو جدید
استقفرالله یه همینم مونده با این قشر دهن به دهن شم;)
يار اگـــــــــــر ننشست با ما نيست جاي اعتراض پادشاهي كامــــــــران بود از گدايان عار داشت.

من به نظر خودم طرحم خوب بود و 1:50 کشیدم و وقتی دیدم یه قسمتیش جا نمی شه گفتم به درک که جا نمی شه مصحح حتمن شعور داره و می فهمه که توی این مقیاس جا نمی شه و باید پیش خودش حساب کنه که حالا نصف طرحش خوبه حتما تمامش خوب ولی نتونسته روی کاغذ جا بشه اینم استدلال من سر جلسه بود ولی من واقعا یه قسمتش رو هنگ بود م و از خوش شانسی یا بد شانسی جا نشد من هم بی خیالش شدم

milad-karimi

عضو جدید
نه نه من نمیگم که 1:100 خوبه همش و 1:50 همشون بدن اخ اخ ....:razz: شاید توی مقیاس های 1:50 طرحی رو ارائه کرده باشن که 90 بیاره تو 1:100 هاهم چیزیرو داده باشن که ارزش 5 رو هم نداشته باشه.... به نظر من طرحه خوب مقیاس اینا نمیشناسه ولی درست میگین 1:50 چیز خاصیو نمیتونستیم کار کنیم و دستو بالمون بسته بود... خو واسه همین بود که خیلی ها 1:100 کار کردن... ولی اونایی که تونستن 1:50 کارکنن و ایده شونو بیان کرده باشن دیگه حقه شونه که بالا برن... بر منکرش لعنت.... من سر جلسه 15 دقیقه به ایده فک کردمو پلانارو دستی کارکردم رو باطله ولی 15 دقیقه بعدش که واسه کار اندازه گذاشتم دیدم که جا نمیشه... منم یه عادتی دارم وقتی که واسه یه کار ایده ای به ذهنم رسید که راضیم کرد دیگه فکرم به جای دیگه نمیره.... 30 دقیقه هم گذشته بود که 20 دقیقه دیگه وقت میزاشتم واسه یه کار دوباره و خدا میدونست اونو راضی بودم یا نه تصمیم گرفتم 1:100 کار کنم....:crying:
یه

erisss

عضو جدید
يكم منطقي باشين بيخود بحث الكي نكنين ، قبول كنين اگه طرحتون از همه نظر با يكي مساوي باشه اوني كه قوانين طرحو رعايت كرده امتيازش بيشتره حالا هي بحث الكي كنين..... به هر حال حتما طراح سوال منظوري داشته كه تعداد مدارك رو كم داده ولي مقياس رو ١:٥٠ كرده ، اگه ميخواست ماها ١:١٠٠ و ١:٢٠٠ بكشيم قطعا تعداد مداركو بالا ميبرد ، طراحي توويه زمين محدود خودش هنره حالا يه سري مقياسو عوض كردن و زمينشونو از محدوديت در آوردن ، به جاش يه سري ديگه كلي درگير محدوديت زمين بودن و آخر سر كارشونو تويه زمين محدود تونستن طراحي كنن،به نظرتون اين ٢تا كار واقعا داراي يه ارزشن؟؟؟؟ اگه به نظرتون فرقي بين اين دو حالت نيس احتمالا از اينا بودين كه توو دوران تحصيل اندازه يه شهر بهتون سايت ميدادن و ميخواستن وسطش يه فرهنگسرا بسازين و متاسفانه بايد بگم طراحي توو زمين محدود رو بلد نيستين ، مدارك ١:٥٠ طراحي فني نيست ، ديتيل معمارانه و زمين محدوده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا