منم دیشبش کارمو 60 درصدشو زده بودم. در کل کارت بنظر خوب میاد که مخصوصاً مقطع پرسپکتیوت که خلیلی خوبه.
البته منم همین مشکلو داشتم و نشد مقطعم پربار باشه و خواستم یکی هم از صول بزنم که نشد

ولی خوبه کارت
ای بابا بحث گیر دادن به کسی نیست که ما فقط نظرات خودمونو اعلام میکنیم.
و من با جزالت و صراحت اعلام میکنم که با طرز تفکر شما نسبت به موضوع معماری و خواسته های اون مخالفم.
"ما معمار میخوایم تخویل جامعه بدیم یا یه مشت "طراح باستان " با ایده وعقاید کهنه که توی هیچ ساختمون مدرن جهان دیده نمی شه"
ساختمون مدرن یعنی چی؟؟ ساختمون جی ال ای لندن؟؟ گوگنهایم بیلبائو؟؟
شما صحبتهای پاتریک شوماخر رو در مورد زاحا حدید شنیدید؟؟ یا در مورد شیخ لطف الله رو شنیدی چی گفته؟؟ من ترجیح میدم طراح باستان با عقاید کهنه باشم تا طراح مدرن با عقاید روز.
ولی یادمون نره ناهنجاریهای این روزا نمیتونه بی اثر از معماری باشه. معماری سنتی که به قول شما تو هیچ ساختمونی مدرنی دیده نمیشه با خودخواهی و مدرنیته خواهی آقایون و خانوما لگد مال شده و جاش عناصر بی دلیلی جایگزین شده که فقط زیباست اونم فقط زیبایی گذرا.
نمونش هم میشه ابسولوت تاور که از مرلی مونرو الهام گرفت واسه ساختش و یک بنای مدرنه... خب این یعنی چی؟؟ یعنی معماری مدرن
منم بیام سر جلسه بگم که از از سیبیلای مراقب سر جلسه الهام گرفتم.
ولی معماری باستان و عقاید کهنه هرگز راه به بیراهه نمیبرد الگوش اندام زن نبود الگوش صدف دریایی یا بال مگس نبود...
معماری ایران یعنی معماری بشدت پارامتریک البته پارامترهای وابسته به دست طراح نه نرم افزارهایی که معماری اتفاقی رو بوجود اوردند.
پیشرفت معماری ماهم یعنی همین
احیای سنت های درست با اصول درست نه تقلید از اصول دیگران. معماری مدرن برای ما نیست.
آخ که این بحث چقد طولانیه
اتفاقاً یکی بالاسر من نشسته بود وقتی پاشد رفت تا 1سانت رو زمین چرک پاکن بود. برگشم خالی بود

بنده خدا میرفتو مثل کامیونایی شن بر ازش چرک پاک کن میریخت
من نذاشتم ولی موافقم

البته من با این استدلال که حیاط مرکزی حکم سازمانده فضا رو داره و ما فضاهامون در جداره اصلی هستن و فضاها رو بصورت خطی سازماندهی کردم نشد که حیاط مرکزی بذارم