مگه الانم داره پخش میشه؟؟؟؟شینا این یک شوخی کلماتور هست
شینا حیا کن حیا کن این کارتون رها کن
دیگه داره حالم به هم می خوره از این کارتون به زودی شبکه های تلویزیون کم می شوند به شرطی ضرغامی این قدر پر رو نباشه و تکرار پشت تکرار نذاره
مگه الانم داره پخش میشه؟؟؟؟
خیلی وقته رهاش کردم ولی اون قدیم قدیما دوسش داشتم لامصب همشون باهم تله پاتی داشتن تارو تو دلش با خودش حرف میزد،دختره تو تماشاچیا یهو داد میزد درسته تارو همینه!![]()
نه قول نمیدیم اذیتمون نکنخدایی ینی امیدوار باشم که اسپماتون اینجا تموم میشه و دیگه به تاپیک نتیجه نهایی نمی برینش؟؟؟؟![]()
خدایی ینی امیدوار باشم که اسپماتون اینجا تموم میشه و دیگه به تاپیک نتیجه نهایی نمی برینش؟؟؟؟![]()
باز نیمه های شب شد و من و هات بیداریم فقط شب زنده داری میکنیم![]()
تازه نتیجه اولیه ای که سنجش اعلام می کرد رو هم نگفتن که ببینیم واقعا چقدر زدن !!! چرا بعضیا خودشون هیچ کاری نمی کنن بعد میان روحیه بقیه رو هم خراب می کنن ؟ واقعا دوست دارم بدونم هدفشون چیه ؟؟؟ماشالا به این همه اختلاف درصد![]()
شما خودشو ناراحت نکن!!تازه نتیجه اولیه ای که سنجش اعلام می کرد رو هم نگفتن که ببینیم واقعا چقدر زدن !!! چرا بعضیا خودشون هیچ کاری نمی کنن بعد میان روحیه بقیه رو هم خراب می کنن ؟ واقعا دوست دارم بدونم هدفشون چیه ؟؟؟
تازه من میخواستم پیشنهاد بدم اگه میشه یه تاپیک بزنیم برا جمع بچه های ارشد 92 وقتی انشالله رفتیم ارشد دلمون تنگ شد بیاییم با هم درد دل کنیم !!خدایی ینی امیدوار باشم که اسپماتون اینجا تموم میشه و دیگه به تاپیک نتیجه نهایی نمی برینش؟؟؟؟![]()
من با تیماج موافقمشما خودشو ناراحت نکن!!خب نظرش رو گفته.. دوست داره اینجوری قبول شه ... نگفت که من روزانه سراسری قبول میشم
اینجوری که میگی دیگه نمیتونه بیاد اینجا....آخه دلت میاد؟!
درباره این موضوع باید بسیار صحبتها کنیم .شاید منظورمو نمیتونم برسونم.....مگه شما الان با دستت رویت کار نمیکنی یا مکس یا کد؟؟ خب....ذهن جای دستو میگیره....اما نرم افزاره وجود داره....همین کد که ورژنای جدیدش میاد روز به روز کارو راحت تر میکنه ...روز به روز یه چیزای هرچند کوچیک اما مهم بهش اضافه میشه که کارو راحت میکنه.....الان محاسبات با نرم افزارا به راحتی انجام میشه قبلا بود همچین چیزی؟ نه...دستی بود و.....خب یه روز میشه که کار ترسیم با نرم افزار راحت میشه....تو یه منحنی تو ذهنت تجسم میکنی...تو صفحه نشون داده میشه اما با قواعد نرم افزار....
بزار واسش یه مثال بزنم....الان دو نفر کد کار میکنن....یکی اسکیسش خوب نیست اما اون یکی تو اسکیس ماهره....ولی وقتی هر دو از کد استفاده میکنن خط رو صاف میکشن ....چرا؟ چون نرم افزاره قواعد خاص خودشو داره...هر دو کلیک میکنین یه آرک خوب و مثل هم میکشن.....
اون قواعد و گرافیک نرم افزار که بکمک طراح میاد بهش کمک میکنه که وقتی یه شکل مفهومی به ذهنش اومد و رسم شد، طبق اصول نرم افزار رسم شه و ایراداتش برطرف شه....از نظر من این یه چیز عادیه...هیچ چیزم زیر سوال نمیره.....چون صد سال پیش خیلی چیزا غیر عادی بود ولی ما الان داریمش....
چجوری صفحات لمسی و کتابهای لمسی و الکترونیکی الان هستن؟
حتی همین الانشم در حد ضعیف ازین چیزی که گفتم اونور استفاده میشه....تو بعضی مستند ها یا فیلم ها استفاده میکنن ....یا تو هواشناسی و ..... منتها باید بازم روش کار شه
نه اتفاقاً من میگم این پست یکی از بهترین پستهای این تاپیک بود. من روزی که همچین درصدهایی تو تاپیک اعلام میشد با بچه ها در ارتباط بودم و میدیدم چطور با روح و روان آدم بازی میکنه. من میگفتم منظر رو 57 زدم 4تا سوال برگشت شدم 37 ولی دیگه نه رو 5تا درس همه ضریبام نصف شه که .من با تیماج موافقم
معمار باشی عزیز اون حالا یه اشتباهی کرده شایدم اشتباه کرده تو تخمیناش
به نظرم پستتو حذف کن
امیدوارم همه نتیجه زحماتشونو ببینن و واقعا به اونچه که استحقاقشو دارن برسن
تازه من میخواستم پیشنهاد بدم اگه میشه یه تاپیک بزنیم برا جمع بچه های ارشد 92 وقتی انشالله رفتیم ارشد دلمون تنگ شد بیاییم با هم درد دل کنیم !!
خیلی حال میده!
من با تیماج موافقم
معمار باشی عزیز اون حالا یه اشتباهی کرده شایدم اشتباه کرده تو تخمیناش
به نظرم پستتو حذف کن
امیدوارم همه نتیجه زحماتشونو ببینن و واقعا به اونچه که استحقاقشو دارن برسن
ماشالا به این همه اختلاف درصد![]()
منظورم درصد هایی بود که زده بودم بدون احتصاب درست و غلط و نمره منفی موقع آزمون رو کاغذ نوشته بودم جوابها رو اما بعد نتایج اولیه درصد هام فرق کرد
حالا متوجه شدی؟![]()
راستی رتبت چند شد ؟
فقط می خواهم ببینم تخمینم چقدر درست بوده رو درصدات ... با درصدات گفتم می شی 1100 حدودا فکر کنم !
نه دیگه جواب نهایی همین 2-3 روز دیگست دانشگاه که قبول شدی رو میگه بهت
بله بله ناراحتی نداره که بنده گفتم ماشالا من به خودم هم همین حرف رو زدم فنی میگفتم 80 میزنم اما 50 بیشتر نزدم شوخیه دوست عزیز ناراحت نباش ولی من پستم رو حذف کردم تا دلخوری پیش نیاد موفق باشی ایشالا جای خوبی قبول میشیمنظورم درصد هایی بود که زده بودم بدون احتصاب درست و غلط و نمره منفی موقع آزمون رو کاغذ نوشته بودم جوابها رو اما بعد نتایج اولیه درصد هام فرق کرد
حالا متوجه شدی؟![]()
ینی چی ؟؟؟؟ درصد اسکیس نمیاد؟؟؟ رتبه نهایی نمیاد...؟؟؟؟ یه چیزی.... مهدی حجت به مقام معاون کل سازمان میراث نائل شد...... مچکریم.... وزیر روحانی
شما که متخصص راینو هستین چرا این حرفو میزنیندرباره این موضوع باید بسیار صحبتها کنیم .
ولی بازمم ممنون از توضیحاتتون
نه اتفاقاً من میگم این پست یکی از بهترین پستهای این تاپیک بود. من روزی که همچین درصدهایی تو تاپیک اعلام میشد با بچه ها در ارتباط بودم و میدیدم چطور با روح و روان آدم بازی میکنه. من میگفتم منظر رو 57 زدم 4تا سوال برگشت شدم 37 ولی دیگه نه رو 5تا درس همه ضریبام نصف شه که .
دقبقاً این حرف مصداق داره که چرا میان که روحیه بقیه رو خراب کنن؟؟
پارسال علامه دهخدا قزوین قبول شده بودم اما نرفتم