سلام دوستان ،امیدوارم همه از آزمون راضی بوده باشند،من سوال رو با خودم بیرون اوردم ولی شیت موضوعم پر از اتوود و نوشته هایی است که سر جلسه زدم ولی تایپش کردم واسه خاطر شما دوستان مهندس
موضوع اسکیس 13 تیرماه 92(تهران)
مقدمه
یکی از آداب پسندیده ایرانیان،گرامی داشت مکانهای مقدس و متبرک است.
ایرانیان هنگام گذر از راههای برونشهری،بامشاهده گنبد این مکانها در جایی که گنبد نما خوانده میشود می استاده اندواز دور ادای احترام میکردند.
امروزه به علت سرعت زیاد آمد و شد در بزرگراهها،این رسم نیکو به فراموشی سپرده شده است.
موضوع اسکیس:
طراحی بنایی با نام (گنبد نما )در مسیر آزاد راهتهران_قم و بر بلندای تپه ای که از آنجا گنبدحرم حضرت معصومه(س)قابل مشاهده است.
ویژگی های بنای گنبد نما:
1_این بنا باید دارای ارزش نمادین بوده و از دوردست به صورت نشانه ای قابل مشاهده باشد.
2_این بنا باید نیازهای زیارت کنندگان رابرآورده کند:سلام گاه،نمازخانه،وضوخانه،سرویس بهداشتی ها،فروشگاه و چای خانه
3_این خدمات برای حدود 50 نفر مسافر پیش بینی شود.
مدارک لازم برای ارائه طرح:
برگه شماره 1:تنظیم ترسیم جدول برنامه فیزیکی کهدر آن تعداد و زیر بنای هریک ازکارکردها و هریک از کارکردها به تفکیک فضای باز،نیمه باز و بسته محاسبه و ارئه شده باشد.
_طراحی نقشه یا نقشه های گنبد نما شامل فضایباز،نیمه باز و بسته در مقیاس 1:50
برگه شمار2:_طراحی نمای گنبد نما آنچنان که ازآزاد راه تهران_ قم قابل مشاهده است.در مقیاس 1:50
طراحی برشی از بنا در مقیاس 1:50
برگه شماره 3:_طراحی پرسپکتیو از داخل فضا بهسمت چشم انداز گنبد حرم مطهر.
بچه ها چطور بوووود؟؟
من که برگه آزمونو دیدم داشتم سکته میکردم
ولی کم کم جمش کردم. کاش جای خال داشتم یه مقطع دیگه هم میزدم. ولی خوب بود
کانسپتم یه انسانی بود که دستاشو برده بود بالا و داشت دعا میکرد چند نفر دست در دست هم یه رواق ساخته بودند که از توش به گنبد نگاه میکردند
آخرین ویرایش توسط مدیر: