نکات خوبی اشاره کردین...
منم: قبل از همه یه متنی با خط درشت نوشتم. متن این بود:
(چشم ظاهر بین کالبد را می بیند و این دیده ی اندرونیست که شکوفش کمال معنویت را در می یابد) : بالای بنا چشم مانند بود که ظاهربینه اما مسیر از مرکز ((قلب بنا مجاز از دل)) که روش اصلی بود.
برای این کار یه نیم گنبد بر عکس سوی آسمان گذاشتم که نمایش دهنده ی گنبدی بود که ارزش معنویش مطرح بود نه دیدی ظاهری که همون گنبد رو برعکس می دید...
سازش مرکب کش بستی و خرپایی بود.
به طور حتم کسی که گنبد داشته امتیاز منفی خواهد گرفت (البته شرمنده ها نظر شخصی منه جسارت نشه)
پلان: قوس بود مرکزش به سوی حرم، خانمها و آقایان جدا بود و یه مسیر مرکزی عمومی هم بود که خانوادگی و اصلی ترین مسیر.
مقطع: از سوی حرم فقط نور می گرفت، متمایل به حرم بود، پله پله پایین می اومد و در هر سلسله مراتب دید وسیعتر می شد و از محصوریت در می اومد. که با خطوط نشون دادم.
نما:بالاش نمادی از چشم قرار داشت که پایین تر مسیر از دل بنا بود. چشم: خود را بالا حس می کند اما بحث ما قلب و روح است.
داخلی هم ارزش فضایی رو نشون می داد ... سلسله مراتب ورود و دیدار رو نشون دادم توش.
شیت بندی کردم اما یکم شیت کثیف شد ... اصلا 1:50 منطقی نبود. متاسفانه بیشتر ایده پردازیم رو تو شیط آخر نشون دادم.
مبلمان پلان نرسیدم. سرویس عمومی 5 تا باید بود 4 تا کشیدم.
الملنهایی اطراف بنا طراحی کردم به صورت قاب وار که از دور تاکید بر بنا می کرد.
تراس های عقبی پر گل و گیاه بود.
انشالا که همتون موفق بشین و منم قبول نشم

تا جای یه بنده خدایی رو نگیرم البته دوتا شبانه تهران - علم و صنعتو زدم فقط. اونم با 400
فقط خدایی تهرانیا خوش به حالتون بودا... شب ساعت یک رسیدیم تا صبح تو پتو دراز کشیدیم بیرون، فکر کنم همه پسرا دیدن مارو نه؟؟؟ خوابمون نبرد. سر جلسه فقط حسادت می کردم :دی