ببین من خودم اینکار و می کردم!!!
1.سوال و با دقت می خونم و نکات مهمشو خط می کشیدم!!!
2. اون سوالای who و where و... (که استاد شقاقی به بچه هاش گفته) رو از خودم می پرسم!!!
3. برنامه فیزیکی رو می نوشتم 1 دور و احتمالا برا چن طبقه بودنش تصمیم می گرفتم!!!
4. 1 فرم پایه در نظر می گرفتم مث ال، اس ،باکس و... (نگاه می کردم چه فرمی به کارم می خوره)
5. سعی می کردم تو حجم پایه ( ال و اس و...) پیلوت، حیاط مرکز، تراس و... (تعادل دانه های شفاف و صلب) ایجاد کنم!!!
6. برای جذاب شدن حجمم پله رو بولد می کنم یا ستون ها رو تو نما برجسته می کنم!!!
- تمام این مدت دارم ب کانسپت فکر می کنم اما وقتمو واسش تلف نمی کنم، ینی اینکه بیکار نمیشینم ایدهه بیاد، موازی کاری می کنم!!! اصولا هم ب صورت بسیار غافلگیرکننده ایده وسط کار میاد!!! 2 تا توصیه مهم. اول اینکه سعی نکنید کل کار و اول اسکیس ببینید!!! به قول بهرام شیردل ک میگه هیچ وقت نمی دونم آخر کارم چی میشه!!! و ایده پردازیتونو محدود ب اول اسکیس نکنید!!! و دومی اینه ک، کارتونو بکنید ایده ها میان!!! به قول محمدرضا حائری معماری ی کار 24 ساعتس و حتی تو خوابم ادامه داره!!!
هنرمندان ایده ها رو گسترش میدن. نه ک از اول ببینن!!!
7. عملکرد ها رو تو پلان و مقطع و حجم ایزو در میارم!!! (دقت کنید حتما پلانا رو گرید بندی کنید چون هم پلان خوب در میاد، هم راحت ستون گذاری میشه)
8. بعد از در اومدن کلیت پلان، شروع می کنم ب حل مدارک دیگه!!!
9. بعد از تمام شدن کار ب طور مدادی ی چک 2 دقه ای می کنم مدارکو!!!
10. بعد با خط لرزان شروع می کنم به دسن و جزئیات بیشتری هم اضافه می کنم!!! (ایده پردازی تا آخرایه کار ادامه داره)
11.آخرشم دیاگرام هامو می کشم ب اضافه دیتیل ها و ی راندو ریزی ام می کنم!!!
پ.ن1: از مرحله 7 رو ب اختصار گفتم
پ.ن2: امیدوارم خودم از این لفاظی نتیجه بگیرم!!!

پ.ن3: سبک خودتونو داشته باشید!!!
پ.ن 4: مجله بخونید و توام با تفکر دیتل و حجم جم کنید!!!
پ.ن5: تو امتحان اسکیس از کل ب جز رفتن و برگشت محدود دوباره از جز به کل ب نظرم خیلی جوابه!!! تصمیمات کلی رو زودتر بگیرید، نه اینکه طراحی کنیم برای اینکه گالری خاص تو کار باشه!!! طراحی کنید و ب اون گالری برسید!!!
این تجربیات بنده ی حقیر بود!!! امیدوارم مفید باشه!!! موفق باشیم!!!
Sent from my C6603 using Tapatalk