خواهش میکنم دوست عزیز ... من دیدم کسی حرفشون نزده گفتم پس مشکل از من اما ممنون که گفتین
يعني الان جواب درست ميشه كابل و خرپا؟؟![]()
اینم عکس واضحترش
میشه بگین چه سوالایی؟؟این جا چرا اینطوری شده هرکی هر سوالیو که غلط زده میخواد براش اعتراض کنه...بجای این کارا همه اگه به 5 تا سوال غلط اعتراض بزنن امکان تجدید نظر روش بیشتره...روی سوالاتی اعتراض بزنیم که دلیل و مدرک درست حسابی داشته باشیم مثلا اون مدارکی که دوستان زحمت کشیده بودن از اون مجسمه کذایی کنار استخر جهل ستون گذاشته بودن جای هیچ شبهه ای واسه کسی نمیزاره و قانع کننده است ولی بعضیا میخوان فقط با استدلال خودشون سنجشو قانع کنند که در واقع دارن وقتشونو هدر میدن.جای اعتراض زدن به بیشتر سوالا چند تا سوالو اعتراض بزنید و دیگه بهش فکر نکنید تا نتیجه ها
دیگه وقت شروع کردن خط کشیدن و اسکیسه![]()
اینا درصدها منه
زبان 48
فن 38
تاریخ 34
درک 42
منظر23
نظر بدین لطفا
این جا چرا اینطوری شده هرکی هر سوالیو که غلط زده میخواد براش اعتراض کنه...بجای این کارا همه اگه به 5 تا سوال غلط اعتراض بزنن امکان تجدید نظر روش بیشتره...روی سوالاتی اعتراض بزنیم که دلیل و مدرک درست حسابی داشته باشیم مثلا اون مدارکی که دوستان زحمت کشیده بودن از اون مجسمه کذایی کنار استخر جهل ستون گذاشته بودن جای هیچ شبهه ای واسه کسی نمیزاره و قانع کننده است ولی بعضیا میخوان فقط با استدلال خودشون سنجشو قانع کنند که در واقع دارن وقتشونو هدر میدن.جای اعتراض زدن به بیشتر سوالا چند تا سوالو اعتراض بزنید و دیگه بهش فکر نکنید تا نتیجه ها
با این درصدها رتبم چن میشه
زبان 12
فن 30
تاریخ 45
درک 40
منظر40
متشکر از دوستان
با اینکه فنت یکم کمه اما با توجه به درک عمومیت که بالا حساب میشه رتبه خوبی میشی
نمیگم 50 اما حدودای 300 باز مونده به بقیه
دوستان آکادمی هم بد نگفته، حساب کنید که این رتبه ها رو از شرکت کننده های سطح بالای ارشد گرفته، تو ارشد حدود 50 درصد شرکت کننده ها برای خوردن کیک و ساندیسش اومده بودن
سال پیش یکی از دوستان رتبه 72 شده بود و درصداشم تو باشگاه گذاشته بود، باید بگردم پیدا کنم، اگر پیدا کنم میتونید درصداتون رو با اون مقایسه کنید و حالا یکم اینور اونور درست در میاد تخمینمون
سلام.من سال اولم بود کنکور دادم وترم 8 ام...........
خداییش نخونده بودم زیاد ولی اگه میشه بهم بگید به نظرتون واسه اسکیس تلاش بکنم یا بذارم سال بعد............
زبان 0
فن 26
درک 14
تاریخ 25
منظر 26
سلام، نمیخوام نارحتتون کنم چون تا جوابا نباد هیچ چیز معلوم نیست اما میانگین نمراتتون میشه 17.81 که کمه اگر مجاز شید هم رتبه های بالایی رو میارید
به نظرم برای سال بعد بخونید
تو ارشد رتبه های زیر 300 تو حاشیه امن تری قرار دارن و رتبه ها زیر 50 هم خیالشون راحت باشه که قبولن و فقط باید سر دانشگاهش بجنگن
بخونید سال بعد زیر 300 و انشالا زیر 50 بشید
دوست عزیز فعلا هیچی معلوم نیست پس بیخودی خودتو ناراحت نکن..با زبان که خوب زدی نا امید نشو..پس منم فاتحه ام خونده
زبان 40
فن 26
تاریخ 26
درک 10
منظر 37
دوستان لطف کنید وضعیت من رو هم تشریح کنید
زبان 48
فن 60
تاریخ 42
درک 45
منظر 23
سلام ميشه رتبه منم بگيد لطفا
ممنون ميشم
زبان ٢٥
فني ٥٩
تاريخ ٤٢
درك ١٦
منظر ٦١
دوستان لطف کنید وضعیت من رو هم تشریح کنید
زبان 48
فن 60
تاریخ 42
درک 45
منظر 23
این جا چرا اینطوری شده هرکی هر سوالیو که غلط زده میخواد براش اعتراض کنه...بجای این کارا همه اگه به 5 تا سوال غلط اعتراض بزنن امکان تجدید نظر روش بیشتره...روی سوالاتی اعتراض بزنیم که دلیل و مدرک درست حسابی داشته باشیم مثلا اون مدارکی که دوستان زحمت کشیده بودن از اون مجسمه کذایی کنار استخر جهل ستون گذاشته بودن جای هیچ شبهه ای واسه کسی نمیزاره و قانع کننده است ولی بعضیا میخوان فقط با استدلال خودشون سنجشو قانع کنند که در واقع دارن وقتشونو هدر میدن.جای اعتراض زدن به بیشتر سوالا چند تا سوالو اعتراض بزنید و دیگه بهش فکر نکنید تا نتیجه ها
دوست عزیز من یه سوال رو با دلیل و سند کافی گذاشتم ، شما انگار مثه سنجش زدی که به این اشاره نکردیشما تحلیل خودت رو به جمع نبند لطفن ! سپاس[/QUOTE
اون کاره کنزو تانگه رو من توی معمار+مهندس = ساختار نگاه نکردم...اصلا به خرپا اشاره نشده....گفته معلقه ...یه جا هم گفته کابلی و توی جزییات عکس خرپا هست و نوشته truss ....ولی ربطی به سیستم سازه ایش نداره...
دوست عزیز من یه سوال رو با دلیل و سند کافی گذاشتم ، شما انگار مثه سنجش زدی که به این اشاره نکردیشما تحلیل خودت رو به جمع نبند لطفن ! سپاس[/QUOTE
اون کاره کنزو تانگه رو من توی معمار+مهندس = ساختار نگاه نکردم...اصلا به خرپا اشاره نشده....گفته معلقه ...یه جا هم گفته کابلی و توی جزییات عکس خرپا هست و نوشته truss ....ولی ربطی به سیستم سازه ایش نداره...
با منی الان؟ من در مورد این سوال اصلن حرفی نزدم) چی میگی !! اشتباه شد فک کنم ... من در مورد سوال 114 منظر ایراد دارم ، یا منبع ردش کردم ، صفحه 71 کتاب پارادایم های پردیس آزاده شاهچراغی
![]()
ترکیب گونه های متنوع درختان در باغ ، از جمله درختان خزان پذیر و خزان ناپذیر یا درختان مثمر و درختان بی بار ، همچنین کاشت گلها و گیاهان با تنوع رنگی زیاد ترکیب های رنگی متنوعی در فصول مختلف سال به وجود می آورد و به نوعی وجه تمایز باغ ایرانی نسبت به باغهای دیگر سرزمین های می باشد""" این متن از کتاب پارادایم های پردیس آزاده شاهچراغی می باشد ... با تشکر
:
سوال 71 تاریخ :
در این سوال هیچ گزینه ای نشان دهنده پلان مورد سوال نیست در عکس ضمیمه پلان متعلق به مدرسه ای رو به روی مسجد بی بی خانم می باشد که اکنون ویران شده !
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
نه مسجد بی بی خانمِ نه مدرسه روبروش.....
***** توجه *****
دوستان خواهشن برای سوال 114 منظر ، اعتراض بدین
""" باغ ایرانی بر طبق کتاب معماری ایرانی غلامحسین معماریان ، صفحه 433 و کتاب پارادایم های پردیس صفحه 71 عینن ذکر شده که وجه تمایز باغ ایرانی با باغهای دیگر سرزمین ها تنوع رنگی آن است .
"""ترکیب گونه های متنوع درختان در باغ ، از جمله درختان خزان پذیر و خزان ناپذیر یا درختان مثمر و درختان بی بار ، همچنین کاشت گلها و گیاهان با تنوع رنگی زیاد ترکیب های رنگی متنوعی در فصول مختلف سال به وجود می آورد و به نوعی وجه تمایز باغ ایرانی نسبت به باغهای دیگر سرزمین های می باشد""" این متن از کتاب پارادایم های پردیس آزاده شاهچراغی می باشد ... با تشکر
لینک اعتراض :
http://request.sanjesh.org/NOETRequest/Request.aspx
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |