بررسی آزمون ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوست عزیز من یه سوال رو با دلیل و سند کافی گذاشتم ، شما انگار مثه سنجش زدی که به این اشاره نکردی :) شما تحلیل خودت رو به جمع نبند لطفن ! سپاس[/QUOTE
اون کاره کنزو تانگه رو من توی معمار+مهندس = ساختار نگاه نکردم...اصلا به خرپا اشاره نشده....گفته معلقه ...یه جا هم گفته کابلی و توی جزییات عکس خرپا هست و نوشته truss ....ولی ربطی به سیستم سازه ایش نداره...

صفحه 108 نوشته سازه فضاکار..خرپا هم نوعی سازه فضاکاره...

galeya

عضو جدید
همین الان مدرسان شریف رتبه منو تخمین زد بالای 1600!!!!!!!!!!!!!!!!! و تو گرایشای دیگه بالای 2500
واقعا اینقدر اوضاعم خرابه؟///:eek:

Paradiso100

عضو جدید
الان من متوجه نشدم منظوز شما اینه که پاسخ صحیح باید کدوم گزینه باشه؟

من کجا گفتم فلان گزینه صحیح است؟ من گفتم اونی که سنجش گفته صحیح نیست ! احتمالن جواب صحیح نداره اما من زدم تعامل با طبعیت

noosh_73

عضو جدید
هدف مدرسان شريف چيه واقعا با اين رتبه هايي كه ميده ؟!!!
ادم كلا نابود ميشه :(

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من کجا گفتم فلان گزینه صحیح است؟ من گفتم اونی که سنجش گفته صحیح نیست ! احتمالن جواب صحیح نداره اما من زدم تعامل با طبعیت

ولی تغامل هستها...من تو یکی از کتابها خوندم که باع ایرانی در تضاد با طبیعت نی...روی درختان هرس و یا آرایش صورت نمیگیره و همینطور توی چیدمانش...خالا شاید حرف شما درست باشه اینو نمی دونم...

razi.n

عضو جدید
من که موندم با رتبه مدرسان که بهم داد 3000 ناراحت باشم يا با رتبه آکادمي که 240 داد خوشحال باشم.
بهتره منتظر بشينيم تا سنجش اعلام کنه.
درصدهام: زبان4% فن50% تاريخ33% درک20% منظر25%....
:(:biggrin:

galeya

عضو جدید
من که موندم با رتبه مدرسان که بهم داد 3000 ناراحت باشم يا با رتبه آکادمي که 240 داد خوشحال باشم.
بهتره منتظر بشينيم تا سنجش اعلام کنه.
درصدهام: زبان4% فن50% تاريخ33% درک20% منظر25%....
:(:biggrin:
جامعه آماری آکادمی هم احتمالا از کره مریخ اومدن...
حالا ما چیکار کنیم بنظر شما؟
بریم واسه اسکیس یا نه؟

razi.n

عضو جدید
من که اسکيسو ميخوام شروع کنم با اميد به اينکه بعضي جوابا تغيير کنه و درصدهام بهتر بشه حداقل درک و منظرم!!

galeya

عضو جدید
من که اسکيسو ميخوام شروع کنم با اميد به اينکه بعضي جوابا تغيير کنه و درصدهام بهتر بشه حداقل درک و منظرم!!

دقت کردی درصدامون یه جورایی شبیه به همه؟
دوستان به تو نگفتن تقریبی درصدات چقد میشه؟

آخرین ویرایش:

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مسجد بی بی خانمِ نه مدرسه روبروش.....

من که هرچی میگم فایده نداره، کلا 80% بچه ها پست نمیخونن، فقط پست میزنن. الکی حرف تو دهن سنجش نذارین مدرسه روبرو و این صحبتا، ربطی به اون عکس هوایی نداره که این پلان.
این در واقع یکی از کارای اجرا نشده استاد قوام الدین شیرازیه:D

همه دنبال این هستن که رو سوالی که غلط زدن اعتراض کنن، البته طبیعی هم هستا، درست بزنه مریض نیست که اعتراض کنه:D حالا میخواد مسجد حجره دار باشه، یا and and he is the woman

دوستان به تو نگفتن تقریبی درصدات چقد میشه؟

من فکر کنم خودت حدود 800 بیاری تو معماری.

Paradiso100

عضو جدید
ولی تغامل هستها...من تو یکی از کتابها خوندم که باع ایرانی در تضاد با طبیعت نی...روی درختان هرس و یا آرایش صورت نمیگیره و همینطور توی چیدمانش...خالا شاید حرف شما درست باشه اینو نمی دونم...

بله منم عرض کردم که در مورد این گزینه اطلاع قطعی ندارم ، اما مطمئنن اونچیزی که سنجش گفته نیست :) واسه این منبع گذاشتم و لینک اعتراض که دوستان اعتراض کنن

Paradiso100

عضو جدید
من که هرچی میگم فایده نداره، کلا 80% بچه ها پست نمیخونن، فقط پست میزنن. الکی حرف تو دهن سنجش نذارین مدرسه روبرو و این صحبتا، ربطی به اون عکس هوایی نداره که این پلان.

همه دنبال این هستن که رو سوالی که غلط زدن اعتراض کنن، البته طبیعی هم هستا، درست بزنه مریض نیست که اعتراض کنه:D حالا میخواد مسجد حجره دار باشه، یا and and he is the woman

قبول دارم خیلیا به خاطر اینکه غلط میزنن اعتراض میکنن ، اما من دو تا رو با دلیل آوردم دوستان ، اگه تو کار سنجش هیچ اشتباهی نبود نمیومد گزینه اعتراض به کلید سوالات رو بذاره ! پس بدیهی که هر سال یه اشتباهاتی هست که بعد از کلید روش اصلاحیه میخوره و قطعن اعتراضات ما هم بی تاثیر نیست ... من اینجا از دوستانی که فقط بلدن مسخره بازی در بیارن و جو رو خراب کنن تا کسی اعتراض نکنه و خودشون با اون جوابای غلطتشون ... خواهش میکنم اگه جواب منطقی ندارن بحث نکنن

Paradiso100

عضو جدید
دوستان کسی میدونه چند نفر توی تخمین رتیه آکادمی شرکت کردن؟
به من داده 30 !! توی مطالعات داده 4 !
تو رو خدا نگین ده برابر :))))
اگه هزار نفر شرکت کرده باشن
و خوب به نظرم اونایی که خوب دادن بیشتر پیگیرن و توی این تخمین رتیبه شرکت میکنن
فک کنم 5 برابر کنیم ها؟ D:

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس خوب شد اجراش نکرد... همهٔ کارش شبیه همه ... یه کم ابتکار میزدن هی‌ تپ تپ حجره چیدن کنار هم مارو علاف کردن این کجاست اون کجاست....... من اصلا نمیدونم چرا میان این سوالارو از ما می‌پرسن این قضیه به خیلی‌ قدیما برمیگرده من که نبودم ببینم مال کجا بوده..:D

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کسی میدونه چند نفر توی تخمین رتیه آکادمی شرکت کردن؟
به من داده 30 !! توی مطالعات داده 4 !
تو رو خدا نگین ده برابر :))))
اگه هزار نفر شرکت کرده باشن
و خوب به نظرم اونایی که خوب دادن بیشتر پیگیرن و توی این تخمین رتیبه شرکت میکنن
فک کنم 5 برابر کنیم ها؟ D:
كدوم قسمت سايت اكاددي تخمين رتبه ميكنه ؟؟ من هرجي گشتم بيدا نكردم چرا؟؟؟

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبول دارم خیلیا به خاطر اینکه غلط میزنن اعتراض میکنن ، اما من دو تا رو با دلیل آوردم دوستان ، اگه تو کار سنجش هیچ اشتباهی نبود نمیومد گزینه اعتراض به کلید سوالات رو بذاره ! پس بدیهی که هر سال یه اشتباهاتی هست که بعد از کلید روش اصلاحیه میخوره و قطعن اعتراضات ما هم بی تاثیر نیست ... من اینجا از دوستانی که فقط بلدن مسخره بازی در بیارن و جو رو خراب کنن تا کسی اعتراض نکنه و خودشون با اون جوابای غلطتشون ... خواهش میکنم اگه جواب منطقی ندارن بحث نکنن

آخه میدونی، بعضیا چنان با شدت سعی میکنن همدیگرو قانع کنن که انگار مسئولین سر میزنن اینجا و با توجه به جمع بندی ما کلیدو تغییر میدن:D
به نظر خود من هم بیش از 10 تا سوال داشتیم که میشد به یه جاییشون ایراد وارد کرد، ولی بعید میدونم 2-3 تا بیشتر حذف کنن. طرف خودش سوالو طرح کرده، جوابشم خودش میدونسته که بر اون اساس سوال داده دیگه. ما چون منابع مختلفو میبینیم میگیم ایراد داره، اون بنده خدا سوادش در حد همون یه جزوه و مقاله خودشه:D گزینه های اعتراضم که نگاه کنید مشخصه منظورشون بیشتر رو سوالایی هست که غلط تایپی پیدا کردن، مثلا 2 تا گزینه مثل هم یا اینکه شکلش نیفتاده باشه... مثلا احتمال قوی سوال مسجد بی بی حذف میشه چون مشخصا اشتباه دادن تصویر رو. ولی اینکه بخوایم اثبات کنیم فلان سوال درک چجوریه، حتی اگه حق با ما باشه چون مد نظر طراح نبوده تغییرش بعیده.

تنها راه تغییر این تیپ سوالا اینه که چند تا استاد قوی هم بهشون ایراد وارد کنن. چند تا ادمی که حرفشون نفوذ داره. با اثبات من و شما اتفاقی نمیفته...البته اعتراض رو بکنید، یا بقول خودتون بزنید، منم زدم...

narges-b

عضو جدید
سلام من تازه واردم.امتحانو خراب کردم درصدام اینه
زبان 38
فنی49
تاریخ43
درک20
منظر33
رتبه ام چند میشه حدودا
اسکیس واسه سراسری چند میخوام حداقل؟؟؟؟
:cry:

mehmari

عضو جدید
سلام
شبتون قشنگ بچه ها
تاریخ رو چطوری زدین شماااا

من تاریخ منفی زدم:( بعد خنثی شدن صحیح هام دوتا اشتباه دارم.
زبان 61
درک 62
فن 55
منظر 34
باورم نمیشه که بعد اینهمه خوندن تاریخ منفی بیاد.
منفی خیلی میندازه عقب نه؟!

I arch

عضو جدید
اینا درصدها منه
زبان 48
فن 38
تاریخ 34
درک 42
منظر23

نظر بدین خواهش میکنم​

beni belazi

کاربر بیش فعال
سلام
شبتون قشنگ بچه ها
تاریخ رو چطوری زدین شماااا

من تاریخ منفی زدم:( بعد خنثی شدن صحیح هام دوتا اشتباه دارم.
زبان 61
درک 62
فن 55
منظر 34
باورم نمیشه که بعد اینهمه خوندن تاریخ منفی بیاد.
منفی خیلی میندازه عقب نه؟!

با همچین درصدای خوبی چه طوری تاریخ داغون کردی؟؟؟
اینقدر درکت خوب زدی که جبران میکنه....همین الان میانگینت 46 شده حدودا....نگران نباش اسکیس تمرین کن تا رتبه ها......

I arch

عضو جدید
اینا درصدها منه
زبان 48
فن 38
تاریخ 34
درک 42
منظر23

نظر بدین خواهش میکنم
مرسی-​

erisss

عضو جدید
دوست عزیز من یه سوال رو با دلیل و سند کافی گذاشتم ، شما انگار مثه سنجش زدی که به این اشاره نکردی :) شما تحلیل خودت رو به جمع نبند لطفن ! سپاس

نخیر من مثل سنجش نیس جوابام .درصدامو گذاشتم چند صفحه قبل اصلا فضایی نیست .تحلیلمم نخواستم جمع ببندم شما مثل اینکه از این مدل آدمهایی هستی که اگه کسی نظر مخالف بده درجا میخوای خفش کنی...من فقط گفتم به سوالی اعتراض بزنن دوستان که جواب نسبتا درستش رو داشته باشن.مثال هم نزدم که کسی ناراحت نشه . ولی وقتی میبینم یه تعداد کمی میخوان یه سوالی که من درسشو با یکی از بهترین اساتید ایران و طراح سوال کنکور گذروندم اعتراض بزنن تعجب میکنم .متاسفانه چون ظرفیت تحمل نظر مخالف رو هر کسی نداره نتونستم مستقیم به اون سوال اشاره کنم.هدفم کمک بود نه اون برداشتی که شما کردی .فقط دلم میخواست کمک کنم و الان که وقته تمرین اسکیسه نیان یسری وقتشونو بابت اعتراض به همه سوالها تلف کنن و هی بحث اینکه کدوم گزینه درسته رو ادامه بدن چون خیلیا اسکیسو شروع کردن ولی یسری هنوز تووی اعتراض موندن...حالا دیگه اون به درک آدما برمیگرده که چه برداشتی میخوان از حرفم بکنن

ایشالا همتون موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.