بررسی آزمون ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DDDIQ

مدیر ارشد
بچه ها درسته که بحث کمی از هدف اصلی تاپیک انحراف پیدا کرده و همینطور کمی هم طولانی شده ولی بر اساس قوانین اگر تاپیکی بر خلاف قوانین نیست و مشابه ای نداره و هنوز هم مورد استفاده قرار میگیره امکان قفل کردن تاپیک نیست ....
و همینطور اگر این تاپیک الان قفل بشه باعث پراکندگی پستهای دوستانی خواهد شد که هنوز هم سوال دارند و یا دوستانی که تازه به جمع ما پیوستن و شاید این پراکندگی باعث انحراف و تحت تاثیر قرار گرفتن تاپیک های دیگر بشه ...

ولی به نمایندگی دوستان , باز هم از تمامی دوستان خوبم دعوت میکنم تا با حضور فعال در تاپیک های اسکیس آموخته هامون رو به اشتراک بگذاریم تا با آمادگی بهتری در کنار یکدیگر برای شرکت در مرحله دوم آماده بشیم
سپاسگزارم

[h=3]مشاوره کلاس اسکیس 92[/h]تمرین گروهی اسکیس 92

معمارباشی

عضو جدید
نام كاربريزبانفنتاریخدرکمنظر ميانگين معماري ميانگين منظر خوش بينانه بد بينانه
mehrazin_f47.750351820 35.40 35.76 788 1,181

دوستان اين آخرين پست من در اين تاپيك هست ... از اين كه خيلي ها رو رنجوندم يا نااميد كردم معذرت مي خواهم ...:cry:
هدفم اين نبود .... هدفم كمي واقع بين تر نگاه كردن و ديدن جايگاهمون بين ديگران بود ... :(
راستش رو بخواهيد من اصلا قصد نداشتم چنين پستي بزارم و جمع بندي اطلاعات فقط براي خودم بود كه ببينم كجاي كار هستم ... واقعا هم فكر نمي كردم اين همه درصد بالاي 40 داشته باشيم ... اولا فكر مي كردم جزء بهترين هام ولي بعد مقايسه ديدم بين 98 نفر 22 ام !!! يعني متوسط ! اونم در حالت خوشبينانه !!! بعد از ديدن نزديكي نمرات و رقابت فشرده گفتم شايد بد نباشه همه رو يه جا تو اين تاپيك جمع بندي كنيم ... اخر سر هم به سرم زد يه تخمين بزنم ... البته هزار بار بيشتر گفتم اعتبار نداره و نظر شخصيه ... :confused:

همين
حلالم كنين:gol:

حرف آخر
كلا اسكيس كار كردن خوبه ... تمرين خط عالي .... به همه توصيه مي كنم .... ولي اگر كسي هست كه مثلا سر كار ميره يا به هر دليلي نمي رسه كلاس بره يا تمرين كنه ياااااا ........... خودش با خودش رو راست باشه ... ببينه با درصد هايي كه داره بهتره برا اسكيس وقت بگذاره يا بهتره شروع كنه خودشو آماده كنه برا كنكور سال بعد ؟؟؟ نيام ببينم يكي چون حدس زديم 1500 مي شه بي خيال اسكيس شده باشه ها !!! ... من اين جملمو تو پست قبلي خيلي خوشم اومد خودم !!! اسكيس يه نفر رو از عرش به فرش مي كشونه يه نفر رو از فرش به عرش (ولي به شرطي كه حداقل مجاز رو بشي !) ...... پس منطقي باشين ... هيچ كس صلاح كارش رو بيشتر از خودش نمي دونه ... اميدوارم بهترين تصميم رو براي آيندتون بگيرين .... :smile::gol::smile:

وسلام
نامه تمام
تماس فرت

آخرین ویرایش:

rojmanesi

عضو جدید

دوستان اين آخرين پست من در اين تاپيك هست ... از اين كه خيلي ها رو رنجوندم يا نااميد كردم معذرت مي خواهم ...:cry:
هدفم اين نبود .... هدفم كمي واقع بين تر نگاه كردن و ديدن جايگاهمون بين ديگران بود ... :(
راستش رو بخواهيد من اصلا قصد نداشتم چنين پستي بزارم و جمع بندي اطلاعات فقط براي خودم بود كه ببينم كجاي كار هستم ... واقعا هم فكر نمي كردم اين همه درصد بالاي 40 داشته باشيم ... اولا فكر مي كردم جزء بهترين هام ولي بعد مقايسه ديدم بين 98 نفر 22 ام !!! يعني متوسط ! اونم در حالت خوشبينانه !!! بعد از ديدن نزديكي نمرات و رقابت فشرده گفتم شايد بد نباشه همه رو يه جا تو اين تاپيك جمع بندي كنيم ... اخر سر هم به سرم زد يه تخمين بزنم ... البته هزار بار بيشتر گفتم اعتبار نداره و نظر شخصيه ... :confused:

همين

حرف آخر
كلا اسكيس كار كردن خوبه ... تمرين خط عالي .... به همه توصيه مي كنم .... ولي اگر كسي هست كه مثلا سر كار ميره يا به هر دليلي نمي رسه كلاس بره يا تمرين كنه ياااااا ........... خودش با خودش رو راست باشه ... ببينه با درصد هايي كه داره بهتره برا اسكيس وقت بگذاره يا بهتره شروع كنه خودشو آماده كنه برا كنكور سال بعد ؟؟؟ نيام ببينم يكي چون حدس زديم 1500 مي شه بي خيال اسكيس شده باشه ها !!! ... من اين جملمو تو پست قبلي خيلي خوشم اومد خودم !!! اسكيس يه نفر رو از عرش به فرش مي كشونه يه نفر رو از فرش به عرش (ولي به شرطي كه حداقل مجاز رو بشي !) ...... پس منطقي باشين ... هيچ كس صلاح كارش رو بيشتر از خودش نمي دونه ... اميدوارم بهترين تصميم رو براي آيندتون بگيرين .... :smile::gol::smile:

وسلام
نامه تمام
تماس فرت

از زحمتت بسیار ممنون دوست عزیز.. ;)
مقایسه کردنت یه جورایی به ما فهموند که توو چه وضعیتی نسبت به هم هستیم(ما دوستان)
نرو که حرفات شیرینه.... :w23:

elahe_architect

عضو جدید
نام كاربري خوش بينانه بد بينانه
98 elahe_architect 6,468 7,762
عزیییییییییییییییییییییییزم...مرسی
من آخر شدم :)
ولی خوب من اصلا نصف سوالا یادم نبود چی زدم ...اونارو غلط حساب کردم...
تازشم ..اگه این بشه رتبم..اشکال نداره :)
من کلی سختیه کار دارم....بااااور کنید....وگرنه درس نخون نیستم...گفته باشم :دی

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیییییییییییییییییییییییزم...مرسی
من آخر شدم :)
ولی خوب من اصلا نصف سوالا یادم نبود چی زدم ...اونارو غلط حساب کردم...
تازشم ..اگه این بشه رتبم..اشکال نداره :)
من کلی سختیه کار دارم....بااااور کنید....وگرنه درس نخون نیستم...گفته باشم :دی

شما توکلت به خدا باشه ان شاء الله که رتبه ی بهتری میاری و مجاز میشی
شما واسه اسکیس زحمت بکش این نشد ازاد تهران هم که هستید آزادهای تهران خوب هستن همشون

elahe_architect

عضو جدید
شما توکلت به خدا باشه ان شاء الله که رتبه ی بهتری میاری و مجاز میشی
شما واسه اسکیس زحمت بکش این نشد ازاد تهران هم که هستید آزادهای تهران خوب هستن همشون
مرسی مهندس
اگه شما نبودی که من کلا نه درس خوندنمو نه اسکیسمو شروع نمی کردم..
ممنونم ازت
چشم..میخونم;)

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

همين

حرف آخر

وسلام
نامه تمام
تماس فرت

طعنه ي وسط حرفت جالب بود
+ اگه تمام راه هاي ارتباطيت تا اطلاع ثانوي قطع بشه
اون وقت چي؟؟

soh-rab

عضو جدید
من شنیدم کنکور سال 90 خیلی شبیه 92 بوده از لحاظ سختی............ کسی در صد های سال 90 رو داره من فقط یکی رو پیدا کردم اینجا می ذارم با توجه به این درصدها و رتبه .......رتبه هایی که برای خودمون فرض کردیم احتمالن خیلی جابجا می شن؟ نظر شما چیه ؟

زبانفنیتاریخدرکمنظرجمعمیانگینسالرتبه معماریمع
43.33286.6653.33316068.9213854.393163.1761.67161.67609.31155.39904716.16

p13

عضو جدید
دوستان من درصدهای پارسال رو نگاه کردم و میانگین گرفتم به طور کلی به این نتیجه رسیدم:
میانگین بالای 40 ................ 2 رقمی
بین 32 تا 40 ...................... 3 رقمی زیر 500
بین 27 تا 32 ...................... بین 500 تا 1000
البته باید بگم میانگین امسال بالاتره. و اینکه درصد درک خیلی توی رتبه تاثیر داره. مثلاً یکی با درک 5 درصد و میانگین 27.43 رتبش 1340 شده و یکی دیگه درک 25 درصد و میانگین27.47 رتبش 888 شده.
شرمنده میشه منم راهنمایی کنین بیزحمت!!!
من میانگین درصدام میشه 27 درک هم 40%.... به نظرتون رتبم خیلی بد میشه ؟؟؟

p13

عضو جدید
خب حالا....
عصبی واسه چی؟؟؟
بیا منم بهت روحیه میدم
اینا درصدای منه : زبان: 6 فن : 32 تاریخ: 27 درک: 40 منظر : 8
حال کردین؟؟؟
بچه ها رتبم خیلی بد میشه؟؟؟
فک کنم پادگان قبول میشم!!!
البته من اسکیسم اونطور که میگن خوبه ها!!!
امیدی هست؟؟؟

نگارشیتکت

عضو جدید
سلام دوستان...من تازه واردم فقطم با این کنکورررررر لعنتی سر از اینجا در آوردددددم!!منم درصدامو میزارم تا امیدوار شید....

زباااان:14
فن:56
تاریخ:56
درک:51
منظر:32
با اتمادبه نفس کلاسم میرم نوش جون شقاقیD:

tehrangharb

عضو جدید
سلام دوستان...من تازه واردم فقطم با این کنکورررررر لعنتی سر از اینجا در آوردددددم!!منم درصدامو میزارم تا امیدوار شید....

عجب اعتماد به نفسی داری

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من که شما هدفی جز تضعیف روحیه نداشتی!
امیدوارم موفق باشی چون که درصدات خیلی خوبه

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کسی اینجا هست که درصد زبان خوب و معقولی زده باشه ولی سهم بیشتر نمره شو از درک مطلب گرفته باشه تا لغت؟؟؟

نگارشیتکت

عضو جدید
نهههههههههههههههههه...اصلا.... آخه من وقت نکردم درصدارو بخووووونم ولی خب...چنتا درصدارو دیدم همه خوب بودن.....ببخشید اگه اینجور برداشت میشه....)))))):...واقعععععععععععععععععا...؟
مرسییییی اگه خوبن..........حب حالا روحیه میدم:)
اسکیس خوب باششششششششششششششششششه تئوری رتبه بالای 1000باشه میتونیم تهران بشینیم:))))).هنرهای زیبا البته:)

آخرین ویرایش:

mbarsen

عضو جدید
کسی اینجا هست که درصد زبان خوب و معقولی زده باشه ولی سهم بیشتر نمره شو از درک مطلب گرفته باشه تا لغت؟؟؟

شماها هنو دارید اینجاا ازین بحثا می کنیییید؟؟؟؟؟!!!!
من که همه تستا زبانو میخوندمو میزدم منتها از هیچکدون سر در ننمیوردم.. فقط میزدم الکی خخخخخخ

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من زبانم رو 34 زدم ... از 10 تا سوال اول 2 تا زدم كه اشتباه زده بودم !!! هر چي زدم واسه درك مطلب بود ... چطور ؟
سلام خیلی خوبه ده تا درک مطلب زدی
میتونی بگی از روی چی کار کردی؟کلا روند خوندن و کارکردن درک مطلبتو بگی
ببخشید میدونم الان داری تمرین اسکیس میکنی ولی این برای من خیلی مهمه
ممنون

معمارباشی

عضو جدید
ممنون
راستش من نمي تونم در اين زمينه كمكت كنم... شرمنده .... چون من زبان رو امسال اصلا نخونده بودم و از تقريبا معلوماتم كه برا كلاس هاي كانون زبان بود كه قبل دانشگاه مي رفتم بهره بردم .... راستش من اين جوري درك رو زدم: ... يه دور خيلي سريع سوالاي درك رو يه نگاه انداختم طوري كه كلمات كليدي پسيج دستم بياد ... بعد شروع كردم خوندن پسيج و اون جاهايي كه به نظرم ميومد به سوالا مربوط مي شده زيرش خط كشيدم ... بعد دوباره سوالا رو خوندم و سعي كردم جواب بدم ...

baharestan.f

کاربر بیش فعال
ممنون

اگر میخای درک مطلب زبانت قوی بشه حتما جلد 2 زبان عمومی پوران پژوهش که مهرداد امیری نوشته رو بخون.عالیه.

arcdoc

اخراجی موقت
اگر میخای درک مطلب زبانت قوی بشه حتما جلد 2 زبان عمومی پوران پژوهش که مهرداد امیری نوشته رو بخون.عالیه.
کتاب امیری ،جلد اول که گرامره...جلد دوم هم همش کپی لغات از کتابهای دیگست....10 برگ هم درک مطلب در حدِ TINY TALK:Dداره....اصلا ارزش نداره...برای درک مطلب
delta keys for the TOEFL
بخش اول ریدینگ.....اینو بخون...اصولی و اساسی این کتاب ترجمه نداره...ولی بعد از 504 و تافل راحت میشه خوندش.....

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
من زبانم بین 40-50 زدم لغت ها رو 5 تا زدم که یکیش غلط شد بقیه سوالا رو هم درک مطلب و کلوز واسه درک مطلب اگه میخوای از یه کتابی که روش های تست زنی درک مطلب رو توضیح داده استفاده کنی کتاب مهرداد امیزی پوران پژوهش جلد لغت ها استفاده کن یه بخشی داره درک مطلب و ریدینگو خوب توضیح داده که چطور با مساله برخورد کنی شاید 10 صفحه هم نباشه ولی به من خیلی کمک کرد تمرین هم داره ولی تمریناش خیلی سادس برای شروع بد نیست ولی بخوای بیشتر کار کنی ریدینگای کنکورای مختلف رو بزنی خودت دستت میاد چطور باید از پس سوالا بربیایی

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوست عزیز و دوستان گرامی.
کنکور امسال سختتر بود
مزخرفتر بود
بحث برای درصدا بی فایدست
منم درصدامو میذارم
زبان 30
فن 41
تاریخ 50
درک 57
منظر 16
تاریخ شهر 48
من كنكور 90دادم اصلا هم هيچي بلد نبودم
استاد گفت كنكور چطور بود؟گفتم اسون بود من بلد نبودم،گفت ميدوني چرا اسون بود؟گفتم چرا؟گفت چون نخوندي
كنكور91 رو بكوب خونديم رفتيم سر جلسه ديديم خيلي سخته ،حرف استاد اومد تو ذهنمون گفتيم خوبه حداقل خونده بوديم
كنكور92داديم،اين بار سال دوممون بود كه ميخونديم ،رفتيم سر جلسه ديديم اسونه اسونه اما من هيچي بلد نيستم و خراب كردم
حالا مرددم كه وقتي كنكور اسونه يني من نخوندم يا . . .
من كه هر كيو ميبينم وضعيتش از من يكي كه بهتره

آخرین ویرایش:

mbarsen

عضو جدید
من كنكور 90دادم اصلا هم هيچي بلد نبودم
استاد گفت كنكور چطور بود؟گفتم اسون بود من بلد نبودم،گفت ميدوني چرا اسون بود؟گفتم چرا؟گفت چون نخوندي
كنكور91 رو بكوب خونديم رفتيم سر جلسه ديديم خيلي سخته ،حرف استاد اومد تو ذهنمون گفتيم خوبه حداقل خونده بوديم
كنكور92داديم،اين بار سال دوممون بود كه ميخونديم ،رفتيم سر جلسه ديديم اسونه اسونه اما من هيچي بلد نيستم و خراب كردم
حالا مرددم كه وقتي كنكور اسونه يني من نخوندم يا . . .
من كه هر كيو ميبينم وضعيتش از من يكي كه بهتره

بخند بروی دنیا دنیا بروت بخنده :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.