واقعا كاشكي قفل شه زودتر ...تایپیک قفل شد از دادن پست خوددازی کنید و به تایپیک اسکیس نقل مکان کنید الفاتحه

واقعا كاشكي قفل شه زودتر ...تایپیک قفل شد از دادن پست خوددازی کنید و به تایپیک اسکیس نقل مکان کنید الفاتحه
نام كاربري | زبان | فن | تاریخ | درک | منظر | ميانگين معماري | ميانگين منظر | خوش بينانه | بد بينانه |
mehrazin_f | 47.7 | 50 | 35 | 18 | 20 | 35.40 | 35.76 | 788 | 1,181 |
نام كاربري زبان فن تاریخ درک منظر ميانگين معماري ميانگين منظر خوش بينانه بد بينانه mehrazin_f 47.7 50 35 18 20 35.40 35.76 788 1,181
دوستان اين آخرين پست من در اين تاپيك هست ... از اين كه خيلي ها رو رنجوندم يا نااميد كردم معذرت مي خواهم ...
هدفم اين نبود .... هدفم كمي واقع بين تر نگاه كردن و ديدن جايگاهمون بين ديگران بود ...
راستش رو بخواهيد من اصلا قصد نداشتم چنين پستي بزارم و جمع بندي اطلاعات فقط براي خودم بود كه ببينم كجاي كار هستم ... واقعا هم فكر نمي كردم اين همه درصد بالاي 40 داشته باشيم ... اولا فكر مي كردم جزء بهترين هام ولي بعد مقايسه ديدم بين 98 نفر 22 ام !!! يعني متوسط ! اونم در حالت خوشبينانه !!! بعد از ديدن نزديكي نمرات و رقابت فشرده گفتم شايد بد نباشه همه رو يه جا تو اين تاپيك جمع بندي كنيم ... اخر سر هم به سرم زد يه تخمين بزنم ... البته هزار بار بيشتر گفتم اعتبار نداره و نظر شخصيه ...
همين
حلالم كنين
حرف آخر
كلا اسكيس كار كردن خوبه ... تمرين خط عالي .... به همه توصيه مي كنم .... ولي اگر كسي هست كه مثلا سر كار ميره يا به هر دليلي نمي رسه كلاس بره يا تمرين كنه ياااااا ........... خودش با خودش رو راست باشه ... ببينه با درصد هايي كه داره بهتره برا اسكيس وقت بگذاره يا بهتره شروع كنه خودشو آماده كنه برا كنكور سال بعد ؟؟؟ نيام ببينم يكي چون حدس زديم 1500 مي شه بي خيال اسكيس شده باشه ها !!! ... من اين جملمو تو پست قبلي خيلي خوشم اومد خودم !!! اسكيس يه نفر رو از عرش به فرش مي كشونه يه نفر رو از فرش به عرش (ولي به شرطي كه حداقل مجاز رو بشي !) ...... پس منطقي باشين ... هيچ كس صلاح كارش رو بيشتر از خودش نمي دونه ... اميدوارم بهترين تصميم رو براي آيندتون بگيرين ....
وسلام
نامه تمام
تماس فرت
عزیییییییییییییییییییییییزم...مرسی
نام كاربري خوش بينانه بد بينانه 98 elahe_architect 6,468 7,762
عزیییییییییییییییییییییییزم...مرسی
من آخر شدم
ولی خوب من اصلا نصف سوالا یادم نبود چی زدم ...اونارو غلط حساب کردم...
تازشم ..اگه این بشه رتبم..اشکال نداره
من کلی سختیه کار دارم....بااااور کنید....وگرنه درس نخون نیستم...گفته باشم :دی
مرسی مهندسشما توکلت به خدا باشه ان شاء الله که رتبه ی بهتری میاری و مجاز میشی
شما واسه اسکیس زحمت بکش این نشد ازاد تهران هم که هستید آزادهای تهران خوب هستن همشون
نام كاربري زبان فن تاریخ درک منظر ميانگين معماري ميانگين منظر خوش بينانه بد بينانه mehrazin_f 47.7 50 35 18 20 35.40 35.76 788 1,181
دوستان اين آخرين پست من در اين تاپيك هست ... از اين كه خيلي ها رو رنجوندم يا نااميد كردم معذرت مي خواهم ...
هدفم اين نبود .... هدفم كمي واقع بين تر نگاه كردن و ديدن جايگاهمون بين ديگران بود ...
راستش رو بخواهيد من اصلا قصد نداشتم چنين پستي بزارم و جمع بندي اطلاعات فقط براي خودم بود كه ببينم كجاي كار هستم ... واقعا هم فكر نمي كردم اين همه درصد بالاي 40 داشته باشيم ... اولا فكر مي كردم جزء بهترين هام ولي بعد مقايسه ديدم بين 98 نفر 22 ام !!! يعني متوسط ! اونم در حالت خوشبينانه !!! بعد از ديدن نزديكي نمرات و رقابت فشرده گفتم شايد بد نباشه همه رو يه جا تو اين تاپيك جمع بندي كنيم ... اخر سر هم به سرم زد يه تخمين بزنم ... البته هزار بار بيشتر گفتم اعتبار نداره و نظر شخصيه ...
همين
حلالم كنين
حرف آخر
كلا اسكيس كار كردن خوبه ... تمرين خط عالي .... به همه توصيه مي كنم .... ولي اگر كسي هست كه مثلا سر كار ميره يا به هر دليلي نمي رسه كلاس بره يا تمرين كنه ياااااا ........... خودش با خودش رو راست باشه ... ببينه با درصد هايي كه داره بهتره برا اسكيس وقت بگذاره يا بهتره شروع كنه خودشو آماده كنه برا كنكور سال بعد ؟؟؟ نيام ببينم يكي چون حدس زديم 1500 مي شه بي خيال اسكيس شده باشه ها !!! ... من اين جملمو تو پست قبلي خيلي خوشم اومد خودم !!! اسكيس يه نفر رو از عرش به فرش مي كشونه يه نفر رو از فرش به عرش (ولي به شرطي كه حداقل مجاز رو بشي !) ...... پس منطقي باشين ... هيچ كس صلاح كارش رو بيشتر از خودش نمي دونه ... اميدوارم بهترين تصميم رو براي آيندتون بگيرين ....
وسلام
نامه تمام
تماس فرت
طعنه ي وسط حرفت جالب بود
+ اگه تمام راه هاي ارتباطيت تا اطلاع ثانوي قطع بشه
اون وقت چي؟؟
زبان | فنی | تاریخ | درک | منظر | جمع | میانگین | سال | رتبه معماری | مع | |||||||||||||||||
43.33 | 2 | 86.66 | 53.33 | 3 | 160 | 68.9 | 2 | 138 | 54.39 | 3 | 163.17 | 61.67 | 1 | 61.67 | 609.3 | 11 | 55.39 | 90 | 47 | 16.16 |
شرمنده میشه منم راهنمایی کنین بیزحمت!!!دوستان من درصدهای پارسال رو نگاه کردم و میانگین گرفتم به طور کلی به این نتیجه رسیدم:
میانگین بالای 40 ................ 2 رقمی
بین 32 تا 40 ...................... 3 رقمی زیر 500
بین 27 تا 32 ...................... بین 500 تا 1000
البته باید بگم میانگین امسال بالاتره. و اینکه درصد درک خیلی توی رتبه تاثیر داره. مثلاً یکی با درک 5 درصد و میانگین 27.43 رتبش 1340 شده و یکی دیگه درک 25 درصد و میانگین27.47 رتبش 888 شده.
سلام دوستان...من تازه واردم فقطم با این کنکورررررر لعنتی سر از اینجا در آوردددددم!!منم درصدامو میزارم تا امیدوار شید....
زباااان:14
فن:56
تاریخ:56
درک:51
منظر:32
با اتمادبه نفس کلاسم میرم نوش جون شقاقیD:
به نظر من که شما هدفی جز تضعیف روحیه نداشتی!سلام دوستان...من تازه واردم فقطم با این کنکورررررر لعنتی سر از اینجا در آوردددددم!!منم درصدامو میزارم تا امیدوار شید....
زباااان:14
فن:56
تاریخ:56
درک:51
منظر:32
با اتمادبه نفس کلاسم میرم نوش جون شقاقیD:
معمولا درک مطلب نمره اورتره.......کسی اینجا هست که درصد زبان خوب و معقولی زده باشه ولی سهم بیشتر نمره شو از درک مطلب گرفته باشه تا لغت؟؟؟
کسی اینجا هست که درصد زبان خوب و معقولی زده باشه ولی سهم بیشتر نمره شو از درک مطلب گرفته باشه تا لغت؟؟؟
سلام خیلی خوبه ده تا درک مطلب زدیمن زبانم رو 34 زدم ... از 10 تا سوال اول 2 تا زدم كه اشتباه زده بودم !!! هر چي زدم واسه درك مطلب بود ... چطور ؟
راستش من نمي تونم در اين زمينه كمكت كنم... شرمنده .... چون من زبان رو امسال اصلا نخونده بودم و از تقريبا معلوماتم كه برا كلاس هاي كانون زبان بود كه قبل دانشگاه مي رفتم بهره بردم .... راستش من اين جوري درك رو زدم: ... يه دور خيلي سريع سوالاي درك رو يه نگاه انداختم طوري كه كلمات كليدي پسيج دستم بياد ... بعد شروع كردم خوندن پسيج و اون جاهايي كه به نظرم ميومد به سوالا مربوط مي شده زيرش خط كشيدم ... بعد دوباره سوالا رو خوندم و سعي كردم جواب بدم ...سلام خیلی خوبه ده تا درک مطلب زدی
میتونی بگی از روی چی کار کردی؟کلا روند خوندن و کارکردن درک مطلبتو بگی
ببخشید میدونم الان داری تمرین اسکیس میکنی ولی این برای من خیلی مهمه
ممنون
سلام خیلی خوبه ده تا درک مطلب زدی
ممنون
من 70 درصد 8 تا لغت،بقیه اش هم کلوز تست و ریدینگکسی اینجا هست که درصد زبان خوب و معقولی زده باشه ولی سهم بیشتر نمره شو از درک مطلب گرفته باشه تا لغت؟؟؟
کتاب امیری ،جلد اول که گرامره...جلد دوم هم همش کپی لغات از کتابهای دیگست....10 برگ هم درک مطلب در حدِ TINY TALKاگر میخای درک مطلب زبانت قوی بشه حتما جلد 2 زبان عمومی پوران پژوهش که مهرداد امیری نوشته رو بخون.عالیه.
من زبانم بین 40-50 زدم لغت ها رو 5 تا زدم که یکیش غلط شد بقیه سوالا رو هم درک مطلب و کلوز واسه درک مطلب اگه میخوای از یه کتابی که روش های تست زنی درک مطلب رو توضیح داده استفاده کنی کتاب مهرداد امیزی پوران پژوهش جلد لغت ها استفاده کن یه بخشی داره درک مطلب و ریدینگو خوب توضیح داده که چطور با مساله برخورد کنی شاید 10 صفحه هم نباشه ولی به من خیلی کمک کرد تمرین هم داره ولی تمریناش خیلی سادس برای شروع بد نیست ولی بخوای بیشتر کار کنی ریدینگای کنکورای مختلف رو بزنی خودت دستت میاد چطور باید از پس سوالا بربیاییسلام خیلی خوبه ده تا درک مطلب زدی
ممنون
من كنكور 90دادم اصلا هم هيچي بلد نبودمدوست عزیز و دوستان گرامی.
کنکور امسال سختتر بود
مزخرفتر بود
بحث برای درصدا بی فایدست
منم درصدامو میذارم
زبان 30
فن 41
تاریخ 50
درک 57
منظر 16
تاریخ شهر 48
من كنكور 90دادم اصلا هم هيچي بلد نبودم
استاد گفت كنكور چطور بود؟گفتم اسون بود من بلد نبودم،گفت ميدوني چرا اسون بود؟گفتم چرا؟گفت چون نخوندي
كنكور91 رو بكوب خونديم رفتيم سر جلسه ديديم خيلي سخته ،حرف استاد اومد تو ذهنمون گفتيم خوبه حداقل خونده بوديم
كنكور92داديم،اين بار سال دوممون بود كه ميخونديم ،رفتيم سر جلسه ديديم اسونه اسونه اما من هيچي بلد نيستم و خراب كردم
حالا مرددم كه وقتي كنكور اسونه يني من نخوندم يا . . .
من كه هر كيو ميبينم وضعيتش از من يكي كه بهتره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |