بچه هاکسی میدونه قیمت اعلام شده کلاس مهندس شقاقی چند اعلام شده وچندجلسه
تو شهر ما من ثبت نام کردم
8 جلسه 500 تومان ، جلسه هاشم گفتن 4،5 ساعت است
بچه هاکسی میدونه قیمت اعلام شده کلاس مهندس شقاقی چند اعلام شده وچندجلسه
بچه ها اون سوال منظر سرستون میشد؟ یا فواره؟ من زدم فواره اما تو اینترنت زده سر ستون 40 ستونه !
فواره است یکی از بچه ها تو صفحه های اولی عکس سیاه و سفید ازش گذاشته.....
بچه ها من یه سوال دارم چند نفر تو کنکور معماری شرکت کردن ؟ چند نفر مجاز میشن ؟ من نمیخوام جو ایجاد کنم یا مثل بعضیا استرس دیگران و زیاد و کم کنم ولی من تاریخ و فن و درک و در حد 40 زدم زبانم نهایتا 20 درصد زدم به نظرتون ارزش داره اسکیس شرکت کنم ؟
مرسی عزیزمممممممممممممممممممممم
الان زنگ زدم آکادمی تخصصی معماری کلاس اسکیسش شامل مقدماتی و پیشرفته میشه که روی هم رفته میشه 1 ملیونه ناقابل!!!!!!!!!!!!!!!! لعنت به این رشته معماری که کلی باید هزینه کرد آخر سرم واسش کار نیس
75ساعت.. 640تومن
کسایی که ایوان خانه بودن 560
صلواتی 70- ساعتهاستادش کیه؟
من ساکن اصفهانم اون مجسمه فواره کناره چهل ستونه ولی قبلش کدوم گوری بوده نمیدونم اصلا مگه مریضن سر ستون یه جای دیگه رو میکنن فواره یه جای دیگه چه کاریه اخهفواره است یکی از بچه ها تو صفحه های اولی عکس سیاه و سفید ازش گذاشته.....
اینم از پاسخنامه ارشد معماری92
از مدرسان گرفتم ...بچه اگه جزوه جدید راجب کنکور ارشد دارین بذارین[/QUOTE
مرسی دوست عزیز.......این پاسخنامه دفترچه شماره A؟
پژمان شکوهی و سپیده علیمحمدزاده توی مرکز معماری خوب کار میکنن ، روششون هم با هم فرق داره ولی یه جورایی مکمل هم هستنبچه هها تو تهران کدوم استاذ واسه اسکیس خوبه؟
لطفا راهنمایی کنیدمرسی![]()
اینم از پاسخنامه ارشد معماری92
از مدرسان گرفتم ...بچه اگه جزوه جدید راجب کنکور ارشد دارین بذارین
مجموعه معماری کد1352
c505هست دوست گرامی...آخه عضو مدزسان هستم تو پروفایلم هم سوالا را زدند پاسخنامه ظهر فرستادند
این پاسخنامه کدوم یکی از دفترچه هاست
بچه ها این پاسخ نامش پر از غلطه. سوالای مشکوک هم جواب نداده و خالی گذاشته. خسته نباشه مدرسان واقعا!! جوابای درکش که کشت منو. تو عمرم درک زیر 40 نزده بودم بعد با جوابای این منفی شدم!!!!![/QUOT سلام خودم هم با این وضعیتی که پاسخنامه رو زدند حسابی گیج شدم اگه هم یه سر بزنید سایت مدرسان شریف سوال با پاسخنامه را درج کردند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |