توهمین لینکی که کوروش گذاشته نوشتهاز كجا ميدوني دوست عزيز
شماها الان آمادگي اسكيس زدن دارين؟ من كه سرعت دستم خيلي افتاده
تهرانیا چی؟!!واقعا حیف شد . چون دانشگاه آزاد اعلام کرده هر دانشجویی توی هر شهری که قبول بشه میتونه واسه شهر خودش مهمان دائم بگیره و بیاد توی شهر خودش درس بخونه .
اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد در ساعت 9 صبح فردا پنجشنبه 14 شهریور ماه و آزمون دکتری در روز شنبه 16 شهریور ماه خبر داد.
مکان شرکت پذیرفتهشدگان در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون ارشد
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد از اعلام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد در اواخر شهریور ماه خبر داد و گفت: کلیه پذیرفتهشدگان و پذیرفتهنشدگان دورههای کارشناسی ارشد میتوانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند، همچنین سعی میشود تا قبل از 15 مهر نتایج تکمیل ظرفیت اعلام شود.
وی با اشاره به پذیرش 8000 داوطلب در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد، اظهارکرد: امسال 12 درصد افزایش ظرفیت در این آزمون داشتهایم که به دلیل افزایش رشته محلها ایجاد شده است.
خوبه والا هنوز تکلیفمون معلوم نیس تکمیل ظرفیت می خوا بزنن . اینم لینک خبریش :
http://www.arshadonline.ir/Pages/News-_%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC_%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87_%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-465.aspx
اره به خدا نه اینکه همه چیز دانشگاه ازاد رو حساب کتابه و دقیقه ، نتایج رو هم دقیقا سر ساعتی که گفته میزنهبیشتر از نتایج ،اسکیس آدمو زجر میده!
چه دقیق هم شدن ،دقیقا 9 میخوان اعلام کنن گویا!
نمیدونیم اصلا چجوری قراره بدن نتایجو!؟!
کلی یا جزئی!
شنبه منتظر باشین تا مراحل اسکیس شرحش بیاد اما متاسفانه فکر نکم بتونید باز تا شنبه صبر کنیدوای من اول شیراز زده بودم بعد علوم تحقیقات شیراز که هیچ کدومو نیاوردم
هیچی دیگه نزده بودم ((((
با نفر آخر علوم تحقیقات 18 نفر فاصله دارم
کلا برام زده مردود
هیچ کاری نمیشه کرد ؟
یعنی تکمیل ظرفیت هم نمیتونم شرکت کنم؟ تروخدا اگر راهی هست بم بگید
دوستان مرکز آزمون گفت که اسکیس تهران برگزار میشه.
دوستان کسی میدونه کسایی که مجاز نشدن میتونن اسکیس بدن؟ اصلا میتونن تکمیل ظرفیت شرکت کنن؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | ||
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | ||
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | ||
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | ||
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |