فکر کنم باید برم تو فکر تاپیک "برخورد آخر"!
S saraaa عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #32 shadmehrbaz گفت: عزيزم من كه نگفتم معذرت بخواه ! گفتم كلا" فكر نكني كه ما اگه باهات شوخي ميكنيم قصد آزارتو داريم ! کلیک کنید تا باز شود... نه همچین فکری نمیکنم. دوست ندارم کسی اینجا از دست من ناراحت باشه.... mehrshad53 گفت: فکر کنم باید برم تو فکر تاپیک "برخورد آخر"! کلیک کنید تا باز شود... شما برو منم الان میام!
shadmehrbaz گفت: عزيزم من كه نگفتم معذرت بخواه ! گفتم كلا" فكر نكني كه ما اگه باهات شوخي ميكنيم قصد آزارتو داريم ! کلیک کنید تا باز شود... نه همچین فکری نمیکنم. دوست ندارم کسی اینجا از دست من ناراحت باشه.... mehrshad53 گفت: فکر کنم باید برم تو فکر تاپیک "برخورد آخر"! کلیک کنید تا باز شود... شما برو منم الان میام!
SerpentoR عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #33 mehrshad53 گفت: سفارشات تاپیک برای کشتی کج دوستان، پذیرفته میشود! کلیک کنید تا باز شود... منم بازی منم میخام.پایتم
mehrshad53 گفت: سفارشات تاپیک برای کشتی کج دوستان، پذیرفته میشود! کلیک کنید تا باز شود... منم بازی منم میخام.پایتم
shadmehrbaz عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #34 mehrshad53 گفت: سفارشات تاپیک برای کشتی کج دوستان، پذیرفته میشود! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم باید برم تو فکر تاپیک "برخورد آخر"! کلیک کنید تا باز شود... مهرشاد دمت گرم.... اين تاپيكت 120% بازدهي داشت !
mehrshad53 گفت: سفارشات تاپیک برای کشتی کج دوستان، پذیرفته میشود! کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم باید برم تو فکر تاپیک "برخورد آخر"! کلیک کنید تا باز شود... مهرشاد دمت گرم.... اين تاپيكت 120% بازدهي داشت !
S saraaa عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #35 yuza again گفت: من ناراحتم ----------------------- دوستان تشکر ندارما وگر نه پستاتون تشکر داره کلیک کنید تا باز شود... وااااااااااااااااااای چرا؟
yuza again گفت: من ناراحتم ----------------------- دوستان تشکر ندارما وگر نه پستاتون تشکر داره کلیک کنید تا باز شود... وااااااااااااااااااای چرا؟
shadmehrbaz عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #36 saraaa گفت: وااااااااااااااااااای چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دوس نداشتي كسي از دستت ناراحت باشه !
saraaa گفت: وااااااااااااااااااای چرا؟ کلیک کنید تا باز شود... چون دوس نداشتي كسي از دستت ناراحت باشه !
S saraaa عضو جدید کاربر ممتاز Oct 24, 2009 #37 shadmehrbaz گفت: چون دوس نداشتي كسي از دستت ناراحت باشه ! کلیک کنید تا باز شود... پس
joliet_arch عضو جدید Oct 25, 2009 #38 بچه ها می خواین اینجا دوئل کنین؟ من که تو برخورد اول همه باهام خوب بودن و من از همه خوشم اومده. اما بقیه رو نیدونم.
بچه ها می خواین اینجا دوئل کنین؟ من که تو برخورد اول همه باهام خوب بودن و من از همه خوشم اومده. اما بقیه رو نیدونم.