برای من که جالب بود

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جالبه اگر خوب دقت نکنی متوجه نمیشی پله ها نقاشی هستند​

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پله ها نوشتم واسه همین پسوند " ند " برای آخرش اومده . حالا عزیز بربدر یارو پدر صاحبش رو درآورده تا یه هنری از خودش درکنه اونو ول کردی دنبال جمع و مفرد جمله من میگردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون اورامان جان بسی ! خوشحالیم خوشتان آمد بسی
راستی این آواتارت قشنگتره اونیکی آدم جرات نمیکرد بیاد نزدیکت نکنه نیشش بزنی!!!!!!!!

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پله ها نوشتم واسه همین پسوند " ند " برای آخرش اومده . حالا عزیز بربدر یارو پدر صاحبش رو درآورده تا یه هنری از خودش درکنه اونو ول کردی دنبال جمع و مفرد جمله من میگردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما خودتو ناراحت نکن قدر هنر رو فقط هنرمند داند و بس...:smile:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وچه مظلومند هنرمندان /بسیاری که درگمنامی و فقر به سرمیبرند و آنهایی که مشهورمیشوند البته آنهایی که برای نفس هنر برای تعالی هنر کارکرده اند همیشه درزیر تیغ سانسورو نقدهای ناجوانمردانه و درمعرض دزدی هنری قراردارند وااسفا براین حقوق مو لف و حق کپی رایت که هیچ جا رعایت نمیشود

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون اورامان جان بسی ! خوشحالیم خوشتان آمد بسی
راستی این آواتارت قشنگتره اونیکی آدم جرات نمیکرد بیاد نزدیکت نکنه نیشش بزنی!!!!!!!!

واسه همین گذاشته بودم که کسی جولو نیاد دیگه:D ولی بعدش دیدم هرکی اواتاره من و میبین فک میکنی من 16-17 سالمه عوضش کردم:D

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی اینم یکم دلگیر نیست ؟ البته هرجور که نظر خودته من فقط چیزی که به نظرم اومد رو گفتم موفق باشید