برای زیبایی چه هاکه نمی کنند!!!!

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز

بازیگران زن برای جوان شدن، به راه های تازه ای متوسل می شوند. شاید با اولین نگاه فکر کنید صحنه ای از یک فیلم ترسناک یا یک خون آشام را دیده اید. اما این آخرین تلاش های بازیگر هالیوود برای زیباتر شدن چهره اش است.

کیم کارداشیان برای بازی در فیلم جدیدش در میامی تصمیم گرفته است به جای جراحی پلاستیک از خون خودش برای جوان‌تر به نظر رسیدن استفاده کند.

پزشکان یک سرنگ بزرگ خون از بازویش گرفتند و با استفاده از دستگاه پلاکت‌های آن را حذف کردند. سپس با استفاده از 9 سوزن کوچک به سبک طب سوزنی خون‌ها را به پوست صورتش تزریق کردند.

به گفته پزشکان وی، پلاسمای موجود در خون باعث می شود پوست صورت طراوت و شادابی خاصی پیدا کند.

برای کاهش درد این روش دو روش به او پیشنهاد داده شد که یکی استفاده از بی حس کننده و دیگری استفاده از یخ روی پوست صورت بود.

کیم کارداشیان در مورد این روش زیبایی گفت: من از هر تلاشی برای زیباتر و جوانتر نشان دادن چهره ام استفاده می کنم.

حمیدرضا8

عضو جدید
بشر هر کاری کنه بازم قدرتش به قدرت خدانمی رسه...
مرسی دوست عزیز...عالی بود.

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بازیگران زن برای جوان شدن، به راه های تازه ای متوسل می شوند. شاید با اولین نگاه فکر کنید صحنه ای از یک فیلم ترسناک یا یک خون آشام را دیده اید. اما این آخرین تلاش های بازیگر هالیوود برای زیباتر شدن چهره اش است.

کیم کارداشیان برای بازی در فیلم جدیدش در میامی تصمیم گرفته است به جای جراحی پلاستیک از خون خودش برای جوان‌تر به نظر رسیدن استفاده کند.

پزشکان یک سرنگ بزرگ خون از بازویش گرفتند و با استفاده از دستگاه پلاکت‌های آن را حذف کردند. سپس با استفاده از 9 سوزن کوچک به سبک طب سوزنی خون‌ها را به پوست صورتش تزریق کردند.

به گفته پزشکان وی، پلاسمای موجود در خون باعث می شود پوست صورت طراوت و شادابی خاصی پیدا کند.

برای کاهش درد این روش دو روش به او پیشنهاد داده شد که یکی استفاده از بی حس کننده و دیگری استفاده از یخ روی پوست صورت بود.

کیم کارداشیان در مورد این روش زیبایی گفت: من از هر تلاشی برای زیباتر و جوانتر نشان دادن چهره ام استفاده می کنم.

من که فکر میکنم دیوونگیه!!!!! آخه چه جوری میتونه درد رو تحمل کنه؟؟:surprised::confused:

kheshtianak

عضو جدید

سمیرا جون به نظرت دیوونه نیست؟

paisa

کاربر بیش فعال
آدم اگه عقله سالمی داشته باشه از این کارا نمیکنه که!!!!!!!!!!!

miss.x0000

عضو جدید
خانم کیم کارداشیان از ریشه و بن زشته، نمیدونم چرا رو خودش سرمایه گذاری سوخته میکنه، اول آخر زشتی خانومی..........

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
جوونی بخوره تو فرق سرش
این چه کاریه
درد همین کار آدمو 100سال پیر میکنه:biggrin::biggrin:

babak485

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز خوشگل بشن حرفي نيس
بعضيا بهشون نمي سازه زشت تر ميشن

nasime sahari

عضو جدید
سلام آدما دیگه نمیدونن با خودشون چیکار کنن ببین شهرت با آدم چه کارا که نمیکنه:confused: