برای ایران و خلیج تا ابد فارس

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان گل خودم،گوگل نظرسنجیی راه انداخته که اگه رأی بیاره اسم خلیج فارس در گوگل با اسم جعلی عوض میشه.
برید و برای ایران و ایرانی و خلیج تا ابد فارس رأی بدید.
فرصت زیادی نیست
.
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااه این گاگول هم شورشو در اورده...چقدر ادمهای مزخرفی هستن
خب چند بار رای بدیم و خلیج فارس رای بیاره دیگه!!!!
اینا هی با این کارشون میخوان کاربراشونو زیاد کنن نامردا...خب هرچی بیشتر برن تو سایت اینا بیشتر پول گیرشون میاد
جهنم 2باره رای میدم که نگن ندادی

آخرین ویرایش:

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
نام خلیج فار در خطره ... اما چطور باید ثابت کنیم حیات دریاچه (ارومیه) در خطره
نمیدونم چطوری باید به همه ملت ثابت کنیم که دریاچه زیبایمان (ارومیه) در حال مرگه

نمیدونم حرف نماینده بروجرد حرف همه ملت این خطه هستش ؟

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله دوست عزیز
نجات دریاچه ارومیه خواسته ی همه ایرانی هاست و همه از هر کسی که در این رابطه تلاشی کرده حمایت میکنن
اگر دوستان مسائل اینچنینی رو سیاسی نکنن و به حاشیه نکشن مشخص میشه که اینجور مواقع حرف همه ما یکیه

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
بله دوست عزیز
نجات دریاچه ارومیه خواسته ی همه ایرانی هاست و همه از هر کسی که در این رابطه تلاشی کرده حمایت میکنن
اگر دوستان مسائل اینچنینی رو سیاسی نکنن و به حاشیه نکشن مشخص میشه که اینجور مواقع حرف همه ما یکیه
وایسادن در مقابل یه حرف احمقانه از طرف یک نماینده کجاش سیاسیه
چندین سال در مقابل تصمیمات آقایان حرف نزدن و سکوت کردن و منتظر ماندن برای اجرای تصمیمات را اسمش رو میشه چی گذاشت ؟
نگو خواسته همه ایرانی ها که این حرفت یکم نه خیلی خنده داره
نمیدونم چرا توی این مملکت تاوقتی خواست ای نداری جزو بهترین آحاد مردمی اما تا وقتی بخوای از یکی از چیزی دفاع کنی زود سیاسی می شی و باید جواب پس بدی ؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بله دوست عزیز
سومین دریاچه بزرگ آب شور جهان را دریابید!!! .
این جمله غغلطه اونجا الان اولین هست

کسی مسئله رو سیاسی نمیکنه مسئلاه به خودی خود سیاسی هست
نماینده مجلس علنی توهین میکنه کسی هم باهاش برخورد نمیکنه
فکر نمیکنم دیگه مسئله ای باشه
برای خلیج فارس من یادم هست حلقه انسانی زده شد
شما امروز میتونید برای ارومیه این کار رو بکنید؟اجازه بهتون میدن؟
مسئله سیاسی هست
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون میگن بحث رو به حاشیه کشوندی

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
وایسادن در مقابل یه حرف احمقانه از طرف یک نماینده کجاش سیاسیه
چندین سال در مقابل تصمیمات آقایان حرف نزدن و سکوت کردن و منتظر ماندن برای اجرای تصمیمات را اسمش رو میشه چی گذاشت ؟
نگو خواسته همه ایرانی ها که این حرفت یکم نه خیلی خنده داره
نمیدونم چرا توی این مملکت تاوقتی خواست ای نداری جزو بهترین آحاد مردمی اما تا وقتی بخوای از یکی از چیزی دفاع کنی زود سیاسی می شی و باید جواب پس بدی ؟

منظور من از ایرانی ها مردم بود نه دولت و مسئولان
تو این کشور کلا کسی حق نداره چیزی بخواد مگر بعد از تایید آقایان!

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
سومین دریاچه بزرگ آب شور جهان را دریابید!!! .
این جمله غغلطه اونجا الان اولین هست

کسی مسئله رو سیاسی نمیکنه مسئلاه به خودی خود سیاسی هست
نماینده مجلس علنی توهین میکنه کسی هم باهاش برخورد نمیکنه
فکر نمیکنم دیگه مسئله ای باشه
برای خلیج فارس من یادم هست حلقه انسانی زده شد
شما امروز میتونید برای ارومیه این کار رو بکنید؟اجازه بهتون میدن؟
مسئله سیاسی هست
من دیگه این بحث رو ادامه نمیدم چون میگن بحث رو به حاشیه کشوندی

ممنون بابت تذکرتون اشتباه امضامو درست کردم

منظورم توی باشگاه بود ، بعید می دونم وقتی چند نفر با جانبداری های بیجا اعتراضات دیگران رو بی مورد و البته اغتشاش! بدونن اصلا نمیشه توی محیط سایبری گفتگوی بی حاشیه داشت
بله مخالفت با طرح فوریت آبرسانی سیاسیه
مخالفت با تجمعاتی که برای حفظ محیط زیسته سیاسیه!
من واقعا متاسفم همه جای دنیا اینجور تجمعات از طرف مراجع مربوط صورت می گیره اونوقت اینجا مردم هم اعتراض کنن به مسائل دیگه کشیده میشه
سازمان محیط زیست تلاشی نمیکنه و نمایند ها هم که حرفشون به جایی راه نداره

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاییز گذشته جنگلها سوخت... روزهای متوالی جنگلها می سوخت و تو کشوری که بیشتر مساحتشو کویر پوشونده سوختن جنگلها بحران محسوب نشد... وقتی مردم محلی که بلد نبودن در مواجهه با این بحران باید چیکار کنن داوطلبانه می رفتن تا اگه شده با سطل آب آتیشو خاموش کنن بعضیا داشتن پز آتیش سوزی جنگلهای اسراییلو می دادن.... اینجا هیچی بحران محسوب نمی شه... هموون موقع که جنگلهای شمال و غرب داشت می سوخت کسی از مرکز ایران اصلا فهمید اینجا چی داره می گذره؟؟؟ ما مشکلو فقط وقتی 2سانتیمتری چشممون باشه می بینیم تازه اونم با عینک... دریاچه ارومیه رو هم وقتی می فهمیم نباید خشک می شد که نمکش بپاشه تو چشمون....
متاسفم برای سازمان محیط زیست... مگه سازمان تونست جلوی نابودی جنگلهای ابر رو اون هم بخاطر ساخت احمقانه یک جاده غیرضروری بگیره... اینجا چی سر جای خودشه؟؟؟

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاییز گذشته جنگلها سوخت... روزهای متوالی جنگلها می سوخت و تو کشوری که بیشتر مساحتشو کویر پوشونده سوختن جنگلها بحران محسوب نشد... وقتی مردم محلی که بلد نبودن در مواجهه با این بحران باید چیکار کنن داوطلبانه می رفتن تا اگه شده با سطل آب آتیشو خاموش کنن بعضیا داشتن پز آتیش سوزی جنگلهای اسراییلو می دادن.... اینجا هیچی بحران محسوب نمی شه... هموون موقع که جنگلهای شمال و غرب داشت می سوخت کسی از مرکز ایران اصلا فهمید اینجا چی داره می گذره؟؟؟ ما مشکلو فقط وقتی 2سانتیمتری چشممون باشه می بینیم تازه اونم با عینک... دریاچه ارومیه رو هم وقتی می فهمیم نباید خشک می شد که نمکش بپاشه تو چشمون....
متاسفم برای سازمان محیط زیست... مگه سازمان تونست جلوی نابودی جنگلهای ابر رو اون هم بخاطر ساخت احمقانه یک جاده غیرضروری بگیره... اینجا چی سر جای خودشه؟؟؟

آره دقيقا همينه

من اصلا نميدونم سازمان محيط زيست چكار ميكنه

بود و نبود اين سازمان فرق نداره

محيط زيستمون نابود شده

الان بگي ميگن بي فرهنگي ملت ، خب سازمان كه بي فرهنگ تره ، يعني سازمان رو تشكيل دادند كه فرهنگ مردم رو درست كنه

توي شهر ما زباله شهر رو درست توي رودخانه دفن ميكنن ، دقيقا وسط رودخانه

كجاي دنيا ديدي بيان وسط رو دخانه زباله دفن كنن ؟؟؟ خب اون پساب ها شيره هاي زباله نابود ميكنه منطقه رو

متاسفم واقعا

soha.soha

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دقيقا همينه

من اصلا نميدونم سازمان محيط زيست چكار ميكنه

بود و نبود اين سازمان فرق نداره

محيط زيستمون نابود شده

الان بگي ميگن بي فرهنگي ملت ، خب سازمان كه بي فرهنگ تره ، يعني سازمان رو تشكيل دادند كه فرهنگ مردم رو درست كنه

كجاي دنيا ديدي بيان وسط رو دخانه زباله دفن كنن ؟؟؟ خب اون پساب ها شيره هاي زباله نابود ميكنه منطقه رو

متاسفم واقعا

اينو كه خوندم به محل سكونتتون نگاه كردم!
اين مساله هم واقعا يه مساله وحشتناك تبديل شده تو سراسر كشور
اين دقيقا بلاييه كه سر دوتا رودخونه رشت اومده
علاوه بر الودگي ها و بيماري هايي كه در اطراف خودشون و در نتيجه ريختن به دريا باعث ميشن ، بوي متعفني كه در حاشيه رود احساس ميشه اونهم رودخانه هايي كه شاهرگ شهر محسوب مي شن و در سراسر رشت جريان دارن واقعا مساله زننده ايه... (هتل بن المللي رشت دقيقا كنار يكي از همين رودخونه ها قرار داره!!)
متاسفانه در كشور ما مسائل مهمتر از سلامت محيط زيست و انسانها وجود داره ( اعم از لايحه خانواده و ازدواج موقت و عند الاستطاعه كردن مهريه زنان و لغو شرايط ضمن عقد در صورت عدم تمكين و ...!!!) كه اول بايد به اونها رسيدگي بشه
درياچه اروميه هم انگار بنا به نظريه آقايان مساله ايه كه ارزشش از نظر اولويت به اين مسائل نميرسه!!!

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ممنون بابت تذکرتون اشتباه امضامو درست کردم

منظورم توی باشگاه بود ، بعید می دونم وقتی چند نفر با جانبداری های بیجا اعتراضات دیگران رو بی مورد و البته اغتشاش! بدونن اصلا نمیشه توی محیط سایبری گفتگوی بی حاشیه داشت
بله مخالفت با طرح فوریت آبرسانی سیاسیه
مخالفت با تجمعاتی که برای حفظ محیط زیسته سیاسیه!
من واقعا متاسفم همه جای دنیا اینجور تجمعات از طرف مراجع مربوط صورت می گیره اونوقت اینجا مردم هم اعتراض کنن به مسائل دیگه کشیده میشه
سازمان محیط زیست تلاشی نمیکنه و نمایند ها هم که حرفشون به جایی راه نداره
من یک سوال میپرسم و امیدوارم کسی به قضیه سیاسی نگاه نکنه
فرض کنیم اسم خلیج فارسی خدایی نکرده تغییر کرد و شد عربی
چه اتفاقی می افته؟
به جز اینکه غرور ملی جریحه دار میشه؟
اگر اتفاق دیگه ای غیر از این می افته بگید
چون نه مرز بندی ها عوض میشه نه چیز دیگه
ما لان داریم تلاش میکنیم که غرور ملی جریحه دار نشه
حالا یه مسئله دیگه
اگه دریاچه ارومیه خشک بشه چه اتفاقی می افته؟
مساحت بسیاری از کشور مورد بارش 10 میلیون تن نمک قرار میگیره کشت و کار از بین میره
در این میان نماینده نادانی که معلوم نیست آیا واقعا با رای مردم رفته مجلس که اگه اینجوری باشه باید رفت و بررسی کرد چرا بهش رای دادن
میاد و میگه مردم اگه نمیتونن اونجا زندگی کنن برن جای دیگه
آخه نادان به این مردم کجا میخوای جا بدی؟
وسط کویر لوت؟
ما تو کشورمون کجا جا داریم؟

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک سوال میپرسم و امیدوارم کسی به قضیه سیاسی نگاه نکنه
فرض کنیم اسم خلیج فارسی خدایی نکرده تغییر کرد و شد عربی
چه اتفاقی می افته؟
به جز اینکه غرور ملی جریحه دار میشه؟
اگر اتفاق دیگه ای غیر از این می افته بگید
چون نه مرز بندی ها عوض میشه نه چیز دیگه
ما لان داریم تلاش میکنیم که غرور ملی جریحه دار نشه
حالا یه مسئله دیگه
اگه دریاچه ارومیه خشک بشه چه اتفاقی می افته؟
مساحت بسیاری از کشور مورد بارش 10 میلیون تن نمک قرار میگیره کشت و کار از بین میره
در این میان نماینده نادانی که معلوم نیست آیا واقعا با رای مردم رفته مجلس که اگه اینجوری باشه باید رفت و بررسی کرد چرا بهش رای دادن
میاد و میگه مردم اگه نمیتونن اونجا زندگی کنن برن جای دیگه
آخه نادان به این مردم کجا میخوای جا بدی؟
وسط کویر لوت؟
ما تو کشورمون کجا جا داریم؟
عزيزم.... خودتون جواب سوالهاتون رو دادين... به اون كلمه قرمز دقت كنين... آخه يه آدم فهميده و دانا چنين حرفي ميزنه؟؟؟ لابد مي خواد تو بروجرد جاشون بده...
البته اون جمله آبي هم راهگشا هستش... بيخيال بيشتر بگم باز مي گن سياسيه
.
فعلا درياچه اروميه رو فقط مردم مي تونن نجات بدن.... مردم هم كه تا بيان باخبر بشن چي شد همه چي تموم مي شه... اوني كه نون شب نداره بخوره فكر فردا هم براش خيليه برسه اينكه فكر خشك شدن دريا چه و آلودگي دريا و سوختن جنگل و فلان و بهمان باشه... هرچند فشار افكار عمومي هم اينجا اصلا معنا نداره!!!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اينهم نمونه فوق پيشرفته مديريت شهري و زيست محيطي!!! آدم مي مونه بخنده يا گريه كنه و نمي دونم يه غربي و شرقي هم نه يكي از همين كشوراي همسايه چنين ناداني اي به گوششون بخوره به سفاهت ما مي خندن يا براي عقل نداشته مون گريه مي كنن!!!

Turk-oglu

مدیر بازنشسته
اينهم نمونه فوق پيشرفته مديريت شهري و زيست محيطي!!! آدم مي مونه بخنده يا گريه كنه و نمي دونم يه غربي و شرقي هم نه يكي از همين كشوراي همسايه چنين ناداني اي به گوششون بخوره به سفاهت ما مي خندن يا براي عقل نداشته مون گريه مي كنن!!!

وقتی سرمون رو مثل کبک تو برف فرو کنیم فرقی واسمون نمیکه گریه کنن یا بخندن
قضیه ما توی این مملکت مثال اون یارویی شده که شاخه ای که روش نشسته رو داره اره میکنه و به حال خودش داره گریه می کنه

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یکم بیشتر دقت کنین، اون بجنورده

عزيزم.... خودتون جواب سوالهاتون رو دادين... به اون كلمه قرمز دقت كنين... آخه يه آدم فهميده و دانا چنين حرفي ميزنه؟؟؟ لابد مي خواد تو بروجرد جاشون بده...
البته اون جمله آبي هم راهگشا هستش... بيخيال بيشتر بگم باز مي گن سياسيه
.
فعلا درياچه اروميه رو فقط مردم مي تونن نجات بدن.... مردم هم كه تا بيان باخبر بشن چي شد همه چي تموم مي شه... اوني كه نون شب نداره بخوره فكر فردا هم براش خيليه برسه اينكه فكر خشك شدن دريا چه و آلودگي دريا و سوختن جنگل و فلان و بهمان باشه... هرچند فشار افكار عمومي هم اينجا اصلا معنا نداره!!!
عزیزم نماینده بجنورد درسته، نه بروجرد ...
آخه شما دیگه چرا دوست گلم؟ یکم دقت کنین خواهش میکنم، مرسی

Sarp

مدیر بازنشسته
بروجرد
بروجرد

بروجرد

بروجرد

بروجرد

بروجرد

بروجرد

بروجرد

بروجرد