واقعا کدام یک؟عجب .من نمیدونم ماها سرمان را در برف منفی نگری وسیاه نمایی فرو کردیم ویا امثال شما که زیادی خوش بین ومثبت نگر هستید ؟؟؟؟؟
خودت سرت زير برفه عموسرتان را در برف منفی نگری و سیاه نمایی فرو کردید و خلاصی از آن سخت است و همین باعث شده همه چیز را با دید منفی بنگرید و جنبه مثبت امور را کوچه علی چپ تصور کنید.
همون بیخیال بابا بهتره!
همین حرف که پررنگ کردم خیلی تکراری تره.خودت سرت زير برفه عمو
دزدي و چپاول تو اين مملكت به حد اعلا رسيده بازم داري حرفاي تكراريتو ميزني.
همین حرف که پررنگ کردم خیلی تکراری تره.
خودت برای کشورت چیکار کردی جز سیاه نمایی و غر زدن؟
من به نوبه خودم خيلي كارها براي مردم كشورم كردم .بازگو كردنش اينجا درست نيست ولي خدمت واقعي كردم عزيزم .تو كه نميدوني.
اين حرفا سياه نماي نيست عزيزم نشان دادن سياهي هاي موجوده .گوشه اي از واقعيات تلخ كشور عزيزمونه كه تو و هم فكرانت دوست ندارين در موردش سخن گفته بشه در مورد تكراري بودن حرفم هم ببخشيد چون ميدونستم كه دستور از بالا اومده كه اينجور چيزا رو كششششششششششششش نديم!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیدونستم کوبیدن کشور جزو کارهای مثبت تلقی میشه!!!من به نوبه خودم خيلي كارها براي مردم كشورم كردم .بازگو كردنش اينجا درست نيست ولي خدمت واقعي كردم عزيزم .تو كه نميدوني.
اين حرفا سياه نماي نيست عزيزم نشان دادن سياهي هاي موجوده .گوشه اي از واقعيات تلخ كشور عزيزمونه كه تو و هم فكرانت دوست ندارين در موردش سخن گفته بشه در مورد تكراري بودن حرفم هم ببخشيد چون ميدونستم كه دستور از بالا اومده كه اينجور چيزا رو كششششششششششششش نديم!!!!!!!!!!!!!!!!
اینگونه صحبت هات وقتی بارو میشه از طرف من، که توی یه تاپیک بیای و از یه چیز خوب این کشور و حکومت تعریف کنی و تایید کنی، تو این مدت جز "نشان دادن سیاهی های موجود " چیزی ازت ندیدیم، همیشه سیاهی موجود رو نشون دادن = "سیاه نمایی"من به نوبه خودم خيلي كارها براي مردم كشورم كردم .بازگو كردنش اينجا درست نيست ولي خدمت واقعي كردم عزيزم .تو كه نميدوني.
من به نوبه خودم خيلي كارها براي مردم كشورم كردم
البته خودستایی نیست خواهرم .ولی این جواب دوستمون مصطفی بود که میگفت مگه تو چیکار کردی تا حالا منم گفتم به نوبه خودم خدماتی انجام دادم و افتخار هم میکنم . شما که نمیدونی .حالا یکی ندونه و بخونه میگه این چیکار کرده اینجوری میگه![]()
حکومت موجود در کشور نقاط مثبت هم داره چرا نداره البته من تو تاپیکهای مختلف بسته به شرایط بحث از اونها هم یاد کردم پس اون همیشه رو از رو نوشتت بردار که اون هم سیاهنمای از عملکرد منه ..اینگونه صحبت هات وقتی بارو میشه از طرف من، که توی یه تاپیک بیای و از یه چیز خوب این کشور و حکومت تعریف کنی و تایید کنی، تو این مدت جز "نشان دادن سیاهی های موجود " چیزی ازت ندیدیم، همیشه سیاهی موجود رو نشون دادن = "سیاه نمایی"
کوبیدن کشور؟ کوبیدن کشور؟ من کی کشورمو کوبیدم . اونی که میلیارد میلیارد پول مملکتو داره به باد فنا میده کشورو نکوبیده من کوبیدم؟ خوبه والا؟نمیدونستم کوبیدن کشور جزو کارهای مثبت تلقی میشه!!!
شاید نایب امام زمان !حکومت موجود در کشور نقاط مثبت هم داره چرا نداره البته من تو تاپیکهای مختلف بسته به شرایط بحث از اونها هم یاد کردم پس اون همیشه رو از رو نوشتت بردار که اون هم سیاهنمای از عملکرد منه ..
ولی بالاغیرتا اینقدر این دولت از خود متشکر از خودش تعریف و تمجید میکنه که برای تعریف ماها جای باقی نمونده فقط جای انتقاد نزاشته که دنبال اون جای انتقادیم ......
نمونه اش سخن معروف محمود احمدی نژاده که گفته دولت من پاکترین دولت تاریخه. تاریخ شامل دوران حکومت علی (ع) هم میشه مصطفی جان . به نظر تو به کسی که با وجود این همه سیاهی در دوتش چنین ادعای میکنه چهطور باید رفتار کرد؟ ازش تعریف کرد؟ یا سیاهیهایش رو بهش نشون داد؟ اسم چنین آدمی رو چی باید گذاشت؟
انتقاد باید سازنده باشه منم خودم منتقد هیتم . ولی ما از هر پیشرفتی تو این کشور گفتیم شما اومدید یه جور اونو بی اهمیت جلوه دادید . یا در واقع سیاه نمایی کردید.کوبیدن کشور؟ کوبیدن کشور؟ من کی کشورمو کوبیدم . اونی که میلیارد میلیارد پول مملکتو داره به باد فنا میده کشورو نکوبیده من کوبیدم؟ خوبه والا؟
همینه دیگه وقتی اسم انتقاد رو بزارین کوبیدن کشور ومنافق بنامیدش هر کسی به خودش اجازه میده تو این حکومت هر کار دلش خواست بکنه.
حکومت موجود در کشور نقاط مثبت هم داره چرا نداره البته من تو تاپیکهای مختلف بسته به شرایط بحث از اونها هم یاد کردم پس اون همیشه رو از رو نوشتت بردار که اون هم سیاهنمای از عملکرد منه ..
ولی بالاغیرتا اینقدر این دولت از خود متشکر از خودش تعریف و تمجید میکنه که برای تعریف ماها جای باقی نمونده فقط جای انتقاد نزاشته که دنبال اون جای انتقادیم ......
نمونه اش سخن معروف محمود احمدی نژاده که گفته دولت من پاکترین دولت تاریخه. تاریخ شامل دوران حکومت علی (ع) هم میشه مصطفی جان . به نظر تو به کسی که با وجود این همه سیاهی در دوتش چنین ادعای میکنه چهطور باید رفتار کرد؟ ازش تعریف کرد؟ یا سیاهیهایش رو بهش نشون داد؟ اسم چنین آدمی رو چی باید گذاشت؟
http://www.president.ir/fa/31150اما چند ماه است كه عدهاي تمام همت و توان خودشان را بدون محدوديت براي ضربه زدن و متهم كردن دولت بسيج كردهاند. مثل اين است كه هيچ نگراني از محاكمه و تعقيب كيفري ندارند. خيالشان راحت است و اطمينان دارند كه كسي رسيدگي نخواهد كرد. انواع تهمتها را به دولت ميزنند. هر كس دهانش را باز ميكند پشت هر تريبون و مجله و روزنامهاي بدترين افتراها و تهمتها و دروغها را عليه دولت بيان ميكنند. نزديك پنج ماه است. يكي همين مورد است. كه هر بهانهاي پيدا ميكنند پاكترين دولت تاريخ اين كشور را ميخواهند زير سؤال ببرند.
اولا کشورمون در زمان خلافت علی (ع) جزو زمامداری ایشان بود نبود؟تابلو تحریف میکنیا!
گفت پاکترین دولت تاریخ کشور
http://www.president.ir/fa/31150
توی لینک بالا با Ctrl+F میتونی پیداش کنی کجای متنه...
من تو این یک سال که شناختمت پستی درباره تعریف از چیزی ازت ندیدم، احیانا پیر شدم
حالا بحث ما این نیست دیگه، بیخیال
اره والا تا میای انتقاد کنی میگن آقا سیاهنمای نکن.امسال واژه "سیاه نمایی" مد شده ؟؟؟
شما بفرمایید انتقاد سازنده کنید ما هم یاد بگیریم.انتقاد باید سازنده باشه منم خودم منتقد هیتم . ولی ما از هر پیشرفتی تو این کشور گفتیم شما اومدید یه جور اونو بی اهمیت جلوه دادید . یا در واقع سیاه نمایی کردید.
موضوع اصلی و بحث هم همینه .فقط موضوع اصلاح فردی نیست. گاهی هم باید کسی اعتراض کنه. وقتی در مقابل این اعمال دیگران فقط سکوت می کنن ،چیزی درست نمیشه.
جواب منو ندادید. من گفتم تو این مدت که من تو این باشگام ما از هر پیشرفتی گفتیم شماها یه جور انتقاد کردید. حتی یه بارم یادم نمیاد از نقطه مثبتی گفته باشید. خوب این دیگه چیزی جز سیاه نمایی نمیتونه باشهشما بفرمایید انتقاد سازنده کنید ما هم یاد بگیریم.
تا جای که گوش انتقاد پذیر نباشد و هر انتقادی رو به سیاه نمایی تعبیر کنیم وضعمون همینه
پریروز اسم منتقد فتنه گر بود دیروز بی بصیرت و امروز اسم جدید سیاه نما. بس کنین بابا .
من به عنوان یک ایرانی حق انتقاد دارم هر چقدر که دلم بخواد .شما هم یا برای این انتقادات جواب منطقی دارید یا ندارید چرا جلوی انتقاد رو با این حرفا میگیرید؟
امروز رفتم داروخونه ماسک 100 تومنی رو 200 تومن داد... 5تا ماسک 500تومن اضافه گرفت ازم... منم خیلی راحت روم نشد بگم آقا همه جا این ماسک 100 تومنه!!!!! گفتم بخاطر 500تومن بحث کنم باهاش؟؟
بعد اومدم خونه پشیمون شدم! گفتم درسته 500تومن اما به چه حقی باید جنسی که با سلامت مردم سروکار داره و همه جا نرخ ثابتی داره رو دوبرابر بده... به سرم افتاده برم گزارش بدم... چون کارو باید همچین ریشه ای انجام داد... چندتا از دوستامم که قبلا ازینجا خرید کرده بودن می گفتن داروخونه هه گرونفروشه... حالا موندم برم بزنم تو برجک داروخونه چی یا نه!!!
![]()
قربون شمااره برو ما از اینجا هواتو داریم.
تازه 500 تومن شاید کم باشه اما مهم اصل کاره که اشتباه هست از کجا معلوم بعدا ببینه کسی چیزی نمیگه بکنش 300 یا 400 یا...
منم باید برا پولم برم یه ماه براشون کار کردم هنوز پولمو نگرفتم البته بعد امتحانا میرم الان وقت نمیشه.