برادر زاده ام دنیا اومد پسر داداشmedi2536

manochehri_s

عضو جدید
کاربر ممتاز
وااااااااااااای.تبریک تبریک.قدم نورسیده مبارککککککککککککککککککککککککککککککک.ایشاله خوش قدم باشه.گوگولی مگولی.فداش بشمممممممممممممم.:)اینم سهم من:w14::w40::w32::w33::w31::w42::w14::w40::w33::w31:

chik.chik.jhik

عضو جدید
کاربر ممتاز

این عکس پرهام جون ما می باشد (بهش میگم پم پم)
دیشب زنگ زده شماره خونه شون رو دیدم, حرف نمیزنه, میگم پم پم تویی؟ میگه نخیر من پَخام جونم!:biggrin:

honey2009

کاربر بیش فعال

این عکس پرهام جون ما می باشد (بهش میگم پم پم)
دیشب زنگ زده شماره خونه شون رو دیدم, حرف نمیزنه, میگم پم پم تویی؟ میگه نخیر من پَخام جونم!:biggrin:

الهییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

honey2009

کاربر بیش فعال
جیگرییییییییییییییییییی

آقا عمو هم ندارم تازه شم!
من عمو میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام؛عموم چند سال پیش تو سن 40سالگی تصادف کرد و فوت کرد...عاشقش بودم...:crying2::crying2::crying2:

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا عمو هم ندارم تازه شم!
من عمو میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام؛عموم چند سال پیش تو سن 40سالگی تصادف کرد و فوت کرد...عاشقش بودم...:crying2::crying2::crying2:

میگم داداش مهدی من عموت شه خوفه؟

pari khano0m

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدم نو رسیده مبــــــــارک ..... ایشالا همیشه سالم سالم باشه و سایه شماا رو سرش باشه به راه ناخلف کشیده نشه :D

محمد م 1

عضو جدید
سلام تبریک میگم ابجی مینا و داداش مهدی انشاله باعث افتخار داداش مهدی شه
خدایا چنان کن سرانجام کار ما که تو خشنود باشی خانواده داداشیم رستگارgssxlochvctqdfegaoml.jpg

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبارک باشه ایشالا
مغسي........
سلام، مبارک باشه ایشاالله قدمش خیر باشه و پربرکت و همیشه سربلند باشه
ايشالله
قدم نو رسیده مبــــــــارک ..... ایشالا همیشه سالم سالم باشه و سایه شماا رو سرش باشه به راه ناخلف کشیده نشه :D

ايشالله باباش خوبه ژس خودشم خوب ميشه دي

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به یه قدم نو رسیده مبارک باشه یه نی نی دیگه به جمع بچه ها و نوزاد های ناز ایرانی اضافه شد . واسش ارزوی سلامتی دارم و امیدوارم همیشه در کنار پدر و مادر عزیزش شاد و سلامت باشه .

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به یه قدم نو رسیده مبارک باشه یه نی نی دیگه به جمع بچه ها و نوزاد های ناز ایرانی اضافه شد . واسش ارزوی سلامتی دارم و امیدوارم همیشه در کنار پدر و مادر عزیزش شاد و سلامت باشه .

ممنونم داداش ايشالله

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از همه دوستاني كه اومدم ايشالله توي شاديهاشون شركت كنيم

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
قدم نو رسیده مبارک

انشاالله تنش سالم باشه

:gol::gol:

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
واییییییییییییییییییییی مبارککککککککککههههههههههههه مهدی جان ایشلا قدمش پربرکت باشه....:child:

pari-1369

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخی بچه داداش مهدی به دنیا اومده:w42::w32::w33::w31:
تبریک میگم .داداش قدم نو رسیده مبارک باشه

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبارکه مبارک.....اسمش چی هست حالا؟

بیارش گازش بگیرم گریه کنه:D

botany

عضو جدید