Sh_mech
عضو جدید
انتشارات نگاه دانش و اکثر کتاب فروشی ها دارنایا کتابهای ریاضی 1و2 معتقدی به صورت رسمی در بازار واسه فروش عرضه میشه؟
انتشارات نگاه دانش و اکثر کتاب فروشی ها دارنایا کتابهای ریاضی 1و2 معتقدی به صورت رسمی در بازار واسه فروش عرضه میشه؟
سلام دفترچه سوالات B رو داری؟ اگه داری میشه بذاری سایت دانلود کنمدوست عزيز تصويري كه گذاشتم نگاه كن.
مشاهده پیوست 47043
سلام شرمنده فقط اين يه صفحه رو تونستم اسكن كنم .اسكنر ندارم.سلام دفترچه سوالات B رو داری؟ اگه داری میشه بذاری سایت دانلود کنم
میشه سوال 126 نگاه کنید ببینید گزینه 1 چیه ممنون میشمسلام شرمنده فقط اين يه صفحه رو تونستم اسكن كنم .اسكنر ندارم.
تصويرسوال 71دفترچه B
مشاهده پیوست 47042
دوست عزيز تصويري كه گذاشتم نگاه كن.
مشاهده پیوست 47043
سازمان سنجش کلید دفترچه A رو گذاشته که شما برید سوالات اون دفترچه رو گیر بیارید و با کلید گذاشته شده چک کنید.منظورشون این نبوده که اونهایی که دفترچه B داشتند رو هم با همین کلیدها تصحیح میکنند.بلکه حتما متناسب با همون دفترچه B تصحیح خواهند کردسوال 71 كه كليد دفترچه ها با هم نميخونه هم بايد اعتراض بزنيم .نيان اينو برامون غلط بگيرن .من دفترچم Bبود كه زده فشاري درسته ولي دفترچه Aزده كششي درسته.
راهی که به ذهن من میرسه اینه یکی از گزینه ها رو همینجوری انتخاب کنی مثلا گزینه صحیح وجود ندارد که سیستم بهت اجازه ارسال بده و بعد توی توضیحات بنویسی که مشکل اصلی اشتباه بودن گزینه اعلام شده بودهسوالي روكه گزينه داده شده توسط سنجش درست نيست وگزينه ديگه اي درسته. تو ي سيستم پاسخگويي كدوم يك از آيتم ها رو بايدانتخاب كرد؟
سوال 71 كه كليد دفترچه ها با هم نميخونه هم بايد اعتراض بزنيم .نيان اينو برامون غلط بگيرن .من دفترچم Bبود كه زده فشاري درسته ولي دفترچه Aزده كششي درسته.
نه ، ارتباطی نداره،انعطاف پذیری نامحدود یعنی اون تیکه از طناب که از افقی به عمودی تبدیل میشه مچاله نمیشه و قشنگ بدون هیچ پرشی میاد پایین.دوستان سوال اول دینامیک 91درسته
فکنم به اینکه اول سوال گفته انعطاف پذیری نا محدود داره توجهی نکردید
نکنه جنابعالی یکی از دو فرض اشتباه زیر رو توی ذهنت داری:بله مبهم(بهتره بگم کافی نیست نوشته هام) می نویسم که چند حسن داره...
این ایکس مشخص خب مشخصه از همون اول دیگه/ که بهش گفتیم ایکس صفر/ بله تقریبا هر مقداری بین 0 و L را می تونیم بهش بدیم مقایسه کن دو حالت زیر را همون یک متری...:
1-وقتی ایکس صفر 6 دهم متر رها می کنیم حالا شتاب طناب وقتی تماسش با سطح افق قطع میشه؟
2-وقتی ایکس صفر 7 دهم متر رها می کنیم حالا شتاب طناب وقتی تماسش با سطح افق قطع میشه؟
در مورد پارامتری بودن گزینه ها قبلا گفتم که همون اول مشخصه که 1 و 2 غلطن
باز هم مقایسه کن اون دو حالت رو
راهی که به ذهن من میرسه اینه یکی از گزینه ها رو همینجوری انتخاب کنی مثلا گزینه صحیح وجود ندارد که سیستم بهت اجازه ارسال بده و بعد توی توضیحات بنویسی که مشکل اصلی اشتباه بودن گزینه اعلام شده بوده
چجوري متضرر نشه؟من میگم اون گزینه ای که میگه 2تا جواب درست داره رو بزنید که یکی مث من متضرر نشه D:
آره من هم دفترچه Aرو دارم هم Bرو.A:گزينه 3راديكال 3/3كششي وB:گزينه 3راديكال 3/3 فشاري.
به نظر شما براي اين چه اعتراضي بزنم؟به خدا سنجش شورشو درآورده.![]()
آسفورمينگمیشه سوال 126 نگاه کنید ببینید گزینه 1 چیه ممنون میشم
اسكنر در دسترس ندارم دراولين فرصت بتونم چشم .بسیار از شما ممنونم
واقعا نمی دونم سازمان سنجش رو با چه کلمه ای توصیف کنم.(حق با شماست کلیدها با هم نمیخونه)
فقط میتونم بگم متاسفم
دوست عزیز میشه کل دفترچه b رو بزاری آخه منم به چندتا سوال دیگه شک دارم
ممنون از لطفت
دوست عزيز تصويري كه گذاشتم نگاه كن.
مشاهده پیوست 47043
دوستان تراز طراحی کاربردی کرج چنده ؟ لطفا اگه کسی قبول شده کارنامشو بزاره
1-بله با توجه به سوال می تونه باشه/ مثال زده بودمنکنه جنابعالی یکی از دو فرض اشتباه زیر رو توی ذهنت داری:
1.اینکه ایکس صفر همون ایکسی باشه که طناب رو رها کرده ایم
2.اینکه دو نقطه متفاوت از طناب بتونن شتاب متفاوت داشته باشن
اگر هر کدوم از دو فرض بالا توی ذهنت باشه بدون که فرض اشتباهیه و من میتونم این رو برات اثبات کنم.اگر نه که من واقعا نمیدونم گیرت کجاست!
در مورد اینکه دو گزینه اول رد میشن هم گفتم که با این فرض که گزینه های یک و سه و چهار نباشن،حتما میشه گفت که طراح،صفر رو توی اندیس ایکس از قلم انداخته،ضمن اینکه ایرادی هم نداره چون توی سوال گفته ایکس=ایکس صفر ، حالا چه ایکس بذاریم و چه ایکس صفر.البته اگر اینطوری باشه به نظر من کار خیلی مزخرفی انجام داده طراح سوال
چه رشته ای و کجا زدی؟؟دوستان خوب من.
من و چندی از دوستانم برای ازاد 90 شروع به خوندن کردیم...
امیدوارم در این محل سوالات و اشکالات همدیگر را رفع کنیم..
به امید پیروزی........................![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |