seid
عضو جدید
کسی نیستسلام بچه ها کارنامه تبدیل تاکستان و سیستم های انرزی تحقیقات رو دارید
در به در دنبالشون میگردم اگه لطف کنید ممنونتون میشم
کسی نیستسلام بچه ها کارنامه تبدیل تاکستان و سیستم های انرزی تحقیقات رو دارید
در به در دنبالشون میگردم اگه لطف کنید ممنونتون میشم
سلام به همگی
این کتاب مقاومت پوران (دکتر حسن نایی)واسه عمرانی ها بیشتر مناسبه این قدر سطحش بالا و سنگینه که ادم میترسه بره سراغش لطفا اگه کسی مرجع کنکوری که فقط مخصوص رشته مکانیک باشه واسه مقاومت مصالح سراغ داره لطف بزرگی کنه و اینجا معرفی کنه....ممنون و سپاس گزار از همگی مخصوصا دوستانی که با حوصله پاسخگوی سوالات هستند..
برای تست زدن بیشتر از هر درس تست های آزمون های آزمایشی موسسات مختلف/پارسال امسالخوب آقا دمت گرم
ولی من هنوز تو اینکه چجوری برنامه ریزی کنم ..... گمراهم...........یکی راه رو بهم نشون بده.....
و اینکه برای زدن تست بیشتر از هر درس کسی منبع خاصی داره؟
خوب آقا دمت گرم
ولی من هنوز تو اینکه چجوری برنامه ریزی کنم ..... گمراهم...........یکی راه رو بهم نشون بده.....
و اینکه برای زدن تست بیشتر از هر درس کسی منبع خاصی داره؟
دوستان ، ببخشید یه سوالی داشتم ، شاید تکراری باشه .
می خواستم از کسانی که کتاب انتقال راهیان ارشد و هم پوران پژوهش رو دارن ، خواهش کنم که یه مقایسه ای بین این دو کتاب داشته باشن . از نظر تعداد تست تالیفی و نحوه ارائه مطالب و ... . راستش من خودم راهیان دارم ، اما ظاهرا دوستان از کتاب پوران هم راضی هستند . می خوام ببینم ارزششو داره برم پوران بخرم ؟
مرسی دوسته عزیزدوست عزیز ، اولا باید ببینی که چه درسی رو خوندی ؟ چقدر خوندی؟ پایه درسی ات چطوری یه ؟
می تونی برای خودت یه بودجه بندی برای بازه های 2 هفته ای یا 3 هفته ای تهیه کنی. بهتره این بودجه بندی همه دروس رو دربر بگیره . تو این بازه زمانی ، باید سر فصل های تعیین شده رو تموم کنی .. حتما که باید تست بزنی .می تونی برای بودجه بندی بهتر دروس ،از چارت بودجه بندی موسسه های کنکوری کمک بگیری .
به دلیل حجم بالای مطالب ، مرور کردن مطالب ، باید از ارکان اصلی برنامه ات باشه . چون بدون مرور ، واقعا مطالب فراموش می شه . برای مرور کردن ، هر کسی یه روش خاصی داره . به نظر من ، بهترین راه تست زدنه . یعنی وقتی که یه مبحثی رو برای بار اول می خونی ، بعد میری سراغ تست هاش و یه بخش از تست هاش رو می زنی و یه بخشی از تست هاش رو نگه می داری برای مرور کردن . در زمان مرور ، اگه نتونستی از پس تست ها بر بیای، باید یه نگاهی به خود درس بندازی .
فکر کنم منظورتون از( منابع بیشتر برای تست زدن ) ، تست ها تالیفی باشه . من یه کتاب از راهیان ارشد دیدم که تست تالیفی داشت و مربوط می شد به دروس سیالات + ترمو + انتقال . اگه اشتباه نکنم عنوان کتاب بود : 20 آزمون دوره ای دروس سیالات. نمی دونم که برای جامدات و دینامیک هم داشته باشه یا نه . البته به نظر من اگه کسی وقت داشته باشه و بتونه یه نگاهی هم به تمرینات کتاب رفرنس نگاهی بندازه ، واقعا از لابلای این تمرین ها ، نکات و مطالب مهمی می تونه بیرون بکشه که به درد کنکور می خوره . در این مورد شاید خیلی ها با من هم عقیده نباشن .
در ضمن ، دوست خوبمون alimec هم به نکته خوبی اشاره کرده اند .
موفق باشید![]()
سلام به همگی ..... منم با رتبه 61 ساخت و تولید نجف آباد ... واسه تکمیل , علوم و تحقیقات کردستان قبول شدم .....
خود نجف آباد تا رتبه 51 گرفته ..... من همش 88 نمره ترازم کمتر شده بود ... حالا خیلی عصبانیم که چرا زبان رو زدم ..و منفی8.5 درصد شده بود ... چون احتمالا اگه نمیزدم تکمیل همین نجف آباد قبول میشدم ....
بچه ها اگه کسی از شرایط انتقالی و مهمان شدن خبر داره یه اطلاعی به ما هم بده .....
سلام مباركه.آقا شايد سوال من كمي خنده دار باشه. ولي من اولين سالي بود كه سيستم دانشگاه آزاد امتحان داده بودم و هيچ آشنايي نداشتم. براي تكميل ظرفيت چيكار كردي .قبلش فرمي چيزي پر كرده بودي ؟؟
من وقتي وارد ميشم ميگه كارنامه اي با مشخصات من نداره. يعني اينكه من براي تكميل ظرفيت كاري بايد ميكردم و نكردم ؟ نمي فهممم.
لطفا راهنمايي كنيد.
سلام به همگی ..... منم با رتبه 61 ساخت و تولید نجف آباد ... واسه تکمیل , علوم و تحقیقات کردستان قبول شدم .....
خود نجف آباد تا رتبه 51 گرفته ..... من همش 88 نمره ترازم کمتر شده بود ... حالا خیلی عصبانیم که چرا زبان رو زدم ..و منفی8.5 درصد شده بود ... چون احتمالا اگه نمیزدم تکمیل همین نجف آباد قبول میشدم ....
بچه ها اگه کسی از شرایط انتقالی و مهمان شدن خبر داره یه اطلاعی به ما هم بده .....
سلام منم 74 نجف آباد بودم کردستان قبول شدم و دوستم 90 نجف آباد بود که اراک قبول شدسلام به همگی ..... منم با رتبه 61 ساخت و تولید نجف آباد ... واسه تکمیل , علوم و تحقیقات کردستان قبول شدم .....
سلام منم 74 نجف آباد بودم کردستان قبول شدم و دوستم 90 نجف آباد بود که اراک قبول شد
کی میدونه این دوتا دانشگاه مهر میگیره یا بهمن .
در ضمن من نمره پایان ناممو نگرفتم هنوز ،چی کار باید بکنم ؟
سلام دوستان برای ثبت نام حتما باید ریز نمرات را همراه داشته باشیم؟
با اخرین نفر چند نفر فاصله داشتی؟؟سلام به همگی ... امروز نتایج تکمیل ظرفیت ارشد 89 اومد ...... من ساخت و تولید علوم تحقیقات کردستان قبول شدم ..... تو آزمون رتبم 61 شده بود واحد نجف آباد .... واسه تکمیل ظرفیت نجف آباد تا رتبه 51 رو برداشته که متاسفانه من تو تراز 88 نمره و تو رتبه 10 تا کم آوردم ... دوستان کسی از شرایط انتقالی خبر داره؟؟؟
سلامسلام
ببخشيد كه اين سوال رو كه احتمالا بارها تو اين بخش تكرار شده ميسپرسم
ملي واقعا خوندن 973 تا تايپيك قبلي سخته
ميخوام بدونم منابع مفيد دروس جامدات چيا هستن؟
ممنونم
سلام من با رتبه 66 علوم تحقيقات همدان قبول شدم حالا كي ميره اين همه راه رو حالا اگه دانشگاش خوب باشه و اذيت نكنن فكر كنم بد نباشه رفتنش.
با اخرین نفر چند نفر فاصله داشتی؟؟
من تبدیل تاکستان زدم.با اخرین نفر 30 تا فاصله و ترازم 100 تا کم داشت تا اخرین نفر.تو تکمیل هر چی مشخصاتم را تایپ می کنم میگه کارنامه ای موجود نمی باشد؟؟؟ یعنی تکمیل قبول نشدم؟؟؟؟
من طراحي كاربردي اهواز زده بودم و منو انداختن علوم تحقيقات همدان حالا بايد خودمو به ثبت نام برسونم حالا اگه بشه صبر كنيم برا بهمن دوباره تكميل بگيره ميرزه به هر حال بايستي رفت. در ضمن خبر نداريد بقيه بچه ها چه كردند؟والا من سراغ دارم رتبه 32 هيچ جايي قبول نشده پس چطور تو كارنامه نوشته تا رتبه 62 گرفتن؟منم همدان قبول شدم.شما رشته انتخابی اول تون کجا بوده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |