ممنون.میتونم بپرسم چقدر برای کنکور وقت گذاشتید و روزی چند ساعت؟
مطالعه رو از کی شروع کردید و این که بعد از ترم 8 کنکور دادید یا قبلش؟
كارنامه فقط براي كسايي كه قبول شدن مياد؟
يعني كسايي كه مجاز شدن و انتخاب رشته كردن و قبول نشدن كارنامه واسشون مياد يا نه؟
پاينده باشيد....
دوست عزیز فقط "پیشنهاد" می دم با توجه به توضیحات شمابا سلام خدمت دوستان واساتید
کتابه ریاضیه پارسه را تهیه کنم یا جزوه ان را؟
(شاید برایه این سوال دیر باشه ولی چون من در ریاضی ضعیف هستم و بارها می خواستم شروع کنم ولی به خاطره ترس از اون تا حالا نتونستم و همین امر باعث شده تمرکزم رویه دروسه جامدات و ساخت را هم از دست بدم و دوبله ضرر کنم)
حال اگر نوع کتاب و یا جزوه را تعیین کردید نحوه و تعداد و مدت مطالعه را هم راهنمایی کنید چون خودم عقلم به جایی نمیرسه
و سوال دوم
از چه بخش هایی از ریاضیاته مهندسی تقریبا صدرصد سوال میاد(ایا خواندن این بخش ها برایه کسی که این درس را نگذرانده است پیشنهاد میشه(یا فقط رویه سایر درس هایه ریاضی تمرکز کنم)
در کل من می خواهم بتونم رویه 40 درصد ریاضی حساب باز کنم(با ریاضیات مهندسی یا بی مهندسی)
همچنین بافرضه بر این که تا حالا مطالعه کنکوری نداشته باشم ایا با 4 روز در هفته و روزی 8 ساعت میتوان به یک امادگی خوب برایه ساخت و تولید رسید؟(البته 13 واحد این ترم دارم)
می بخشید طولانی شد
ممنون میشم پاسخ بدهید
دوست عزیز فقط "پیشنهاد" می دم با توجه به توضیحات شمابا سلام ... من این ترم موندم که انتقال 2 رو بردارم یا نه ...نمیدونم ارزششو داره که به خاطر فقط این درس یک روز باید برم دانشگاه هم اینکه برای امتحانشم که آدم باید زیاد وقت بذاره یا اینکه از روی همون راهیان خودم بخونمش...
مخصوصا دوستانی که قبلا ارشد دادن لطفا کمک کنن...
خیلی ممنون
یعنی اینقدر سخته که اگه آدم خودش بخونه نتونه به 3 4 سوالی که میاد جواب بده؟دوست عزیز فقط "پیشنهاد" می دم با توجه به توضیحات شما
بردارین/متن اینکروپرا رو حتما بخون (تمارین آخر فصل این کتاب هم برای تسلط خوبه) و خلاصه نویسی کن برای دوران جمع بندی
در مورد سختی انتقال و آدم خودش بخونه: مهندسی شیمی هم انتقال داره ما هم داریم برای ما مفهومی تر طرح میشه/نوع مطالب انتقال حرارت به گونه ای است که در نگاه اول شاید خواندنشان لذت بخش نباشد بلکه استاد کمک کند و...یعنی اینقدر سخته که اگه آدم خودش بخونه نتونه به 3 4 سوالی که میاد جواب بده؟
بعد اینکه خواستم بدونم این درس کلا درس دانشگاهیش با کنکوری خوندنش زیاد فرق داره یا نه؟
مرسی
از دوستان پارسه ای پارسال و یا امسال ، کسی در موردبودجه بندی دروس جامدات آزمون 25درصد اول ، خبری داره ؟ یعنی کل استاتیک تو آزمون اول میاد؟
من که کنترل رو کنار میزارم.سلام و خسته نباشید.
میشه یکی بگه این کتاب کنترل آریاز برادرانی چند صفحه است و چند فصل داره .
و خوندنش رو برای منی که کنترل پاس نکردم پیشنهاد می کنید یا نه؟؟؟
اگه کنترل رو حذف کنم بهتر نیست؟؟
کلا اگه براتون زحمتی نیست یک راهنمایی مبسوط در مورد کنترل به من بدید.
ممنوننننننننننننننننننن![]()
اره،تو خود سایت پارسه بودجه بندی آزمونا هستاز دوستان پارسه ای پارسال و یا امسال ، کسی در موردبودجه بندی دروس جامدات آزمون 25درصد اول ، خبری داره ؟ یعنی کل استاتیک تو آزمون اول میاد؟
اصلا!!!!سعی کنید خود روش یاد بگیرید.تو هر درسی فقط یه سری فرمول های مهم حفظ کنید،بدون شک بقیشون سر جلسه یادتون میرهسلام .یه سوال تو سیالات فصل اول ، مبحث ویسکومتر ها باید فرمول هر کدوم رو حفظ باشیم ؟!! آخه خود کتاب با فرمول کلی مسائل رو حل کرده!
766 ص/ 17 فصل یا بخش از میسون تا تبدیل لاپلاسسلام و خسته نباشید.
میشه یکی بگه این کتاب کنترل آریاز برادرانی چند صفحه است و چند فصل داره .
و خوندنش رو برای منی که کنترل پاس نکردم پیشنهاد می کنید یا نه؟؟؟
اگه کنترل رو حذف کنم بهتر نیست؟؟
کلا اگه براتون زحمتی نیست یک راهنمایی مبسوط در مورد کنترل به من بدید.
ممنوننننننننننننننننننن![]()
اصلا!!!!سعی کنید خود روش یاد بگیرید.تو هر درسی فقط یه سری فرمول های مهم حفظ کنید،بدون شک بقیشون سر جلسه یادتون میره
766 ص/ 17 فصل یا بخش از میسون تا تبدیل لاپلاس
پس هنوز دانشجویی/ خب این ترم بردار تا نگرانی این که: "این ترم مانع ارشد میشه باید برم دانشگاه و حرص می خورم و نمی تونم برای ارشد بخونم و..." هم کمتر میشه اگه انتقال 2 هم بر نداشتی بردار
من هدفم طوریه که نباید حذفش کنم هدفتون؟
دوباره سلام.
چرا انقدر زیاده؟؟؟؟؟؟؟همشو باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کارشناسی ناپیوسته هستم.
درس کنترل رو برای ما حذف کردن و قرار نیست من پاسش کنم.
هدفمم اینه که تهران قبول شم.....روزانه و شبانشم فرق نمیکنه.
حالا به نظرتون با کنترل چیکار کنم.
اگه از همون کتاب برادرانی بخونم ...کافیه؟
برای کسی که این درسو تو دانشگاه پاس نکرده مفیده؟؟
شنیدم درس کنترل سنگینه........آیا واقعا سنگینه یا فقط اسمش غلط اندازه.
از نظر سختی با چه درسی میشه مقایسش کرد؟؟؟
خلاصه بخونمش یا حذفش کنم.؟؟؟؟ (این ترم 3 واحد انتقال (معرفی به استاد) بیشتر ندارم)
نه به هیچ وجه قرار نیست تمام این کتاب مطالعه بفرمایید.
این کتاب در واقع خاص رشته برق هستش پس فقط فصلهایی رو بخون که جزء سرفصلهای رشته مکانیک هستش+فصل میسون.
سرفصلها روهم میتونی با توجه به کتاب مرجع اگاتا دربیاری.
به نظرم حیف نخونیش ،این درس ظاهر سخت و وحشتناک داره اما اونقدرا که میگن سخت نیست.
فقط واسه مطالعه اش ترجیحاً بهتره که ارتعاشات بلد باشی.
موفق باشی دوست عزیز![]()
آقا تكميل ظرفيت رو كي اعلام ميكنند؟
كسي خبر موثق داره؟
سلامدوباره سلام.
چرا انقدر زیاده؟؟؟؟؟؟؟همشو باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من کارشناسی ناپیوسته هستم.
درس کنترل رو برای ما حذف کردن و قرار نیست من پاسش کنم.
هدفمم اینه که تهران قبول شم.....روزانه و شبانشم فرق نمیکنه.
حالا به نظرتون با کنترل چیکار کنم.
اگه از همون کتاب برادرانی بخونم ...کافیه؟
برای کسی که این درسو تو دانشگاه پاس نکرده مفیده؟؟
شنیدم درس کنترل سنگینه........آیا واقعا سنگینه یا فقط اسمش غلط اندازه.
از نظر سختی با چه درسی میشه مقایسش کرد؟؟؟
خلاصه بخونمش یا حذفش کنم.؟؟؟؟ (این ترم 3 واحد انتقال (معرفی به استاد) بیشتر ندارم)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |