negar_1986
عضو جدید
يكي از دوسام ميگفت كه تو شريف سر كلاسا انگليسي حرف مي زنن...كسي ميدونه راسته يا شايعس؟
منم اشتباه تورو كردم حالاهم خيلي ناراحتم....فك مي كنم زمان انتخاب رشته اونقد كمه كه آدم نميرسه بعضي چيزارو در نظر بگيره...منم زدم اول شريف بعد تهران ولي الان كه فكر مي كنم روحيه رفتن به اين دانشگاهو اصلا ندارم ...ميدوني كه دانشگاهمون چه طور بود...ولي خوب اون موقع به اين جاش فكر نكردم حالا روزي صدبار فكر مي كنم يه وقت قبول نشم اونجا ...الان تهرانو ترجيح ميدم....ولي با اين وجود فكر كنم برخلاف ليسانس اگه يه انتخاب قبول شي انتخاباي بعديت رو كامپيوتر بررسي نمي كنه..اينو يه جا خوندم....بهش فك نكن حتي اگه اونجاهم قبول شي باز با وجود اينكه دكترا تو ايران واست سخت ميشه ولي بورس كه شايد بتوني بگيري بسته به خودت داره اونم البته كار اونچنان راحتي نيس ولي كار نشد نداره![]()
چه وجه تشابه زیادی.منم اشتباه تورو كردم حالاهم خيلي ناراحتم....فك مي كنم زمان انتخاب رشته اونقد كمه كه آدم نميرسه بعضي چيزارو در نظر بگيره...منم زدم اول شريف، بعد تهران ولي الان كه فكر مي كنم روحيه رفتن به اين دانشگاهو اصلا ندارم ...
يكي از دوسام ميگفت كه تو شريف سر كلاسا انگليسي حرف مي زنن...كسي ميدونه راسته يا شايعس؟
ببخشید میشه لطفا رتبه ارشدتون رو بفرمایید؟انگلیسی؟؟؟
اینقدر مارا نترسانید.![]()
والله ما یه استادی داشتیم که هر 3 تای این دانشگاه ها رو که گفتید لیسانس و فوق و دکتری شو گرفته بود .. میگفت شریف استاد محور ...تهران دانشجو مهور بیشتر ..می گفت اما نمی خواید زیاد سختتون باشه برید امیرکبیر...چه وجه تشابه زیادی.
باز خوبه شما سیالات هستی،ما که جامداتیم چکار کنیم.
البته درسته که شریف،نسبت به دانشگاه تهران خیلی سخت تر میگیره،اما حالا که قراره دو سال رو بخونیم،زیاد فرقی نمیکنه.
هرچند مشاور به من گفت،فقط پلی تکنیک بیرحمانه سخت میگیرن.
شما کجا بودی تا حالابرای درس کنترل 2 منبع خوب برای کنکور هست یکی کنترل برادرانی و دیگری کنترل دکتر غفاری که اگر پایه کنترلتون ضعیفه پیشنهاد می کنم از کتاب غفاری شروع کنید.
کتب خارجی هم هست مثل اوگاتا -دورف-ریون- گیبسون-بن جامینکو که همش فقط بدرد دانشگاه می خوره نه کنکور.
من جامداتم البته ليسانسم والانم رتبه سيالاتم 64 و جامداتم 49 شده ....سيالات شريفو كه اصلا احتمال 0% ولي جامداته شريفو مي ترسم يهو بيارم رتبشو....از اولشم از شريف بدم ميومد ... چه اشتباهي كردم....ولي فكر نكنم پلي تكنيك اينطور كه شما ميگين باشهچه وجه تشابه زیادی.
باز خوبه شما سیالات هستی،ما که جامداتیم چکار کنیم.
البته درسته که شریف،نسبت به دانشگاه تهران خیلی سخت تر میگیره،اما حالا که قراره دو سال رو بخونیم،زیاد فرقی نمیکنه.
هرچند مشاور به من گفت،فقط پلی تکنیک بیرحمانه سخت میگیرن.
اتفاقا بهش زنگ زدم گفت پلي تكنيك ضعيفه ولي تهران خوبه چون اون زمان مطمئن بودم يه درصدم شريف نمي خوام بزنم اصلا راجع به شريف نپرسيدم ازش ...بعد يكي ديگه از آشناهامون كه اونم استاد دانشگاهه پرسيدم گفت شريف بزنه ....اين شد كه بي فكري كردم زدم اونجا ...همون شب كه انتخاب رشته كردم ندا بهم س م س داد كه شريف بزنه يا نزنه ...گفت شريف انگليسي حرف مي زنن سر كلاساش ...از همون موقع ديگه من شب و روز ندارم...والله ما یه استادی داشتیم که هر 3 تای این دانشگاه ها رو که گفتید لیسانس و فوق و دکتری شو گرفته بود .. میگفت شریف استاد محور ...تهران دانشجو مهور بیشتر ..می گفت اما نمی خواید زیاد سختتون باشه برید امیرکبیر...
نگار دکتر کمالی رو میگم ..یادت هست؟
من جامداتم البته ليسانسم والانم رتبه سيالاتم 64 و جامداتم 49 شده ....سيالات شريفو كه اصلا احتمال 0% ولي جامداته شريفو مي ترسم يهو بيارم رتبشو....از اولشم از شريف بدم ميومد ... چه اشتباهي كردم....ولي فكر نكنم پلي تكنيك اينطور كه شما ميگين باشه
لطفا در مورد ریاضی ها هم نظرت بگوخوب بچه ها برای درس دینامیک فقط مریام رو بخونید .تمام مثال های حل شده+تمریناتشو حل کنید فرقی نمی کند چه ویرایشی باشه اگر 5 یا 6 باشه بهتره.من خودم دینامیک دکتر نیکخواه رو دیدم ولی به نظرم بیشتر به درد درس دینامیک پیشرفته طراحی کاربردی رشته جامدات می خوره تی کنکور ارشد.کتاب هیبلر هم هست که از نظر سادگی و جا انداختن اون برای داوطلب خیلی بهتر از مریام هست ولی بدبختان ترجمه نشده.
من پلي تكنيك نمي خواستم ...استادم اصلا از اونجا راضي نبود ...تبديل تهرانم احتمال بالا اصلا نمي آوردم ...ولي اين جامدات شريف خيلي منو ترسونده ...شما رتبتون چند شده ؟جامدات شریف را احتمال زیاد میاری.
پلی تکنیک خیلی تو جامدات غوله و قطب جامدات ایران است و اساتید اکثرا استاد تمام و پروفسور هستند.
شریف خیلی تو زمینه سیلات قویه،بعد طراحی کاربردی با محوریت ارتعاشات و در نهایت طراحی کاربردی با محوریت جامدات(مقاومت-شکست و.....).
اگه اولین رشته را جامدات شریف زدی میاری احتمالا.
من پلي تكنيك نمي خواستم ...استادم اصلا از اونجا راضي نبود ...تبديل تهرانم احتمال بالا اصلا نمي آوردم ...ولي اين جامدات شريف خيلي منو ترسونده ...شما رتبتون چند شده ؟
اخرش نفهمیدیم چی شد!!خود پارسه میگه جزوه های ریاضی و کتاباش یکین!!یعنی همون جزواتی که اگه ثبت نام کنید بهتون میدن.فقط کتاب تست دکتر معتقدی جداست ولی بچه ها یه چیز دیگه میگن!!!!جزوه ها نه.کتاب های انتشارات پارسه.
یک سری کتاب آقای معتقدی چاپ کرده،یک کتاب درس یک کتاب تست.
به نظر من فقط ریاضی مهندسی پارسه را بگیر.
برای ریاضی 1و2 برو سراغ مسعود آقاسی.
برای معادلات فقط گاج.خیلی کامله و مفید.
سلام اقا هی همتون میگین واسه دینامیک ماشین منبع خوبی نیست تورا خدا اگه کسی منبع خوبی میشناسه معرفی کنه اخه من هیچ منبعی واسه این درس ندارم نه کتاب درسی نه حل المسایل نه جزوه کلاسی(بچه ها گرفتن و مثل بقیه جزوه هام دیگه پس ندادن!)
واسه اینم شدیدا دنبال اینم یه کتابی چیزی تهیه کنم اما واقعا نمیدونم چی باید بخرم بازم خواهش میکنم ازتون اگه کسی منبع واقعا خوبی سراغ داره بگه لطفا دریغ نکنید.ممنونم که راهنمایی میکنید
سلام از دوست عزیز smsman تشکر فراوان توی این انجمن واسه دینامیک ماشین کتاب مرجع والدرون معرفی شده اگه کسی هر کتاب خوب دیگه ای واسه دینامیک ماشین سراغ داره (مرجع یا کنکوری) لطف کنه و معرفی کنه.سلام . من تمام این 23 صفحه انجمن رو حفظم ! تنها کسی که ادعا کرده منبع خوبی برای دینامیک ماشین داره : لینک پست
salam baad az gozashtan hodud 2.5 mah az konkoor arshad aya kelid azmoon montasher shode ya na?
من هم همینطور!!!!دانشگاه آزاد که هیچ وقت کلید منتشر نمیکنه
من دیگه واقعا حوصله ام سر رفته از این همه انتظار![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |