بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

negar_1986

عضو جدید
يكي از دوسام ميگفت كه تو شريف سر كلاسا انگليسي حرف مي زنن...كسي ميدونه راسته يا شايعس؟

mohaa

عضو جدید
منم اشتباه تورو كردم حالاهم خيلي ناراحتم....فك مي كنم زمان انتخاب رشته اونقد كمه كه آدم نميرسه بعضي چيزارو در نظر بگيره...منم زدم اول شريف بعد تهران ولي الان كه فكر مي كنم روحيه رفتن به اين دانشگاهو اصلا ندارم ...ميدوني كه دانشگاهمون چه طور بود...ولي خوب اون موقع به اين جاش فكر نكردم حالا روزي صدبار فكر مي كنم يه وقت قبول نشم اونجا ...الان تهرانو ترجيح ميدم....ولي با اين وجود فكر كنم برخلاف ليسانس اگه يه انتخاب قبول شي انتخاباي بعديت رو كامپيوتر بررسي نمي كنه..اينو يه جا خوندم....بهش فك نكن حتي اگه اونجاهم قبول شي باز با وجود اينكه دكترا تو ايران واست سخت ميشه ولي بورس كه شايد بتوني بگيري بسته به خودت داره اونم البته كار اونچنان راحتي نيس ولي كار نشد نداره:victory:

اون موقع قبولش سخت بود واسم،ولی حالا سعی کردم قبولش کنم...تو هم نگران نباش من که تو رو خوب می شناسم خوب دووم میاری مخصوصا که تو شهر خودتی...اون موقع از اومدن نتایج اونقد هیجان زده بودیم که نتونستیم منطقی و حساب شده تصمیم بگیریم من که اصلا فکر نمی کردم حتی مجاز شمو دنبالش نرفتم الان با اینکه از دانشگاه گیلان و محیطش متنفرم اگه میشد همون طراحی کاربردی گیلانو میزدم.

fotros3

عضو جدید
سلام
منم میخوام کنکور بدم
نمیدونم چطور باید شروع کنم
چی بخونم
خوشحال میشم با هم همکاری کنیم

*Essi*

اخراجی موقت
منم اشتباه تورو كردم حالاهم خيلي ناراحتم....فك مي كنم زمان انتخاب رشته اونقد كمه كه آدم نميرسه بعضي چيزارو در نظر بگيره...منم زدم اول شريف، بعد تهران ولي الان كه فكر مي كنم روحيه رفتن به اين دانشگاهو اصلا ندارم ...
چه وجه تشابه زیادی.
باز خوبه شما سیالات هستی،ما که جامداتیم چکار کنیم.
البته درسته که شریف،نسبت به دانشگاه تهران خیلی سخت تر میگیره،اما حالا که قراره دو سال رو بخونیم،زیاد فرقی نمیکنه.
هرچند مشاور به من گفت،فقط پلی تکنیک بیرحمانه سخت میگیرن.

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه وجه تشابه زیادی.
البته درسته که شریف،نسبت به دانشگاه تهران خیلی سخت تر میگیره،اما حالا که قراره دو سال رو بخونیم،زیاد فرقی نمیکنه.
والله ما یه استادی داشتیم که هر 3 تای این دانشگاه ها رو که گفتید لیسانس و فوق و دکتری شو گرفته بود .. میگفت شریف استاد محور ...تهران دانشجو مهور بیشتر ..می گفت اما نمی خواید زیاد سختتون باشه برید امیرکبیر...
نگار دکتر کمالی رو میگم ..یادت هست؟

kingi

عضو جدید
برای درس کنترل 2 منبع خوب برای کنکور هست یکی کنترل برادرانی و دیگری کنترل دکتر غفاری که اگر پایه کنترلتون ضعیفه پیشنهاد می کنم از کتاب غفاری شروع کنید.
کتب خارجی هم هست مثل اوگاتا -دورف-ریون- گیبسون-بن جامینکو که همش فقط بدرد دانشگاه می خوره نه کنکور.
شما کجا بودی تا حالا:surprised::surprised::surprised::surprised:کارت خیلی درسته;);););)
تک تک حرفات و کتابایی که گفتی شدیدا تایید میشه;);)

negar_1986

عضو جدید
چه وجه تشابه زیادی.
من جامداتم البته ليسانسم والانم رتبه سيالاتم 64 و جامداتم 49 شده ....سيالات شريفو كه اصلا احتمال 0% ولي جامداته شريفو مي ترسم يهو بيارم رتبشو....از اولشم از شريف بدم ميومد ... چه اشتباهي كردم....ولي فكر نكنم پلي تكنيك اينطور كه شما ميگين باشه

negar_1986

عضو جدید
والله ما یه استادی داشتیم که هر 3 تای این دانشگاه ها رو که گفتید لیسانس و فوق و دکتری شو گرفته بود .. میگفت شریف استاد محور ...تهران دانشجو مهور بیشتر ..می گفت اما نمی خواید زیاد سختتون باشه برید امیرکبیر...
نگار دکتر کمالی رو میگم ..یادت هست؟
اتفاقا بهش زنگ زدم گفت پلي تكنيك ضعيفه ولي تهران خوبه چون اون زمان مطمئن بودم يه درصدم شريف نمي خوام بزنم اصلا راجع به شريف نپرسيدم ازش ...بعد يكي ديگه از آشناهامون كه اونم استاد دانشگاهه پرسيدم گفت شريف بزنه ....اين شد كه بي فكري كردم زدم اونجا ...همون شب كه انتخاب رشته كردم ندا بهم س م س داد كه شريف بزنه يا نزنه ...گفت شريف انگليسي حرف مي زنن سر كلاساش ...از همون موقع ديگه من شب و روز ندارم...

*Essi*

اخراجی موقت
من جامداتم البته ليسانسم والانم رتبه سيالاتم 64 و جامداتم 49 شده ....سيالات شريفو كه اصلا احتمال 0% ولي جامداته شريفو مي ترسم يهو بيارم رتبشو....از اولشم از شريف بدم ميومد ... چه اشتباهي كردم....ولي فكر نكنم پلي تكنيك اينطور كه شما ميگين باشه

جامدات شریف را احتمال زیاد میاری.
پلی تکنیک خیلی تو جامدات غوله و قطب جامدات ایران است و اساتید اکثرا استاد تمام و پروفسور هستند.

شریف خیلی تو زمینه سیلات قویه،بعد طراحی کاربردی با محوریت ارتعاشات و در نهایت طراحی کاربردی با محوریت جامدات(مقاومت-شکست و.....).

اگه اولین رشته را جامدات شریف زدی میاری احتمالا.

بیگلی

عضو جدید
خوب بچه ها برای درس دینامیک فقط مریام رو بخونید .تمام مثال های حل شده+تمریناتشو حل کنید فرقی نمی کند چه ویرایشی باشه اگر 5 یا 6 باشه بهتره.من خودم دینامیک دکتر نیکخواه رو دیدم ولی به نظرم بیشتر به درد درس دینامیک پیشرفته طراحی کاربردی رشته جامدات می خوره تی کنکور ارشد.کتاب هیبلر هم هست که از نظر سادگی و جا انداختن اون برای داوطلب خیلی بهتر از مریام هست ولی بدبختان ترجمه نشده.

kingi

عضو جدید
خوب بچه ها برای درس دینامیک فقط مریام رو بخونید .تمام مثال های حل شده+تمریناتشو حل کنید فرقی نمی کند چه ویرایشی باشه اگر 5 یا 6 باشه بهتره.من خودم دینامیک دکتر نیکخواه رو دیدم ولی به نظرم بیشتر به درد درس دینامیک پیشرفته طراحی کاربردی رشته جامدات می خوره تی کنکور ارشد.کتاب هیبلر هم هست که از نظر سادگی و جا انداختن اون برای داوطلب خیلی بهتر از مریام هست ولی بدبختان ترجمه نشده.
لطفا در مورد ریاضی ها هم نظرت بگو
تو اعتقاد داری واسه ارشد باید اکثر درس ها از مرجع خوند؟اخه کتابایی که معرفی میکنی همشون مرجع هستن

بیگلی

عضو جدید
با تشکر از لطفت .برای ریاضیات فقط پارسه خوبه.پارسه فقط ریاضیاش خوبه .بقیه درساش جالب نیست .حتی ترمو و سیالاتش که خیلی ها تعریف می کنند به نظرم ضعیفه. راهیان خیلی بهتره.برای درس ریاضی فقط به دو عامل برای موفقیت نیاز داره:1.حوصله و وقت گذاشتن.2تمرین زیاد که این بستگی داره در دوران کارشناسی چقدر براش وقت گذاشتی و کار کردی.
من اعتقاد دارم 5 تا درس رو باید از منبع خوند چون برای درک مطلب جا نیفته تست زدن بیخوده .مثلا استاتیک -دینامیک و طراحی اجزا رو باید از منبع خوند ولی درسای سیالاتی بستگی داره چقدر بار علمی داری اگر جزه دانشجویان 0 کیلم متر هستی در کنار کتب سیالاتی راهیان باید مرجع رو خوند.البته سلیقه درس خوندن هر کس فرق می کنه. من مرجع خوندن رو ترجیع می دم.

negar_1986

عضو جدید
جامدات شریف را احتمال زیاد میاری.
پلی تکنیک خیلی تو جامدات غوله و قطب جامدات ایران است و اساتید اکثرا استاد تمام و پروفسور هستند.

شریف خیلی تو زمینه سیلات قویه،بعد طراحی کاربردی با محوریت ارتعاشات و در نهایت طراحی کاربردی با محوریت جامدات(مقاومت-شکست و.....).

اگه اولین رشته را جامدات شریف زدی میاری احتمالا.
من پلي تكنيك نمي خواستم ...استادم اصلا از اونجا راضي نبود ...تبديل تهرانم احتمال بالا اصلا نمي آوردم ...ولي اين جامدات شريف خيلي منو ترسونده ...شما رتبتون چند شده ؟

*Essi*

اخراجی موقت
من پلي تكنيك نمي خواستم ...استادم اصلا از اونجا راضي نبود ...تبديل تهرانم احتمال بالا اصلا نمي آوردم ...ولي اين جامدات شريف خيلي منو ترسونده ...شما رتبتون چند شده ؟

تبدیل تهران را که صد در صد میاری.
تبدیل تا رتبه 80 هم تهران میگیرند.

kingi

عضو جدید
سلام بچه ها
چند روز دارم سیالات میخونم ولی برخلاف اون چیزی که از کتاب راهیان شنیده بودم اونقدر ها هم خوب نیست.البته شاید زود قضاوت کنم چون دو فصل بیشتر نخوندم.
فصل یک بد نبود ولی فصل 2 ضعیف بود،اونقدر که مجبور شدم یه سری به وایت بزنم.تستاش هم خیلی کم!!!!!یعنی واقعا اینقدر تنوع سوالات مثلا تو مبحث نیروهای وارد بر سطوح کم؟؟؟یه عالمه سوالای قشنگ تو این مبحث تو کتاب وایت موجوده!!!واقعا تو 7 سال اخیر از این مبحث سوال نیومده؟؟

kingi

عضو جدید
جزوه ها نه.کتاب های انتشارات پارسه.
یک سری کتاب آقای معتقدی چاپ کرده،یک کتاب درس یک کتاب تست.
به نظر من فقط ریاضی مهندسی پارسه را بگیر.

برای ریاضی 1و2 برو سراغ مسعود آقاسی.

برای معادلات فقط گاج.خیلی کامله و مفید.
اخرش نفهمیدیم چی شد!!خود پارسه میگه جزوه های ریاضی و کتاباش یکین!!یعنی همون جزواتی که اگه ثبت نام کنید بهتون میدن.فقط کتاب تست دکتر معتقدی جداست ولی بچه ها یه چیز دیگه میگن!!!!

سپهررادمهر

عضو جدید
سلام اقا هی همتون میگین واسه دینامیک ماشین منبع خوبی نیست تورا خدا اگه کسی منبع خوبی میشناسه معرفی کنه اخه من هیچ منبعی واسه این درس ندارم نه کتاب درسی نه حل المسایل نه جزوه کلاسی(بچه ها گرفتن و مثل بقیه جزوه هام دیگه پس ندادن!)
واسه اینم شدیدا دنبال اینم یه کتابی چیزی تهیه کنم اما واقعا نمیدونم چی باید بخرم بازم خواهش میکنم ازتون اگه کسی منبع واقعا خوبی سراغ داره بگه لطفا دریغ نکنید.ممنونم که راهنمایی میکنید

آخرین ویرایش:

smsman

عضو جدید
سلام اقا هی همتون میگین واسه دینامیک ماشین منبع خوبی نیست تورا خدا اگه کسی منبع خوبی میشناسه معرفی کنه اخه من هیچ منبعی واسه این درس ندارم نه کتاب درسی نه حل المسایل نه جزوه کلاسی(بچه ها گرفتن و مثل بقیه جزوه هام دیگه پس ندادن!)
واسه اینم شدیدا دنبال اینم یه کتابی چیزی تهیه کنم اما واقعا نمیدونم چی باید بخرم بازم خواهش میکنم ازتون اگه کسی منبع واقعا خوبی سراغ داره بگه لطفا دریغ نکنید.ممنونم که راهنمایی میکنید

سلام . من تمام این 23 صفحه انجمن رو حفظم ! تنها کسی که ادعا کرده منبع خوبی برای دینامیک ماشین داره : لینک پست

smsman

عضو جدید
خوب لازم دیدم که 1 چکیده ای برای دوستانی که تازه میخوان شروع کنن یا تازه به این تاپیک اومدن میزارم :

1- گرایش های ارشد مهندسی ;) مکانیک ;)

2- سؤالات آزمون ارشد مکانیک سال گذشته (حتمآ 1 نگاه اجمالی بهش بندازید)

3- کلید سؤالات آزمون ارشد مکانیک سال گذشته

4- ضرایب دروس در گرایش های مختلف - مواد امتحانی - کارنامه نمونه داوطلبان 88 - تعداد پذیرش دانشگاه ها - مطالب مورد سؤال در هر قسمت از آزمون (حتمآ دانلود کنید)

بعد از اینکه به این 4 مورد توجه کردید ، اول 1 بسم الله بگید و سپس به موفقیت خودتون ایمان بیارید . بامداد 8 مرداد دارم این مطلب رو مینویسم . این رو بدونید شاید از تعدادی عقب افتاده باشید اما اگر به تازگی شروع کردید یا به زودی میخواید شروع کنید از خیلی ها جلو هستید !

من تمام صفحات این تاپیک و چندین سایت و انجمن دیگه رو خوندم و حالا به نظرم فعلآ برای شروع باید از این منابع استفاده کرد :

اگر فکر میکنید زبانتون خیلی ضعیفه و در عوض دروس جامداتی ، سیالاتی و ریاضی شما قوی هست ، میتونید از خوندن زبان برای استفاده از وقت اون در کنکور برای درسهای دیگه فاکتور بگیرید در غیر این صورت ، فعلآ 504 واژه ی ضروری رو تهیه میکنید و به عنوان درس سبک در مطالعه ی روزانتون قرار میدید . منبع اصلی زبان عمومی مکانیک و خیلی از رشته های دیگه ، این هم لینک دانلود

بدون شک ریاضی رو باید در اولویت های مطالعه تون قرار بدید . اگر مدت زمان مطالعه ی شما کمتر از 5 ساعته ، از ریاضی 1 و 2 شروع کنید ( و سپس معادلات و ریاضی مهندسی) و بهترین منبع >>>> جزوات ریاضی 1 و 2 دکتر معتقدی ، پارسه + کتاب تست پارسه که کتاب رو میتونید از نمایندگیهای پارسه تهیه کنید .

استاتیک ! ترم 1 که اسمش رو شنیدم بهش میگفتن افتاتیک :D . استاتیک رو هم باید از همون اول شروع کنید . اما اون قدر در درسهای مختلف از مطالبش استفاده کردید که خوندن استاتیک نمیتونه کار سختی باشه . مریام ، مرجع پیشنهادی !

مقاومت ! پیشنهاد میکنم قبل از رفتن سراغ دینامیک ، به مقاومت بپردازید . بدون شک بهترین منبع برای این درس مقاومت انتشارات پوران پژوهش از دکتر نائی

و 1 درس سیالاتی به نام ترمو . ترمو 1و2 راهیان ارشد خدا کرمی به همه ی کتاب ها و جزوه ها ارجحیت داره اما خود من هنوز شروع نکردم و بین سنجل و راهیان ارشد مردد هستم . در این مورد منتظر نظر دوستان هستم .

شاد و پیروز و ارشدی :) باشید !!! :gol:

سپهررادمهر

عضو جدید
سلام . من تمام این 23 صفحه انجمن رو حفظم ! تنها کسی که ادعا کرده منبع خوبی برای دینامیک ماشین داره : لینک پست
سلام از دوست عزیز smsman تشکر فراوان توی این انجمن واسه دینامیک ماشین کتاب مرجع والدرون معرفی شده اگه کسی هر کتاب خوب دیگه ای واسه دینامیک ماشین سراغ داره (مرجع یا کنکوری) لطف کنه و معرفی کنه.
البته اینم میدونم که همه میگن واسه این درس منبع و مرجع خوبی نیست!!

سپهررادمهر

عضو جدید
شاید این جا جای این مطلب نباشه ولی حالا برای اینکه یه خورده از حال و هوای کنکور بیاییم بیرون و یه تفریح و خنده ای هم داشته باشیم مطلب طنز زیر را بخونیم(اگه حوصله داشتین یه نظری هم بدین)
پژوهشگران ادبیات کودک در تازه ترین کشف علمی- ادبی خود، به این نتیجه رسیدند که شعر معروف حسنی، اثر منوچهر احترامی، نه تنها یک شعر کودکانه نیست، بلکه حسنی در واقع، یک جوان پشت کنکور ارشد مکانیک است که قصد دارد در کنکور ده شلمرود شرکت کند و تمام داستان، درباره مسائلی است که پیرامون همین موضوع شکل میگیرد. اجازه بدهید در ادامه، با توجه به این کشف جدید، همراه شما ابیاتی از این شعر معروف را مورد بازبینی مجدد قرار دهیم:

حسنی نگو بلا بگو

تنبل تنبلا بگو

موی بلند روی سیاه

ناخن دراز، واه واه واه ....

بررسی: شاید در نگاه اول اینطور به نظر برسد که حسنی یک پشت کنکوری تنبل است که حتی حال حمام رفتن و کوتاه کردن ناخن و موهایش را هم ندارد، چه برسد به اینکه بخواهد روزی چندین ساعت درس بخواند و تست بزند. ولی در واقع، حسنی به گفته شاعر جوان «بلا» است که تمام مدت شبانه روز را مطالعه میکند و تست میزند و کنکور آزمایشی میدهد، طوریکه حتی وقت رعایت نظافت شخصی اش را هم ندارد و کلاً حمام رفتن و ناخنگرفتن را گذاشته برای فردای کنکور!

حسنی با چشم گریون

پاشد اومد تو ميدون

آی فلفلی، آی قلقلی

میاین با من بازی کنین؟

بررسی: حسنی که دیدن حجم کتابهای درسی و تستهایی که باید برای کنکور آماده کند، اشکش را درآورده، به در منزل خانه دو نفر از دوستان و همکلاسی های دوران دبیرستانش مراجعه میکند و ضمن به صدا درآوردن زنگ آیفون تصویری شان، از آنها میخواهد بیایند جلوی در، تا سه نفری بازی سنتی؛ یه پشت کنکوریام، روزی 20 تا تست میزنم!

- چرا 20 تا؟

- پس چند تا؟ ...

را اجرا کنند؛ که در واقع، هدف حسنی از انجام این بازی، پی بردن به میزان پیشرفت درسی و سرعت تست زنی دوستان دیروز و رقیبان امروزش است!

الاغ و خروس، جوجه و غاز و ببعی

با فلفلی و قلقلی و مرغ زرد کاکلی

حلقه زدن دور حسن ...

بررسی: شاعر پس از بیان سختیها و تلاشهایی که حسنی برای درس خواندن متحمل میشود، زمان را سریع جلو میبرد و میرسد به روزی که نتایج کنکور اعلام شده و حسنی درحالی که توسط دوستان و حیوانات موردعلاقه اش در روستا احاطه شده، در روزنامه دنبال اسمش میگردد و البته دوستانش هم در پیداکردن نامش به او کمک میکنند!

الاغه میگفت:

کاری اگر نداری، بریم الاغ سواری

خروسه میگفت:

قوقولی قوقو، قوقولی قوقو

هرچی میخواهی، فوری بگو

... غازه میگفت:

حسنی بیا با هم دیگه بریم شنا!

توی ده شلمرود

حسنی دیگه تنها نبود.

بررسی: خوشبختانه تلاشها و بی خوابیها و حمام و سلمانی نرفتنهای حسنی، سرانجام به نتیجه میرسد و او اولین دانشجوی ده شلمرود میشود که در ارشد مکانیک قبول شده!

بلافاصله پس از پیچیدن خبر قبولی حسنی در ده، تمام حیواناتی که تا دیروز او را تحویل نمیگرفتند با گل و شیرینی و پارچه نوشته های غرورآفرین، دکتر حسنی(!) افتخار بازی با آنها را نصیبشان میکند. هرچند که کلاس دکتر حسنی بالاتر از این حرفها رفته و الاغ و خروس و غاز با این پاچه خواریها دارند وقتشان را تلف میکنند، چون دکتر حسنی دیگر به بازی با کمتر از کدخدای ده رضایت نمیده!

منبع:سایت gozine2.ir

آخرین ویرایش:
بالا