منم از یه نظر باهات موافقم درسش خیلی خوبه
اما تستاش همه مال عهد بوقه! تست بعد 82 نداره!!!
ضعیف کار مرده تو این مورد!
تستای جدید رو که نمیشه اصلا زد انقدر سخته
تستاي جديد همشون مفهومي هستن به هر حال تستايكتاب ارياز مال بقه وبعضي جاها هم واقعا لاينحله
منم از یه نظر باهات موافقم درسش خیلی خوبه
اما تستاش همه مال عهد بوقه! تست بعد 82 نداره!!!
ضعیف کار مرده تو این مورد!
تستای جدید رو که نمیشه اصلا زد انقدر سخته
این کتاب استاتیک رو آره 1 فصلش رو نگاه کردم...از هیچی بهتره .........اخی..........دیدی نمی تونیم همکلاسی شیم.....آره..رشت ..تبدیل و طراحی داره.....اما مشهد ساختش مثل اینکه قویه....یکی از بچه ها با 250 اون جا قبول شد...
سلام من محمد هستم از بچه هایی که دارن برای ارشد تقاضا دارم که جزوه های مربوط به رشته ساخت و تولید که راجع کنکوره در اختیار ما هم بزارن .البته جزوه های که مربوط به دانشگاه شریف میشه من خودم چند تا جزوه قراره گیرم بیاد که بزودی در این سایت می زارم .اما اما از اون جا که بچه های ارشد زیاده اینجا ما پیش اونا هیچ هستیم .هر کی جزوه استاتیک و مقاومت و ریاضی که مربوط دانشگاه امیر کبیره بزاره طوفان کرده و امید وارم دانشگاه mit قبول بشه.
خوب من خودم یه سری جزوه دارم اما من جزوه ریاضی و جامداتو بیشتر احتیاج دارم چون کتاب وقت زیادی از ادم می گیره مخصوصا پیر جانستون![]()
سلام دوستان
منم دارم برای ارشد می خونم. تقریبا از 15 آبان شروع کردم و تا 10 روز دیگه درس ها تموم میشه.
دنبال پاسخنامه سراسری سال 84 تا 88 می گردم. کسی نداره؟
اگه تشریحی بود چه بهتر اگر هم نبود هیچ مشکلی نیست.
انشالله همه با هم شریف قبول بشیم![]()
دمت گرم
چه طوری تو 2 ماه درسا رو تموم می کنی؟

من دانشگاه رو تموم کردم و وقتم آزاده. بعدش هم یک سری جزوه کنکوری دارم که اونا رو می خونم.
البته کنترل و انتقال رو فعلا حذف کردم ولی اگه وقت شد یه نگاهی بهشون می ندازم.
انشالله همه با هم موفق بشیم.
کسی این پاسخنامه های کنکور سراسری 84 تا 88 رو نداره؟

اين سوالا رو ميگمسلام چند تا سوال ديناميك ميذارم تا با هم در موردشون صحبت كنيم
بچه ها چند تا سوال ديناميك توي پست 1010 گذاشتم هر كي تونست حل كنه
توی این سایت میتونید دفترچه سوالات سال 86 و 87 و 88 را با پاسخنامشون ببینید بعضی از دروس هم حل تشریحی کرده که از من میشنوید خیلی بهش اعتماد نکنید چون توی حلاش غلط غلوط زیاد داره
موفق باشید![]()
دوست من دقیقا توی کدوم سوال مشکل دارید
برادران ارجمند در مورد پست 1010ما را ياري كنيد

سلام بچه ها من ترم 5 مهندسی شیمی هستم بهم بگید که باید از کی شروع کنم واسه ارشد بخونم. اگر میتونید راجع به رشته های ارشد مهندسی شیمی هم یکم راهنماییم کنید چون هنوز نمیدونم کدوم رشته بهتره ............از این به بعد کسانی که می خواهند ارشد 89 امتحان بدن بیان داخل و مسائلشون را مطرح کنند تا با هم مشکلات را حل کنیم
کلید سولات سال 88 البته همونطور که خودتون میدونید 4 جور سوال داشتیم پس چهار جور هم پاسخنامه داریم
تقدیم به شما
سلام دوست عزیز
4 جور سوال داشتیم ؟؟!!
میشه توضیح بدید ، من نمیدونستم.
سلام دوستان
دنبال جزوه های ساخت میگردم که البته کم حجم هم باشن چون تازه دارم شروع میکنم
ساخت راهیان رو دارم که خیلی بد توضیح داده، منبع بهتر سراغ دارین؟!
سلام دوستان
دنبال جزوه های ساخت میگردم که البته کم حجم هم باشن چون تازه دارم شروع میکنم
ساخت راهیان رو دارم که خیلی بد توضیح داده، منبع بهتر سراغ دارین؟!

سلام بر بچه های گل
آقای کسی نمیدومنه ثبت نام ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟
اصلا از مهلتش گذشته یا نه؟
ممنونم
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
|
|
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |