بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

hasanpogc

عضو جدید
منم از یه نظر باهات موافقم درسش خیلی خوبه
اما تستاش همه مال عهد بوقه! تست بعد 82 نداره!!!
ضعیف کار مرده تو این مورد!
تستای جدید رو که نمیشه اصلا زد انقدر سخته

تستاي جديد همشون مفهومي هستن به هر حال تستايكتاب ارياز مال بقه وبعضي جاها هم واقعا لاينحله

Hossein_b5717

عضو جدید
این کتاب استاتیک رو آره 1 فصلش رو نگاه کردم...از هیچی بهتره .........اخی..........دیدی نمی تونیم همکلاسی شیم.....آره..رشت ..تبدیل و طراحی داره.....اما مشهد ساختش مثل اینکه قویه....یکی از بچه ها با 250 اون جا قبول شد...

نمیدونی درصداش چجوری بوده؟
روزانه قبول شده بود دیگه؟

mohsmmsd

عضو جدید
سلام من محمد هستم از بچه هایی که دارن برای ارشد تقاضا دارم که جزوه های مربوط به رشته ساخت و تولید که راجع کنکوره در اختیار ما هم بزارن .البته جزوه های که مربوط به دانشگاه شریف میشه من خودم چند تا جزوه قراره گیرم بیاد که بزودی در این سایت می زارم .اما اما از اون جا که بچه های ارشد زیاده اینجا ما پیش اونا هیچ هستیم .هر کی جزوه استاتیک و مقاومت و ریاضی که مربوط دانشگاه امیر کبیره بزاره طوفان کرده و امید وارم دانشگاه mit قبول بشه.

mohsmmsd

عضو جدید
راستی بچه ها نحوه ارسال اطلاعاتو به من یاد بدید تا اگه چیزی داشتم براتون بزارم ممنونم

Hossein_b5717

عضو جدید
سلام من محمد هستم از بچه هایی که دارن برای ارشد تقاضا دارم که جزوه های مربوط به رشته ساخت و تولید که راجع کنکوره در اختیار ما هم بزارن .البته جزوه های که مربوط به دانشگاه شریف میشه من خودم چند تا جزوه قراره گیرم بیاد که بزودی در این سایت می زارم .اما اما از اون جا که بچه های ارشد زیاده اینجا ما پیش اونا هیچ هستیم .هر کی جزوه استاتیک و مقاومت و ریاضی که مربوط دانشگاه امیر کبیره بزاره طوفان کرده و امید وارم دانشگاه mit قبول بشه.

بالاخره یک ساختی اینجا دیده شد!!
من غیر از خودم ساختی ندیدم اینجا که برا ارشد بخونه
2-3 تا جزوه ساخت امیر کبیر دارم البته فایل نیست،جزو ست!!!!!!!
کتاب ساخت تولید انتشارات ارکان هم خوبه

mohsmmsd

عضو جدید
خوب من خودم یه سری جزوه دارم اما من جزوه ریاضی و جامداتو بیشتر احتیاج دارم چون کتاب وقت زیادی از ادم می گیره مخصوصا پیر جانستون :surprised:

Hossein_b5717

عضو جدید
خوب من خودم یه سری جزوه دارم اما من جزوه ریاضی و جامداتو بیشتر احتیاج دارم چون کتاب وقت زیادی از ادم می گیره مخصوصا پیر جانستون :surprised:

آره کتاب مرجع نباید بخونی الان
برای مقاومت اکثرا کتاب پوران پژوهش رو که نایی نوشته می خونن،البته حجم کتابش زیاده
جزوه دست نویسش هم اگر گیر بیاری خوبه،استاد دانشگاه تهرانه

برای ریاضی جزوه های دکتر معتقدی عالیه(پارسه)

IceLord

عضو جدید
سلام دوستان

منم دارم برای ارشد می خونم. تقریبا از 15 آبان شروع کردم و تا 10 روز دیگه درس ها تموم میشه.

دنبال پاسخنامه سراسری سال 84 تا 88 می گردم. کسی نداره؟
اگه تشریحی بود چه بهتر اگر هم نبود هیچ مشکلی نیست.

انشالله همه با هم شریف قبول بشیم :)

mohsmmsd

عضو جدید
سلام من محمد از قم هستم .اگه کسی از بچه های که تو قم داره برای ارشد می خونه بهم زنگ بزنه خوشحالم می شم .می خوام اگه جزوه ای چیزی داره ردو بدل کنیم شمارمم ایننه 09368550230 راستی خدا بهمون رحم کنه وقت کردید یه سری به این کارخونه های فنی بزنید ثواب داره ببینید کجای کارید:surprised:

Hossein_b5717

عضو جدید
سلام دوستان

منم دارم برای ارشد می خونم. تقریبا از 15 آبان شروع کردم و تا 10 روز دیگه درس ها تموم میشه.

دنبال پاسخنامه سراسری سال 84 تا 88 می گردم. کسی نداره؟
اگه تشریحی بود چه بهتر اگر هم نبود هیچ مشکلی نیست.

انشالله همه با هم شریف قبول بشیم :)

دمت گرم
چه طوری تو 2 ماه درسا رو تموم می کنی؟

Hossein_b5717

عضو جدید
سلام بچه ها چه خبر؟

خوب خر می زنید یا نه؟

2 ماه دیگه بیشتر نمونده ها :confused: :cry: :eek: :( :redface: :surprised: ...

امتحانای پایان ترمو چی کار کنیم؟؟

IceLord

عضو جدید
دمت گرم
چه طوری تو 2 ماه درسا رو تموم می کنی؟

من دانشگاه رو تموم کردم و وقتم آزاده. بعدش هم یک سری جزوه کنکوری دارم که اونا رو می خونم.
البته کنترل و انتقال رو فعلا حذف کردم ولی اگه وقت شد یه نگاهی بهشون می ندازم.

انشالله همه با هم موفق بشیم. ;)

کسی این پاسخنامه های کنکور سراسری 84 تا 88 رو نداره؟

Ludwig

عضو جدید
من دانشگاه رو تموم کردم و وقتم آزاده. بعدش هم یک سری جزوه کنکوری دارم که اونا رو می خونم.
البته کنترل و انتقال رو فعلا حذف کردم ولی اگه وقت شد یه نگاهی بهشون می ندازم.

انشالله همه با هم موفق بشیم. ;)

کسی این پاسخنامه های کنکور سراسری 84 تا 88 رو نداره؟

توی این سایت میتونید دفترچه سوالات سال 86 و 87 و 88 را با پاسخنامشون ببینید بعضی از دروس هم حل تشریحی کرده که از من میشنوید خیلی بهش اعتماد نکنید چون توی حلاش غلط غلوط زیاد داره
موفق باشید;)

IceLord

عضو جدید
توی این سایت میتونید دفترچه سوالات سال 86 و 87 و 88 را با پاسخنامشون ببینید بعضی از دروس هم حل تشریحی کرده که از من میشنوید خیلی بهش اعتماد نکنید چون توی حلاش غلط غلوط زیاد داره
موفق باشید;)

دستت درد نکنه. ولی هیچ کدومشون پاسخنامه نداشتن.

Ludwig

عضو جدید
کلید سولات سال 88 البته همونطور که خودتون میدونید 4 جور سوال داشتیم پس چهار جور هم پاسخنامه داریم
تقدیم به شما

پیوست ها

• kelid 88.rar
    453.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Ludwig

عضو جدید
برادران ارجمند در مورد پست 1010ما را ياري كنيد

خوب اول سوال 84 رو بررسی میکنیم چون تایپش سخت بود نوشتم .....

اگه توی حل این سوال هنوز اشکالی دارید بگید و گرنه بریم سراغ سوال بعدی;)

پیوست ها

• 88 001.jpg
    88 001.jpg
    21.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:
از این به بعد کسانی که می خواهند ارشد 89 امتحان بدن بیان داخل و مسائلشون را مطرح کنند تا با هم مشکلات را حل کنیم
سلام بچه ها من ترم 5 مهندسی شیمی هستم بهم بگید که باید از کی شروع کنم واسه ارشد بخونم. اگر میتونید راجع به رشته های ارشد مهندسی شیمی هم یکم راهنماییم کنید چون هنوز نمیدونم کدوم رشته بهتره ............
خیلی ممنونم:gol:

faridrf

عضو جدید
کلید سولات سال 88 البته همونطور که خودتون میدونید 4 جور سوال داشتیم پس چهار جور هم پاسخنامه داریم
تقدیم به شما

سلام دوست عزیز
4 جور سوال داشتیم ؟؟!!
میشه توضیح بدید ، من نمیدونستم.

Ludwig

عضو جدید
سلام دوست عزیز
4 جور سوال داشتیم ؟؟!!
میشه توضیح بدید ، من نمیدونستم.

در واقع ترتیب گزینه های سوالات در این چهار جور سوال با هم فرق میکرد یعنی اگه در سوال 10 دفترچه شماره A گزینه 1 درست بود برای دفترچه شماره B همان سوال گزینه 2 درست بود. سوالات برای هر چهار دفترچه یکسان بود. این کار رو برای کم کردن احتمال تقلب انجام داده بودند

masoudn

عضو جدید
سلام دوستان
دنبال جزوه های ساخت میگردم که البته کم حجم هم باشن چون تازه دارم شروع میکنم
ساخت راهیان رو دارم که خیلی بد توضیح داده، منبع بهتر سراغ دارین؟!

alireza_ka

عضو جدید
سلام دوستان

با سلام
پارسه 2 تا کتاب ساخت و تولید داره
جلد یک شامل : سیستم های اندازه گیری - علم مواد - اونیورسال - عملیات حرارتی - هیدرولیک و نیوماتیک -----> 230 صفحه
جلد دوم شامل : توانایی ماشینکاری - جوشکاری - قالب های پرس - ماشین های کنترل عددی (سی ان سی) - تولید مخصوص - مدیریت تولید -----> 297 صفحه
آدرس تهران : بالاتر از میدان ولیعصر - کوچه دانش کیان

جزوه هاشونو با آزمون میدن ولی شاید بتونی بدون ثبت نام تو آزمونها هم کتابارو بخری

Hossein_b5717

عضو جدید
سلام دوستان

کتاب ساخت و تولید انتشارت ارکان خیلی عالیه(یک جلدی) فکر کنم برای اصفهان باشه
روایت هست که پارسه از روی این کتاب نوشته.
کتاب راهیان برای خوندن اول کار بدرد نمی خوره
-------------------------------------------
مثل اینکه ساختیا کم کم داره پیداشون می شه;)

dictatore_bozorg

عضو جدید
سلام بر بچه های گل
آقای کسی نمیدومنه ثبت نام ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟
اصلا از مهلتش گذشته یا نه؟
ممنونم

Hossein_b5717

عضو جدید
بالا