بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

negar_1986

عضو جدید
در مورد اون سوال گشتاور اگه يه دور قسمت تير هارو رو كتاي مريام ورق بزنين تو يه سوال نمونه و چند تا از سوال هاي پايان فصل براي تير هايي با همون شرايط نمودار گشتاور خمشي رو رسم كرده ميتونين از اونجا هم يه نگاهي بندازين شايد اين وسط من دارم اشتباه ميكنم...

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مهندسین محترم میشه یه نفر یه جمع بندی کلی از آزمون امسال بده
میخوم بدمنم واقعا سوالا رو نمیشد بزنی یا من خراب کردم
با تشکر فراوان

چی بگم من ساختیم. ولی در کل استرس باعث شد به اندازه تواناییم نتونم تستاروجواب بدم

whisper

عضو جدید
منم همينو زدم ميشد از نتايج بلازيوس اينو فهميد نياز نبود برن تو تعريف ضخامت جابجايي ...

مگه ضخامت جابجای یمتناسب با دبی از دست رفته نیست ؟ وقتی سرعت زیاد میشه , چون اشاره ای به ابعاد سطح نکرده بود معلومه که دبی زیاد میشه پس پرت دبی هم ثابت نیست دیگه....

negar_1986

عضو جدید
مگه ضخامت جابجای یمتناسب با دبی از دست رفته نیست ؟ وقتی سرعت زیاد میشه , چون اشاره ای به ابعاد سطح نکرده بود معلومه که دبی زیاد میشه پس پرت دبی هم ثابت نیست دیگه....
ببينيد تعريف ضخامت لايه مرزي جابجايي در واقع ربط داره به مقدار دبي كه به خاطر وجود لايه مرزي از دست ميره ..خوب تو اين سوال سرعت اگه زياد شده پس ضخامت لايه مرزي هم كم ميشه ...خود به خود دبي كمتري هم از دست ميره نسبت به حالت ايده ال كه اصلا لزجت در نظر نگيريمو لايه مرزي هم تشكيل نشه....جواب يك به روي راديكال دو هم مي خونه با اين تحليل يعني كم شده ديگه....يادم نيس گزينه هاي ديگه چي بود ولي اگه گزينه ديگه اي هم بود كه اونم كاهش بود ديگه بايد حتما از بلازيوس استفاده مي كردين...(البته اين راه حل منه شايدم به كل غلط باشه...)

13880715

عضو جدید
ببينيد تعريف ضخامت لايه مرزي جابجايي در واقع ربط داره به مقدار دبي كه به خاطر وجود لايه مرزي از دست ميره ..خوب تو اين سوال سرعت اگه زياد شده پس ضخامت لايه مرزي هم كم ميشه ...خود به خود دبي كمتري هم از دست ميره نسبت به حالت ايده ال كه اصلا لزجت در نظر نگيريمو لايه مرزي هم تشكيل نشه....جواب يك به روي راديكال دو هم مي خونه با اين تحليل يعني كم شده ديگه....يادم نيس گزينه هاي ديگه چي بود ولي اگه گزينه ديگه اي هم بود كه اونم كاهش بود ديگه بايد حتما از بلازيوس استفاده مي كردين...(البته اين راه حل منه شايدم به كل غلط باشه...)
گزینه ها
1.دو برابر میشود
2.تغییر نمیکند
3.رادیکال دو برابر میشود
4.یک برروی رادیکال دو برابر میشود

من زدم گزینه 4
ولی بعد از مطالعه کتاب راهیان هیچ شکی ندارم میشه گزینه 2

HAMED1001

عضو جدید
[FONT=&quot]و فقط تراز مهمه که فعلا هم چیزی ازش نمیدونیم الفبته بالای میانگین بزنید درسارو قضیه حله و تراز لازم رو میارید[/FONT]
[FONT=&quot]بازه 2 تا -2 میشد که من گیج رادیکال یادم رفت بزنم الکی تستم غلط شد[/FONT]
[FONT=&quot]اون نگاشت میشد خطی موازدی مختلط سرش شرط میببند[/FONT]
[FONT=&quot]حالا در مورد سوال گشتاور میخوام صحبت کنم![/FONT]
[FONT=&quot]خانم نگار اکه میشه سوال مریام رو واسه اینکه گشتاورش میشد 5 بگو حتما!حتما![/FONT]
[FONT=&quot] اگه این صفر نشه من ارشد انصراف میدم!!یعنی اگه صفر نشه من حالم از خودم بهم میخوره که دانشجوری مکانیکم و هنوز نتونستم درک صحیح داشته باشم!و زدم میشه صفر[/FONT]
[FONT=&quot]دوستم که جزو رتبه های برتر پارسه هست و امسال بدون شک تهران قبوله و شاگرد الف هست گفت زده 5 ! کلی باهاش بحث کردم و نقریبا قبول کرد اشتباه زده![/FONT]
[FONT=&quot]من به شما یه پیشنهاد دارم![/FONT]
[FONT=&quot]شما که میگی حول اون نقطه میشه گشتاور 5 !! بنده یه مهندس و شما هم مهندس برای من اثبات کنید چزا از سمت راست رفتید گشتاور گرفتید؟؟یک چیز جالب بگم! با نظریه شما اگه این تیز سمت چپش هر چی بوده باشه! یعنی سمت چپ چه این شکل سوال بود چه هزار تا بازگزاری داشته باشیم شما سمت چپ رو حذف کردی و از سمت راست گشتاور میگیری میشه 5!!!!خندت نمیگیره؟؟میگم من شاید دارم اشتباه میگم! ولی اصلا تو کتم نمیره حرف شما !صد در صد صفر میشد و کسی اینو صفر نزده باشه کلا مشکل داره از پایه !و اگه صفر نشده بود بنده رو دیگه در حال نظر دادن نمیبینید چون هیچی از مقاومت نفهمیدم فردا میخوام تیر طراحی کنم!! [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

با سلام، اینکه شما انقدر مطمئنی برای من عجیبه، شما میگی که چرا از چپ نگرفتی و از راست گرفتی؟ دوست عزیز، این یک حالت استاتیکیه، یعنی اگر هزارتا بارگزاری در سمت چپ داشته باشیم خودش رو در مجموع نیروهای افقی و عمودی و گشتاور حول هر نقطه نشون میده که برابر صفره.

حالا من یه سوال نشونتون میدم که عین این شرایط رو داره.
به نمودار گشتاور خمشی توجه کنید، جواب سوال گزینۀ 2 است.

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    35.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

killer_pant

عضو جدید
با سلام، اینکه شما انقدر مطمئنی برای من عجیبه، شما میگی که چرا از چپ نگرفتی و از راست گرفتی؟ دوست عزیز، این یک حالت استاتیکیه، یعنی اگر هزارتا بارگزاری در سمت چپ داشته باشیم خودش رو در مجموع نیروهای افقی و عمودی و گشتاور حول هر نقطه نشون میده که برابر صفره.

حالا من یه سوال نشونتون میدم که عین این شرایط رو داره.
به نمودار گشتاور خمشی توجه کنید، جواب سوال گزینۀ 2 است.
افرین!
من میخواستم شما ها برید از سمت چپ رو هم حساب کنید!
خواهی دید که همون اندازه از سمت راست میشه!
البته باید نیرو تکیه گاهی و ... رو در بیارید!
ولی شما نمیتونید رو تکیه گاه برش بزنید! بگید از سمت راست انقدر میشه..باید چپش رو هم حساب کنید با حالتی که شماها حساب کردید..بعد جمعش میشه گشتاور که سمت چپش میشه -5! و جمعش میشه صفر!
من کنکور بزنه 5 شده هم قبول ندارم!!!سوال دینامیک رو دقیق بگید من برم نگاه کنم! چرا نمیگی؟

HAMED1001

عضو جدید
افرین!
من میخواستم شما ها برید از سمت چپ رو هم حساب کنید!
خواهی دید که همون اندازه از سمت راست میشه!
البته باید نیرو تکیه گاهی و ... رو در بیارید!
ولی شما نمیتونید رو تکیه گاه برش بزنید! بگید از سمت راست انقدر میشه..باید چپش رو هم حساب کنید با حالتی که شماها حساب کردید..بعد جمعش میشه گشتاور که سمت چپش میشه -5! و جمعش میشه صفر!
من کنکور بزنه 5 شده هم قبول ندارم!!!سوال دینامیک رو دقیق بگید من برم نگاه کنم! چرا نمیگی؟

درسته، از سمت چپ هم حساب کنیم همون میشه، ولی این سوال نکته اش همینه که از سمت چپ و راست فرقی نداره و با کمی دقت به سمت راست میشه گشتاور خمشی رو در نقطۀ B بدست آورد.

در مورد نیروی تکیه گاه B، هر چقدر که باشه، وقتی در B برش میزنید، فاصله تا نقطه اثر برابر صفره، بنابراین تأثیری در گشتاور خمشی نداره.

عکسی که قبلاً گذاشتم گویا بود، ولی شما میگویید که گشتاور در سمت راست میشه 5- و در چپ 5+ و در نهایت مجموع صفر

حالا یک مثالی زدم که گشتاور صفره (و در استاتیک همیشه صفره) ولی گشتاور خمشی صفر نیست.

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    35.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

HAMED1001

عضو جدید
برای جریان غیر چرخشی لاپلاسین سای برابر صفره.

من یادم نیست، تو صورت سوال داده بود غیر چرخشی؟

پیوست ها

• 3.JPG
    3.JPG
    2.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mmoeimifar

عضو جدید
بچه ها كسي سوالارو نمي گذاره روي سايت!
اون دوستمون كه گذاشته بود سرجمع فقط 5 6 تا سوال بود كه.
يك سري سوالات مهم بود كه اصلا هيچكسي راجبهشون صحبت نمي كنه و فراموش شده اگه سوالا باشه يكي يكي ميشه راجب هر سوال صحبت كرد.
راجب سوال كاهش سرعت و ضخامت لايه مرزي هم كه اصلا خود فرمول بود
نشون ميده اصلا كسي به فرمولم نگاه نكرده.بازم خدارو شكر دوستمون فرمولو گذاشتنو خانوادهايي رو از نگراني رهانيد.
الانم نميشه گفت چند درصد زديم مثلا من 13تا رياضي زدم و تا كليد نياد مشخص نميشه چون هر كسي يه گزينه رو ميگه كه درسته و روي اون گزينه هم پافشاري ميكنه حتي خود فرمول و حل درست بعضي از بچه ها رو هم قبول نداره. بعضي ها مثل ناموسشون دارن از جوابشون دفاع ميكنن بابا خوب غلط زديد ديگه !!
راستي بچه ها امسال هر كليدي مختص هر نفر بود وگزينه هاي جواب براي هر كسي به هم ريخته بود مثلا سوال 20 كه جواب بدست آمده -1 براي من گزينه 2 بو براي نفر بعدي گزينه 3 حالا حساب كنيد 180 تا سوال اينجوري باشه
پس براي كليد كه سازمان سنجش توي سايت ميخواد بذاره بايد حتما سوال رو هم بذاره نظرتون چيه

آخرین ویرایش:

mehdi_116697

عضو جدید
با سلام من امسال هم فكر كنم گند زده باشم افتضاح بود البته كم خونده بودم و فقط خلاصه چند درس رو . اينم براي ششمين سال بود كه امتحان مي دادم . البته اونقدرها هم تنبل نيستم . دانشگاه شيرازي بودم و چهار سال تموم كردم خيلي هم دلم ميخاد فوق قبول شم الانم تو بندر دارم كار مي كنم كه هم شبانه و هم روزانه مي گيره تا رتبه حدود 1500 هم قبوله

killer_pant

عضو جدید
درسته، از سمت چپ هم حساب کنیم همون میشه، ولی این سوال نکته اش همینه که از سمت چپ و راست فرقی نداره و با کمی دقت به سمت راست میشه گشتاور خمشی رو در نقطۀ B بدست آورد.

در مورد نیروی تکیه گاه B، هر چقدر که باشه، وقتی در B برش میزنید، فاصله تا نقطه اثر برابر صفره، بنابراین تأثیری در گشتاور خمشی نداره.

عکسی که قبلاً گذاشتم گویا بود، ولی شما میگویید که گشتاور در سمت راست میشه 5- و در چپ 5+ و در نهایت مجموع صفر

حالا یک مثالی زدم که گشتاور صفره (و در استاتیک همیشه صفره) ولی گشتاور خمشی صفر نیست.
مهندس دمت گرم
چه مثال خوبی زدی تو همین مسیله که دادی شما فرض کن تو کنکور داده بودند شما میومدی رو تکیه گاه برش میزدی میگفتی یه گشتاور -5 داری لذا میشه گشتاور تو تکیه گاه -5 اما خودت جواب دادی که صفره!!!!
قبول کردی؟

mehdi_116697

عضو جدید
من 14 تا سيالات زدم نمي دو نم درسته يا نه
يه سوال بود در خصوص خواص ترموديناميكي من هر سه رو زدم جز خواصند .

HAMED1001

عضو جدید
مهندس دمت گرم
چه مثال خوبی زدی تو همین مسیله که دادی شما فرض کن تو کنکور داده بودند شما میومدی رو تکیه گاه برش میزدی میگفتی یه گشتاور -5 داری لذا میشه گشتاور تو تکیه گاه -5 اما خودت جواب دادی که صفره!!!!
قبول کردی؟

توی اون سوالی که دادم گشتاور صفر بیانگر شرایط استاتیکی مسأله است، یعنی اگر صفر نباشه دینامیکیه و شروع به چرخش میکنه. (گشتاور حول هر نقطه برای تعادل صفره)

گشتاور خمشی معنایی متفاوت داره، تو همون مثالی که زدم، اگر شما بخواهید تنش خمشی در تیر رو بدست بیارید M=5 رو قرار میدید یا M=0؟، مسلماً 5

البته خوب هر کسی نظری داره و منم برای استدلال شما احترام قائلم.:w36:

mmoeimifar

عضو جدید
من 14 تا سيالات زدم نمي دو نم درسته يا نه
يه سوال بود در خصوص خواص ترموديناميكي من هر سه رو زدم جز خواصند .
بايد گزينه اي رو ميزدي كه هر دو عامل از يك جنس باشن يا مساوي همديگر باشن كه اگه درست فكر كنم فقط براي Z برقرار بود چون pv و RT (البته دلتل هم داشت) مساوي هم باشن
البته من شك كردم و نزدم اين سوال رو.حالا تا بقيه بچه ها چي ميگن
من سعي كردم سوالي رو بزنم كه مطمئن باشم

negar_1986

عضو جدید
بچه ها كسي سوالارو نمي گذاره روي سايت!
اون دوستمون كه گذاشته بود سرجمع فقط 5 6 تا سوال بود كه.
يك سري سوالات مهم بود كه اصلا هيچكسي راجبهشون صحبت نمي كنه و فراموش شده اگه سوالا باشه يكي يكي ميشه راجب هر سوال صحبت كرد.
راجب سوال كاهش سرعت و ضخامت لايه مرزي هم كه اصلا خود فرمول بود
نشون ميده اصلا كسي به فرمولم نگاه نكرده.بازم خدارو شكر دوستمون فرمولو گذاشتنو خانوادهايي رو از نگراني رهانيد.
الانم نميشه گفت چند درصد زديم مثلا من 13تا رياضي زدم و تا كليد نياد مشخص نميشه چون هر كسي يه گزينه رو ميگه كه درسته و روي اون گزينه هم پافشاري ميكنه حتي خود فرمول و حل درست بعضي از بچه ها رو هم قبول نداره. بعضي ها مثل ناموسشون دارن از جوابشون دفاع ميكنن بابا خوب غلط زديد ديگه !!
راستي بچه ها امسال هر كليدي مختص هر نفر بود وگزينه هاي جواب براي هر كسي به هم ريخته بود مثلا سوال 20 كه جواب بدست آمده -1 براي من گزينه 2 بو براي نفر بعدي گزينه 3 حالا حساب كنيد 180 تا سوال اينجوري باشه
پس براي كليد كه سازمان سنجش توي سايت ميخواد بذاره بايد حتما سوال رو هم بذاره نظرتون چيه
اگه دقت كرده باشين روي پاسخنامه هركس يه گروهي نوشته بود من c بودم....كليد رو بر اساس همون گرو ها ميدن

بالا