بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

killer_pant

عضو جدید
منم زدم صفر ولی خیلی از دوستام میگن میشه 5..در ضمن الکی نگو اگه نشه من انصراف میدم و ایناااا..چون منم رو یه سوال سیالات خیلی مطمئن بودم آخرش فهمیدم اشتباه بوده!!! کلن من جامدات خراب کردم...با وجود اینکه سختم نبود!!! :cry::cry:
یکم در مورد دینامیک ماشین حرف بزنین!! اون سوال w ها بود من همشو زدم با هم برابرر چون دیدم متقارن و خوشگله!!خوشم اومد ازش همرو مساوی زدم..خلاصه ایشالا هرکسی اندازه ی تلاشش نتیجه بگیره..من که نگرفتم نتیجه!
من نمیتونم قبول کنم صفر نمیشه!با دلیل به من ثابت کنند!
سوال دینامیک رو میخوام که برم ببینم
منم زدم برابرند ولی الکی زدم

oliverk

عضو جدید
من هم صفر زدم.ولی دلیلم قانع کننده نیست برای خودم!!!!!! حالا شما دلیلتو بگو تا روش بحث کنیم

mehdi3207

عضو جدید

منم زدم صفر تازه کلی سره جلسه حل و معادلات بنویسو اینا...ولی خب ایشالا صفره ولی یادمون نره مام انسانیم و جایز الخطا شاید یه جایی اشتباه کردیک که من بعید میدونم!!! اون سوال لاپلاسین سای و فی که تو سیالات بود و چند زدی؟؟!! هر دوتاش میشه صفر؟؟!!!

vahidsiasia86

عضو جدید
منم زدم صفر تازه کلی سره جلسه حل و معادلات بنویسو اینا...ولی خب ایشالا صفره ولی یادمون نره مام انسانیم و جایز الخطا شاید یه جایی اشتباه کردیک که من بعید میدونم!!! اون سوال لاپلاسین سای و فی که تو سیالات بود و چند زدی؟؟!! هر دوتاش میشه صفر؟؟!!!
به نظر من چون جریان غیر قابل تراکمه لاپلاسین فی صفره ولی چون غیرچرخشی نیست لاپلاسین سای صفر نیست

vahidsiasia86

عضو جدید
oliverk ضخامت جابجایی میخواست..اشتب شد..ولی همون 1 برابر میشه فرمولی که گفتم مال اون بود
اقا توکل به خدا کنید..هر چی شد .. شد..
eng.esmail بازه هات زیاده! 20 تا 40!!!!!
milad_flower2 رتبه طراحیت زیر 500 میشه
یه سوال : مگه نسبت ضخامت لایه مرزی به ضخامت لایه جابه جایی ثابت نیست؟ پس تغییراتشون مثل همه به نظر من...

mehdi3207

عضو جدید
به نظر من چون جریان غیر قابل تراکمه لاپلاسین فی صفره ولی چون غیرچرخشی نیست لاپلاسین سای صفر نیست

منم همینو زدم ولی چند تا از دوستام میگن از ریاضیات برین هر دوتاش صفر میشه برا منم حلش کرد که به نظرم منطقی میومد و فکر کنم من اشتباه زدم و هردوتاش صفر میشد.....اینم اشتباه زدم خدا به بقیش رحم کنه!!!!:cry:

mehdi3207

عضو جدید
تو سوال سیالات کسی اون سوالو زده که که بازده میخواست؟!تو گزینه ها 25 درصد و 33 درصد اینا بود؟؟!!!
ضریب دید و من زدم 2بر عدد پی...درسته؟؟!!

vahidsiasia86

عضو جدید
منم همینو زدم ولی چند تا از دوستام میگن از ریاضیات برین هر دوتاش صفر میشه برا منم حلش کرد که به نظرم منطقی میومد و فکر کنم من اشتباه زدم و هردوتاش صفر میشد.....اینم اشتباه زدم خدا به بقیش رحم کنه!!!!:cry:
تو کتاب سیالات پارسه اثبات کرده که اگه غیر چرخشی باشه لاپلاسین سای هم صفر میشه ولی اینجا که غیر چرخشی نیست

killer_pant

عضو جدید
دلیلم: شما حول هر نقطه ای به قول دوستمون گشتاور بگیری چو استاتیکی صفر میشه اما حول هر نقطه غیر تکیه گاه گشتاور بگیری باید یه M هم بزاری ! که یافتن خود m به این سادگی ها نیست!
اما حوا تکیه گاه که مینویسی دیگه m وجود نداره و جمع کل بارها ضربدر فاصله برابر صفر میزاری
فعلا منتظرم خانم نگار سوالای دینامیک رو معرفی کنه!درسته انساس جایزالخطاست اما من خودمو نمیبخشم
vahidsiasia86 تحلیلت رو نمیدونم درسته یا نه چون غیر چرخشی بودن ربطی به سای نداره!!یا من نمیدونم! البته من اینم شانسی زدم همون گزینه که تو زدی (گزینه 4 زدم)
در رابطه با سوال لایه مرزیت نمیدنم!!!!!!!!منم هر لحظه یه چیز میشنوم!مگه گفته بود جریان ارامه؟

بازه 27 میشد!
ضریب دید نمیدونم چیه

whisper

عضو جدید
اگه همش صفر شه که مکانیزم ایستا میشه , با DOF حساب می کردی صفر نمیشد .
شاید من اشتباه کردماااا....

killer_pant

عضو جدید
اگه همش صفر شه که مکانیزم ایستا میشه , با DOF حساب می کردی صفر نمیشد .
شاید من اشتباه کردماااا....
من نفهمیدم کدوم مسیله رو میگی دینامیک ماشین؟ یا مقام؟
دینامیک ماشین رو الکی زدم احتمال غلط بودنش زیاده

یه توضیح میدید چجوری تراکم پذیری به سای ربط پیدا میکننه من یادم نمیاد چیزی

whisper

عضو جدید
آره تغییراتشون یکیه..منم زدم یک بر رادیکال 2...بعید میدونم برابر بشه!!;)

من با فرمول ضخامت جابجایی رفتم(استار) جوابی که پیدا کردم کوچکتر از یک شد . چون به 1 بر رادیکال 2 نزدیک بود همون رو زدم ولی اگه این نشه , حتما 1/2 میشه فک نکم 1 شه.

whisper

عضو جدید
من نفهمیدم کدوم مسیله رو میگی دینامیک ماشین؟ یا مقام؟
دینامیک ماشین رو الکی زدم احتمال غلط بودنش زیاده

یه توضیح میدید چجوری تراکم پذیری به سای ربط پیدا میکننه من یادم نمیاد چیزی

سوال روخودت گفتی که همون که رفتن تو پاچه هم

دومی هم نمیشه که تایپ کرد ولی این رو بگم شاید یادت بیاد : شرط این که بتونیم تابع سای رو تعریف کنیم باید جریان تراکم ناپذیر باشه(مربوط به CURL) وشرط لازم واسه تعریف پتانسیل سرعت غیر چرخشی بودن جریانه (حل معادله پیوستگی)

killer_pant

عضو جدید
من با فرمول ضخامت جابجایی رفتم(استار) جوابی که پیدا کردم کوچکتر از یک شد . چون به 1 بر رادیکال 2 نزدیک بود همون رو زدم ولی اگه این نشه , حتما 1/2 میشه فک نکم 1 شه.
راستش نمیدونم
من که از خدامه
فردا جوابارو میده سنجش یا نه؟
حرفت منطقیه احتمالن اشتباه زدم..شانسی زدن این دردسرارو هم داره

rattling_boy

عضو جدید
تو كنكور سراسري چند تا ساخت زدي؟

در کمال ناباوری تمام 50% بیشتر نتونستم بزنم. در صورتی که تو خونه با نرم افزار کار می کردم میانگین 80% می زدم. طبق انتظار خودم قالب و سی ان سی رو کامل زدم ولی نتونستم نیوماتیک رو بزنم. علم مواد رو هم یکشیو زدم:cry::(:cry::( بقیه هم نصفه نیمه زدم:cry::cry::warn:

saman42808

عضو جدید
منم مثل شما زدم 5 ، به خاطر نيروي سمت راست ولي وقتي همه گفتن ميشه صفر منم به شك افتادم .....

با سلام
منم زدم 5 بعد از کنکورم حساب کردم از طرف چپ می شد 02/5 البته همون 5 درمیاد دیگه ..
گشتاور خمشی رو خواسته نه گشتاور با توجه به تکیه گاه غلتکی سمت چپ تمام خمش حاصل از کشتاور 1.25 سمت چپ روی تکیه گاه B می افته که اگه حول B یه مقطع بزنیم طبق سمت راست تیر M=5*X و اینو توی سمت راست می زاریم و با توجه به اینیکه برآیند نیروهای عمودی A+B=13 و جایگزاری عدد 5 برای گشتاور بدست می آد

rattling_boy

عضو جدید
سوالای ساخت آزاد تو کتاب ساخت رازفر و دوستان انتشارات سپاهان که تازه منتشر شده هست

لطفا دوستان عزیزی که سال های قبل آزاد شرکت کردن و قبول شدن در مورد منابع مطالعاتیشون یه توضیحاتی بدن ممنون میشم.

کتابهای مربوط به انتشارات سپاهان رو قبلا هم فیدل پیشنهاد کرده بود. دوستان دیگه پیشنهادی ندارن؟!؟ منبعی که بشه داخلش تمام سوالات کنکور آزاد رو پیدا کرد از کجا باید گیربیارم؟!؟

13880715

عضو جدید
من سوال گشتاور رو آپلود کردم .تو صفحات قبل میتونین ببینینش ولی حاضرم شرط بندی کنم صفر میشه.

negar_1986

عضو جدید
[FONT=&quot]و فقط تراز مهمه که فعلا هم چیزی ازش نمیدونیم الفبته بالای میانگین بزنید درسارو قضیه حله و تراز لازم رو میارید[/FONT]
[FONT=&quot]بازه 2 تا -2 میشد که من گیج رادیکال یادم رفت بزنم الکی تستم غلط شد[/FONT]
[FONT=&quot]اون نگاشت میشد خطی موازدی مختلط سرش شرط میببند[/FONT]
[FONT=&quot]حالا در مورد سوال گشتاور میخوام صحبت کنم![/FONT]
[FONT=&quot]خانم نگار اکه میشه سوال مریام رو واسه اینکه گشتاورش میشد 5 بگو حتما!حتما![/FONT]
[FONT=&quot] اگه این صفر نشه من ارشد انصراف میدم!!یعنی اگه صفر نشه من حالم از خودم بهم میخوره که دانشجوری مکانیکم و هنوز نتونستم درک صحیح داشته باشم!و زدم میشه صفر[/FONT]
[FONT=&quot]دوستم که جزو رتبه های برتر پارسه هست و امسال بدون شک تهران قبوله و شاگرد الف هست گفت زده 5 ! کلی باهاش بحث کردم و نقریبا قبول کرد اشتباه زده![/FONT]
[FONT=&quot]من به شما یه پیشنهاد دارم![/FONT]
[FONT=&quot]شما که میگی حول اون نقطه میشه گشتاور 5 !! بنده یه مهندس و شما هم مهندس برای من اثبات کنید چزا از سمت راست رفتید گشتاور گرفتید؟؟یک چیز جالب بگم! با نظریه شما اگه این تیز سمت چپش هر چی بوده باشه! یعنی سمت چپ چه این شکل سوال بود چه هزار تا بازگزاری داشته باشیم شما سمت چپ رو حذف کردی و از سمت راست گشتاور میگیری میشه 5!!!!خندت نمیگیره؟؟میگم من شاید دارم اشتباه میگم! ولی اصلا تو کتم نمیره حرف شما !صد در صد صفر میشد و کسی اینو صفر نزده باشه کلا مشکل داره از پایه !و اگه صفر نشده بود بنده رو دیگه در حال نظر دادن نمیبینید چون هیچی از مقاومت نفهمیدم فردا میخوام تیر طراحی کنم!! [/FONT]
اين حرفو نزنين معمولا تو اكثر سوالا گشتاورو با برش از يه سمت در نظر ميگيريم نه هر دو طرف ....در ضمن سمت راست تير رو ببينين يه نيرو هست فرض كنين مي خواين نمودار گشتاور خمشي رو براش رسم كنين ...تا زماني كه به پايه b نرسيدين گشتاور خطي زياد ميشه ...حالا شما بگين به چه دليل يهويي رو نمودار مي خواين رو پايه كه رسيدين از 5 بيارين نمودار رو رو صفر؟

hamedoo

عضو جدید
مهندسین محترم میشه یه نفر یه جمع بندی کلی از آزمون امسال بده
میخوم بدمنم واقعا سوالا رو نمیشد بزنی یا من خراب کردم
با تشکر فراوان

negar_1986

عضو جدید
از طريق سيالات حل كنين هر دو تاش صفر ميشه چون خيلي راحت مي تونين اول تعريف تركم ناپذير و غير چرخشي رو بنويسين بعد به جاي مولفه هاي سرعت بر حسب توابع جريان و پتانسيل قرار بدين ....جوابش لاپلاسين هر دو تا صفر در ميومد

بالا