بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالاخره سنجش مارو تیغ زد
فقط نمیدونم ازکجا میدونستن من تو سامانه #724* بانک سامان عضوم
یه پیامک اومد که شما "با زدن کد #101*724* میتونید 3300 رو پرداخت کنید"
پرداخت کردم آخرش یه پیامک از سنجش اومد و یه سریال و یه پسورد داد
شما هر کارتی از هر بانکی داشته باشید میتونید تو این سامانه بانک سامان عضو بشید فقط باید سیمکارت ایرانسل یا تالیا داشته باشید همراه اول هنوز به این سامانه ملحق نشده و براحتی و بدون هیچ نرم افزاری از گوشی خودتون وبا زدن کد مذکور خدمات بانکی مثل خرید شارژ ایرانسل و تالیا و کارت اینترنت و پرداخت قبوض رو انجام بدید فقط این وسط بانک سامان یه صد تومن اخ میکنه
برا اطلاعات بیشتر به سایت بانک سامان سر بزنید
من که متوجه نشدم سایت سنجش چی میگه.چون متاسفانه حساب اینترنتی ندارم.یعنی شنبه فکر کنم از واجباته که برم دنبالش.
تنها راه حل امثال من اینه که بریم خودپرداز بانک ملی.بعد این بانک گزینه ای را برای انجام این عملیات اضافه کرده؟

mashti

عضو جدید
من که متوجه نشدم سایت سنجش چی میگه.چون متاسفانه حساب اینترنتی ندارم.یعنی شنبه فکر کنم از واجباته که برم دنبالش.
تنها راه حل امثال من اینه که بریم خودپرداز بانک ملی.بعد این بانک گزینه ای را برای انجام این عملیات اضافه کرده؟
حتما اضافه کرده که سنجش گفته
آخه تو سامانه همراه بانک سامان هم چیزی به اسم سازمان سنجش نیست- فقط پرداخت قبض و شارژو غیره است
بانک سامان این کد اختصاصی رو برا خرید این کارت گذاشته پس حتما بانک ملی هم تدابیر لازمو اندیشیده است!!!!!!!!

Zaneti

مدیر تالار مهندسی مکانیک
مدیر تالار
خوبه اما برای شما که فارغ التحصیل هستید نه من که هنوز دانشجو هستم برای ما بهترین زمان تابستونه

Sh_mech

عضو جدید
بله.ولی دادن کارت منوط به داشتن رمز دوم.این یعنی مسخره بازی.:mad::mad::mad::mad::mad:
اصلا چه مدليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الكي دارن وقتمونو تلف ميكنن....:mad::mad::razz:.من 2تا رشته شركت كردم مز زدنش چطوريه؟:confused:
منظورتون از رمز دوم همون رمز دوم كارت بانكيه؟؟؟؟؟؟؟؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا چه مدليه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الكي دارن وقتمونو تلف ميكنن....:mad::mad::razz:.من 2تا رشته شركت كردم مز زدنش چطوريه؟:confused:
منظورتون از رمز دوم همون رمز دوم كارت بانكيه؟؟؟؟؟؟؟؟
ما باید به یکی از این طریقها که سنجش گفنه بریم.رمز را خریداری کنیم ما که دو رشته شرکت کردیم 6600 خود سنجش هم درج کرده.میتونید الان وارد دریافت کارت بشید میبینید که یک سری اطلاعات دیگه رو هم خواسته.
بعد از این اطلاعات جدید و همچنین کارت پرینت بگیرید.

alimec

عضو جدید
ما باید به یکی از این طریقها که سنجش گفنه بریم.رمز را خریداری کنیم ما که دو رشته شرکت کردیم 6600 خود سنجش هم درج کرده.میتونید الان وارد دریافت کارت بشید میبینید که یک سری اطلاعات دیگه رو هم خواسته.
بعد از این اطلاعات جدید و همچنین کارت پرینت بگیرید.
:w01:

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارت خوانهای بانک ملی گزینه پرداخت رو هنوز در اینجا فعال نکردند.ولی امکانش اضافه شده

Hossein_b5717

عضو جدید
هركس كارتشو گرفته لطفا توضيح بده دقيقا چه كار كرده ؟؟؟؟؟

چیزه پیچیده ای نیست

تو سایت سنجش لینک داده برای خرید کارت,توضیحاتم داده,پیش میری جلو تا میرسی به جایی که باید انتخاب کنی میخوای از درگاه پارسیان پولو بدی یا سامان, انتخاب که کردی میری تو صفحه بانک بعد مشخصات کارت( شماره کارت,رمز دوم,cvv2,تاریخ انقضای کارت) رو وارد میکنی و تایید رو میزنی بعد یه کد رهگیری میده که حتما باید نگهش داری بعد مشخصات کارت رو یا اونجا میده یا تو همون صفحه خرید کارت تو سایت سنجش که اون اول بودی سمت راست مشاهده مشخصات کارت رو میزنی و میبینیش,بعد دوباره میری سایت سنجش مشاهده کارت ورود به جلسه رو میزنی و اطلاعات خودت رو وارد میکنی, مرحله بعد مشخصات کارت خریداری شده رو وارد میکنی و بعد
.
.
.
.
.
.
.
شما موفق شدید,بله کارت رو دارید مشاهده میکنید

البته من نگرفتما :d
اون کارتم که رمز دوم داره 2700 بیشتر توش نبود :redface:

Hossein_b5717

عضو جدید
بله.ولی دادن کارت منوط به داشتن رمز دوم.این یعنی مسخره بازی.:mad::mad::mad::mad::mad:
خوب خرید اینترنتی بدون رمز دوم امکان پذیر نیست دیگه :smile:
مسخره بازی اصلی ماهیت قضیه هست یعنی گرفتن 3300 تومان:mad:
خوشبختانه امکان پرداخت از روش های دیگه رو هم گذاشتن;)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خرید اینترنتی بدون رمز دوم امکان پذیر نیست دیگه :smile:
مسخره بازی اصلی ماهیت قضیه هست یعنی گرفتن 3300 تومان:mad:
خوشبختانه امکان پرداخت از روش های دیگه رو هم گذاشتن;)
من هم منظورم همون رمزهای ورودی دوم برای رسیدن به کارت ورود به جلسه هست.اصلا سازمان سنجش داره از ما باج میگیره.چون میدونه مجبوریم بدیم.همون آبان میگرفتند.آخه پول این همه جوون بیکار خوردن داره

Hossein_b5717

عضو جدید
شما تو سال 2011 زندگی میکنی هنوز رمز دومتو نگرفتی
حق با ایشونه
خیلی خیلی به درد میخوره
من از وقتی که رمز دوم گرفتمو از تلفن بانک و خدمات و خریدای اینترنتی استفاده میکنم دنیا برام رنگ و بوی تازه ای پیدا کرده

چی گفتم :w20:

hamidghafari

عضو جدید
آره شايد تابستون بهتر باشه واسه شما ولي اگه جات بودم حتي روزي نيم ساعتم شده كنكوري ميخوندم تا تابستون خيلي راحت تر ادامه ميدادم. در هر صورت موفق باشي

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
با همین 3300 تومن ها 2 میلیارد به جیب میزنن :mad:
کاملا درسته.ولی الان فکر وحشتناکی بذهنم رسید.نکنه این پول میخواد برای جدا شدن دفترچه زبان مصرف بشه.:cry:(الان همه من رو لعن نکنید.ولی خب بذهنم رسید دیگه.جدا هم کنند یا نکنند دیگه چه میشه کرد.پس باید آرامشمون رو حفظ کنیم)
گرفتن کارت!!!!!!!!
جمله جالبی بود

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا زمان خوبیه.از حالا بصورتی که خسته نشید سعی کنید شاخه ریاضیات و جامداتتون رو قوی کنید.تابستان رو هم با ارتعاشات شروع کنید و از اواخرش برید سراغ سیالات اینجوری مثل من وقت کم نمیارید

raha70

عضو جدید
سلام بچه ها،من کارتم گرفتم ولی حوزه امتحانیم زدن دانشگاه ازاد دانشکده کشاورزی!!
نکنه اشتباهی مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی واسم زده باشن!!

این هم واسم نوشته!!

-کد و نام رشته امتحاني : 1267-مجموعه مهندسي مكانيك

?Why

عضو جدید
خب الان ینی باید رو چیچی پرینت بگیریم ؟
A3 ؟
A4 ؟
A5 ؟
کاغذ عکس ؟
مقوا ؟
کف دستمون ؟
اونوقت همینجوری رو کول دیکس قبول نیس ؟