وقتی جزی تر به قانون پارکینسون نگاه کنیم
وقتی جزی تر به قانون پارکینسون نگاه کنیم
مثالهاش هم بگید خوبه

با 900 صفخه فکر نکنم به تمارین برسید.ولی خب اگر تمرین یا مثالی بنظرتون جالب اومد ما رو بی خبر نگذارید
در مورد مثال های متن چشم سعی خودمو می کنم ولی فک کنم دیگه همه ی مثال ها ی متن مهم باشن حالا می خواد استریتر باشه م یخواد شیمز باشد یا ...
من که از شنبه مانسون رو شروع می کنم و هفته ی آتی 5 فصل از 12 فصل رو می خونم صبح ها سیالات اما م یخوام از پارکیسنون با دیدی جزیی تر استفداه کنم قبلا هم این کار رو کاردم گزارش کار رو هر ورز اینجا می ذارم(ایشالا)
دوستان اگه اینکار من باعث استرس شما می شه بگید دلیل قانع کننده باشه دست نگه می دارم ولی برای من تعهد می آره و... این کار من در واقع پاسخ قسمت دوم دوست ما که اشاره کردن خوندن منابع مرجع از اول تابستون مفید بود
هم هست
در مورد ارتعاشات هم کسی همکاری نکرد! من وقت بذارم و اشکالات خودم اینجا مطرح کنم شما روش وقت می ذارید و حل م یکنید(بله تا آنجای که در حدتون هست و بلدین)
وقتی جزی تر به قانون پارکینسون نگاه کنیم به سرعت متعادل می رسیم سرعتی که با دقت همراهه و رکورد گیری و خیلی چیزهای دیگه هم در انتظار ماست که اشاره می کنم شروع کنم مانسون رو ....
دوستانی که قانون پارکینسون رو نخوندن:
قانون پارکینسون- Parkinson's Law: این قانون توسط پارکینسون که یکی از مدرسان علم مدیریت است در سال 1958در کتاب Parkinson's Law: The Persuit of Progress نوشته شده است .البته قانون پارکینسون بصورت خاص ٬به عنوان یکی از قوانین مدیریت زمان در جایی نیامده است ولی به نظر من این قانون در بحث مدیریت زمان بسیار کارایی دارد ٬حتی می توانم بگویم مهمترین قانون مدیریت زمان قانون پارکینسون است توضیحات زیر را بخوانید تا متوجه منظور من بشوید.
قانون پارکینسون می گوید کار طوری گسترش می یابد که زمان داده شده را پر کند یا به عبارتی می گوید کار به اندازه ی زمانی که برای انجام آن وجود دارد ادامه می یابد.یک مثال برای درک بهتر:
قانون پارکینسون می گوید اگر برای انجام پروژه ای یک هفته وقت لازم باشد و به شما برای انجام دادن همان پروژه دو هفته وقت بدهند شما به اندازه ی دو هفته برایش وقت صرف می کنید یعنی شما پروژه را در پایان آن دو هفته به اتمام می رسانید گرچه یک هفته کافی بود.(
در مورد دوستانی که ارتعاشات رو نمی فهمن خوششون نمی اد و هنوز شروع نکردن به هر دلیلی و...
فصل اول رائو رو حتما بخونید گرم میشید انگیزه ی منو که زیاد کرده بود و البت یه دید کلی (نگاه از بالا) هم میده (بله بله می دونم که رائو خیلی توضیح داده(ولی لازم بود) و بعضی از سوالات کنکور از ستو هستش و ....)
زنگ تفریح:
سبو بشکست و دل بشکست و جام باده بشکست// خدایا در سرای ما چه بشکن بشکنه، بشکن، من نمی شکنم بشکن!