«سرفصل درس کنسرو» 
پيمانه 1-2: تميز کردن
پيمانه 1-3: درجه بندي و سورتينگ
پيمانه 1-4: پوست گيري
پيمانه 1-5: آنزيم بري
پيمانه 1-6: پرکني
پيمانه 1-7: اگزاستينگ
پيمانه 1-8: درب بندي
پيمانه 3-2: تجهيزات فرايند حرارتي
پيمانه 3-3: سرد کردن
			
			- پودمان1: مراحل كنسروسازي
پيمانه 1-2: تميز کردن
پيمانه 1-3: درجه بندي و سورتينگ
پيمانه 1-4: پوست گيري
پيمانه 1-5: آنزيم بري
پيمانه 1-6: پرکني
پيمانه 1-7: اگزاستينگ
پيمانه 1-8: درب بندي
- پودمان2: ظروف بسته بندي غذاهاي کنسروي
- پودمان 3: فرايند حرارتي
پيمانه 3-2: تجهيزات فرايند حرارتي
پيمانه 3-3: سرد کردن
- پودمان 4: انواع آزمايشات رايج
- پودمان5: انواع فساد محصولات کنسروي
- پودمان 6: فراورده هاي کنسروي
 
				 
 
		 
 
		 
 
		

 شما که 500 شدی یعنی با 500 ارشد قبول نمی شدی که بازم اومدی دنبال جزوه و.......؟
 شما که 500 شدی یعنی با 500 ارشد قبول نمی شدی که بازم اومدی دنبال جزوه و.......؟
 
 
		
 
 
		 
 
		