Samand112000
عضو جدید
دوستان جزوه پارسه و سنجش تکمیلی رو دارم
هر کی میخاد ایمیل یا زنگ بزنه
samand112000@yahoo.com
09361464381
هر کی میخاد ایمیل یا زنگ بزنه
samand112000@yahoo.com
09361464381
بهت گفته باشم ها، من رتبه 1 رو رزرو کردم به رتبه 2 به بعد فکر کن !![]()
خوش به حالت من که از روزی که این پستو گذاشتم هیچی نخوندمکمک تارا خانوم این بود که از من در باره طبقه بندی پرسید منم مجبور شدم برای اینکه جوابشو بدم یه کم بخونم. کجاهای طبقه بندی مشکل داری ؟ اسمها و ویژگیهاشون حفظ نمیشه ؟
از وقتی که پست اول این صفحه رو زدی من خیلی خوب دارم راه میاُفتم. ایشالا قبول بشیم .
من امروز باز هم مشکل داشتم تا الان فقط 3 صفحه کربو هیدرات خوندم.
عصر هم میرم روی میکروبیولوژی.
کمک تارا خانوم این بود که از من در باره طبقه بندی پرسید منم مجبور شدم برای اینکه جوابشو بدم یه کم بخونم. کجاهای طبقه بندی مشکل داری ؟ اسمها و ویژگیهاشون حفظ نمیشه ؟
از وقتی که پست اول این صفحه رو زدی من خیلی خوب دارم راه میاُفتم. ایشالا قبول بشیم .
من امروز باز هم مشکل داشتم تا الان فقط 3 صفحه کربو هیدرات خوندم.
عصر هم میرم روی میکروبیولوژی.
خوش به حالت من که از روزی که این پستو گذاشتم هیچی نخوندم
آره میکروبم خصوصیاتشون یادم میره البته نه همه ولی خوب خیلی زیاد باید تکرار کنم
پارسال خیلی کم خوندم ولی 58 درصد زدم نپرس رتبه م چند شده که از خجالت آب میشم
سلام .. اگه ميخواي آزاد قبول شي من ميتوونم كمكت كنم دووسته عزيز ... ميتونم بهت كمك كنم طوري كه حتما قبول شي ... خودم امسال 42 شدم .. البته منتظره اعلام تكميل ظرفيتم كه 2 روزه ديگه معلوم ميشه .. ايميلم هست :سلام من 1سال از فارغ التحصيليم ميگذره و اگه خدا بخاد حتما امسال به دلايل شخصي و خصوصي بايد قبول بشم و چون از ازاد فارغتحصيلم اصلا جزوهام بدرد نميخورن كمكم كنيد كه چجوري و چي بخونم از الان تابستون كه حتما قبول بشم خاهشا منابع 100% رو بهم معرفي كنيد چون اصفهان اصلا كلاس ارشد صنايع غذايي نداره ممنون از همكاريتون
خب ميدووني كه تغذيه توو ايران 10 15 تا بر ميدارن خيلي سخته بخاطره اين بچه ها برا ارشد ميرن خارج از كشور ... ولي صنايع غذايي خب بازار كار بهتري داره و راحتتره .. راجبه صنايع غذايي اول اطلاعت بگير بعد تصميم بگير چه ميكنيبه نظرتون برای ارشد صنایع غذایی بهتره یا تغذیه؟بعد به نظرتون چرا؟
اگه میتونی بهم یه کتاب معرفی کن که توش شرح آزمایشات شیمیایی و میکروبی مواد غذایی رو داشته باشه.
راستی تو چرا اول از کپکا شروع کردی به خوندن حجم باکتریا که بیشتر از کپکاست.
برا تکنولوژیا میخوای چی کار کنی؟