بحث و گفتگو- صنایع غذایی (برنامه ریزی،ادامه تحصیل،... )

Savant

کاربر بیش فعال
من نمایشگاه گرفتم 16 تومن الان فکر کنم 20- 25 تومنی باشه. این درسنامه عالیه. پیشنهاد میکنم همه بگیرن. خلاصه تمام سرفصلهای ارشد رو با آزمون در آخر هر فصل آورده.
 

ENG.farzane

عضو جدید
درس خوندن تو ایران ارزش داره؟؟؟

درس خوندن تو ایران ارزش داره؟؟؟

سلام به همگی.
خواستم نظرتونو راجع به درس خوندن تو ایران بدونم. به نظرتون ادم به جایی میرسه؟ جواب زحمتاشو میگیره؟ یا بهتره از اول بره یه کشوره دیگه واسه درس خوندن؟؟:(
 

Savant

کاربر بیش فعال
مالزی بهتر از ایرانه !! مدرکش که بین المللیه . هزینشم به اندازه هزینه لیسانس دانشگاه آزاد تو شهری غیر از شهر خودت. میخواستم برم منصرف شدم. ولی در کل الان تو ایران صنایع غذایی فوق اشباع شده به همین زودیاس که بترکه . !!
 

e.raha

عضو جدید
کمککککککککککککککک

کمککککککککککککککک

سلام بچه ها من تازه عضو شدم.
فارغ التحصیل مهندسی کشاورزی هستم.
قصد دارم در مقطع ارشد صنایع غذایی شرکت کنم.ولی اطلاعات زیادی در مورد گرایشها ندارم.
نمیدونم بیوتکنولوزی رو انتخاب کنم یا تبدیل مواد.
بازار کار کدوم بهتره و کدوم آینده دارن؟
لطفا کمک کنید.
:)میسی
 

Savant

کاربر بیش فعال
کلا الان بازار صنایع غذایی کساده ! کنترل کیفیت بهتره .
 

ravanfarn

عضو جدید
بچه ها سلام
من تازه عضو شدم و تا الان هیچی نخوندم ولی از الان میخوام شروع کنم
فکر میکنم باید شیبمی مواد رو از اول کنار بقیه درسا شروع کرد و تا آخر ادامه داد
در کنارشم ریاضی و زبان
و باید برنامه ریزی کرد برای خوندن تکنولوژی ها
 

Savant

کاربر بیش فعال
دو دلم. نمیدونم بخونم یا نه !! پارسال مجاز شدم ولی رتبم اون ته مها بود. به نظر شما ارزش داره که ادامه بدیم؟ آخه دنیا دو روزه اگه همش دنبال درس باشیم پس کی زندگی کنیم؟
علم هم که هیچ وقت تمومی نداره
 

sangesaboor65

عضو جدید
دو دلم. نمیدونم بخونم یا نه !! پارسال مجاز شدم ولی رتبم اون ته مها بود. به نظر شما ارزش داره که ادامه بدیم؟ آخه دنیا دو روزه اگه همش دنبال درس باشیم پس کی زندگی کنیم؟
علم هم که هیچ وقت تمومی نداره


عزیز دل اگر مطمئنی که با این کارشناسی می تونی کار پیدا کنی بهت پیشنهاد می کنم اول برو دنبال سربازی و کار بعد در ادامه هم بخون درست رو برای ارشد.
البته اگر بتونی سربازیت رو توی جهاد کشاورزی امریه بگیری که خیلی به نفعته. چون اغلب اوقات بیکاری.
---------
من خودم با اینکه احتمال می دم به محض تمام شدن درسم امریه سربازیم و کارم پشت سرش جور بشه بازم می خوام بخونم برای ارشد.
------------
رفتم سنجش و دانش ظاهرا هزینه بسته آموزشی + آزمون ها 328 هزار تومن. نمی دونم امسال شرکت کنم یا سال دیگه. اصلا سنجش و دانش خوب هست؟
اکسین هم دیروز یه سر به سایتش زدم بد نبود.
یک سری اطلاعاتش رو الان می زارم تو قسمت منابع ارشد
 

Savant

کاربر بیش فعال
ممنون از راهنماییت. اکسین خیلی خوبه من پارسال شرکت کردم. آزموناش در حد متوسطه . پارسه که به شدت آزموناشو سخت میگیره.
 

رهام 64

عضو جدید
ارشد

ارشد

:)بچه ها کی میدونه جواب ارشد دانشگاه آزاد کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
 

asal sadra

عضو جدید
این همه تاپیک ارشد داریم ... میخواسی یه نگاه کنی بعد تازه بعدم میتونسی تو همون تاپیکا پست بزنی تا جواب بگیزی...
سری بر هر سوالی که تاپیک نمیزنن..
 

Savant

کاربر بیش فعال
این همه تاپیک ارشد داریم ... میخواسی یه نگاه کنی بعد تازه بعدم میتونسی تو همون تاپیکا پست بزنی تا جواب بگیزی...
سری بر هر سوالی که تاپیک نمیزنن..
واااا چقد عصبانی !!!
به این باران خانوم چی بگی !؟؟!!
 

ehsan989

عضو جدید
سلام، منم واسه ارشد هستم. یکی برنامه شو بگه تا ما هم نظرمونو راجبش بگیم.
 

ehsan989

عضو جدید
من می خوام برنامه ریزی خودم رو در اختیار شما هم بذارم تا نظرتون رو راجبش بدونم و اگه خوشتون اومد شما هم ازش استفاده کنید.
پارسه برای آزموناش یه سرفصلی داره که این سرفصل همه ی مطالبی که برا کنکور باید خونده بشن رو پوشش می ده. من از این سرفصل برا برنامه ریزیم استفاده کردم!!
این سر فصل که در آخر مطلب لینک دانلودش رو براتون گذاشتم تمام مطالب رو به ۴ قسمت ۲۵ درصدی تقسیم کرده. من هم تو چهار دوره ی ۱۵ روزه که کلا می شه ۶۰ روز می خوام کل سرفصل آزمون ارشد رو بخونم. به این ترتیب که تو ۱۵ روز اول ۲۵٪ اول سرفصل و تو ۱۵ روز دوم ۲۵٪ دوم و به این ترتیب تا آخر ادامه بدم. این جوری تو ۶۰ روز یعنی دو ماه کل مطالب رو برا بار اول می خونم. خلاصه مطالب رو پایین می بینید:
۱۵ روز اول: ۲۵٪ اول
۱۵ روز دوم: ۲۵٪ دوم
۱۵ روز سوم: ۲۵٪ سوم
۱۵ روز چهارم: ۲۵٪ چهارم
سرفصل رو از اینجا دانلود کنید​
شما هم نظرتون رو راجب برنامه ریزی من بگید. اگه اشکالی توش می بینید خوشحال می شم بشنوم.​
 

e.raha

عضو جدید
گرایشهای ارشد صنایع غذایی

گرایشهای ارشد صنایع غذایی

سلام بچه ها
ممکنه اطلاعاتی راجع به گرایشها بدید.
من کارشناسی خاکشناسی خوندم میخوام ارشد صنایع غذایی شرکت کنم.
ولی اطلاعاتی راجع به گرایشها ندارم .
:(
 
سلام دوست عزیز صنایع غذایی گرایشهای کنترل کیفی الان بازار کارش بهتره بقیه گرایشهاشم بد نیس اما کنترل کیفی قبولیش سخته.موفق باشی.
 

Savant

کاربر بیش فعال
سرفصل هاي مصوب موسسه آموزش عالي آزاد اکسين
« سرفصل درس ميکروبيولوژي مواد غذايي»
  • پودمان1: باكتريها و قارچها
پيمانه 1-1: ويژگيهاي باکتري ها و قارچ ها
پيمانه1-2: روش شناسايي باکتريها و قارچها
  • پودمان2: عوامل موثر بر رشد ميکرو ارگانسيمها
پيمانه 2-1: عوامل دروني
پيمانه 2-2: عوامل بيروني
  • <LI dir=rtl>پودمان 3: روش هاي شناسايي ميكروبها <LI dir=rtl>پودمان 4: شاخص هاي ميكروبي، كيفي و بهداشتي مواد غذايي
  • پودمان5: استفاده از ميکروارگانيسمها در فرآوري مواد غذايي
پيمانه 5-1: فرآوردههاي لبني تخميري
پيمانه 5-2: ترشيجات
پيمانه 5-3: نان
  • پودمان 6: فساد مواد غذايي مختلف
پيمانه 6-1: گوشت و ماهي
پيمانه 6-2: سبزيجات و ميوه ها
پيمانه 6-3: مواد غذايي کنسروي
پيمانه 6-4: غلات
پيمانه 6-5: قند
پيمانه 6-6: شير و فرآورده هاي لبني
  • پودمان7: اثر روشهاي نگهداري مواد غذايي بر ميکروبها
پيمانه 7-1: مواد نگهدارنده
پيمانه 7-2: انجماد و سرد کردن
پيمانه 7-3: خشک کردن
پيمانه 7-4: پاستوريزاسيون و استريليزاسيون
پيمانه 7-5: استفاده از اتمسفر تغيير يافته
پيمانه 7-6: تعيين مقاومت حرارتي
  • پودمان8: بيماريهاي غذايي
پيمانه 8-1: مسموميتها و عفونتهاي مواد غذايي
پيمانه 8-2: علل شيوع و عوارض آنها
«سرفصل درس رياضي»​
  • <LI dir=rtl>پودمان 1: اعداد مختلط <LI dir=rtl>پودمان 2: ماتريس <LI dir=rtl>پودمان 3: دستگاه معادلات <LI dir=rtl>پودمان 4: بردارها و خط و صفحه
  • پودمان 5: توابع
پيمانه 5-1: دامنه
پيمانه 5-2: برد
پيمانه 5-3: توابع زوج و فرد
پيمانه 5-4: معکوس تابع
پيمانه 5-5: دوره تناوب
پيمانه 5-6: توابع پوشا
پيمانه 5-7: توابع صعودي
پيمانه 5-8: نزولي
پيمانه 5-9: يک به يک
  • پودمان 6: مشتق
پيمانه 6-1: مشتق توابع
ريزپيمانه 6-1-1: ضمني
ريزپيمانه 6-1-2: زنجيره اي
ريزپيمانه 6-1-3: پارامتري
ريزپيمانه 6-1-4: مشتق گيري از توابع مرکب
پيمانه 6-2: کاربرد مشتق
ريزپيمانه 6-2-1: اکسترممهاي نسبي
ريزپيمانه6-2-2: تعيين نقطه عطف
ريزپيمانه 6-2-3: تقعر و تحدب
ريزپيمانه 6-2-4: اکسترممهاي مطلق
  • پودمان 7: حد و پيوستگي
پيمانه 7-1: قواعد هم ارزي
پيمانه 7-2: ابهامات مقدماتي
پيمانه7-3: ابهامات نهايي
  • <LI dir=rtl>پودمان 8: مجانب
  • پودمان 9: انتگرال
پيمانه 9-1: قواعد انتگرال
ريزپيمانه 9-1-1: معين
ريزپيمانه 9-1-2: نامعين با استفاده از قواعد انتگرال‌گيري
پيمانه 9-2: تكنيكهاي انتگرال گيري
ريزپيمانه 9-2-1: روش تغيير متغير
ريزپيمانه 9-2-2: جز به جز
ريزپيمانه 9-2-3: تجزيه كسرها
ريزپيمانه 9-2-4: انتگرالهاي مثلثاتي
پيمانه 9-3: كاربرد انتگرال
ريزپيمانه 9-3-1: محاسبه مقدار متوسط يك تابع در يك فاصله
ريزپيمانه 9-3-2: محاسبه سطح محصور به دو منحني
  • پودمان 10: معادلات ديفرانسيل
پيمانه10-1: مرتبه اول جدايي پذير
پيمانه10-2: كامل
پيمانه 10-3: خطي
  • پودمان 11: توابع چند متغيره
پيمانه 11-1: دامنه
پيمانه 11-2: حد
پيمانه 11-3: مشتقات جزئي

















«سرفصل درس شيمي مواد غذايي»
  • پودمان 1: کربوهيدراتها
پيمانه1-1: ساختار كربوهيدرات‌ها
ريزپيمانه 1-1-1: ترکيبات مونو
ريزپيمانه 1-1-2: دي و اوليگو ساکاريدي از لحاظ ساختار
پيمانه1-2: پلي ساكاريدها
ريزپيمانه 1-2-1: واکنشهاي مربوطه پلي ساكاريدها
ريزپيمانه 1-2-2: نشاسته
ريزپيمانه 1-2-3- پکتين
ريزپيمانه 1-2-4- صمغ ها
ريزپيمانه 1-2-5- سلولز و مشتقات آنها
پيمانه 1-3: کاربرد کربوهيدراتها و مشتقات آنها
  • پودمان2: آب:
پيمانه 2-1: انواع آب موجود در ماده غذايي
پيمانه 2-2: فعاليت آب و اثر آن در پايداري غذاهاي مختلف
  • پودمان3: سيستم مواد غذايي
پيمانه 3-1: انواع سيستمها
ريزپيمانه 3-1-1: کلوئيدها
ريزپيمانه 3-1-2: ژلها
ريزپيمانه 3-1-3: امولسيونها
پيمانه3-2: پايدارکنندهاي سيستمهاي مختلف مواد غذايي
  • پودمان 4: قهوه اي شدن
پيمانه 4-1: قهوه اي شدن آنزيمي و غير آنزيمي
  • پودمان5: پروتئين ها
پيمانه 5-1: ساختار
ريزپيمانه 5-1-1: ساختار اسيدهاي آمينه
ريزپيمانه 5-1-2: پپتيدها
ريزپيمانه 5-1-3: پروتيئنها
ريزپيمانه 5-1-4: نيروهاي موثر درون آنها
پيمانه 5-2: دناتوره شدن پروتئينها و واکنشهاي شيميايي
پيمانه 5-3: خواص عملکردي و کيفيت تغذيه‌اي پروتئين ها
پيمانه 5-4: پروتئينهاي متعارف
ريزپيمانه 5-4-1: گوشت
ريزپيمانه 5-4-2: غلات
ريزپيمانه 5-4-3: شير
ريزپيمانه 5-4-4: تخم مرغ
ريزپيمانه 5-4-5: ماهي
ريزپيمانه 5-4-6: سويا
  • پودمان 6: عطر و طعم
پيمانه 6-1: شيرين کنندها
پيمانه 6-2: افزاينده هاي طعمي
پيمانه 6-3: ترکيبات عامل بد طعمي
  • پودمان7: آنزيم
پيمانه7-1: استفاده کاربردي آنزيمها
پيمانه 7-2: پايداري آنزيمها
پيمانه 7-3: واکنشهاي آنزيمي و وجود آنها در مواد غذايي مختلف
  • پودمان8: چربيها:
پيمانه 8-1: انواع اسيدهاي چرب و تري گليسيريدها
پيمانه 8-2: مشتقات تري گليسيريدها
پيمانه 8-3: اکسيداسيون و عوامل موثر در آن
پيمانه 8-4: آزمايشات بررسي کيفيت چربيها و روغنها
پيمانه 8-5: فرايندهاي به کار رفته در روغنها و چربيها
  • پودمان9: رنگدانه
پيمانه 9-1: انواع مواد رنگي
پيمانه 9-2: اثر فرايند بر ايجاد مواد رنگي
  • پودمان 10: ويتامين ها
پيمانه10-1: انواع ويتامين ها و مشتقات آنها











«سرفصل درس لبنيات»
  • پودمان 1: ترکيبات شير
پيمانه1-1: عوامل موثر بر کميت و کيفيت شير
پيمانه 1-2: خواص فيزيکي شير
پيمانه 1-3: اجزاي اصلي شير
  • پودمان2: فرايند صنعتي شير
پيمانه2-1: عمليات حرارتي
پيمانه 2-2: هموژنيزاسيون
پيمانه 2-3: *****اسيون غشايي
  • پودمان3: تکنولوژي توليد محصولات
پيمانه 3- 1: شير خشک
پيمانه3-2: کره
پيمانه 3-3: بستني
پيمانه 3-4: ماست
پيمانه 3-5: پنير

















«سرفصل درس غلات»
  • پودمان1: مشخصات گندم
پيمانه 1-1: گونه هاي گندم
پيمانه 1-2: مشخصات فيزيکي دانه گندم
پيمانه 1-3: مشخصات کيفي گندم
پيمانه1-4: ترکيبات گندم
  • پودمان 2: فراوري گندم
پيمانه 2-1: نگهداري گندم
پيمانه 2-2: آفت زدايي
پيمانه 2-3: آسياب کردن گندم
پيمانه 2-4: مشروط کردن گندم
پيمانه 2-5: نگهداري آرد گندم
پيمانه 2-6: عوامل موثر بر کيفيت آرد
  • پودمان3: تكنولوژي توليد محصولات
پيمانه3-1: تکنولوژي نان
پيمانه 3-2: تکنولوژي ماکاروني
پيمانه 3-3: تکنولوژي بيسکوئيت
پيمانه 3-4: کراکر
پيمانه 3-5: کيک
پيمانه 3-6: فراورده هاي جو
پيمانه 3-7: گلوتن، نشاسته و گلوکز مايع
پيمانه3-8: شکلات سازي











«سرفصل درس قند»
  • پودمان 1: خصوصيات چغندرقند
پيمانه 1-1: شيمي ساکارز
پيمانه1-2: مواد تشکيل دهنده چغندرقند
پيمانه 1-3: عوامل موثر بر کريستاليزاسيون ساکارز
  • پودمان2: مراحل فراوري چغندرقند
پيمانه 2-1: روش هاي نمونه برداري
پيمانه 2-2: سيلو يا نگهداري چغندرقند
پيمانه 2-3: انتقال چغندر به کارخانه
پيمانه 2-4: خلال کردن چغندر
پيمانه 2-5: ديفوزيون
پيمانه 2-6: راه هاي شناخت عفونت
پيمانه 2-7: تصفيه شربت خام
پيمانه 2-8: تغليظ شربت (اواپراسيون)
پيمانه 2-9:کريستاليزاسيون
پيمانه 2-10: ضايعات کارخانه قند
پيمانه 2-11: توليد قند کله و حبه
















«سرفصل درس روغن»
  • <LI dir=rtl>پودمان1: ساختار روغن ها و چربي ها
  • پودمان2: آماده سازي دانه هاي روغني براي روغن کشي
پيمانه 2-1: پوست گيري
پيمانه 2-2: خرد کردن
پيمانه2-3: عمليات حرارتي (پختن)
  • پودمان 3: استخراج
پيمانه 3-1: روش هاي استخراج
پيمانه 3-2: انواع حلال ها
پيمانه3-3: انواع اکستراکتورها
  • پودمان4: مراحل تكميلي فراوري روغن
پيمانه 4-1: صمغ گيري
پيمانه 4-2: تصفيه قليايي
پيمانه4-3: رنگ بري
پيمانه4-4: هيدروژنيزاسيون
پيمانه 4-5: بي بو کردن
  • پودمان5: انواع محصولات
پيمانه 5-1: شورتنينگ
پيمانه5-2: مارگارين
پيمانه 5-3: ويژگي هاي روغن هاي نباتي خوراکي
















«سرفصل درس کنسرو»
  • پودمان1: مراحل كنسروسازي
پيمانه 1-1: انتخاب مواد اوليه
پيمانه 1-2: تميز کردن
پيمانه 1-3: درجه بندي و سورتينگ
پيمانه 1-4: پوست گيري
پيمانه 1-5: آنزيم بري
پيمانه 1-6: پرکني
پيمانه 1-7: اگزاستينگ
پيمانه 1-8: درب بندي
  • <LI dir=rtl>پودمان2: ظروف بسته بندي غذاهاي کنسروي
  • پودمان 3: فرايند حرارتي
پيمانه 3-1: محاسبه زمان استرليزاسيون
پيمانه 3-2: تجهيزات فرايند حرارتي
پيمانه 3-3: سرد کردن
  • <LI dir=rtl>پودمان 4: انواع آزمايشات رايج <LI dir=rtl>پودمان5: انواع فساد محصولات کنسروي
  • پودمان 6: فراورده هاي کنسروي















«سرفصل درس اصول نگهداري»
  • <LI dir=rtl>پودمان 1: فساد مواد غذايي و انواع آن
  • پودمان 2: روش هاي مختلف نگهداري
پيمانه 2-1: استفاده از خشک کردن در نگهداري مواد غذايي
پيمانه 2-2: استفاده از سرما و انجماد در نگهداري مواد غذايي
پيمانه 2-3: نگهداري با سيستم هواي کنترل شده
پيمانه 2-4: نگهداري با اتمسفر تغيير يافته
پيمانه 2-5: نقش نمک در جلوگيري از فساد مواد غذايي
پيمانه 2-6: نقش قند در نگهداري مواد غذايي
پيمانه 2-7: استفاده از اشعه در نگهداري مواد غذايي
پيمانه 2-8: استفاده از دود در نگهداري مواد غذايي
پيمانه 2-9: نگهداري شيميايي مواد غذايي
«سرفصل درس اصول مهندسي»​
  • پودمان 1: ابعاد و آحاد
پيمانه 1-1: فشار
پيمانه 1-2: چگالي
پيمانه 1-3: آنتالپي
پيمانه 1-4: توان
پيمانه 1-5: زاويه لغزش
پيمانه 1-6: زاويه زيپوز
پيمانه 1-7: تخلخل
پيمانه 1-8: ميزان رطوبت
  • <LI dir=rtl>پودمان 2: موازنه جرم
  • پودمان 3: مکانيک سيالات
پيمانه 3-1: نوع رژيم هاي جرياني
ريزپيمانه 3-1-1: آرام
ريزپيمانه 3-1-2: بينابيني
پيمانه 3-2: ويسکوزيته
پيمانه 3-3: ويسکومترها
پيمانه 3-4: انواع پمپها
پيمانه 3-5: قانون برنولي
پيمانه 3-6: کاويتاسيون
پيمانه 3-7: کارايي پمپ
  • پودمان4: رِِئولوژي
پيمانه 4-1: سيالات نيوتني
پيمانه 4-2: سيالات غير نيوتني وابسته به زمان و غير وابسته به زمان
  • پودمان5: انتقال حرارت
پيمانه 5-1: انتقال حرارت پايا
ريزپيمانه 5-1-1: ديواره
ريزپيمانه 5-1-2: لوله هاي ساده
ريزپيمانه 5-1-3: لوله هاي مرکب
پيمانه 5-2: انتقال حرارت ناپايا
ريزپيمانه5-2-1: استوانه
ريزپيمانه 5-2-2: صفحه
ريزپيمانه 5-2-3: کره
ريزپيمانه 5-2-4: تشعشع
ريزپيمانه 5-2-5: جابجايي
ريزپيمانه 5-2-6: مبدلهاي حرارتي
  • پودمان6: ترموديناميک و سيکل تبريد
پيمانه 6-1: كندانسور
پيمانه 6-2: کمپرسور
پيمانه 6-3: سيکل بخار
ريزپيمانه 6-3-1: اواپراتور
ريزپيمانه 6-3-2: کندانسور
ريزپيمانه 6-3-3: ديگ بخار
  • پودمان 7: سايکرومتري و کاربردهاي آن
پيمانه7-1: تهويه هوا
پيمانه 7-2: خشک کردن
« سرفصل درس اصول طراحي کارخانه»​
  • پودمان 1: طراحي كارخانجات صنايع غذايي
پيمانه 1-1: شناخت و معرفي كالا
  • <LI dir=rtl>پودمان 2: محاسبه كارايي فيزيكي و اقتصادي كالاهاي توليدي
  • پودمان 3: نشانه‌هاي يك طرح خوب
پيمانه 3-1: عوامل موثر بر انتخاب محل كارخانه
پيمانه 3-2: نشانه‌هاي استاندارد فرايند
ريزپيمانه 3-2-1: الگوهاي جريان مواد
پيمانه 3-3: انواع طبقه‌هاي كارخانه
پيمانه 3-4: حمل و نقل مواد (سيستم‌هاي انتقال)
پيمانه 3-5: خصوصيات قابل توجه در ايجاد ساختمان واحدهاي صنايع غذايي
پيمانه 3-6: انبارها و بخش هاي وابسته
پيمانه 3-7: ديگ بخار
ريزپيمانه 1-7-1: مقدار بخار مورد نياز در كارخانه
ريزپيمانه 1-7-2: سوخت كارخانجات مواد غذايي
پيمانه 3-8: پمپ‌ها
پيمانه 3-9: برق كارخانه
پيمانه 3-10: فاضلاب كارخانجات موادغذايي
پيمانه 3-11: بخش‌هاي رفاهي كاركنان
پيمانه 3-12: لوله، اتصالات و شير‌آلات كارخانه صنايع غذايي
ريزپيمانه 3-12-1: محافظت كاتدي
  • <LI dir=rtl>پودمان 4: محاسبات و بررسي‌هاي اقتصادي طرح سرمايه‌هاي ثابت
  • پودمان5: برآورد پرسنل مورد نياز
 

sara_koroo2002

عضو جدید
درصد و رتبه ها ارشد 88

درصد و رتبه ها ارشد 88

سلام بچه ها لطفا رتبه ودرصد کسانیکه زیر 20 شدن و چه جوری درس خوندن.ممنون
 

Savant

کاربر بیش فعال
با هم برای ارشد

با هم برای ارشد

دوستان هرکی پایه است از روی این برنامه از اول مهر شروع کنیم به خوندن اگه به مشکل برخوردیم یا سوال ایجاد شد همین جا مطرح میکنیم.
درسها پودمانهای مختلفی دارن. به همین دلیل یک برنامه سه ماهه ونیمه برای خوندن در نظر گرفتم و بقیه رو به دور کردن اختصاص میدیم.

اینم برنامه اکسین . هرکی بهتر از این داره بزاره :





«سرفصل درس رياضي»
  • پودمان 1: اعداد مختلط
  • پودمان 2: ماتريس
  • پودمان 3: دستگاه معادلات
  • پودمان 4: بردارها و خط و صفحه
  • پودمان 5: توابع
پيمانه 5-1: دامنه
پيمانه 5-2: برد
پيمانه 5-3: توابع زوج و فرد
پيمانه 5-4: معکوس تابع
پيمانه 5-5: دوره تناوب
پيمانه 5-6: توابع پوشا
پيمانه 5-7: توابع صعودي
پيمانه 5-8: نزولي



پيمانه 5-9: يک به يک
  • پودمان 6: مشتق
پيمانه 6-1: مشتق توابع
ريزپيمانه 6-1-1: ضمني
ريزپيمانه 6-1-2: زنجيره اي
ريزپيمانه 6-1-3: پارامتري
ريزپيمانه 6-1-4: مشتق گيري از توابع مرکب
پيمانه 6-2: کاربرد مشتق
ريزپيمانه 6-2-1: اکسترممهاي نسبي
ريزپيمانه6-2-2: تعيين نقطه عطف
ريزپيمانه 6-2-3: تقعر و تحدب



ريزپيمانه 6-2-4: اکسترممهاي مطلق
  • پودمان 7: حد و پيوستگي
پيمانه 7-1: قواعد هم ارزي
پيمانه 7-2: ابهامات مقدماتي



پيمانه7-3: ابهامات نهايي
  • پودمان 8: مجانب
  • پودمان 9: انتگرال
پيمانه 9-1: قواعد انتگرال
ريزپيمانه 9-1-1: معين
ريزپيمانه 9-1-2: نامعين با استفاده از قواعد انتگرال‌گيري
پيمانه 9-2: تكنيكهاي انتگرال گيري
ريزپيمانه 9-2-1: روش تغيير متغير
ريزپيمانه 9-2-2: جز به جز
ريزپيمانه 9-2-3: تجزيه كسرها
ريزپيمانه 9-2-4: انتگرالهاي مثلثاتي
پيمانه 9-3: كاربرد انتگرال
ريزپيمانه 9-3-1: محاسبه مقدار متوسط يك تابع در يك فاصله



ريزپيمانه 9-3-2: محاسبه سطح محصور به دو منحني
  • پودمان 10: معادلات ديفرانسيل
پيمانه10-1: مرتبه اول جدايي پذير
پيمانه10-2: كامل



پيمانه 10-3: خطي
  • پودمان 11: توابع چند متغيره
پيمانه 11-1: دامنه
پيمانه 11-2: حد
پيمانه 11-3: مشتقات جزئي
 
آخرین ویرایش:

Savant

کاربر بیش فعال
« سرفصل درس ميکروبيولوژي مواد غذايي»
  • پودمان1: باكتريها و قارچها
پيمانه 1-1: ويژگيهاي باکتري ها و قارچ ها
پيمانه1-2: روش شناسايي باکتريها و قارچها
  • پودمان2: عوامل موثر بر رشد ميکرو ارگانسيمها
پيمانه 2-1: عوامل دروني
پيمانه 2-2: عوامل بيروني
  • پودمان 3: روش هاي شناسايي ميكروبها
  • پودمان 4: شاخص هاي ميكروبي، كيفي و بهداشتي مواد غذايي
  • پودمان5: استفاده از ميکروارگانيسمها در فرآوري مواد غذايي
پيمانه 5-1: فرآوردههاي لبني تخميري
پيمانه 5-2: ترشيجات
پيمانه 5-3: نان
  • پودمان 6: فساد مواد غذايي مختلف
پيمانه 6-1: گوشت و ماهي
پيمانه 6-2: سبزيجات و ميوه ها
پيمانه 6-3: مواد غذايي کنسروي
پيمانه 6-4: غلات
پيمانه 6-5: قند
پيمانه 6-6: شير و فرآورده هاي لبني
  • پودمان7: اثر روشهاي نگهداري مواد غذايي بر ميکروبها
پيمانه 7-1: مواد نگهدارنده
پيمانه 7-2: انجماد و سرد کردن
پيمانه 7-3: خشک کردن
پيمانه 7-4: پاستوريزاسيون و استريليزاسيون
پيمانه 7-5: استفاده از اتمسفر تغيير يافته
پيمانه 7-6: تعيين مقاومت حرارتي
  • پودمان8: بيماريهاي غذايي
پيمانه 8-1: مسموميتها و عفونتهاي مواد غذايي
پيمانه 8-2: علل شيوع و عوارض آنها
 

Savant

کاربر بیش فعال
«سرفصل درس شيمي مواد غذايي»
  • پودمان 1: کربوهيدراتها
پيمانه1-1: ساختار كربوهيدرات‌ها
ريزپيمانه 1-1-1: ترکيبات مونو
ريزپيمانه 1-1-2: دي و اوليگو ساکاريدي از لحاظ ساختار
پيمانه1-2: پلي ساكاريدها
ريزپيمانه 1-2-1: واکنشهاي مربوطه پلي ساكاريدها
ريزپيمانه 1-2-2: نشاسته
ريزپيمانه 1-2-3- پکتين
ريزپيمانه 1-2-4- صمغ ها
ريزپيمانه 1-2-5- سلولز و مشتقات آنها
پيمانه 1-3: کاربرد کربوهيدراتها و مشتقات آنها
  • پودمان2: آب:
پيمانه 2-1: انواع آب موجود در ماده غذايي
پيمانه 2-2: فعاليت آب و اثر آن در پايداري غذاهاي مختلف
  • پودمان3: سيستم مواد غذايي
پيمانه 3-1: انواع سيستمها
ريزپيمانه 3-1-1: کلوئيدها
ريزپيمانه 3-1-2: ژلها
ريزپيمانه 3-1-3: امولسيونها
پيمانه3-2: پايدارکنندهاي سيستمهاي مختلف مواد غذايي
  • پودمان 4: قهوه اي شدن
پيمانه 4-1: قهوه اي شدن آنزيمي و غير آنزيمي
  • پودمان5: پروتئين ها
پيمانه 5-1: ساختار
ريزپيمانه 5-1-1: ساختار اسيدهاي آمينه
ريزپيمانه 5-1-2: پپتيدها
ريزپيمانه 5-1-3: پروتيئنها
ريزپيمانه 5-1-4: نيروهاي موثر درون آنها
پيمانه 5-2: دناتوره شدن پروتئينها و واکنشهاي شيميايي
پيمانه 5-3: خواص عملکردي و کيفيت تغذيه‌اي پروتئين ها
پيمانه 5-4: پروتئينهاي متعارف
ريزپيمانه 5-4-1: گوشت
ريزپيمانه 5-4-2: غلات
ريزپيمانه 5-4-3: شير
ريزپيمانه 5-4-4: تخم مرغ
ريزپيمانه 5-4-5: ماهي
ريزپيمانه 5-4-6: سويا
  • پودمان 6: عطر و طعم
پيمانه 6-1: شيرين کنندها
پيمانه 6-2: افزاينده هاي طعمي
پيمانه 6-3: ترکيبات عامل بد طعمي
  • پودمان7: آنزيم
پيمانه7-1: استفاده کاربردي آنزيمها
پيمانه 7-2: پايداري آنزيمها
پيمانه 7-3: واکنشهاي آنزيمي و وجود آنها در مواد غذايي مختلف
  • پودمان8: چربيها:
پيمانه 8-1: انواع اسيدهاي چرب و تري گليسيريدها
پيمانه 8-2: مشتقات تري گليسيريدها
پيمانه 8-3: اکسيداسيون و عوامل موثر در آن
پيمانه 8-4: آزمايشات بررسي کيفيت چربيها و روغنها
پيمانه 8-5: فرايندهاي به کار رفته در روغنها و چربيها
  • پودمان9: رنگدانه
پيمانه 9-1: انواع مواد رنگي
پيمانه 9-2: اثر فرايند بر ايجاد مواد رنگي
  • پودمان 10: ويتامين ها
پيمانه10-1: انواع ويتامين ها و مشتقات آنها






 

Savant

کاربر بیش فعال
«سرفصل درس لبنيات»
  • پودمان 1: ترکيبات شير
پيمانه1-1: عوامل موثر بر کميت و کيفيت شير
پيمانه 1-2: خواص فيزيکي شير
پيمانه 1-3: اجزاي اصلي شير
  • پودمان2: فرايند صنعتي شير
پيمانه2-1: عمليات حرارتي
پيمانه 2-2: هموژنيزاسيون
پيمانه 2-3: *****اسيون غشايي
  • پودمان3: تکنولوژي توليد محصولات
پيمانه 3- 1: شير خشک
پيمانه3-2: کره
پيمانه 3-3: بستني
پيمانه 3-4: ماست
پيمانه 3-5: پنير




 

Savant

کاربر بیش فعال
«سرفصل درس غلات»
  • پودمان1: مشخصات گندم
پيمانه 1-1: گونه هاي گندم
پيمانه 1-2: مشخصات فيزيکي دانه گندم
پيمانه 1-3: مشخصات کيفي گندم

پيمانه1-4: ترکيبات گندم
  • پودمان 2: فراوري گندم
پيمانه 2-1: نگهداري گندم
پيمانه 2-2: آفت زدايي
پيمانه 2-3: آسياب کردن گندم
پيمانه 2-4: مشروط کردن گندم
پيمانه 2-5: نگهداري آرد گندم

پيمانه 2-6: عوامل موثر بر کيفيت آرد
  • پودمان3: تكنولوژي توليد محصولات
پيمانه3-1: تکنولوژي نان
پيمانه 3-2: تکنولوژي ماکاروني
پيمانه 3-3: تکنولوژي بيسکوئيت
پيمانه 3-4: کراکر
پيمانه 3-5: کيک
پيمانه 3-6: فراورده هاي جو
پيمانه 3-7: گلوتن، نشاسته و گلوکز مايع
پيمانه3-8: شکلات سازي
 

Savant

کاربر بیش فعال
«سرفصل درس قند»
  • پودمان 1: خصوصيات چغندرقند
پيمانه 1-1: شيمي ساکارز
پيمانه1-2: مواد تشکيل دهنده چغندرقند
پيمانه 1-3: عوامل موثر بر کريستاليزاسيون ساکارز
  • پودمان2: مراحل فراوري چغندرقند
پيمانه 2-1: روش هاي نمونه برداري
پيمانه 2-2: سيلو يا نگهداري چغندرقند
پيمانه 2-3: انتقال چغندر به کارخانه
پيمانه 2-4: خلال کردن چغندر
پيمانه 2-5: ديفوزيون
پيمانه 2-6: راه هاي شناخت عفونت
پيمانه 2-7: تصفيه شربت خام
پيمانه 2-8: تغليظ شربت (اواپراسيون)
پيمانه 2-9:کريستاليزاسيون
پيمانه 2-10: ضايعات کارخانه قند
پيمانه 2-11: توليد قند کله و حبه
 

Savant

کاربر بیش فعال
«سرفصل درس روغن»
  • پودمان1: ساختار روغن ها و چربي ها
  • پودمان2: آماده سازي دانه هاي روغني براي روغن کشي
پيمانه 2-1: پوست گيري
پيمانه 2-2: خرد کردن

پيمانه2-3: عمليات حرارتي (پختن)
  • پودمان 3: استخراج
پيمانه 3-1: روش هاي استخراج
پيمانه 3-2: انواع حلال ها

پيمانه3-3: انواع اکستراکتورها
  • پودمان4: مراحل تكميلي فراوري روغن
پيمانه 4-1: صمغ گيري
پيمانه 4-2: تصفيه قليايي
پيمانه4-3: رنگ بري
پيمانه4-4: هيدروژنيزاسيون

پيمانه 4-5: بي بو کردن
  • پودمان5: انواع محصولات
پيمانه 5-1: شورتنينگ
پيمانه5-2: مارگارين
پيمانه 5-3: ويژگي هاي روغن هاي نباتي خوراکي
 
بالا