soroush_66
پسندها
52

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • نظر سنجي عمومی: [هنر گفتگو-گفتگوی هنری] - 08 - عکاسی و نقاشی


    محورهای گفتگو :
    -به نظر شما میشه یک اثر هنری ِ عکاسی رو با یک اثر هنری نقاشی مقایسه کرد؟ یا از نظر شما ماهیت متفاوتی دارند ؟
    - تاثیرات عکاسی بر نقاشی رو مثبت ارزیابی می کنید یا منفی ؟ چرا ؟
    - اگر به طور همزمان به دو نمایشگاه مختلف عکاسی و نقاشی دعوت بشید ، از کدوم یکی بازدید میکنید؟
    - با دیدن دو تابلوی عکس و نقاشی که از یک منظره گرفته شده ، حاضر به خریدن کدام یک (با قیمت مساوی) برای منزل خود هستید ؟
    - برداشت ِ آزاد ...


    منتظر حضور و نظرات شما هستیم | :gol:
    سلام دوست عزیز
    آیا عوامل تاثیر گذار در افزایش و یا کاهش پارامترهای زیر در ماست را میدونی؟آیا در این رابطه مقاله ای دارین؟کشت های اغازگر متفاوت چه تاثیری میتونه روی عوامل ذکر شده داشته باشه؟اگه جواب سوالات رو بلد باشین لطفا جوابها رو واسم بذارین.خیلی ممنون.موفق باشین
    عوامل:پی اچ-اسیدیته-پروتئین-چربی-ماده خشک کل-ماده خشک بدن چربی-اب اندازی-ظرفیت نگهداری اب-استرپتوکوکوس-لاکتوباسیلوس-کپک و مخمر-کلی فرم-باکتری سرماگرا-استافیلوکوکوس ارئوس-بافت-رنگ و ظاهر-سفتی و قوام-اب اندازی قبل و بعد از قاشق زدن-احساس خامه ای بودن-پیوستگی-چسبندگی-عطر و طعم-میزان ترشی-احساس دهانی-پذیرش کلی
    سلام دوستان عزیز.خوبین؟
    تورو خدا کمکم کنین.
    کسی واسه کمک نیست؟
    کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
    دوستم من درباره ا ستا رترها و انواع و کاربردشان در لبنیات و ماست و دوغ و در این حدود نیاز به مقاله بالای 2011دارم فارسی و انگلیسی لطفا هر کس تونست پیدا بکنه واسم پیغام خصوصی بزاره تا ایمیلمو بهش بدم.ممنون
    سلام دوست عزیز
    لطفا به تاپیک زیر سربزنید و نظر بدید.
    http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/307054-کتاب-های-فارسی-صنایع-غذایی
    علي در عرش بالا بي‌نظير است علي بر عالم و آدم امير است
    به عشق نام مولايم نوشتم چه عيدي بهتر از عيد غدير است؟
    عيد غدير بر شما مبارک
    سلام خوبی؟ این ترم شیمی تجزیه و بیوشیمی داریم به نظرت از چه منابعی استفاده کنم؟
    سلام ببخشین م یخواستم ببینم در مورد رشته ictاطلاعاتی دارید به من بدید
    سلام
    من واسه ارشد يه ميل واسم اومده
    اين متنشه شايد بدردت بخوره:
    نباید زیاد بخوانیم
    کافیست بدانیم چه بخوانیم و چگونه بخوانیم
    موسسه مطالعات صنایع غذایی ایران (foodiran) ارائه می دهد:
    مرحله اول توزیع جزوات اساتید طراح سوال جهت شرکت در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی سال 1390
    به همراه برگزاری آزمونهای آزمایشی 7 مرحله ای استاندارد مشابه با آزمونهای کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی کشوری و ارائه کاملترین و تنها بانک سوالات آزمون های ارشد صنایع غذایی با پاسخ های تشریحی از سال 1370 تا 1389 (سراسری، آزاد و وزارت بهداشت)
    تماس با ما از طریق:

    آدرس: اصفهان- ص پ 387/81395
    تلفن : 03117732354 – 09132270947
    ایمیل : irfood@yahoo.com
    وب سایت: www.foodiran.org
    خب یه سری سوال جدید واسم پیش اومده
    گفتی که واسه تهیه سس اول تو یه دی 2جداره تهیه میشه
    خب اونجا مثلا سبزی و پیاز خرد شده دسی اضاف میشه یا نه اونام با دستگاه هست!!
    بعد این دیگ سس رو خط تولید یا وقتی اماده شد بعد میره واسه خط منظور اینه که این دیگه 2جداره که روخط نیست !؟
    گفتی گوشتو لوبیارو با هم میپزن!؟
    اخه تو فرمولی که من دارم جداست و همراه گوشته مقداری پیاز و زردچوبه هم هست!!
    ممنون میشم به اینا جواب بدی!!
    اومدم اینجا ازت چندتا سوال کنم!!
    سروش خان شما کجا درس خوندید!؟
    الان فوقم جایی هستید یا سر کارید!!؟
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا