بحث هفته: حراست دانشگاه

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزيز سلام
از همه ممنونم كه توي بحث شركت كردين و نظراتتونو گفتين. و بيشتر خوشحالم كه قوانين بحث رو رعايت كردين و به عقايد هم احترام گذاشتين......:gol:
خب اين بحث ديگه كم كم بايد بسته شه و صحبتاي نهايي انجام بشه....
بعضيا گفتن تو محيط فرهنگي مثل دانشگاه كه يه عده آدم تحصيلكرده و بافرهنگ حضور دارن وجود حراست چندان لازم نيست.... و بعضي هم عقيده دارند كه حراست براي مجبور كردن يه عده از دانشجوها كه مقررات رو زير پا مي ذارن بايد باشه.......
اين موضوع براي شروع به ذهنم رسيد و چون مي دونستم كه اكثر شما دل پري دارين گذاشتمش.......
اين تاپيك تا فردا بازه پس لطفا واسه جمع بندي بحث صحبتاي آخرو بگين...
واسه انتقاد و پيشنهاد هم برين به لينك زير امضام.....:redface:
بازم از همكاريتون ممنونم....

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من حراست كاملا لازمه چون بعضي از كسايي كه دانشگاه ميان خيلي هم بويي از شعور و فرهنگ نبردن ولي خيلي خوبه اگه حراست دانشگاه خودشون هم اماي باشعور و فهميده و با فرهنگي باشن كه معمولا اينطوري نيست و لحن صحبتشون با ماها هميشه باعث شده باهاشون درگير بشن بچه ها.

ضمنا حراست به چيزاي الكي هم بيخود گير ميده مثلا صداي موبايل و صداي خنده و اينجور چيزا به اونا هيچ ربطي نداره

mrsplym007

عضو جدید
ارغوان جون چه اشکالی داره آدم واسه خوش گذرونی بره دانشگاه؟؟؟ :redface:

اون دختری که به قول شما 100 قلم آرایش میکنه میاد دانشگاه بالاخره درس خونده قبول شده تونسته بیاد دانشگاه حالا دوست داره 100قلم آرایش کنه مگه چیه؟؟؟؟؟:w19:
به نظر من تنها شرط دانشجو بودن داشتن کارت دانشجوییه درس خوندن یا نخوندن دانشجو به خودش مربوطه
نه ... فکر میکنی دانشگاه قبول شدن سخته... نه عزیز .. با پاچه خواری استاد ووو 10 گرفتن:crying2:
میشه درس خواند... نه واقعا میشه؟!؟!؟!2-3ماه درس بخون قبول شو بیا دانشگاه بعد صفا کن با نمره ی 10:w10:

mrsplym007

عضو جدید
خوش گذرونی اشکالی نداره...ولی باید جو دانشگاه رو نگاه کرد....
من مخالف ارایش نیستم....اما بعضیا دانشگاه رو با ارایشگاه اشتباه میگیرن....به هر حال یه عرفی هست...باید اعتدالو رعایت کنی ....هر چند که گاهی حراست هم زیاده روی میکنه.....
کاملا موافقم... به قول شاعر : هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد..

mrsplym007

عضو جدید
اینو بگم : که اگه به ما جوونا آزادی بدن ... میزنیم میترکونیم... بعد بیا جمعش کن...:w13:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم حراستو که می شنوم، حالم بد میشه......
چون یاد ماجرای پارسال دانشگاهمون می افتم.........
شاید شنیده باشین، ماجرای دانشگاه رازی کرمانشاه رو :w20:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم حراستو که می شنوم، حالم بد میشه......
چون یاد ماجرای پارسال دانشگاهمون می افتم.........
شاید شنیده باشین، ماجرای دانشگاه رازی کرمانشاه رو :w20:
من نشنيدم ...ميشه بگي چي بوده؟:redface:

آسمان جان ميشه خواهش كنم واسه تايم اين تاپيك ليميت نذاريد؟ چون خيلي جالبه فكر ميكنم حالا حالاها ميشه ادامه دادش ...البته نظر جمع واسم مهمه اگه مخالفيد من كاملا مطيعم :w30:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش گذرونی اشکالی نداره...ولی باید جو دانشگاه رو نگاه کرد....
من مخالف ارایش نیستم....اما بعضیا دانشگاه رو با ارایشگاه اشتباه میگیرن....به هر حال یه عرفی هست...باید اعتدالو رعایت کنی ....هر چند که گاهی حراست هم زیاده روی میکنه.....

عرف ديگه چيه ارغوان جون؟؟؟ ميشه عرفهاي مسخره رو هم از بين برد ...تا ديروز يه چيز عرف بوده حالا از امروز خودمون يه چيز ديگه رو عرف ميكنيم :w12:

.... بعضیا دانشگاه رو با ارایشگاه اشتباه میگیرن.........

دمشون گرم :w15:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ... فکر میکنی دانشگاه قبول شدن سخته... نه عزیز .. با پاچه خواری استاد ووو 10 گرفتن:crying2:
میشه درس خواند... نه واقعا میشه؟!؟!؟!2-3ماه درس بخون قبول شو بیا دانشگاه بعد صفا کن با نمره ی 10:w10:

اولا كه 2-3 ماه نيست و 12 ساله دوما اگه با 2-3 ماه ميشه قبول شد راه باز جاده دراز هر كي ميتونه بياد دانشگاه ...:w19:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با اين حرف موافقم ما دوازده سال زحمت مي كشيم نه دو ماه......اين خيلي بي انصافيه اگه اون سالها ناديده گرفته بشه(همونطور كه شادمهر گفت).....و با نمره ي 10 دانشگاه رو گذروندن هم......
اما با اين هم مشكل دارم كه فرد به صرف داشتن كارت دانشجويي مي شه دانشجو....

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
آسمان جان ميشه خواهش كنم واسه تايم اين تاپيك ليميت نذاريد؟ چون خيلي جالبه فكر ميكنم حالا حالاها ميشه ادامه دادش ...البته نظر جمع واسم مهمه اگه مخالفيد من كاملا مطيعم :w30:
والا اصلا فلسفه ايجاد اين تاپيك اين بود كه از حجم تاپيكهاي تاريخ مصرف گذشته كم بشه..........
حالا يه كار مي شه كرد....من پيشنهاد مي كنم چون اين قسمت تازه شروع به كار كرده و خيلي از دوستان دير اين مطلب رو ديدن يا فرصت شركت نداشتن بحث تا شنبه تمديد بشه.....
اميدوارم موافق باشين.......

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نشنيدم ...ميشه بگي چي بوده؟:redface:

چی بگم عزیز!!! اول از جو محترم انجمن به خاطر این جملات معذرت می خوام!!!

یه حراستی از ارتباط دوتا دانشجوی دختر و پسر باهم با خبر می شه! بعدش به دختره می گه اگه می خوای کارت به کمیته انضباطی نکشه ، با منم.............:surprised:

خلاصه اتفاقی که نباید می افتاد افتاد و دختر خانم مربوطه تازه شستش خبر دار می شه که ای واییییی چه کلاهی سرش رفته..............

و کار عاقلانه ای که در اون هنگام می کنه این بود: همه جا جار می زنه و آبروی خودشو و طرفو باهم می بره.............

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حراستیه که یه آدم زیر دیپلم بی پول داغون و ... بوده ولی یه دختر دانشجو بیشتر ازینا باید عقلش برسه . هرچند که بلا نسبت شما و بقیه بچه ها دانشگاه شده کاروانسرا هرکی میگه یااله سرشو میندازه پایین میاد تو دانشگاه. .

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا اصلا فلسفه ايجاد اين تاپيك اين بود كه از حجم تاپيكهاي تاريخ مصرف گذشته كم بشه..........
حالا يه كار مي شه كرد....من پيشنهاد مي كنم چون اين قسمت تازه شروع به كار كرده و خيلي از دوستان دير اين مطلب رو ديدن يا فرصت شركت نداشتن بحث تا شنبه تمديد بشه.....
اميدوارم موافق باشين.......

آسمان جان من منظورتو از اينكه گفتي فلسفه اين تاپيك اينه كه از حجم تاپيكهاي تاريخ مصرف گذشته كم بشه نفهميدم ..يعني ميخواي تو همين تاپيك يه موضوع جديد رو شروع كني؟؟:eek:
يا اينكه قراره بعد از تموم شدن وقت تاپيك اين تاپيك پاك بشه؟؟؟ ممنون ميشم اگه منظورتو دقيق برسوني چون همين الان 40 صفحه تاپيك تاريخ مصرف گذشته تو تالار گفتگو آزاد هست

ممنون كه اجازه دادي تا شنبه تمديدشه ...البته اگه تا شنبه باشه فكر نميكم ديگه بتونم بيام تو اين تاپيك ;)

faezeh_asal

عضو جدید
راستش من خودم دولتی هستم ولی از دوست های پیام نوریم شنیدم که یک بار حراست به دو تا پسر که داشتند برای هم اهنگ بلوتوث می کردند گیر داده بود .تازه خیلی ها دیگه اون دانشگاه نمی رن چون سر چیزهای الکی مثل چرا پاشنه کفشت صدا می ده و .......... گیر بدجور می دن حتی یه اخراج هم کشیده بود اما در دانشگاه ما همه مثبت هستند واقعا برای درس اومده بودن چند مورد اون جوری هم داریم ولی خیلی کمن

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايول آبروي يارو رو حسابي ريخته ولي چه ربطي به آبروي خودش داره؟؟؟؟:redface:
به نظر من درست ترين كارو كرده :w17:

خوب از اولشم دختر بیچاره به خاطر اینکه آبروشو نبرن و کسی خبر دار نشه مجبور شد باج بده!!!

می بینی چقدر دخترای جامعه ی ما آسیب پذیرن!!!

اما بعد از باج دادن اینقدر بهم ریخت که دیگه همه چی یادش رفت و به قول معروف قاط زد...........

آخرین ویرایش:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه اين اتفاق افتاده بود در يه دانشگاه دولتي.........
شادمهر جان
بعد از اتمام بحث اين تاپيك قفل مي شه تا يه ديگه كسي نتونه بعد چندين ماه پيداش كنه و توش پست بده كه تاپيك بياد بالا دوباره......
متوجه مي شي؟:redface:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه اين اتفاق افتاده بود در يه دانشگاه دولتي.........
شادمهر جان
بعد از اتمام بحث اين تاپيك قفل مي شه تا يه ديگه كسي نتونه بعد چندين ماه پيداش كنه و توش پست بده كه تاپيك بياد بالا دوباره......
متوجه مي شي؟:redface:

آها حالا گرفتم جريان چيه ;)... ولي آخه اين موضوع خيلي بيشتر از اينا جاي بحث داره حيفه به اين زودي بسته شه چون يه همچين موضوع جالبي ممكنه ديگه گيرمون نياد :w19:

به نظر من اين تاپيك ارزششو داره كه 4ever باز باشه :biggrin: چون اعضاي جديد هم ميتونن نظرشونو بدن و تاپيك هميشه فعال ميمونه :w19:

بازم خود دانيد من فقط نظر خودمو گفتم ;);)

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
آها حالا گرفتم جريان چيه ;)... ولي آخه اين موضوع خيلي بيشتر از اينا جاي بحث داره حيفه به اين زودي بسته شه چون يه همچين موضوع جالبي ممكنه ديگه گيرمون نياد :w19:

به نظر من اين تاپيك ارزششو داره كه 4ever باز باشه :biggrin: چون اعضاي جديد هم ميتونن نظرشونو بدن و تاپيك هميشه فعال ميمونه :w19:

بازم خود دانيد من فقط نظر خودمو گفتم ;);)
مرسي مرسي مرسي از توجهت:gol:
شادمهر جان در باره ي موضوعات بحث در تاپيك بحث آراد هفته صحبت مي كنيم......
بايد ببينيم همه موافقن بحث ادامه پيدا كنه يا نه؟؟

apasai

عضو جدید