بحث هفته: حراست دانشگاه

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشين جون اولا مرسي كه تو بحث شركت كردي :redface:
و دوما بايد بهت بگم يه وقتا با دادو دعوا هيچي درست نمي شه......يه پسر بيچاره رو تو دانشگاه ما واسه اينكه به حراستيه گفته بود هر كاري مي خواي بكن يه ترم تعليقي كردن...مي دوني اين يه ترم تو آينده اون بنده خدا چقدر موثره؟؟
به نظر من بايد اينا هر چي مي گن بگي باشه و الا يهو ديدي زمان فارغ التحصيليت يه پرونده انظباتي زدن رو پرونده آموزشيت...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب باباي من با رئيس كل حراست دانشگاه هاي استان گيلان دوسته از اونجايي كه خودشم ماموره بهم گفته به حراست جماعت رو نشون نده هر چي بيشتر بهشون احترام بذاري بدتر اذيتت مي كنن من كاري كردم با اون حراست كه فرداي اون روز جلو همون رئيسشون ازم معذرت خواست چون حراست حق يه سري كارا رو نداره و اونا جو گير كه ميشن از وظايف خودشون پررو تر ميشن منم اين جور چيزا رو خوب مي دونم!!

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من با اين كلا مشكل دارم يعني مي گم اگه حراستياي محترم مي خوان وظيفه انجام بدن اونم به قول خودشون يه وظيفه ي فرهنگي بايد همه رو يه جور ببينن ......
اينكه مثلا من باهاشون دوستم با مانتو كوتاه بيام دانشكاه اشكال نداشته باشه بدتر بقيه رو ناراحت و حساس مي كنه .....ولي خوب تبعيض جز لاينفك زندگي ما ايرانياس.....
خب وقتی بعضی هاشون عقده دارن
باید آدم از هوشش استفاده کنه و به نوعی بپیچونشون

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين كه آره يه وقتا لازمه بپيچونيشون حالشونو بگيري......
يه چيزي يادم افتاد واستون تعريف كنم....
تو شهر ما دانشكده فني مهندسي از ساير رشته ها جداس و كارگاههاي مختلف تو اونيكي دانشگاه برگزار مي شه....واسه همين حراست معمولا به بچه هاي فني كه نمي شناسشون بيشتر گير مي ده......:mad:
خلا صه من يه روز امتحان جوشكاري داشتم از در حراست رفتم تو يارو گير داد به از سر تا پاي من ....كلا فم كرده بود حالا منم مي دونستم اين الكي نشسته اينجا خودش دانشجو دوست حراستياس...هيچي كارتمو گرفت نگاه كردو با هزارتا منت چون امتحان داشتم گذاشت برم منم عصباني ......يه چرخي تو حياط دانشگاه زدم برگشتم نگهباني.بهشون گفتم ببخشيد شما ابلاغيه يا كارت انتظامات دارين ؟؟؟
چشمتون روز بد نبينه از 5نفري كه اونجا بودن يه نفر حراستي بود بقيه كارت انتظامات نداشتن...منم الكي گفتم : آخه آقاي رييس دانشگاه تو جلسه ي هيئت علمي به ما گفته كارتتونو نشون هيچكس ندين از شماره دانشجوييتون سو استفاده مي كنن...خلاصه يارو هم كلي گفت درست گفتن و از اين حرفا با زبون بي زبوني معذرت خواست تا دم درم باهام اومدمنم خوشحال رفتم امتحان.......
شمام از خاطراتتون تعريف كنين...

shirin_yalda

عضو جدید
خوب مثل اینکه فقط دانشگاه ما آزادیه کامل. حراست زیاد مفهومی نداره
شایدم من دختر خوبی بودم:redface:
البته یک سالی هست یه مقداری اونم زیاد نه به بعضی ها گیر میدن.ولی بازم نسبت به اون چیزایی که من شنیدم ما خیلی آزادیم.

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب مثل اینکه فقط دانشگاه ما آزادیه کامل. حراست زیاد مفهومی نداره
شایدم من دختر خوبی بودم:redface:
البته یک سالی هست یه مقداری اونم زیاد نه به بعضی ها گیر میدن.ولی بازم نسبت به اون چیزایی که من شنیدم ما خیلی آزادیم.
خوب الهي شكر كه مشكلي نداشتي گرچه شما خانمي از خودتونه شيرين خانم......

آزیتا سعیدی

عضو جدید
نه بابا تا بوده دانشگاه ملي راحتتره.....مي دوني چرا؟چون حراست زن نداره(البته تو شهر ما كه اينطوريه) ولي كلي گفتم اينو......:redface:
بهتره یه سری به دانشگاه ما بزنی چون گذشتن از حراست خانم هاش از گذشتن از هفت خان رستمم سخت تره:crying::crying::crying:

riyahi

عضو جدید
سلام
اگه تاپيك بحث آزاد هفته رو خونده باشين حتما مي دونيد كه اين بحث مربوط به هفته ي اول هست چون اولين بحث هست من خودم موضوع رو انتخاب كردم....
مي دونم كه خيلي حرفا راجع بهش داريد .....
از تاريخ پنج شنبه 29/1/87 تا پنج شنبه 5/2/87 موضوع بحث هست:
حراست دانشگاه
لطفا به اعتقاد و نظرات هم احترام بذارين
به كسي توهين نكنيد
حرفاي سياسي نزنيد
در باره ي اين موضوع فقط تا تاريخ مقرر بحث خواهد شد و بعد تاپيك قفل مي شه.
he he he
Herasat
khob malome age herasat nabashe ma adama ba in hame khod khahi.....
pas behtare bashe maham bahash be sorate mosalemat amize zendegi konim​

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
کی گفته ملی راحت تر از آزادن ؟
توی شهر ما که دانشگاه آزاد شده مرکز مد لباس ! مد مو!..
من تعجبم چرا کسی به اینا چیزی نمیگه
البته چیز میگن ولی مث اینکه اینا توجه نمیکن!
خب مگه عیبی داره آقا نیما؟؟؟ مگه حتما هر کی میاد دانشگاه باید عینک ته استکانی بزنه و عین درویشا بشه؟؟؟
هر چند که هر چیزی یه حدی داره!!

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
یه حراستچی خوب,ه حراست چی مردس!!!!!!!!!!!
مخصوصا حراست دانشگاه ما!!!!!!!!!!!!:mad:
آخه چجوری بگم که دانشگاه پادگان نیست!!!!!!!!!!

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
افشين جون اولا مرسي كه تو بحث شركت كردي :redface:
و دوما بايد بهت بگم يه وقتا با دادو دعوا هيچي درست نمي شه......يه پسر بيچاره رو تو دانشگاه ما واسه اينكه به حراستيه گفته بود هر كاري مي خواي بكن يه ترم تعليقي كردن...مي دوني اين يه ترم تو آينده اون بنده خدا چقدر موثره؟؟
به نظر من بايد اينا هر چي مي گن بگي باشه و الا يهو ديدي زمان فارغ التحصيليت يه پرونده انظباتي زدن رو پرونده آموزشيت...
فکر کنم تمام بلاهایی که تا حالا سرمون اومده از جیزی نگفتنه!!!!!!!!!
آخه تا کی آسمان خانم؟؟؟ تا کی باید تحمل کرد؟؟؟؟

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان

خیلی حیف شد که زود تر شرکت نکردم . به نظر من این یه بحثیه که تمومی نداره .

از یه طرف جوونا چون جایی رو ندارن که بتونن راحت هر مدلی که دلشون خواست لباس بپوشن و دخترها و پسرا بتونن با هم راحت حرف بزنن ، به خاطر همین این مسایل به دانشگاه کشیده می شه که معمولا یه محیط باز و تقریبا راحته

از یه طرف هم حراست گیر میده که دختر پسرا توی محیط دانشگاه نباید با هم حرف بزنن و لباسهای این شکلی نپوشن و ........

ولی قبول کنین که الان وضعیت دانشگاه ها خیلی خراب شده .
4 سال توی دانشگاه بودیم ولی تنها خلافمون پیچوندن کلاس برای بیشتر موندن توی شرکت و اضافه کاری بود اما الان از همون روز انتخاب واحد هرکی یکیو رو برای خودش انتخاب می کنه وقتی وارد کلاس میشن دو به دو با هم میان توی کلاس، صندلی ها رو هم می چسبونن به هم و یه سره تا آخر کلاس .........

این چیزیه که من به چشم خودم توی دانشگاه ها دارم میبینم . من هم مثل همه از حراست و بگیر بگیر متنفرم . اما قبول کنیم که ما هم خیلی شورشو در آوردیم

دانشگاه برای درس خوندنه ، شوخی و خنده و تفریح و دختر بازی و پسر بازی هم تا حدش مجازه اما نه اینقدر که الان داریم میبینیم

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتي ماتي جونم چند روز رفتي بسيج غرب تهران مثل اينكه داره كم كم اثر مي زاره

ولي منم تا حدي با اتي موافقم ولي گاهي اوقات هم به ادم توهين مي شه من ترم 6 دانشگاه بودم كه اخر كلاس داشتم با يكي از پسرهاي كلاسمون در مورد يه تحقيقي كه قرار بود با هم انجام بديم حرف مي زدم وقتي در حال صحبت بوديم همه بچه ها از كلاس رفتن بيرون و فقط من با اين اقا مونديم تو كلاس يكي از حراستي ها اومد بهمون گير داد كه چرا دوتائي تنها تو كلاس حرف مي زنيد بيايد بيرون تا من ببينمتون خيلي بهم برخورد اخه اين كه نشد تو دانشگاه به راحتي به دانشجو ها توهين بشه اونم توسط يه ادمي كه معلوم نيست خودش چيكاره است :wallbash:

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:سلام دوستان نازنینم...خسته نباشید من که خسته شدم تا این17 صفحه رو بخونم:w16::gol:

من اولین باری که با حراست برخورد داشتم خودم رفتم پیش رئیس حراست دانشگاه شکایت...با یکی از این همکار دانشجو ها دعوام شد میخواستم بکوبمش که دوستم نذاشت خلاصه رفتم پیش رئیس حراست یه شکایت نامه نوشتم اونم بهم یه مامور داد رفتم پسررو گرفتم خلاصه بساط داشتیم...اخرم که حرفامو به رئیس حراست زدم گفتم من از ایشون شکایتی ندارم فقط میخواستم به زبون خودشون جوابشو بدم ...یارو مات فقط نگام میکرد اخه همچین رفتم فکر کرد الان دفترشو رو سرش خراب میکنم...:w25:

جل الخالق؟؟؟
از این گیر دانای الکی که زیاده... تو همون بحث حجاب یه مدت تو دانشگاه ما یه طرح امنیتی اومده بود که حتی به رنگ لباس گیر میدادن این همون مسئله ای بود که گفتم سرش با موسئولای نهاد بحثم شد. البته اون طرح هم یه تبی بود که دو هفته نشده خوابید.
آخه یعنی چی؟ چرا همیشه باید سیاه پوش باشیم. جالبه که رنگ مشکی در اسلام مکروهه.این وقت اینا تا یه لباس شاد میپوشی گیر میدن.

من دقیقا دو روز بعد از اینکه تو صندلی داغم یکی ازم پرسید تا حالا حراست بهت گیر داده کفتم نه ،حراست بهم گیر داد منم ادمی نیستم که حرف زور تو کتم بره چون بد نمیگردم توی دانشگاه سری قبلش خود حراستیه به رفیقام که بقل دستم بودن گیر داد بردشون به من گفت تو مشکلی نداری اون روز دوباره همون بهم گیر داد اونم سر اینکه 20 سانت از استین مانتوی مشکیم ،کرم رنگ بود هر چی گفتم من الان کلاس دارم گفت نه نمیشه بری تو منم قید کلاسو زدمو شروع کردم پرو پرو بحث کردن .... حالا من ول نمیکردم:w13:
گفتم اصلا هر چی شما میگید درست مگه شما خدا رو قبول ندارید؟مگه شما قران رو قبول ندارید؟گفت خوب چرا ...گفتم مگه خدا توی قران نگفته انسان زیبا پسنده خوب منم دوست دارم استینم این جوری باشه من جوونو دلم میخواد اینجوری بگردم مگه دو رنگ بودن استین مانتو بی حجابیه تازه اگه جلب توجه میکرد یه چیزی ...مگه من بد میگردم خلاصه انقدر گفتم که گفت حق با شماست شما خیلیم خوب میگردی اما به ما اینجوری دستور دادن گفت اسمتو بگو بعد رشتمو پرسید منم خیلی راحت و با افتخار گفتم معماری یهو با تعجب سرشو بلند کرد گفت تو معماری ...گفتم بله گفت باز تو معماریا همچین چیزی نوبره که من دوباره شروع کردم یکیشونم هی میگفت برو دیگه کلاست دیر شد گفتم کلاسم تموم دیگه نگران نباشید:w15: خلاصه انقدر حرف زدم که با کلی صحبت فرستادنم سر کلاس ولی حد اقل حرفامو زدم:w11:

خوب بله
وقتی به نفع خودشونه همه چی حلاله!

کی گفته که رنگ نارنجی مثلا نباید پوشید ؟
ولی اگه با مانتو نارنجی بری دانشگاه یه هفته باید بری آب خنک!
اصلا فلسفه رنگها یه چیز کاملا شخصیه و به کسی ربطی نداره . دیگرون باید مشخص کنن که ما چه رنگی بپوشیم ؟

:gol:حق با شماست نیما جان...:w20:حالا واقعا دوست داری با مانتو نارنجی بری دانشگاه...:surprised::w05:

به نظر من دخترا بخوان نخوان تو دیدن , چه تابلو باشن چه نباشن.........متاسفانه

اره واقعا (البته به حرفت مثبت فکر کردم...)من نمیدونم چرا به پسرا گیر نمیدن:crying2: پسره میاد میره تیریپ فش ...موها سیخ استین (البته اگه بشه گفت استین) کوتاه تنگ تی شرت کوتاه باورتون نمیشه بعضی هاشون جلوی لباسشون تا بالای ناف دکمه داره یه سیگارم دستش تو محوطه دانشگاه رو چمن دراز میکشن انگار جنگله:w18:...افتضاح ولی حراست هیچی نمیگه...:w06:
خدا نیاره اون روزی رو که وسیله هاشون بریزه بخوان جمع کنن:eek:... خواهرم نگاه نکن:warn::surprised:

خب باباي من با رئيس كل حراست دانشگاه هاي استان گيلان دوسته از اونجايي كه خودشم ماموره بهم گفته به حراست جماعت رو نشون نده هر چي بيشتر بهشون احترام بذاري بدتر اذيتت مي كنن من كاري كردم با اون حراست كه فرداي اون روز جلو همون رئيسشون ازم معذرت خواست چون حراست حق يه سري كارا رو نداره و اونا جو گير كه ميشن از وظايف خودشون پررو تر ميشن منم اين جور چيزا رو خوب مي دونم!!

:gol:اخ جون یعنی از فردا حراست هر چی گفت بگم به شما ربطی نداره یا بکوم توی دهنش؟؟؟؟!!!!:w43::neutral:

آخرین ویرایش:

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان

از یه طرف جوونا چون جایی رو ندارن که بتونن راحت هر مدلی که دلشون خواست لباس بپوشن و دخترها و پسرا بتونن با هم راحت حرف بزنن ، به خاطر همین این مسایل به دانشگاه کشیده می شه که معمولا یه محیط باز و تقریبا راحته

از یه طرف هم حراست گیر میده که دختر پسرا توی محیط دانشگاه نباید با هم حرف بزنن و لباسهای این شکلی نپوشن و ........

4 سال توی دانشگاه بودیم ولی تنها خلافمون پیچوندن کلاس برای بیشتر موندن توی شرکت و اضافه کاری بود اما الان از همون روز انتخاب واحد هرکی یکیو رو برای خودش انتخاب می کنه وقتی وارد کلاس میشن دو به دو با هم میان توی کلاس، صندلی ها رو هم می چسبونن به هم و یه سره تا آخر کلاس .........

این چیزیه که من به چشم خودم توی دانشگاه ها دارم میبینم . من هم مثل همه از حراست و بگیر بگیر متنفرم . اما قبول کنیم که ما هم خیلی شورشو در آوردیم

دانشگاه برای درس خوندنه ، شوخی و خنده و تفریح و دختر بازی و پسر بازی هم تا حدش مجازه اما نه اینقدر که الان داریم میبینیم

:gol:سلام اتی جوون و نازی جوون:gol:
درسته اتی جوون اما این انصاف نیست که همه رو با یه دید نگاه کنی مثلا خود من الان دانشجوام ولی اصلا کارایی رو که تو میگی انجام ندادم ...ولی در کل اره محیط دانشگاه خیلی بد شده پسرای دانشگاه ما (رشته ما) از هر 10 تا 4 تاشون درس میخونن ...دختر ها ولی بیشتر (البته تو دانشگاه ما) از هر 10تا شاید6نفر درس میخونن...که جای تاسف داره...:cry:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کنم تمام بلاهایی که تا حالا سرمون اومده از جیزی نگفتنه!!!!!!!!!
آخه تا کی آسمان خانم؟؟؟ تا کی باید تحمل کرد؟؟؟؟
ببين من نمي گم هيچي نبايد گفت.حرف من اينه كسي كه گير الكي مي ده (يعني مشكل داره)اگه باهاش كل كل كني اونوقت واست دردسر مي شه .........:redface:
سلام به همه ی دوستان

آتي جان ممنون از شركتت تو بحث...
تا حدودي بهت حق مي دم ولي يه جا ديگم گفتم اگه يكم آسونتر بگيرن بچه هام انقدر به لباس پوشيدن و آرايش و.. حساس نمي شن.

:gol:سلام اتی جوون و نازی جوون:gol:

درسته اتی جوون اما این انصاف نیست که همه رو با یه دید نگاه کنی مثلا خود من الان دانشجوام ولی اصلا کارایی رو که تو میگی انجام ندادم ...ولی در کل اره محیط دانشگاه خیلی بد شده پسرای دانشگاه ما (رشته ما) از هر 10 تا 4 تاشون درس میخونن ...دختر ها ولی بیشتر (البته تو دانشگاه ما) از هر 10تا شاید6نفر درس میخونن...که جای تاسف داره...:cry:
درسته اينم واسه خودش حرفيه....نمي شه همه رو با يه چوب زد....

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حدودي بهت حق مي دم ولي يه جا ديگم گفتم اگه يكم آسونتر بگيرن بچه هام انقدر به لباس پوشيدن و آرايش و.. حساس نمي شن.

آخه فقط به آسون گرفتن حراست که نیست ، پدر مادرها رو چیکار کنیم؟
گشت ارشاد چی؟
در و همسایه چی؟

همه باید آسون بگیرن تا درست بشه اما میگیرن؟

مشکل همین جاست . چون کسی دلش نمی خواد که این مشکل حل بشه . می خوان همین جوری مارو توی تنگنا بذارن تا هیچ وقت صدامون در نیاد

shirin_yalda

عضو جدید

من کاملا با این صحبتت موافقم آسمان جون و فکر می کنم دلیل اصلیش همینه.

mobi

عضو جدید
تو دانشگاه ما که راه دررو زیاد داره.ولی با این وجود خیلی گیر می دن.مثلا چرا انگشترتو تو انگشت سبابه انداختی؟ چرا با همکلاسیه پسرت صحبت میکنی.اه . اینا موجودات غیر قابل تحملیند.

yalda neshin

اخراجی موقت
در مورد دانشگاه ازاد که کاملا موافقم چون اسمش روشه احتیاج به معرفی نداره
اما اشکال ما از ریشه است
و متعسفانه فرهنگ 2500 ساله ما پوسیده
راه رو گم کردیم

yalda neshin

اخراجی موقت
تو دانشگاه ما که راه دررو زیاد داره.ولی با این وجود خیلی گیر می دن.مثلا چرا انگشترتو تو انگشت سبابه انداختی؟ چرا با همکلاسیه پسرت صحبت میکنی.اه . اینا موجودات غیر قابل تحملیند.
ببخشیدا ولی انگوشتر تو انگشت سبابه زیاد خوشایند نیست
و علت گیر دادن به صحبت با همکلاسی های پسر بازم تقصیر ماست
از ماست که بر ماست

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي از اينكه تو بحث شركت كرديد اما كاش بيشتر توضيح مي دادين....حرف زدن با همكلاس فكر نكنم به خودي خود ايرادي داشته باشه مگه اينكه يه سابقه ي بد تو دانشگاه وجود داشته باشه.....
در مورد دانشگاه ازاد که کاملا موافقم چون اسمش روشه احتیاج به معرفی نداره
اما اشکال ما از ریشه است
و متعسفانه فرهنگ 2500 ساله ما پوسیده
راه رو گم کردیم
ببينيد دانشگاه آزاد اسمش روشه يه توهينه به همه ي بچه هاي دانشگاه آزاد....
اينكه مي گين چه ربطي به فرهنگ دوهزارو اندي ساله داره؟؟
من هميشه گفتم حالام مي گم درسته فرهنگمون غنيه ولي الان چي داريم ؟؟؟از كجا بايد شروع كنيم؟
داشتم داشتم مهم نيست...مهم اينه چي دازيم....

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه بحث جالبي چرا زودتر نديده بودمش؟؟؟:(نميشه تمديدش كنيد تا من همه تاپيكو بخونم؟:redface:

حراست...نييدونم چون ديروز يكيشون به موهام گير داد فعلا نظرم منفي شده ولي در كل اگه فقط واسه امنيت دانشجوها باشه خوبه نه واسه گير دادن ;)

mrsplym007

عضو جدید
به نظر من باید تا حدودی باشه.. (در این دوره زمونه) ولی اشکال ما از جای دیگست...ما به دانشجویی چه جوری نگاه میکنیم...به چشم اینکه بیاد تو دانشگاه خودشو نشون بده ... یا بیاد آینده ی خودشو بسازه...ها؟؟ باید ماموران حراست و دانشجویان هر دو به وظایفشون آگاه باشن.. وقتی یه دختر با صد قلم آرایش میاد تو دانشگاه .. معلومه که برای درس خوندن نیست... وقتی یه پسر از صبح که میاد تو دانشگاه فقط و فقط توی محوطه دانشگاه میگرده .. آیا واقعا دانشجو بودن تعریفش اینه؟!؟!؟!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاملا با mrsplym موافقم....وجود جایی مث حراست لازمه ....چون اگه نباشه خیلی از کسایی که هدفشون فقط خوشگذرونیه پا میشن میان دانشگاه....اونوقت دانشگاه دیگه از یه محیط فرهنگی دور میشه...اما حراست هم باید رعایت یه چیزهایی رو بکنه...و واقعا به کسایی که گیر دادنین گیر بده...نه اینکه مثلابه هرکی موهاش یه کم پیدا بود گیر بده

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارغوان جون چه اشکالی داره آدم واسه خوش گذرونی بره دانشگاه؟؟؟ :redface:
به نظر من باید تا حدودی باشه.. (در این دوره زمونه) ولی اشکال ما از جای دیگست...ما به دانشجویی چه جوری نگاه میکنیم...به چشم اینکه بیاد تو دانشگاه خودشو نشون بده ... یا بیاد آینده ی خودشو بسازه...ها؟؟ باید ماموران حراست و دانشجویان هر دو به وظایفشون آگاه باشن.. وقتی یه دختر با صد قلم آرایش میاد تو دانشگاه .. معلومه که برای درس خوندن نیست... وقتی یه پسر از صبح که میاد تو دانشگاه فقط و فقط توی محوطه دانشگاه میگرده .. آیا واقعا دانشجو بودن تعریفش اینه؟!؟!؟!
اون دختری که به قول شما 100 قلم آرایش میکنه میاد دانشگاه بالاخره درس خونده قبول شده تونسته بیاد دانشگاه حالا دوست داره 100قلم آرایش کنه مگه چیه؟؟؟؟؟:w19:
به نظر من تنها شرط دانشجو بودن داشتن کارت دانشجوییه درس خوندن یا نخوندن دانشجو به خودش مربوطه

آخرین ویرایش:

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش گذرونی اشکالی نداره...ولی باید جو دانشگاه رو نگاه کرد....
من مخالف ارایش نیستم....اما بعضیا دانشگاه رو با ارایشگاه اشتباه میگیرن....به هر حال یه عرفی هست...باید اعتدالو رعایت کنی ....هر چند که گاهی حراست هم زیاده روی میکنه.....