بحث هفته: حراست دانشگاه

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اينكه گفتي يعني چي؟؟؟:razz:
quote]
یعنی این جامعه ما انقدر ظرفیتشون پایینه و بی فرهنگن بعضی هاشون یعنی مثلا از هر 10 نفر 3 تا پیدا میشه که بی جنبه و ... باشن که بیچاره دختر خانم ها هر جوری و با هر سر و وضعی بیان بیرون(چه خوب و چه بد) تو دید قرار دارن ........متاسفانه واقعا

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
انواع حراست در دانشگاههای مختلف شهر من:
دانشگاه آزاد:ورودی خواهران و برادران به شدت مجزاست و ورودی خواهران به یک جعبه دستمال کاغذی و چند چادر (برای خواهران با مانتوی نامناسب) مجهز شده ورودی برادران هم با قیچی و آب پاش و شانه برای مرتب کردن موها .اما درست 15 قدم آنطرفتر از حراست گویی شوی لباس و آرایش برپاست.
دانشگاه سراسری: هنگام ورود دانشجویان بد حجاب با احترامات تذکرات لازمه داده میشود و دانشجو جهت اصلاح رفتار خود زیر ذره بین میرودو همه میدانند که تمامی صحیتهای خواهران و برادران فقط پیرامون مسائل علمی است.:surprised:
دانشگاه پیام نور: حراست تنها با یک مساله مواجه است:کارت دانشجویی به همراه دارید یا خیر؟؟؟باقی نکات رو بی خیال هستند .ناگفته نماند که کلا حراست بی میل نیست دانشجویان کمی به سمت مد پیش روند چون هر که از در دانشگاه وارد میشه فکر میکنه که به یک بیمارستانی که همه افسردگی دارند وارد شده .
شاید نظرم طنز به نظر رسید ولی باور کنین با حقیقت فاصله ای نداره:);)

امیر Amir

کاربر حرفه ای
البته من پسر خوبی شدم قبلا دختری نبود که از شر من راحت باشه...

باهاشو رفیق بشی کارت ندارند.مثل من ;)

taravat_tree

عضو جدید
چه حراست سختگیری کنه ، چه نکنه واسه من که فرقی نمیکنه .
من واسه خودم آسه میام ، آسه میرم تا کسی شاخم نزنه !!

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یکی دوبار به خاطر مانتو بهمون گیر دادن.همون ترم اول دوم. ما هم فکر میکردیم هیچکاره هستن کلی پر رو بازی در اوردیم. بعد فهمیدیم نه بابا نباید رومونو زیاد کنیم.
حالام مثل بچه آدم سرمون به کار خودمونه.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
یکی دوبار به خاطر مانتو بهمون گیر دادن.همون ترم اول دوم. ما هم فکر میکردیم هیچکاره هستن کلی پر رو بازی در اوردیم. بعد فهمیدیم نه بابا نباید رومونو زیاد کنیم.
یکیشونو دیشب دیدم..سوار تاکسی شدیم پول تاکسیمو حساب کرد...

البته امور دانشجویی بید....کار دارم باهاش..:)

موقع اعتصاب که دیگه هر کی هر کیه
ولی اینم حرفیه
ولی به نظر من دوربین باشه خوبه
وقتی دوربین کار میذارن آدم حس میکنه همش یکی داره نگاش میکنه ! ( همونجوری که ارغوان جان گفتند )
اصلا مگه زندان یا طویلست که همه لحظه به لحظه تحت نظر باشن ؟
حالا یه دوربین واسه جاهای امنیتی مث سایت کامپیوتری دانشگاه مشکلی نیست . میگیم واسه جلوگیری از دزدیه
ولی دیگه توی راهروی دانشگاه چرا ؟! کسی که قرار نیست اونجا بدون لباس راه بره یا بخواد کسی رو بوس کنه یا .... . کسی هم که بخواد مخ دختر بزنه میتونه بیرون با خیال راحت بزنه! پس اینکارا چیه ؟

دقیقا
با اینا نباید دهن به دهن شی
وگرنه چه کارا که نمیکنن!
تعلیقی....
اخراجی موقت.....
اخراجی دائم.....
ندادن مدرک ......
و...

phalagh

مدیر بازنشسته
من اینو قبول دارم که دانشگاه ملی به بچه هاش کمتر گیر میده البته از لحاظ پوشش اما تو همین دانشگاه ادم نمی تونه با چهار تا همکلاسی حرف بزنه اخه ............
1)همه باید خواهر برادر همدیگه باشن یا
2)اصلا چه معنی داره ادم با کسی که داداشش
یا ابجیش نیست حرف بزنه
3)......:confused::confused::confused::confused:
نه بابا کی گفته گیر میدن من که ندیدم. والا تو دانشگاه ما که دختر و پسر دو تا دوتا وایسادن به حرف زدن کسی هم کاری به کارشون نداره.

شما فلق خانوم باید یه نگاه هم به عرف جامعه بندازی
همیشه گفتن که اول شرع بعد عرف
عرف جامعه ی ما الآن طوری نیست که یه دختر بخواد رنگ شاد بپوشه و خیلی راحت باشه
شما خودت می دونی که اگه یه رنگ شاد (مثلا فسفری)بپوشی "مردم باهات چه رفتاری دارن
حالا فرقی نمی کنه
تو دانشگاه"""""""تو جامعه """"""""خودت می دونی الآن عرف جامعه ی ما طوریه که اگه یه دختر بخواد رنگ شاد بپوشه"""مطمئنا پیش مردم انگشت نما میشه
من تاسف می خورم برای این فرهنگ خودمون که کمتر بویی از فرهنگ و برده
من خودم چادر میپوشم اما اینکه بخوان الکی به کسی فرضا به خاطر رنگ لباسش گیر بدن یا حرصم در میاد.درسته که فرهنگ ما نمیخونه اما بالاخره از یه جایی باید فرهنگش جا بیفته.
یه زمانی تو شهر ما اگه یه دختر عینک آفتابی میزد همه بدشون میومد. یعنی باید از شدت نور آفتاب کور میشدی اما عینک نمیزدی.
ولی ما اهمیت نمیدادیم و کار خودمون رو میکردیم.الان دیگه کاملا فرهنگش جا افتاده و با خیال راحت عینک میزنیم.

وقتی دوربین کار میذارن آدم حس میکنه همش یکی داره نگاش میکنه ! ( همونجوری که ارغوان جان گفتند )
حالا یه دوربین واسه جاهای امنیتی مث سایت کامپیوتری دانشگاه مشکلی نیست . میگیم واسه جلوگیری از دزدیه
ولی دیگه توی راهروی دانشگاه چرا ؟! کسی که قرار نیست اونجا بدون لباس راه بره یا بخواد کسی رو بوس کنه یا .... . کسی هم که بخواد مخ دختر بزنه میتونه بیرون با خیال راحت بزنه! پس اینکارا چیه ؟
خواهر من که میگفت دانشگاه خلیج فارس یه زمانی تو دانشکده ادبیاتش دوربین گذاشته بودن اما چون با مخالفت شدید دانشجوها روبرو شدن برشون داشتن. یعنی هنوز هم هست؟؟؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من قبول دارم باید کنترل کنن اما اینا کنترل نمیکنن.بی دلیل گیر میدن. اگه کسی به کار ما(منظورم مای نوعی بود چه دختر چه پسر) کار نداشته باشه یا اینکه با احترام با ادم صحبت کنن مگه مرض داریم اذیت کنیم؟؟؟
البته خداییش توی دانشگاه ما تازگیا وضع فرق کرده ینی بهتر شده. نمیدونم شاید چون ما کاری به کارشون نداریم.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
وقتی اون خانم دختر به (البته همه نه) با شلوارک وارد دانشگاه میشه.... اینقدر آرایش میکنه که فقط یک تور عروس کم داره و فقط و فقط در دانشگاه به این فکر میکنه که یک شوهر گیرش بیاد...
وقتی اون اقا پسر (البته همه نه) با آستین رکابی میاد دانشگاه و با اون کفش های پوز سوسماریش و اون عینکش که مثل جام جلوی اتوبوس میمونه....
من خودم با چشمهای خودم دیدم که یک روز یک پسر دانشجو داشت با شیر اب دستشویی بارفیکس می رفت:eek:
اون وقت می خواهید حراست دانشگاه درباره دانشجوها چی فکر کنه؟

phalagh

مدیر بازنشسته
وقتی اون خانم دختر به (البته همه نه) با شلوارک وارد دانشگاه میشه.... اینقدر آرایش میکنه که فقط یک تور عروس کم داره و فقط و فقط در دانشگاه به این فکر میکنه که یک شوهر گیرش بیاد...
وقتی اون اقا پسر (البته همه نه) با آستین رکابی میاد دانشگاه و با اون کفش های پوز سوسماریش و اون عینکش که مثل جام جلوی اتوبوس میمونه....
من خودم با چشمهای خودم دیدم که یک روز یک پسر دانشجو داشت با شیر اب دستشویی بارفیکس می رفت:eek:
شما راست میگید واقعا بعضی وقتا دخترا سر کلاسی دختر و پسر نشستن با چنانآرایش و لباسی وارد میشه که هر کی نشسته اونجا جای دختر خجالت میکشه.البته کاش دنبال شوهر میگشتن متاسفانه دنبال دوست پسر میگردن.
به نظر من هم خوبه که گاهی گیر بدن اما خوب باید به جا باشه. نه مثلا به نقاب افتاب گیر یا رنگ لباس.

آرتميس.artmiss

عضو جدید
بچه ها مخم سوت كشيد واقعا تودانشگاه شما اينطوريه مثلا ميان تذكر مي دن كه با برادرت حرف نزن بد آموزي داره!
بهتره هر كي از حراست دانشگاهش مي نويسه بگه چه دانشگاهي ميره و مال كدوم شهره
چون من واقعا گيج شدم
من دانشگاه آزاد تهران جنوب مي رم ديگه اينطوريام نيست كه سالن فشنه و ... حراست كه تا حال به من گير نداده يعني من اصلا تيپ اونطوري نمي زنم كه بخواد گير بده ولي ديدم مثلا به آرايش بچه ها يا جوراب نپوشيدن گير مي دن ولي بچه ها اونقدر پررو ان كه گوش نمي كنن
ولي ديگه كميته انظباطي و... نه ديدم نه شنيدم
ولي من فكر مي كنم دولتيا خيلي راحتترن يه بار رفتم دانشگاه تهران ديدم دانشكده معماري همه با روسري و شالند ومانتو كوتاه و ... شاخ در آوردم.
سر كلاس هم كه دختر و پسر خيلي با هم رلن انگار خونه خاله است.
باور كنيد صفحات قبل رو خوندم شاخام بزرگتر شد

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا من تو رودهن درس میخونم اصلاً حراست معنی نداره ولی خدا اون روزو نیاره که شهاب(رئیس حراسته مرتیکه لندهور) ببینه کسی رو و از تریپش خوشش نیاد.:confused:
اگه زمانیکه داره بهت میتوپه بهش یه بهونه ای بیاره کارت ساختست.:w37:
می دونم اون رودهن چه جور جاییه
حسابی معروفه
توی چهار راه تهرانپارس که وایسی و ببینیشون .........دیگه...........

این و هستم امیر جان
رفیق شی هیچ کاریت ندارن
به دوست و رفیقاتم کاری ندارن

چه حراست سختگیری کنه ، چه نکنه واسه من که فرقی نمیکنه .
من واسه خودم آسه میام ، آسه میرم تا کسی شاخم نزنه !!
کسی که همه ی کاراش درست بشه دیگه هیچ نگرانی ای نداره
درست مثل شما

نیما جان دوست ندارم توی توضیحات وارد جزئیات بشم
و گر نه حرف برای گفتن زیاده
مطمئن باش که زیاده
انقدر با اطمینان صحبت نکن

من خودم چادر میپوشم اما اینکه بخوان الکی به کسی فرضا به خاطر رنگ لباسش گیر بدن یا حرصم در میاد.درسته که فرهنگ ما نمیخونه اما بالاخره از یه جایی باید فرهنگش جا بیفته.
یه زمانی تو شهر ما اگه یه دختر عینک آفتابی میزد همه بدشون میومد. یعنی باید از شدت نور آفتاب کور میشدی اما عینک نمیزدی.
ولی ما اهمیت نمیدادیم و کار خودمون رو میکردیم.الان دیگه کاملا فرهنگش جا افتاده و با خیال راحت عینک میزنیم.
با این حرفت موافقم
میشه اینم بهش اضافه کرد که پله پله تا ملاقات خدا
یعنی به مرور زمان
اول رنگای یه کم شاد
بعد که جا افتاد "شاد شاد(البته خودت اینا رو می دونی)

من قبول دارم باید کنترل کنن اما اینا کنترل نمیکنن.بی دلیل گیر میدن. اگه کسی به کار ما(منظورم مای نوعی بود چه دختر چه پسر) کار نداشته باشه یا اینکه با احترام با ادم صحبت کنن مگه مرض داریم اذیت کنیم؟؟؟
البته خداییش توی دانشگاه ما تازگیا وضع فرق کرده ینی بهتر شده. نمیدونم شاید چون ما کاری به کارشون نداریم.
مرض و که نمی دونم دوست خوب
اما شما هم با اطمینان در مورد مثبت بودن دانشجوها صحبت نکن(البته این یه توصیه"ست)
در مورد الکی گیر دادن هم به تربیت خانوادگی مربوطه
بعضیا هستن که واقعا عقده دارن

جدا" جای تاسف داره
دوباره همون حرف قبلیم و میگم :
بعضیا این محیط فرهنگی و با خیلی جاها اشتباه گرفتن
معلوم نیست اومدن درس بخونن یا
منظورم هم دختره ...هم پسر
ولی بیشتر دخترا رو مورد خطاب قرار میدم که با اون اوضایی که بعضی هاشون میان ""هم خودشون و ................
هم حواس بقیه رو به خصوص پسرا پرت می کنن (یه واقعیته)

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مخم سوت كشيد واقعا تودانشگاه شما اينطوريه مثلا ميان تذكر مي دن كه با برادرت حرف نزن بد آموزي داره!
بهتره هر كي از حراست دانشگاهش مي نويسه بگه چه دانشگاهي ميره و مال كدوم شهره
چون من واقعا گيج شدم
من دانشگاه آزاد تهران جنوب مي رم ديگه اينطوريام نيست كه سالن فشنه و ... حراست كه تا حال به من گير نداده يعني من اصلا تيپ اونطوري نمي زنم كه بخواد گير بده ولي ديدم مثلا به آرايش بچه ها يا جوراب نپوشيدن گير مي دن ولي بچه ها اونقدر پررو ان كه گوش نمي كنن
ولي ديگه كميته انظباطي و... نه ديدم نه شنيدم
ولي من فكر مي كنم دولتيا خيلي راحتترن يه بار رفتم دانشگاه تهران ديدم دانشكده معماري همه با روسري و شالند ومانتو كوتاه و ... شاخ در آوردم.
سر كلاس هم كه دختر و پسر خيلي با هم رلن انگار خونه خاله است.
باور كنيد صفحات قبل رو خوندم شاخام بزرگتر شد
سلام دوست عزيز
يه نكته كه بهش توجه نكردي اينه كه ستون پنجم همه جا هستن واسه همسن من اصراري نكردم بچه ها بگن كدوم دانشگاه مي رن ولي جسته و گريخته مي دونيم كي كدوم دانشگاهه شمام ايشالا آشنا مي شي....
نیما جان دوست ندارم توی توضیحات وارد جزئیات بشم
و گر نه حرف برای گفتن زیاده
مطمئن باش که زیاده
انقدر با اطمینان صحبت نکن
محمد جان ما قراره يه بحث كامل داشته باشيم نه يه سري حرف كه فقط تكرار مكرراته....

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بحث کامل ظرفیت می خواد آسمان جان
من به ظرفیت بچه های اینجا مطمئن نیستم(البته نه همشون)
مطمئن باش اگه شرایط خوب بود .
کلی حرفای قشنگ و شنیدنی می زدم.

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
من ديروز ديگه نتونستم بيام.....ولي يه چيزي يادم افتاد خدايي بچه هاي رشته هاي هنر(مثلا گرافيك يا نقاشي يا نمايش)چه فرقي با ما دارن؟؟؟اونا هر جور دلشون مي خواد ميان دانشگاه بچه هاي نمايش كه ديگه نگو بهونه دارن كه بايد برن سر تمرين...:cry:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز

من با اين كلا مشكل دارم يعني مي گم اگه حراستياي محترم مي خوان وظيفه انجام بدن اونم به قول خودشون يه وظيفه ي فرهنگي بايد همه رو يه جور ببينن ......
اينكه مثلا من باهاشون دوستم با مانتو كوتاه بيام دانشكاه اشكال نداشته باشه بدتر بقيه رو ناراحت و حساس مي كنه .....ولي خوب تبعيض جز لاينفك زندگي ما ايرانياس.....

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بحث کامل ظرفیت می خواد آسمان جان
من به ظرفیت بچه های اینجا مطمئن نیستم(البته نه همشون)
مطمئن باش اگه شرایط خوب بود .
کلی حرفای قشنگ و شنیدنی می زدم.

هر کی جنبه نداره میتونه نیاد تو نظر بده.
حرفای قشنگتو بگو محمد اقا

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره منم همينو گفتم ....اين بحث آزاده يعني وقتي مياي تو از جنبه خودت مطمئني......

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
آسمان جان از تاپيك خوبت ممنون
فعلا وقت ندارم بايد يرم به كارام برسم ولي سعي ميكنم تا پايان زمان بحث نظر خودمو بدم.(يه بحث خوب با بچه ها ميكنم)
مطمئن باش
فعلا by

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به گفتن نیست
شواهد تا به حال چیز دیگه ای و نشون داده
دیدم تا یکی یه حرفی تو تاپیکای با این موضوعات (البته با موضوع الان)می زنه ""چه غوغایی به پا میشه
هنوزم میگم به ظرفیت بچه های اینجا مطمئن نیستم
عقل هم همین و میگه
عاقلانه ترین کاره

erick

عضو جدید
کاربر ممتاز
طاها جان شما چقدر بدبيني . شما نظرتو بگو و قدرت دفاع از اونم داشته باش. اينجا نظر دادن آزاده. قرار نيست اگه يكسري از بچه ها جنبه ندارن(البته مطمئنم بچه هاي اين باشگاه همه با جنبن) شما به خاطر اون تعداد يه گوشه بشيني كه......

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اريك جان خوش اومدي.......
به هر حال محمد جان من خوشحال مي شم بحث كنيم ولي هر كس تو بيان نظراتش مختاره...
بحث آزاده ديگه:redface:

archi_arch

مدیر بازنشسته
داغ دلمو تازه کردی اسمان جون!:cry:
دانشگاه ملی (دولتی) از آزاد راحت ترند:eek:!!!!
دقیقا!!!!!!!!
حداقل که برای ما همینطوری بود!من خودم به عینه دیدم! حتی به من چند بار تو دانشگاه خودمون خیلی الکی گیر دادن در حالی که هیچ موردی نداشتم! ولی از اون تیپ راحتتر رفتم امیرکبیر و هیچ کس هیچ کاری نداشت و این قدر ساده بود اصلا به چشم نمیومدم!!! (اینم در نظر بگیر که تو دانشگاه ما چادر اجباریه و باید با چادر بریم ولی نه تنها به مانتوت بلکه به پیرهنی که زیر مانتوتم پوشیدی گیر میدن!!!!!!!) تازه جالیبش اینجاست که تو امیر کبیر که رفتم به یکی از دخترا که مانتوی سفید پوشیده بود گیر داد و گفت کارتتو بده اونم گفت نمیدم!!! شما حق نداری کارت منو بگیری!!!!!!!:eek: من تا حالا با همین وضع اومدم و هیچ کس هم کاری نداشته! بعدم راهشو کشید رفت و اونم هر چی داد زد محل نداد!!! (ازادی رو ببین حالا من بهشون گفتم من دو ساله دارم اینطوری میام هیچ کس هیچی نگفته حالا گیر میدین ؟؟؟ میگه از الان اینطوریه و ... خلاصه یه کم یبشتر باهاشون بحث کنی مستقیم ----->> دفتر حراست و تشکلیل پرونده!!!!!)
به نظر من هم دانشگاه آزادیها خیلی آزادترند:smile:.
ازادتر نیستن ولی تعداد دانشجوهاش که تیپهاشون فشنه خیلی بیشتره و این بتعث میشه فکر کنین اونها راحتترن.ولی این ربطی به دانشگاه نداره و کاملا شخصیه.مهم اینه که اگه همون ادمها برن تو دانشگاه سراسری کسی کاری به کارشون نداره.
البته يه چيزي رو هم بگم
بستگي به شهر هم داره ،شهراي مذهبي سختگير ترن معمولا......(آزاد)
درسته ولی بعضی شهرها به زور خودشونو مذهبی میدونن! والا به خدا تو کلاس خود ما فشنترینها و خلاف ترین بچه هامون مال همون شهر بودن ولی تو کل شهر به دانشجوهای شهرهای دیگه که خیلی ساده تر بودن گیر میدادن و متلک میگفتن که شما اومدین باعث شدین شهر ما اینطوری بشه!!!!!!!!
چیزای دیگه غیر حجاب هم مطرحه.
ما که تو خوابگاه تو اتاق خودمون میترسیم یه وقت بحث سیاسی کنیم.که مبادا یه وقت از کانال کولر صدامون منتقل بشه و این وسط یکی نخاله باشه و با حراست در ارتباط.
حالا نه اینکه مخالفتی چیزی باشه ها.حتی حرف زدن در مورد سیاست چه موافق چه مخالف برامون شده غول.
دقیقا! امان از جاسوسهای دوست نما!!!
یه چیز جالب یه بار شنیدم.
یکی از بچه ها میگفت مواظب این خدمه باشا حراستین. چند تا خدمه هستن مرتب تو راهروهای دانشکده میچرخن آدم میبینتشون یه جوری میشه اینقدر نحیفن ادم دلش میسوزه.... اما انگار از اونا هم باید بترسیم.
اینکه خیلی عادیه!:D
عزیزم اون جایی که اونا ترم اول وایستاده بودند دفتر کمیته انضباتی نبوده.یا جهاد دانشگاهی بود یا دفتر کارآفرینی!!!:biggrin:
شایدم دفتر بسیج!!!!!(فکر کنم این احتمالش بیشتر باشه!!!!)

از اين اتفاقا زياد مي افته .......
يه بحث ديگه اي كه هست اينه كه دانشگاه يه محيط فرهنگيه يعني همه بايد با هم براي هدف تلاش كنن اونوقت تو بعضي دانشگاهها خدا نكنه و نفر جنس مخالف با ه سلام عليك كنن يا جزوه بخوان يا هر چيز ديگه.....
باورتون مي شه رييس دانشكاه ما به داداشم گفته با خواهرت تو دانشگاه حرف نزن واسه بقيه بدآموزي داره؟؟؟
دقیقا برای ما هم همینه.حتی به زن و شوهرا هم میگن با هم اینطوری راه نرین بداموزی داره چون همه که نمیدونن شما زن و شوهرین!!!!!!!!!:surprised:
میگم دیگه قضیه این دوربینای مدار بسته چیه ؟
فکر میکنم دیگه توی اکثر داشنگاهها هست
توی دانشگاه ماهم گذاشتن
واقعا خیلی دردسر
مخصوصا موقع اعتصاب راحت شناساییت میکنن!
اینم میشه ستون دون حراست دیگه
چه جالب! باز خوبه واسه شما برای چک کردنتون که با کی چندبار حرف زدین و از کی جزوه گرفتین و به کی جزوه دادین استفاده نمیکنن!!!
ببینم حالا این اعتصاب که گفتی یعنی چی؟!!!!
ما همچین لغتی تو فرهنگ لغات دانشجوییمون نداشتیم!!!!

ولی چیزی که من تو این دوران تحصیلم تو خوابگاه و دانشگاه دیدم این بود که حراست به تنها کسایی که کاری نداره و نمیتونه بهشون کار داشه باشه!!! همون کسایین که واقعا باید بهشون گیر داد و باعث همه ی اینها شدن.(گرچه خود حراستیها هم دست کمی ازشون ندارن و همه ی اینها اداهه ولی خوب .... ) من خیلی هارو دیدم که چندین و چند بار رفتن کمیته انضباطی و هیچ کس امیدی برای برگشتشون نداشت ولی اینقدر با همون کاراشون تو دانشگاه و همون حراست و ... دوست و رفیق داشتن که براشون درست میکردن و مساله حل میشد!!! در واقع گاهی کمیته انضباتی یه برنامه ی تشریفاتی بود فقط واسه اینکه ابروشون نره!!!
درباره ی پوشش چادر که هیچی هیچ کس نمیتونه کاری کنه همه اش بستگی به خود شخصو فرهنگ و تربیت خانوادگیش داره خیلی از همکلاسی های من خیلی راحت میتونم بگم ارایش عروس داشت و هیچ کس کاری بهش نداشت ! یه ساعت قبل از اینکه کلاسها شروع شه میومد دانشگاه وقتی که زیاد به کسی کاری ندارن ولی بعدش میرفت تو دستشویی ارایش باقیمونده رو تکمیل میکرد.یا یه مانتوی بلند روی ماتوی کوتاه که چه عرض کنم پیرهنش میپوشید و تو دستشویی عوض میکرد! یا یه عینک فوتو کرومیک به چشمش میزد که تو افتاب ارایش چشماش معلوم نشه! و .... خلاصه اینکه کسی که بخواد کاری کنه میکنه اینها همه اش الکیه...

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته که دانشگاه یه محیط فرهنگیه و دانشجوها سطح فرهنگیشون نسبتا بالاست ام چون همه جا ادمای بی جنبه هستن بنابراین وجود حراست تا حدی لازمه...اما این حراست باید بیاد به کسایی گیر بده که واقعا زننده هستند
نه اینکه اونقدر به چیزای الکی گیر بدن که ازادی دانشجو رو ازش بگیرن..و دانشجویی که واقعا اومده درس بخونه از اومدن به دانشگاه پشیمون بشه....

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرچي جون
از اينكه تو بحث شركت كردي ممنون.....
واقعا راست مي گي ديروز من ديدم يكي با مانتو كوتاه اومده با ناخوناي مانيكور شده با حراست دست مي ده مي ره تو چشام شده بود شيش تا......:mad:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
يه خاطره بگم ترم اول دانشگاه ما كلاس فيزيك داشتيم با يه آقاي دكتر خيلي خشن!!تو آنتراك بوديم كه بچه ها شروع كردن به گذاشتن موزيكاي بندري وسط راهرو دانشگاه هم خيلي خلوت بود يه رفيق ما مسخره بازيش گل كرد داشت ميومد پيش ما رقص كنان اومد طرف ما يه يارويي هم دست دور كمرش انداخته بود داشت قر ميداد ميومد تا رسيد جلو ما بيسيمش رو در آورد رفيق من يهو كفش بريد كارت دانشجوييشو گرفت ما گفتيم بابا يه اهنگ گذاشته ديگه رفت از استاد پرسيد اينا دنشجو هاي شما هستن استادم كه دل خوشي از پسرا نداشت گفت اقا من از خدامه كه پسرا تو كلاس نباشن اون يارو هم بدتر گير داد از اونجايي كه من بابام ماموره با كلي داد و فرياد و تهديد كارت رفيقم رو از يارو گرفتم بعدم همه رفتيم سر كلاس كلي با استاد بحث كرديم كه مارو آدم حساب نكرده بود ولي كلي اون شب خنديديم سر اين ماجرا هنوزم اون پسرو رو هر كي مي بينه بهش مي خنده!!!