موافقم و بخاطر همینه میگیم همه نظراتشون بگنبه نظر من تو هر شهری فرق می کنه و یک چیز مطلقی نیست تو دانشگاه ما که حراست جدیدا خیلی فعال شده
موافقم و بخاطر همینه میگیم همه نظراتشون بگنبه نظر من تو هر شهری فرق می کنه و یک چیز مطلقی نیست تو دانشگاه ما که حراست جدیدا خیلی فعال شده
خوب اينكه گفتي يعني چي؟؟؟
quote]
یعنی این جامعه ما انقدر ظرفیتشون پایینه و بی فرهنگن بعضی هاشون یعنی مثلا از هر 10 نفر 3 تا پیدا میشه که بی جنبه و ... باشن که بیچاره دختر خانم ها هر جوری و با هر سر و وضعی بیان بیرون(چه خوب و چه بد) تو دید قرار دارن ........متاسفانه واقعا
یکیشونو دیشب دیدم..سوار تاکسی شدیم پول تاکسیمو حساب کرد...یکی دوبار به خاطر مانتو بهمون گیر دادن.همون ترم اول دوم. ما هم فکر میکردیم هیچکاره هستن کلی پر رو بازی در اوردیم. بعد فهمیدیم نه بابا نباید رومونو زیاد کنیم.
حالام مثل بچه آدم سرمون به کار خودمونه.
وقتی دوربین کار میذارن آدم حس میکنه همش یکی داره نگاش میکنه ! ( همونجوری که ارغوان جان گفتند )موقع اعتصاب که دیگه هر کی هر کیه
ولی اینم حرفیه
ولی به نظر من دوربین باشه خوبه
دقیقایکی دوبار به خاطر مانتو بهمون گیر دادن.همون ترم اول دوم. ما هم فکر میکردیم هیچکاره هستن کلی پر رو بازی در اوردیم. بعد فهمیدیم نه بابا نباید رومونو زیاد کنیم.
حالام مثل بچه آدم سرمون به کار خودمونه.
نه بابا کی گفته گیر میدن من که ندیدم. والا تو دانشگاه ما که دختر و پسر دو تا دوتا وایسادن به حرف زدن کسی هم کاری به کارشون نداره.من اینو قبول دارم که دانشگاه ملی به بچه هاش کمتر گیر میده البته از لحاظ پوشش اما تو همین دانشگاه ادم نمی تونه با چهار تا همکلاسی حرف بزنه اخه ............
1)همه باید خواهر برادر همدیگه باشن یا
2)اصلا چه معنی داره ادم با کسی که داداشش
یا ابجیش نیست حرف بزنه
3)......![]()
من خودم چادر میپوشم اما اینکه بخوان الکی به کسی فرضا به خاطر رنگ لباسش گیر بدن یا حرصم در میاد.درسته که فرهنگ ما نمیخونه اما بالاخره از یه جایی باید فرهنگش جا بیفته.شما فلق خانوم باید یه نگاه هم به عرف جامعه بندازی
همیشه گفتن که اول شرع بعد عرف
عرف جامعه ی ما الآن طوری نیست که یه دختر بخواد رنگ شاد بپوشه و خیلی راحت باشه
شما خودت می دونی که اگه یه رنگ شاد (مثلا فسفری)بپوشی "مردم باهات چه رفتاری دارن
حالا فرقی نمی کنه
تو دانشگاه"""""""تو جامعه """"""""خودت می دونی الآن عرف جامعه ی ما طوریه که اگه یه دختر بخواد رنگ شاد بپوشه"""مطمئنا پیش مردم انگشت نما میشه
من تاسف می خورم برای این فرهنگ خودمون که کمتر بویی از فرهنگ و برده
خواهر من که میگفت دانشگاه خلیج فارس یه زمانی تو دانشکده ادبیاتش دوربین گذاشته بودن اما چون با مخالفت شدید دانشجوها روبرو شدن برشون داشتن. یعنی هنوز هم هست؟؟؟وقتی دوربین کار میذارن آدم حس میکنه همش یکی داره نگاش میکنه ! ( همونجوری که ارغوان جان گفتند )
اصلا مگه زندان یا طویلست که همه لحظه به لحظه تحت نظر باشن ؟
حالا یه دوربین واسه جاهای امنیتی مث سایت کامپیوتری دانشگاه مشکلی نیست . میگیم واسه جلوگیری از دزدیه
ولی دیگه توی راهروی دانشگاه چرا ؟! کسی که قرار نیست اونجا بدون لباس راه بره یا بخواد کسی رو بوس کنه یا .... . کسی هم که بخواد مخ دختر بزنه میتونه بیرون با خیال راحت بزنه! پس اینکارا چیه ؟
شما راست میگید واقعا بعضی وقتا دخترا سر کلاسی دختر و پسر نشستن با چنانآرایش و لباسی وارد میشه که هر کی نشسته اونجا جای دختر خجالت میکشه.البته کاش دنبال شوهر میگشتن متاسفانه دنبال دوست پسر میگردن.وقتی اون خانم دختر به (البته همه نه) با شلوارک وارد دانشگاه میشه.... اینقدر آرایش میکنه که فقط یک تور عروس کم داره و فقط و فقط در دانشگاه به این فکر میکنه که یک شوهر گیرش بیاد...
وقتی اون اقا پسر (البته همه نه) با آستین رکابی میاد دانشگاه و با اون کفش های پوز سوسماریش و اون عینکش که مثل جام جلوی اتوبوس میمونه....
من خودم با چشمهای خودم دیدم که یک روز یک پسر دانشجو داشت با شیر اب دستشویی بارفیکس می رفت
اون وقت می خواهید حراست دانشگاه درباره دانشجوها چی فکر کنه؟
می دونم اون رودهن چه جور جاییهآقا من تو رودهن درس میخونم اصلاً حراست معنی نداره ولی خدا اون روزو نیاره که شهاب(رئیس حراسته مرتیکه لندهور) ببینه کسی رو و از تریپش خوشش نیاد.
اگه زمانیکه داره بهت میتوپه بهش یه بهونه ای بیاره کارت ساختست.![]()
این و هستم امیر جانالبته من پسر خوبی شدم قبلا دختری نبود که از شر من راحت باشه...
باهاشو رفیق بشی کارت ندارند.مثل من![]()
کسی که همه ی کاراش درست بشه دیگه هیچ نگرانی ای ندارهچه حراست سختگیری کنه ، چه نکنه واسه من که فرقی نمیکنه .
من واسه خودم آسه میام ، آسه میرم تا کسی شاخم نزنه !!
نیما جان دوست ندارم توی توضیحات وارد جزئیات بشموقتی دوربین کار میذارن آدم حس میکنه همش یکی داره نگاش میکنه ! ( همونجوری که ارغوان جان گفتند )
اصلا مگه زندان یا طویلست که همه لحظه به لحظه تحت نظر باشن ؟
حالا یه دوربین واسه جاهای امنیتی مث سایت کامپیوتری دانشگاه مشکلی نیست . میگیم واسه جلوگیری از دزدیه
ولی دیگه توی راهروی دانشگاه چرا ؟! کسی که قرار نیست اونجا بدون لباس راه بره یا بخواد کسی رو بوس کنه یا .... . کسی هم که بخواد مخ دختر بزنه میتونه بیرون با خیال راحت بزنه! پس اینکارا چیه ؟
با این حرفت موافقممن خودم چادر میپوشم اما اینکه بخوان الکی به کسی فرضا به خاطر رنگ لباسش گیر بدن یا حرصم در میاد.درسته که فرهنگ ما نمیخونه اما بالاخره از یه جایی باید فرهنگش جا بیفته.
یه زمانی تو شهر ما اگه یه دختر عینک آفتابی میزد همه بدشون میومد. یعنی باید از شدت نور آفتاب کور میشدی اما عینک نمیزدی.
ولی ما اهمیت نمیدادیم و کار خودمون رو میکردیم.الان دیگه کاملا فرهنگش جا افتاده و با خیال راحت عینک میزنیم.
مرض و که نمی دونم دوست خوبمن قبول دارم باید کنترل کنن اما اینا کنترل نمیکنن.بی دلیل گیر میدن. اگه کسی به کار ما(منظورم مای نوعی بود چه دختر چه پسر) کار نداشته باشه یا اینکه با احترام با ادم صحبت کنن مگه مرض داریم اذیت کنیم؟؟؟
البته خداییش توی دانشگاه ما تازگیا وضع فرق کرده ینی بهتر شده. نمیدونم شاید چون ما کاری به کارشون نداریم.
جدا" جای تاسف دارهوقتی اون خانم دختر به (البته همه نه) با شلوارک وارد دانشگاه میشه.... اینقدر آرایش میکنه که فقط یک تور عروس کم داره و فقط و فقط در دانشگاه به این فکر میکنه که یک شوهر گیرش بیاد...
وقتی اون اقا پسر (البته همه نه) با آستین رکابی میاد دانشگاه و با اون کفش های پوز سوسماریش و اون عینکش که مثل جام جلوی اتوبوس میمونه....
من خودم با چشمهای خودم دیدم که یک روز یک پسر دانشجو داشت با شیر اب دستشویی بارفیکس می رفت
اون وقت می خواهید حراست دانشگاه درباره دانشجوها چی فکر کنه؟
سلام دوست عزيزبچه ها مخم سوت كشيد واقعا تودانشگاه شما اينطوريه مثلا ميان تذكر مي دن كه با برادرت حرف نزن بد آموزي داره!
بهتره هر كي از حراست دانشگاهش مي نويسه بگه چه دانشگاهي ميره و مال كدوم شهره
چون من واقعا گيج شدم
من دانشگاه آزاد تهران جنوب مي رم ديگه اينطوريام نيست كه سالن فشنه و ... حراست كه تا حال به من گير نداده يعني من اصلا تيپ اونطوري نمي زنم كه بخواد گير بده ولي ديدم مثلا به آرايش بچه ها يا جوراب نپوشيدن گير مي دن ولي بچه ها اونقدر پررو ان كه گوش نمي كنن
ولي ديگه كميته انظباطي و... نه ديدم نه شنيدم
ولي من فكر مي كنم دولتيا خيلي راحتترن يه بار رفتم دانشگاه تهران ديدم دانشكده معماري همه با روسري و شالند ومانتو كوتاه و ... شاخ در آوردم.
سر كلاس هم كه دختر و پسر خيلي با هم رلن انگار خونه خاله است.
باور كنيد صفحات قبل رو خوندم شاخام بزرگتر شد
محمد جان ما قراره يه بحث كامل داشته باشيم نه يه سري حرف كه فقط تكرار مكرراته....نیما جان دوست ندارم توی توضیحات وارد جزئیات بشم
و گر نه حرف برای گفتن زیاده
مطمئن باش که زیاده
انقدر با اطمینان صحبت نکن
من با اين كلا مشكل دارم يعني مي گم اگه حراستياي محترم مي خوان وظيفه انجام بدن اونم به قول خودشون يه وظيفه ي فرهنگي بايد همه رو يه جور ببينن ......البته من پسر خوبی شدم قبلا دختری نبود که از شر من راحت باشه...
باهاشو رفیق بشی کارت ندارند.مثل من![]()
بحث کامل ظرفیت می خواد آسمان جان
من به ظرفیت بچه های اینجا مطمئن نیستم(البته نه همشون)
مطمئن باش اگه شرایط خوب بود .
کلی حرفای قشنگ و شنیدنی می زدم.
دقیقا!!!!!!!!دانشگاه ملی (دولتی) از آزاد راحت ترند!!!!
ازادتر نیستن ولی تعداد دانشجوهاش که تیپهاشون فشنه خیلی بیشتره و این بتعث میشه فکر کنین اونها راحتترن.ولی این ربطی به دانشگاه نداره و کاملا شخصیه.مهم اینه که اگه همون ادمها برن تو دانشگاه سراسری کسی کاری به کارشون نداره.به نظر من هم دانشگاه آزادیها خیلی آزادترند.
درسته ولی بعضی شهرها به زور خودشونو مذهبی میدونن! والا به خدا تو کلاس خود ما فشنترینها و خلاف ترین بچه هامون مال همون شهر بودن ولی تو کل شهر به دانشجوهای شهرهای دیگه که خیلی ساده تر بودن گیر میدادن و متلک میگفتن که شما اومدین باعث شدین شهر ما اینطوری بشه!!!!!!!!البته يه چيزي رو هم بگم
بستگي به شهر هم داره ،شهراي مذهبي سختگير ترن معمولا......(آزاد)
دقیقا! امان از جاسوسهای دوست نما!!!چیزای دیگه غیر حجاب هم مطرحه.
ما که تو خوابگاه تو اتاق خودمون میترسیم یه وقت بحث سیاسی کنیم.که مبادا یه وقت از کانال کولر صدامون منتقل بشه و این وسط یکی نخاله باشه و با حراست در ارتباط.
حالا نه اینکه مخالفتی چیزی باشه ها.حتی حرف زدن در مورد سیاست چه موافق چه مخالف برامون شده غول.
اینکه خیلی عادیه!یه چیز جالب یه بار شنیدم.
یکی از بچه ها میگفت مواظب این خدمه باشا حراستین. چند تا خدمه هستن مرتب تو راهروهای دانشکده میچرخن آدم میبینتشون یه جوری میشه اینقدر نحیفن ادم دلش میسوزه.... اما انگار از اونا هم باید بترسیم.
شایدم دفتر بسیج!!!!!(فکر کنم این احتمالش بیشتر باشه!!!!)عزیزم اون جایی که اونا ترم اول وایستاده بودند دفتر کمیته انضباتی نبوده.یا جهاد دانشگاهی بود یا دفتر کارآفرینی!!!![]()
دقیقا برای ما هم همینه.حتی به زن و شوهرا هم میگن با هم اینطوری راه نرین بداموزی داره چون همه که نمیدونن شما زن و شوهرین!!!!!!!!!از اين اتفاقا زياد مي افته .......
يه بحث ديگه اي كه هست اينه كه دانشگاه يه محيط فرهنگيه يعني همه بايد با هم براي هدف تلاش كنن اونوقت تو بعضي دانشگاهها خدا نكنه و نفر جنس مخالف با ه سلام عليك كنن يا جزوه بخوان يا هر چيز ديگه.....
باورتون مي شه رييس دانشكاه ما به داداشم گفته با خواهرت تو دانشگاه حرف نزن واسه بقيه بدآموزي داره؟؟؟
چه جالب! باز خوبه واسه شما برای چک کردنتون که با کی چندبار حرف زدین و از کی جزوه گرفتین و به کی جزوه دادین استفاده نمیکنن!!!میگم دیگه قضیه این دوربینای مدار بسته چیه ؟
فکر میکنم دیگه توی اکثر داشنگاهها هست
توی دانشگاه ماهم گذاشتن
واقعا خیلی دردسر
مخصوصا موقع اعتصاب راحت شناساییت میکنن!
اینم میشه ستون دون حراست دیگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بحث آزاد هفته | گفتگوی آزاد | 33 | |
![]() |
بحث آزاد هفته | گفتگوی آزاد | 45 | |
![]() |
بحث هفته:سینمای ایران | گفتگوی آزاد | 49 | |
![]() |
بحث آزاد هفته | گفتگوی آزاد | 76 | |
![]() |
ایسنا: امار دقیق و مو به موی بیکاری + نموار + رقم. بحث و گفتگو | گفتگوی آزاد | 13 |