ناپایداری در برابر نور خورشید نیس؟!
بله همینه....ممنون
این باکتری3 روز بیشتر نمیشه روش حساب کرد...البته در برابر آفتاب
ناپایداری در برابر نور خورشید نیس؟!
مشخصه تو ایران جواب نمیده !! چون اکثر مناطق ایران آب وهوای گرم خشکی داره و باکتری هم دوووم نمیاره !!!یه بحث دیگه!
این روزها توی مباحث مربوط به کنترلهای بیولوژیک مصرف باکتری Bt یا همون باسیلوس تورینجینسیس خیلی رو بورسه....
بزرگترین نقطه ضعف این باکتری چیه؟(یه راهنمایی، این نقطه ضعف معمولا توی مصارف مزرعه ای خیلی بیشتر خودشو نشون میده)
لابد جوانه انتهایی اونی که شاخه شاخه شده مورد تغذیه آفت قرار گرفته و از بین رفته و حالت سرزنی یا بقول بعضی ها سرچری براش پیش اومده!
شرایط آزمایشگاهیه !!!در واقع میخواستم یه نکته دیگه را هم بگم که بعضی حشرات یسری پیام های بیوشیمیایی دارند که وقتی از گیاه تغذیه میکنند تازه باعث میشند میزان تولید گیاه بیشتر بشه!!!ببخشينداااا...الان يه سوالي واسه من پيش اومده...![]()
اگه اين دوتا گياه شرايطشون يكسانه...پس چرا اين حشره ذليل مرده فقط سراغ يكيشون رفته و تبعيض قايل شده و نرفته سراغ اون يكي...هان؟؟؟![]()
مشخصه تو ایران جواب نمیده !! چون اکثر مناطق ایران آب وهوای گرم خشکی داره و باکتری هم دوووم نمیاره !!!
چون میزان کربن دی اکسید خروجی بیشتر میشه !!! پشه ها علاقه مند جذب میشنیه بحث دیگه.....!!!!
پشه ها به ادمهای خسته از فعالیت جسمانی و یا عصبانی بیشتر تمایل دارن!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟
چون میزان کربن دی اکسید خروجی بیشتر میشه !!! پشه ها علاقه مند جذب میشن
البته بو عرق هم انگار تاثیر داشت !! یه ماده ای داره پشه ها دوس دارند جذبش میشند
هووم ؟؟!؟؟!
من يه جايي خونده بودم...به ميزان تپشهاي قلب و فركانسي كه ايجاد ميكنه هم مرتبطه...همينطور اينكه پشه ها ميزان فشار خون افراد رو هم ميتونن تشخيص بدن...كه بالا بودن فشار خون هم آب دهنشون رو راميندازه...چون میزان کربن دی اکسید خروجی بیشتر میشه !!! پشه ها علاقه مند جذب میشن
البته بو عرق هم انگار تاثیر داشت !! یه ماده ای داره پشه ها دوس دارند جذبش میشند
هووم ؟؟!؟؟!
آفرین...آقا مث اینکه ما باید کم کم بزنیم کاراژ و پیاده گز کنیم....
اااااا !!! من اینو نشنیده بودم !!! حتما این پشه نسل جدید ها هستن که گوشی موبایل هوشمند دارندمن يه جايي خونده بودم...به ميزان تپشهاي قلب و فركانسي كه ايجاد ميكنه هم مرتبطه...همينطور اينكه پشه ها ميزان فشار خون افراد رو هم ميتونن تشخيص بدن...كه بالا بودن فشار خون هم آب دهنشون رو راميندازه...![]()
یه فکر دیگه اصلا ملخ ها آب و هوا خشک بیشتر دوس دارند کلا بگیم ملخ آفت وسط فصل ؟!؟ از طرف دیگه کاملا درنظر بگیریم قسمت پایینی خسارت میزنه - فرض بگیریم گیاهمون درخت هرچقدر قدرت جهش داشته باشه بالا درخت که دیگه خیلی نمیتونند برند !! هوم ؟؟
اما وسط فصل ...
تریپس با خسارت 15 درصدی و کنه با خسارت 45 درصدی روی قسمت ها جوان بالایی داریم
ملخ با خسارت 35 درصدی قسمت پایین
حالا از این قانون هم پوشانی آقای افشین استفاده کنیم ...
نتیجه اش این شکلی میشه ...
خسارت در اول فصل
قسمت بالا 20 درصد
قسمت پایین 25 درصد
خسارت وسط فصل
قسمت بالا 45 درصد
قسمت پایین 35 درصد
بازم از هم پوشانی استفاده بکنیم و بگیم خسارتی که در وسط فصل حساب شده درواقع آثار خسارت اول فصل داخلی بوده درنتیجه میشه
قسمت بالا 45 درصد
قسمت پایین 35 درصد
درنهایت این دو خسارت با هم جمع کنیم خسارت کل میشه 80 درصد !!این جواب منطقی تر !نه؟؟! دقیقا همون عددی که رضا گفتی ؟؟!؟ بلد بودی یا همین طوری پروندی ؟!!؟
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره یافتم![]()
خوبی الهام؟ سرت به جایی نخورده احیاناً! اگه درجه تبت بره بالا تشنج میگیریا!!
الان من نمیدونم به این شیوه محاسبه خسارت باید بخندم یا گریه کنم؟!
کنه خودش به تنهایی 45% خسارت میزنه!
تو فرض سوال نگفته که اول شته میاد میخوره خسارت میزنه کارش تموم که شد بعدش ملخ میاد! گفته؟!
حالا فرض کنیم که اینطور باشه:
اول شته 20% خسارت میزنه، میمونه 80
تناسب که ببندیم از این مقدار باقی مونده 28 درصد دوباره خسارت کلی ملخ میشه که با اون قبلی میشه 48% تا الان خسارت
باقی مونده محصول سالم چقدره؟ 52%
باز تناسب ببندیم و همینطور بریم تا آخر میشه 79 درصد خسارت کل
که البته باز تاکید می کنم این شیوه تعیین خسارت فقط به درد ضرب و تقسیم یاد دادن به بچه های دوم ابتدایی مخوره و بس!
خوبی الهام؟ سرت به جایی نخورده احیاناً! اگه درجه تبت بره بالا تشنج میگیریا!!
الان من نمیدونم به این شیوه محاسبه خسارت باید بخندم یا گریه کنم؟!
کنه خودش به تنهایی 45% خسارت میزنه!
تو فرض سوال نگفته که اول شته میاد میخوره خسارت میزنه کارش تموم که شد بعدش ملخ میاد! گفته؟!
حالا فرض کنیم که اینطور باشه:
اول شته 20% خسارت میزنه، میمونه 80
تناسب که ببندیم از این مقدار باقی مونده 28 درصد دوباره خسارت کلی ملخ میشه که با اون قبلی میشه 48% تا الان خسارت
باقی مونده محصول سالم چقدره؟ 52%
باز تناسب ببندیم و همینطور بریم تا آخر میشه 79 درصد خسارت کل
که البته باز تاکید می کنم این شیوه تعیین خسارت فقط به درد ضرب و تقسیم یاد دادن به بچه های دوم ابتدایی مخوره و بس!
بچه ها میدونین اگه پای یه گیاهی درختی چیزی، دوغ بریزن چی میشه؟!
تا حالا امتحان کردین؟!
خشک میشه!... یادش گرامی برای همیشه!![]()
لطفا برید به این سایت http://www.irandh.ir
توی نوار بالا دنیای حیوانات کلیک کرده و تقسیم بندی حیواناتشون مشاهده کنید !!!!![]()
اهووم !! بدتر از همه دستگاه بی خود بی مصرفی که داره تبلیغ میکنه !! صبح تا شب تو تلویزیون هم میاندیه سایت تبلیغاتی بیسواد که هدفی جز فروش محصولاتش نداره...جالبه که اومده بر اساس ذهنیت عامه ی مردم نسبت به موجودات موذی، کاتاگوری دانشمندا رو بهم ریخته...
اهووم !! بدتر از همه دستگاه بی خود بی مصرفی که داره تبلیغ میکنه !! صبح تا شب تو تلویزیون هم میاند
به نظر من این دستگاه ها اثر مثبت که نداره هیچ تازه ممکنه موجودات عصبانی کنه طغیان کنند !!
چقدر دارچین در چقدر آّب ؟!؟ پودر دارچین دیگه ؟؟ یا چوب دارچین تو آب جوشوندی ؟!؟یا چوب دارچین گذاشتی تو آب خیس بخوره ؟!؟دوستان يادتونه چندوقت پيش با گزارشي كه مودير فيتو فرمودند در مورد اثرات حشره كشي دارچين بحث ميكرديم...
به سفارش دوست عزيزمون جناب افشين خان...قرار شد كه من روي شپشك آرد آلود امتحانش كنم...
خلاصه تا ديروز كه من هيچ حشره اي روي گلها و گلدونام مشاهده نكرده بودم...اما ديروز ييهووويي ديدم كه بهههههله جمع ياران جمع و روي يكي از گلدونام كنه تارتن و روي يكي شته سبز و روي يكي هم شپشك آردآلود اقامت كردند و خوش خوشانشون شده.
البته از قبل شته رو ديده بودم و توي آبفشان مقدار كمي مايع ظرفشويي ريخته بودم و اسپري كرده بودم..اما افاقه اي نكرده بود ..
توي همون آب افشان مقداري دارچين ريختم و اسپري كردم...امروز كه رفتم سراغشون ديدم هيچ اثري از آثار هيچكدومشون نيست...واقعا معجزه قرن بود.
چون من سابقه طولاني و مرارت باري در رابطه با مبارزه با شپشك آردآلود داشتم اما نديده بودم اينطور ييهووويي اثر كنه..
البته ميدونيد كه شپشك خيلي سمجه...ببينم بازم برميگردن يا نه...تا الان كه عااااااااالي بود.
من یه مقاله راجب این موضوع خوندم خیلی وقت پیش ...این دستگاها روی همه گونه ها اثر ندارن بعدهم همه ی سازنده ها تکنولوژی دقیقی رو بکار نمیبرن. اگه با این چیزا حشرات دفع میشدن که دیگه گیاهپزشکی نیمه تعطیل میشد !
بله حتی ممکنه اثرات بدتری رو هم ایجاد کنه.البته مبنای بیشتر این دستگاها امواج الترا سونیک یا مافوق صوت هستن
چقدر دارچین در چقدر آّب ؟!؟ پودر دارچین دیگه ؟؟ یا چوب دارچین تو آب جوشوندی ؟!؟یا چوب دارچین گذاشتی تو آب خیس بخوره ؟!؟
من یه مقاله راجب این موضوع خوندم خیلی وقت پیش ...
الان هرچی سرچ میکنم نیدونم کجا بود !!! ولی یادمه نوشته بود در آمریکا روی سوسری آلمانی با امواج مختلف تست کرده بودن و دیده بودن هیچ تاثیری نداره
نوشته بود این دستگاه ها در کشورهای جهان سوم فقط طرفدار دارند !!! واقعا جای تاسف داره بدون هیچ تحقیقی شبانه روز داره تو صدا و سیما تبلیغ میشه
من بهشون اس دادم و سعی کردم بگم کارشون اشتباه ولی ....
دوستان يادتونه چندوقت پيش با گزارشي كه مودير فيتو فرمودند در مورد اثرات حشره كشي دارچين بحث ميكرديم...
به سفارش دوست عزيزمون جناب افشين خان...قرار شد كه من روي شپشك آرد آلود امتحانش كنم...
خلاصه تا ديروز كه من هيچ حشره اي روي گلها و گلدونام مشاهده نكرده بودم...اما ديروز ييهووويي ديدم كه بهههههله جمع ياران جمع و روي يكي از گلدونام كنه تارتن و روي يكي شته سبز و روي يكي هم شپشك آردآلود اقامت كردند و خوش خوشانشون شده.
البته از قبل شته رو ديده بودم و توي آبفشان مقدار كمي مايع ظرفشويي ريخته بودم و اسپري كرده بودم..اما افاقه اي نكرده بود ..
توي همون آب افشان مقداري دارچين ريختم و اسپري كردم...امروز كه رفتم سراغشون ديدم هيچ اثري از آثار هيچكدومشون نيست...واقعا معجزه قرن بود.
چون من سابقه طولاني و مرارت باري در رابطه با مبارزه با شپشك آردآلود داشتم اما نديده بودم اينطور ييهووويي اثر كنه..
البته ميدونيد كه شپشك خيلي سمجه...ببينم بازم برميگردن يا نه...تا الان كه عااااااااالي بود.
آب افشانم يك ليتري هست و از تقريبا نصف قاشق چايخوري پودر دارچين استفاده كردم..
اما در طول كار با مشكل مواجه شدم چون پودرها در دهانه آب افشان گير ميكرد و با سختي خارج ميشد...
اما اينبار ميخوام از چوب چوشانده در آب استفاده كنم كه مشكل خروجش رو ديگه نداشته باشم..
بابت همتی که دارین تبریک میگم
برا قدم اول نتیجه ی خوبیه...مضافا اینکه پیرو مباحث قبلیمون دارچین خاصیت قارچ کشی خوبی هم داره.
نمیدونم متوجه مفهوم میکرولیتر بر لیتر هوا نشدین یا کلا این جمله براتون نامفهوم بوده!؟تحقیقات مظفری در سال 1388 نشان داده LC50 به دست آمده از اسانس دارچین روی کنه دو لکه ای 60 برابر با مقدار 8.6 میکرولیتر بر لیتر هوا بوده است !!
این قسمت قرمز دقیقا میدونید یعنی چی ؟؟!
نه میکرولیتر بر لیتر هوا میدونم !! همین 60 برابر چیه !!نمیدونم متوجه مفهوم میکرولیتر بر لیتر هوا نشدین یا کلا این جمله براتون نامفهوم بوده!؟
از واحدهای سنجش غلظت گاز یا بخار.تقریبا معادل PPM .در اینجا منظور از میلی لیتر بر لیتر هوا مقداری یا غلظتی از اون ماده سمیه(برحسب میلی لیتر) که در یک لیتر هوا منتشر شده.(معمولا دمای هوا در شرایط آز 25 درجه و فشار هم 1 اتمسفر درنظر گرفته میشه)
و اما جمله، حدس میزنم اشتباهی توی تایپ مطلب بوده.60 برابر با این غلظت نسبت به چی؟؟؟؟؟؟؟