زهرا کیه؟.
.
.
.
.
سودا کجایی؟
بیا از اینجا بریم
شب بخیر
حنانه؟قهر نکن بت نیمیاد اونوخ دیلم تو رو نمیخواد.تو چرا دل منو این همه سر میگردونی .میبری تا لب چشمه تشنه بر میگردونی؟
زن میهو هستش عزیزکم.
زهرا کیه؟.
.
.
.
.
سودا کجایی؟
بیا از اینجا بریم
شب بخیر
خا بو.. ما فعلا تازه آشتی کردیم احتمالا یه چند ساعتی باهم قر نکنیم بعد که یکم واسه هم کشک شدیم باز دوباره دعوا میگیرم... یک زندگیه هیجان انگیزی داریم ما دوتا... دلت بسوزه..این نشون میده من دارم تو رو میبوسم.تو بوسم کن.
بگو سوالت چی بود؟دوباره برات ج رو میدم.
عه.تو داری بین منو زنم اختلاف میندازی خو.ب زهرا میگما.
این نشون میده من دارم تو رو میبوسم.تو بوسم کن.
بگو سوالت چی بود؟دوباره برات ج رو میدم.
عه.تو داری بین منو زنم اختلاف میندازی خو.ب زهرا میگما.
اینجا همه فرشتن آدم نداریم :|یه آدم پیدا نشد یه جواب درست درست به ما بده؟
خخخخخخخخخخحنانه؟قهر نکن بت نیمیاد اونوخ دیلم تو رو نمیخواد.تو چرا دل منو این همه سر میگردونی .میبری تا لب چشمه تشنه بر میگردونی؟
زن میهو هستش عزیزکم.
حنانه؟قهر نکن بت نیمیاد اونوخ دیلم تو رو نمیخواد.تو چرا دل منو این همه سر میگردونی .میبری تا لب چشمه تشنه بر میگردونی؟
زن میهو هستش عزیزکم.
دوس نداشتخا بو.. ما فعلا تازه آشتی کردیم احتمالا یه چند ساعتی باهم قر نکنیم بعد که یکم واسه هم کشک شدیم باز دوباره دعوا میگیرم... یک زندگیه هیجان انگیزی داریم ما دوتا... دلت بسوزه..
سوالم؟چا پریسا از تاکسی پیاده شد نیومدی عقب پیش ما بشینی؟
خب حالم بد بود میخواستم تنها باشم.میومدم عقب مینشستم شما نمیذاشتین غصه بخورم.خا بو.. ما فعلا تازه آشتی کردیم احتمالا یه چند ساعتی باهم قر نکنیم بعد که یکم واسه هم کشک شدیم باز دوباره دعوا میگیرم... یک زندگیه هیجان انگیزی داریم ما دوتا... دلت بسوزه..
سوالم؟چا پریسا از تاکسی پیاده شد نیومدی عقب پیش ما بشینی؟
فدااااااااااااااااا مداااااااااااااااا![]()
.
.
.
.
اینجا همه فرشتن آدم نداریم :|
خخخخخخخخخخ![]()
سلومتی خانوم خوشکلم.
دیه چه خبر؟
دوس نداشت![]()
بچه ها ازتون کمک میخوام کی میتونه بهم کمک کنه
خب حالم بد بود میخواستم تنها باشم.میومدم عقب مینشستم شما نمیذاشتین غصه بخورم.
فدااااااااااااااااا مداااااااااااااااا
![]()
نماز شب چند رکعته تا حالا نخوندم چه جوریهچ کمکی داشم؟؟؟
نماز شب چند رکعته تا حالا نخوندم چه جوریه
یازده رکعتنماز شب چند رکعته تا حالا نخوندم چه جوریه
نخوندی واااااااااااااااااقعانیمیدونم.من تا حالا نخوندم....
نخوندی واااااااااااااااااقعا![]()
ذکراش مثل نماز معمولیه4 تا دو رکعت نماز شب
یه دو رکعت نماز شفع
یه رکعت نماز وتر
محد بزنگم از مادر جونم بپرسم؟نیمیدونم.من تا حالا نخوندم....
نهنه خب مگه خودت خوندی؟
مورچه زیر پاتیممحد بزنگم از مادر جونم بپرسم؟
ای بابا خرابه رفاقتیم دیگه چ کنیم...بزنگم؟نعارف نکناااا
محد بزنگم از مادر جونم بپرسم؟
ای بابا خرابه رفاقتیم دیگه چ کنیم...بزنگم؟نعارف نکناااا
نه........
محددددد... چرا یادم انداختی؟من دیروز یه کشتار دسته جمعی مورچه ها راه انداختم..میدونی چیشد؟شیرینی رو گذاشتمر و اوپم بعده نیم ساعت که برگشتم دیدم کل اوپن سیاهه از مورچه هیچی دیگه یه ظرف آب خالی کردم روشون اونم با کمال بی رحمی.. بعدش عذاب وجدان به من دستداد منم رو حساب مرام و معرفت بهش دست دادم. خیلی حس بدی بود.داشتم به مورچه هایی که معلول کردم و کشتم فک میکردم که خواهرم سر رسید یکی زد پس گردنم..مورچه زیر پاتیم
باشه رو چشمپس ب ما ایراد نگیر دیه داشم.
بیچاره مرچه هامحددددد... چرا یادم انداختی؟من دیروز یه کشتار دسته جمعی مورچه ها راه انداختم..میدونی چیشد؟شیرینی رو گذاشتمر و اوپم بعده نیم ساعت که برگشتم دیدم کل اوپن سیاهه از مورچه هیچی دیگه یه ظرف آب خالی کردم روشون اونم با کمال بی رحمی.. بعدش عذاب وجدان به من دستداد منم رو حساب مرام و معرفت بهش دست دادم. خیلی حس بدی بود.داشتم به مورچه هایی که معلول کردم و کشتم فک میکردم که خواهرم سر رسید یکی زد پس گردنم..
محددددد... چرا یادم انداختی؟من دیروز یه کشتار دسته جمعی مورچه ها راه انداختم..میدونی چیشد؟شیرینی رو گذاشتمر و اوپم بعده نیم ساعت که برگشتم دیدم کل اوپن سیاهه از مورچه هیچی دیگه یه ظرف آب خالی کردم روشون اونم با کمال بی رحمی.. بعدش عذاب وجدان به من دستداد منم رو حساب مرام و معرفت بهش دست دادم. خیلی حس بدی بود.داشتم به مورچه هایی که معلول کردم و کشتم فک میکردم که خواهرم سر رسید یکی زد پس گردنم..
پشه خخخخخخخخخکاش میگفتی از طرف منم بزنه.خخخخ.الان یه پشه دیدم :ا
از اونجایی که من کلا با حیوونا رابطه ی خوبی ندارم فک کردم اگه بکشمشون عذاب وجدان نمیگیرم ولی بعدش فهمیدم سخت در اشتباه بودم..بیچاره مرچه ها![]()
عزیزمممم.. میرم به حنانه چیزایی که نباید و میگم که پوستت و همچی جانانه بکنه هااا..کاش میگفتی از طرف منم بزنه.خخخخ.الان یه پشه دیدم :ا
باور کن.این فصله سال اینو کجای دلم جا بدمپشه خخخخخخخخخ
از اونجایی که من کلا با حیوونا رابطه ی خوبی ندارم فک کردم اگه بکشمشون عذاب وجدان نمیگیرم ولی بعدش فهمیدم سخت در اشتباه بودم..