بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زهرا کیه؟:w05:.

.
.
.
.
سودا کجایی؟
بیا از اینجا بریم

شب بخیر

حنانه؟قهر نکن بت نیمیاد اونوخ دیلم تو رو نمیخواد.تو چرا دل منو این همه سر میگردونی .میبری تا لب چشمه تشنه بر میگردونی؟
زن میهو هستش عزیزکم.

mi ho

عضو جدید
این نشون میده من دارم تو رو میبوسم.تو بوسم کن.

بگو سوالت چی بود؟دوباره برات ج رو میدم.
عه.تو داری بین منو زنم اختلاف میندازی خو.ب زهرا میگما.
خا بو.. ما فعلا تازه آشتی کردیم احتمالا یه چند ساعتی باهم قر نکنیم بعد که یکم واسه هم کشک شدیم باز دوباره دعوا میگیرم... یک زندگیه هیجان انگیزی داریم ما دوتا... دلت بسوزه..
سوالم؟چا پریسا از تاکسی پیاده شد نیومدی عقب پیش ما بشینی؟

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نشون میده من دارم تو رو میبوسم.تو بوسم کن.

بگو سوالت چی بود؟دوباره برات ج رو میدم.
عه.تو داری بین منو زنم اختلاف میندازی خو.ب زهرا میگما.

.
.
.
.:D
یه آدم پیدا نشد یه جواب درست درست به ما بده؟
اینجا همه فرشتن آدم نداریم :|

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
حنانه؟قهر نکن بت نیمیاد اونوخ دیلم تو رو نمیخواد.تو چرا دل منو این همه سر میگردونی .میبری تا لب چشمه تشنه بر میگردونی؟
زن میهو هستش عزیزکم.
:)
دیه چه خبر؟

خا بو.. ما فعلا تازه آشتی کردیم احتمالا یه چند ساعتی باهم قر نکنیم بعد که یکم واسه هم کشک شدیم باز دوباره دعوا میگیرم... یک زندگیه هیجان انگیزی داریم ما دوتا... دلت بسوزه..
دوس نداشت :cool:

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب حالم بد بود میخواستم تنها باشم.میومدم عقب مینشستم شما نمیذاشتین غصه بخورم.

.
.
.
.:D

اینجا همه فرشتن آدم نداریم :|
فدااااااااااااااااا مداااااااااااااااا

:redface:

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
4 تا دو رکعت نماز شب
یه دو رکعت نماز شفع
یه رکعت نماز وتر

mi ho

عضو جدید
مورچه زیر پاتیم
محددددد... چرا یادم انداختی؟من دیروز یه کشتار دسته جمعی مورچه ها راه انداختم..میدونی چیشد؟شیرینی رو گذاشتمر و اوپم بعده نیم ساعت که برگشتم دیدم کل اوپن سیاهه از مورچه هیچی دیگه یه ظرف آب خالی کردم روشون اونم با کمال بی رحمی.. بعدش عذاب وجدان به من دستداد منم رو حساب مرام و معرفت بهش دست دادم. خیلی حس بدی بود.داشتم به مورچه هایی که معلول کردم و کشتم فک میکردم که خواهرم سر رسید یکی زد پس گردنم..

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
محددددد... چرا یادم انداختی؟من دیروز یه کشتار دسته جمعی مورچه ها راه انداختم..میدونی چیشد؟شیرینی رو گذاشتمر و اوپم بعده نیم ساعت که برگشتم دیدم کل اوپن سیاهه از مورچه هیچی دیگه یه ظرف آب خالی کردم روشون اونم با کمال بی رحمی.. بعدش عذاب وجدان به من دستداد منم رو حساب مرام و معرفت بهش دست دادم. خیلی حس بدی بود.داشتم به مورچه هایی که معلول کردم و کشتم فک میکردم که خواهرم سر رسید یکی زد پس گردنم..
بیچاره مرچه ها:(

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کاش میگفتی از طرف منم بزنه.خخخخ.الان یه پشه دیدم :ا

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پشه خخخخخخخخخ
باور کن.این فصله سال اینو کجای دلم جا بدم
از اونجایی که من کلا با حیوونا رابطه ی خوبی ندارم فک کردم اگه بکشمشون عذاب وجدان نمیگیرم ولی بعدش فهمیدم سخت در اشتباه بودم..

میهو نگو ک ترسیدی.وگرنه سرمو میکوبونم ب دیوارا:D