بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ذکراش مثل نماز معمولیه
میخوای بخونی بخون
ولی بدبخ میشی :D
من یبار خوندم خیلی خسته شدم :w05:

نماز شب يازده‌ ركعت است: چهار تا دو ركعت (مثل نماز صبح) به نيت نماز شب و يك نماز دو ركعت به نيت نماز شَفْعْ و يك نماز يك ركعتي به نيت نماز وَتْر
نيت: دو ركعت نماز شب مي‌خوانم قُربة اِلي الله
- در ركعت اول: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول هو الله احد + ركوع + سجده

- در ركعت دوم: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول هو الله احد + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

(نماز شبي كه در قست بالا آمده است را چهار بار تكرار كنيد كه جمعاً هشت ركعت نماز شب مي‌شود).

نماز شفع:

نيت:
دو ركعت نماز شَفْعْ مي‌خوانم قُربة اِلي الله

- در ركعت اول:
يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول هو‌ الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الناس + ركوع + سجده.

- در ركعت دوم:
يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول‌ هو الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الفلق + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

نماز وتر:

نيت: يك ركعت نماز وَتْر مي‌خوانم قُربة اِلي الله

- در ركعت اول:
يك بار سوره حمد + سه بار سوره قول هو الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الفلق + يك بار سوره قول اعوذ به رب الناس

- در قنوت: خواندن كامل قنوت + در حاليكه دستهايتان در حالت قنوت است، (با انگشتان دست راست يا با تسبيح) چهل بار بگوييد ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنينَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمينَ وَ اَلْمُسلِماتْ )
«خدايا ببخش جميع مؤمنين مرد و مؤمنين زن را». و بعد از آن هفتاد بار بگوييد ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبي وَ اَتُوبُ اِلَيه) «آمرزش مي‌طلبم از خدايي كه پروردگارم است و بسويش باز مي‌گردم».
سپس هفت بار بگوييد (هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار) «اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».
سپس سيصد مرتبه بگوييد ( اَلْعَفو ) «ببخش». + و سپس يك بار بگوييد ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم ) «پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني». + ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س)

(تسبيحات حضرت زهرا (سلام الله عليها): (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) در حديثي آمده: خواندن تسبيحات فاطمه زهرا (سلام الله عليها) از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خداوند بهتر است).

پس ب ما ایراد نگیر دیه داشم.
من یبار خوندم پوستم کنده شد :D

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوای بخونی بخون

نماز شب يازده‌ ركعت است: چهار تا دو ركعت (مثل نماز صبح) به نيت نماز شب و يك نماز دو ركعت به نيت نماز شَفْعْ و يك نماز يك ركعتي به نيت نماز وَتْر

- در ركعت دوم: يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول هو الله احد + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

(نماز شبي كه در قست بالا آمده است را چهار بار تكرار كنيد كه جمعاً هشت ركعت نماز شب مي‌شود).

نماز شفع:

نيت:

- در ركعت اول:
يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول هو‌ الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الناس + ركوع + سجده.

- در ركعت دوم:
يك بار سوره حمد + يك بار سوره قول‌ هو الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الفلق + قنوت + ركوع + سجده + تشهد + سلام.

نماز وتر:

- در ركعت اول:
يك بار سوره حمد + سه بار سوره قول هو الله احد + يك بار سوره قول اعوذ برب الفلق + يك بار سوره قول اعوذ به رب الناس

- در قنوت: خواندن كامل قنوت + در حاليكه دستهايتان در حالت قنوت است، (با انگشتان دست راست يا با تسبيح) چهل بار بگوييد ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنينَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمينَ وَ اَلْمُسلِماتْ )
«خدايا ببخش جميع مؤمنين مرد و مؤمنين زن را». و بعد از آن هفتاد بار بگوييد ( اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبي وَ اَتُوبُ اِلَيه) «آمرزش مي‌طلبم از خدايي كه پروردگارم است و بسويش باز مي‌گردم».
سپس هفت بار بگوييد (هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار)«اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».
سپس سيصد مرتبه بگوييد ( اَلْعَفو ) «ببخش». + و سپس يك بار بگوييد ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم )«پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني». + ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س)

(تسبيحات حضرت زهرا (سلام الله عليها): (34 مرتبه، الله اكبر، 33 مرتبه، الحمد لله و 33 مرتبه، سبحان الله) در حديثي آمده: خواندن تسبيحات فاطمه زهرا (سلام الله عليها) از هزار ركعت نماز مستحب، نزد خداوند بهتر است).

وای میسی بزار کپیش کنم

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخوای بخونی بخون

نماز شفع:

نيت:

- در ركعت اول:

- در ركعت دوم:

نماز وتر:

- در ركعت اول:

سپس هفت بار بگوييد (هذا مَقامُ الْعائِذِ بِكَ مِنَ اَلْنار)«اين است مقام كسي كه از آتش قيامت به تو پناه مي‌برد».
سپس سيصد مرتبه بگوييد ( اَلْعَفو ) «ببخش». + و سپس يك بار بگوييد ( رَبّ اغْفِرْلى وَ ارْحَمْنى وَ تُبْ عَلىََّ اِنَّكَ اَنْتَ التّوابُ اَلْغَفُورُ الرّحيم )«پروردگارا ببخش مرا و رحم كن به من و توبه مرا بپذير به راستي كه تو، توبه پذيرنده، بخشنده و مهرباني». + ركوع + سجد + تشهد + سلام + (پايان نماز) + تسبيحات فاطمة زهرا (س)

فدای خانوم نماز خونم بشممممممم.خدایا هزاران بار شکرت.

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اونجایی که من کلا با حیوونا رابطه ی خوبی ندارم فک کردم اگه بکشمشون عذاب وجدان نمیگیرم ولی بعدش فهمیدم سخت در اشتباه بودم..
:razz: سنگ دل
عزیزمممم.. میرم به حنانه چیزایی که نباید و میگم که پوستت و همچی جانانه بکنه هااا..

بوگو :redface:

mi ho

عضو جدید
باور کن.این فصله سال اینو کجای دلم جا بدم

میهو نگو ک ترسیدی.وگرنه سرمو میکوبونم ب دیوارا:D
نه بابا... نه تا اون حد!
میدونی در یک لحظه آشپزخونه مو در محاضره ی لشگر سیاه پوش مورچه ها دیدم این بود که دست به یه اقدام رضاخانی زده و همه رو قتل عام کردم!
تاپیکه انتقاده مثلانااااااااا..
چیش جواب بده بینم:
چرا هروقت میام خونتون و نیاز به ایینه دارممیتونم پیداش کنم؟!
چرا هر وقت میام خونتون آینه ت از دفعه ی قبل کوچیکتر شده(دیگه آبروتو نمیبرم نمیگم شکسته.میگم کوچیکتر)

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا... نه تا اون حد!
میدونی در یک لحظه آشپزخونه مو در محاضره ی لشگر سیاه پوش مورچه ها دیدم این بود که دست به یه اقدام رضاخانی زده و همه رو قتل عام کردم!
تاپیکه انتقاده مثلانااااااااا..
چیش جواب بده بینم:
چرا هروقت میام خونتون و نیاز به ایینه دارممیتونم پیداش کنم؟!
چرا هر وقت میام خونتون آینه ت از دفعه ی قبل کوچیکتر شده(دیگه آبروتو نمیبرم نمیگم شکسته.میگم کوچیکتر)

مطی جان من غلط بکنم بگم انتقاد کن.ینی رسما آبروم میره اگه تا یه ساعت دیه ادامه بدی.خخخخ:w15:

mi ho

عضو جدید

mi ho

عضو جدید
انتقاد؟واستا فک کنمممم..
آها یادم اومد.. تو خجالت نمیکشی از مازیار فلاحی خوشت نمیاااااااااااد؟!

Roozbeh Painter

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه دختر خیییلی خوب و با ادب!
بسیار مهربون!..دلسوز..
یه دوست واقعی و خیلی خوب!
دوست داره به دوستاش کمک کنه..دوس نداره کسی از دستش ناراحت باشه..
تا جایی که بتونه دوستاشو راهنمایی میکنه...بد کسی رو نمیخواد..
قول بده رو قولش میمونه :cool:
اواتارش خیلی نازه :smile:

بدی ندیدم ازش که بخوام انتقاد کنم :)