انتقاد از من چطور پیش میره؟هان؟؟
سلام من اومدم که حسابی ازت انتقاد کنم...
1.مگه من با تو نیستم دختر؟وقتی یه رفیق اونم به گلی من میگه پولش گم شده تو چرا اصلا باهاش همدردی نمیکنی.عایا؟
2.محد؟من بعده قرنی شرمنده کردم میخواستم برم خونه ی خواهرم چرا گیر داده بودی بیام خونه شما؟
3.5شنبه مثل اینکه بارونه اگه بگی نمیام استادیوم ازت انتقاد میکنماااااااا
1.مگه من با تو نیستم دختر؟وقتی یه رفیق اونم به گلی من میگه پولش گم شده تو چرا اصلا باهاش همدردی نمیکنی.عایا؟
2.محد؟من بعده قرنی شرمنده کردم میخواستم برم خونه ی خواهرم چرا گیر داده بودی بیام خونه شما؟
حنانه /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زشته.عزیزم من هیچی تضمین نمیکنما .عواقب حرفت پای خودت.دختر جان میهو کمر بند مشکی داره حرفتو پس بگیر.خخخخازت بدم میاد...
دوست دزد ...
.
.
.
.
.
به این میگن نهایت حسادت..
خودت حسودی![]()
محدثه
سلاممم خانوم.. ضعیفه ی رفیقمون(ما عادت داریم همسره رفیقامونو به اسم صدا نمیکنیم)ازت بدم میاد...
دوست دزد ...
.
.
.
.
.
به این میگن نهایت حسادت..
خودت حسودی![]()
انتقاد دارم ازت بگمحنانه /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زشته.عزیزم من هیچی تضمین نمیکنما .عواقب حرفت پای خودت.دختر جان میهو کمر بند مشکی داره حرفتو پس بگیر.خخخخ
بعله سیاوش؟؟؟؟؟؟![]()
نیمیخوام..حنانه /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زشته.عزیزم من هیچی تضمین نمیکنما .عواقب حرفت پای خودت.دختر جان میهو کمر بند مشکی داره حرفتو پس بگیر.خخخخ
بعله سیاوش؟؟؟؟؟؟![]()
سلاممم خانوم.. ضعیفه ی رفیقمون(ما عادت داریم همسره رفیقامونو به اسم صدا نمیکنیم)
حیف که تاپیک انتقاد از شوما بسته شد وگرنه میومدم میگفتم حسادت میکنی خخخ
بیتربیت.این خاله هست.بهش بگو سلام.بگو ببخشیدمنم ازت بدم میاد
مامان دزد
.
.
فقط اومدم همینو بگم برم![]()
هاعانتقاد دارم ازت بگم
انتقاد دارم بگمبیتربیت.این خاله هست.بهش بگو سلام.بگو ببخشید
پیچا
هاع
حالا ناراحت نباش.حالا من یکاری کردم اگه بدونی ینی منو میهو رو باهم نصف میکنی بیشتر بدت میاد.منکه نمیگممممممممم.خخخنیمیخوام..
خو اون پیشته من نیسم
تو دانشگا با مودثم خوش و ببش نکن میزنم لهت میکنماو
حسود خودتی
سیلام..
خوبی؟
عاشقتم منمنم ازت بدم میاد
مامان دزد
.
.
فقط اومدم همینو بگم برم![]()
میهوووووووووووووو اون ویرایش کنننننن.وای فک کنم عمم مثلا از این جا رد بشه ببینه نصفت میکنم.ویرایشش کن.
خا میام.
خا دیه شروع میکنم.حالا من هرکاری کردم باید بیای اینجا پیش حنانه بگی؟کله ی منو میکنه الان میگه چرا درس نمیخونی.میهو میزنمتتتتتتتت.بذار دستم برسه بهت.
همینه ک هست.خخخخخهمینی که هس..
بام حرف نزن اصلاااا.. من فردا 8 صب کلاس دارم تو نداری اعصابتو ندارم.چه معنی داره اصلا!
انتقاد دارم بگم![]()
نوکرم تو چطوری حنانه جان؟حالا ناراحت نباش.حالا من یکاری کردم اگه بدونی ینی منو میهو رو باهم نصف میکنی بیشتر بدت میاد.منکه نمیگممممممممم.خخخ
با موحدثم درست صوبت کنهمینی که هس..
بام حرف نزن اصلاااا.. من فردا 8 صب کلاس دارم تو نداری اعصابتو ندارم.چه معنی داره اصلا!
چیکار کردید ؟حالا ناراحت نباش.حالا من یکاری کردم اگه بدونی ینی منو میهو رو باهم نصف میکنی بیشتر بدت میاد.منکه نمیگممممممممم.خخخ
عاشقتم من
چشمم روشن موحدثه....
میشه بگی میری دانشگا درس نیمیخونی چه غلطی میکنی عزیزم؟
خوبم...نوکرم تو چطوری حنانه جان؟
محد نگو من زن و بچه دارم.. هم آبروی تو میره آبروی من.
همیشه دیر میخوابیهمینه ک هست.خخخخخ
میهو بگو دیه باقیشوووووو.
تنها کسی بودی ک بیشتر از همه انتقاد کردی.وجدانی بچه هایمارو میبینی؟الان این پیجا همش باید انتقاد از من باشه.همش اسپمه .حالا خودمم باهاشون همکاری کردم خخخخخ
آورههههههه
ضایه نکن.هیسنوکرم تو چطوری حنانه جان؟
محد نگو من زن و بچه دارم.. هم آبروی تو میره آبروی من.
با موحدثم درست صوبت کن
چیکار کردید ؟![]()
دِروخ گفتی الان؟دوروغ میگه من درس میخونم.![]()
دِروخ گفتی الان؟
شب شمام خوش :|شب همگی خوش
ضایه نکن.هیس
هیشی.
من غلط بکنم بی اجازت کاری بکنم.
حنانه جونم؟آروم باش قربونت برم.ببین چقد دوستدارم.خوبم...
بوگوووووووو تا نکشتم جفتتونو..
کاری نکن بیام انزلیاو
هرچند بیامم.....
.
.
.
.
موحدثه....
آوره.خیلی ام بده.مرسی از دقتت.همیشه دیر میخوابی![]()
شب شما هم خوش.انتقاد نکردیا.شب همگی خوش
شب شمام خوش :|
مطمئنی؟
ایعتیراف کن...