بحث :انتقاد از کاربران باشگاه

mi ho

عضو جدید
سلام من اومدم که حسابی ازت انتقاد کنم...
1.مگه من با تو نیستم دختر؟وقتی یه رفیق اونم به گلی من میگه پولش گم شده تو چرا اصلا باهاش همدردی نمیکنی.عایا؟
2.محد؟من بعده قرنی شرمنده کردم میخواستم برم خونه ی خواهرم چرا گیر داده بودی بیام خونه شما؟
3.5شنبه مثل اینکه بارونه اگه بگی نمیام استادیوم ازت انتقاد میکنماااااااا

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.مگه من با تو نیستم دختر؟وقتی یه رفیق اونم به گلی من میگه پولش گم شده تو چرا اصلا باهاش همدردی نمیکنی.عایا؟
2.محد؟من بعده قرنی شرمنده کردم میخواستم برم خونه ی خواهرم چرا گیر داده بودی بیام خونه شما؟

من که گفتم بهش فک نکن دختر.دهه.منم 4 سال پیش 40 تومن گم کردم.خخخ
خو میخواستم بیایی زودتر دیه کسی ام نبود اینجا.چقدم ک اومدی.
نهههه نگووووو.ازون چتر کوچیکا مث چینیا میذارمخخخخ.نامرده هرکی نیاد.ب محدثه گفتی؟
حالا انتقاد کن دیه.

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry: ازت بدم میاد...
دوست دزد ...
.
.
.
.
.
:D
به این میگن نهایت حسادت..
خودت حسودی:D

mi ho

عضو جدید
محد خودت گفتی نامرده هرکی نیادا!! اگه نیای یه پرده میزم میزم میدون شهر..محد پ خواهرزاده ی خانوم پ نامرد میباشد..
انتقاد4.تو خیلی کم میای خونه ی ما همش من میامااااااا
5.سست ارادهههههههه بشین چگونه معمارانه طراحی کنیم و شروع کن.. بهخدا به جایی برنمیخوره هااا
(به یاد دارم در راهه فلفل قرمز بهم گفتی تا پایان این ترم میخوام طراحیمو خوب کنم... ای خداااا نوکرتم تا آخره این ترم به ما عمر بده ببینیم محد طراحیش خوب شده یا نه.چاکره خدا)

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست دزد ...
.
.
.
.
.
حنانه /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زشته.عزیزم من هیچی تضمین نمیکنما .عواقب حرفت پای خودت.دختر جان میهو کمر بند مشکی داره حرفتو پس بگیر.خخخخ

بعله سیاوش؟؟؟؟؟؟:D

mi ho

عضو جدید
دوست دزد ...
.
.
.
.
.
سلاممم خانوم.. ضعیفه ی رفیقمون(ما عادت داریم همسره رفیقامونو به اسم صدا نمیکنیم)
حیف که تاپیک انتقاد از شوما بسته شد وگرنه میومدم میگفتم حسادت میکنی خخخ

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم ازت بدم میاد
مامان دزد:cry:
.
.
فقط اومدم همینو بگم برم:d

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میهوووووووووووووو اون ویرایش کنننننن.وای فک کنم عمم مثلا از این جا رد بشه ببینه نصفت میکنم.ویرایشش کن.
خا میام.
خا دیه شروع میکنم.حالا من هرکاری کردم باید بیای اینجا پیش حنانه بگی؟کله ی منو میکنه الان میگه چرا درس نمیخونی.میهو میزنمتتتتتتتت.بذار دستم برسه بهت.

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
حنانه /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زشته.عزیزم من هیچی تضمین نمیکنما .عواقب حرفت پای خودت.دختر جان میهو کمر بند مشکی داره حرفتو پس بگیر.خخخخ

بعله سیاوش؟؟؟؟؟؟:D
نیمیخوام..
خو اون پیشته من نیسم :(

سلاممم خانوم.. ضعیفه ی رفیقمون(ما عادت داریم همسره رفیقامونو به اسم صدا نمیکنیم)
حیف که تاپیک انتقاد از شوما بسته شد وگرنه میومدم میگفتم حسادت میکنی خخخ
:razz: تو دانشگا با مودثم خوش و ببش نکن میزنم لهت میکنماو:cool:
حسود خودتی :)
سیلام..
خوبی؟

mi ho

عضو جدید
همینی که هس..
بام حرف نزن اصلاااا.. من فردا 8 صب کلاس دارم تو نداری اعصابتو ندارم.چه معنی داره اصلا!

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیمیخوام..
خو اون پیشته من نیسم :(

:razz: تو دانشگا با مودثم خوش و ببش نکن میزنم لهت میکنماو:cool:
حسود خودتی :)
سیلام..
خوبی؟
حالا ناراحت نباش.حالا من یکاری کردم اگه بدونی ینی منو میهو رو باهم نصف میکنی بیشتر بدت میاد.منکه نمیگممممممممم.خخخ

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم ازت بدم میاد
مامان دزد:cry:
.
.
فقط اومدم همینو بگم برم:d
عاشقتم من :D:redface::heart:

میهوووووووووووووو اون ویرایش کنننننن.وای فک کنم عمم مثلا از این جا رد بشه ببینه نصفت میکنم.ویرایشش کن.
خا میام.
خا دیه شروع میکنم.حالا من هرکاری کردم باید بیای اینجا پیش حنانه بگی؟کله ی منو میکنه الان میگه چرا درس نمیخونی.میهو میزنمتتتتتتتت.بذار دستم برسه بهت.
:w00: چشمم روشن موحدثه....
میشه بگی میری دانشگا درس نیمیخونی چه غلطی میکنی عزیزم؟

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همینی که هس..
بام حرف نزن اصلاااا.. من فردا 8 صب کلاس دارم تو نداری اعصابتو ندارم.چه معنی داره اصلا!
همینه ک هست.خخخخخ
میهو بگو دیه باقیشوووووو.
تنها کسی بودی ک بیشتر از همه انتقاد کردی.وجدانی بچه هایمارو میبینی؟الان این پیجا همش باید انتقاد از من باشه.همش اسپمه .حالا خودمم باهاشون همکاری کردم خخخخخ
انتقاد دارم بگم:D

آورههههههه

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینی که هس..
با موحدثم درست صوبت کن:razz:

حالا ناراحت نباش.حالا من یکاری کردم اگه بدونی ینی منو میهو رو باهم نصف میکنی بیشتر بدت میاد.منکه نمیگممممممممم.خخخ
چیکار کردید ؟:razz:

hanane1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوکرم تو چطوری حنانه جان؟
محد نگو من زن و بچه دارم.. هم آبروی تو میره آبروی من.
خوبم...
بوگوووووووو تا نکشتم جفتتونو..
کاری نکن بیام انزلیاو
هرچند بیامم....:w04::w04:.
.
.
.
.
موحدثه....

дажджавая кропля

عضو جدید
کاربر ممتاز
همینه ک هست.خخخخخ
میهو بگو دیه باقیشوووووو.
تنها کسی بودی ک بیشتر از همه انتقاد کردی.وجدانی بچه هایمارو میبینی؟الان این پیجا همش باید انتقاد از من باشه.همش اسپمه .حالا خودمم باهاشون همکاری کردم خخخخخ

آورههههههه
همیشه دیر میخوابی :D

mohadeseh.anzali

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوبم...
بوگوووووووو تا نکشتم جفتتونو..
کاری نکن بیام انزلیاو
هرچند بیامم....:w04::w04:.
.
.
.
.
موحدثه....
حنانه جونم؟آروم باش قربونت برم.ببین چقد دوستدارم.
همیشه دیر میخوابی :D
آوره.خیلی ام بده.مرسی از دقتت.
میهووووووووووووووووووووو این آقا سیاوش هم انزلی چیه ها.یه پاش مشهده یه پاش انزلی.الان جا داره من دست بندازم این دهنه منو جر بدم ینی.
شب شما هم خوش.انتقاد نکردیا.