مرسی asiabadboy عزیز که به درخواستم گوش دادی.![]()
با اجازه اساتید ....
حدس می زنم اتوکلاو باشه ....![]()
نه اتفاقا خیلی هم دوستانه ترش کردی.خواهش می کنم عزیز ....
امیدوارم محفل دوستانه شما رو به هم نزده باشم ....![]()
با اجازه اساتید ....
حدس می زنم اتوکلاو باشه ....![]()
بازم صد آفرین داره که یه حدسی زد!!اتو کلاو؟؟؟؟
تو موفق میشی ادامه بده...
ببینم نکنه نساجی هستی خودتو برق جا زدی!!!!![]()
اتو کلاو توی رنگرزی کاربرد داره
رنگرزی و خشک کن بوبین الیاف یا تاپس..
خوبه ستایش عزیز
البته دستگاه رنگرزی الیاف و بوبین خودش یک نوع اتوکلاو است ولی در صنعت به نام اتوکلاو نام برده نمی شود.
اتوکلاوی که من منظورم بوده و در صنعت می شناسند یکی از مصارف زیادش در صنعت ریسندگی است.
حالا شما بگین برای چه کاری استفاده می شه تو ریسندگی ؟
![]()
برای هایبالک کردن استفاده نمی شه؟؟
من تکنولوژی نیستم!!ببخشید اگه خیلی پرته!!![]()
به به ستایش خانوم!!داری کم کم رو می کنی هامنظور منم کاربردش بود نه اینکه اسمش اتوکلاو باشه..معمولا همون بوبین رنگ کنی می گن..
فکر کنم برای بخاردهی و تثبیت تاب نخ بکار می ره..
به به ستایش خانوم!!داری کم کم رو می کنی ها
ببخشید الان امتیازام تموم شد.بعدا میام جبران می کنم!!
بله!!!منم بعد از n سال دارم درباره این چیزا تو ذهنم مرور می کنم و می گردم.چیکار کنم دیگه..
ولی خیلی خوبه..من کلی ذهنمو زیرورو می کنم تا یه چیزی یادم بیاد
عالیه اگه همیشه اینطوری باشه
باید از آقای مهندس بسیار تشکر کرد که باعث می شن فکر کنیم و دنبال جواب باشیم![]()
دوست عزیز جزو خطاها محسوب میشه!اینجا همه فارسی می نویسن اگه انگلیسی بنویسن بهشون تذکر داده می شه.حتما . ولی با تایپ فینگیلیش سرعت بالاتر میره . بهتر نیست ؟
اونم تو این زمونه که سرعت اهمیت زیادی داره![]()
من والا اصلا نمی دونم!!من تکنولوژ نیستم!!به دستگاه ها هم زیاد بر نخوردم!!فقط در همین حد می دونم که برای الیافه!!![]()
خواهش میکنم ستایش جان.لطف داری به من گلماختیار دارین..
شما استاد ما هستین...![]()
man in dastgah ro nadidam vali hads mizanam ba tavajoh be mahfazeyi ke poshtesh gharar dare va loolehaye enteghale kenare oon dastgah baraye makhloot kardan va ab o roghan zadane hamzamane alyaf be kar borde mishe
flock blending&fiber blending
dorost hads zadam mohandes ?![]()
نه عزیزم
حدس شما اشتباه است. اتوکلاو معمولا" یک مخزن فلزی بزرگ مثل زود پز به صورت افقی است.
یا شبیه تانکرهای گاز
حالا که این حدس زدی می تونی بگی مصارف اتوکلاو در صنعت نساجی بیشتر در چه زمینه ای است ؟![]()
شرمنده .... با کلمات تخصصی نمیتونم توضیح بدم ....
....
توی شرکت مورد نظر .... نخهای TFO به خاطر پیچشی که به نخ میدادن ....روی دوکها ناپایدار بود وبا کوچکترین ضربه ....نخها می ریخت و بعد از باز شدن هم به شدت روی هم پیچ می خوردن ....
برای همین منظور داخل اتوکلاو قرار میدادن و بعد از وکیوم محفظه و اعمال بخار به داخل محفظه .... این مشکلات برطرف میشد ....
....
البته جواب صحیح رو دیدم .... توی شرکت مورد نظر ....یه همچین دستگاهی نداشتیم وگرنه می گفتم![]()