ببینید مردها چه موجودات شریفی هستن!!

Narges *

عضو جدید
امیری به شاهزاده خانمی گفت من عاشق تو هستم شاهزاده خانم جواب داد زیبا تر از من خواهرم است که پشت سر تو ایستاده امیر برگشت اما کسی نبود شاهزاده خانم گفت عاشق نیستی عاشق به غیر نظر نمیکند!!!!!!!

amin.en

عضو جدید
نميشناسمش خوب اه!:razz:
دست از سرم بردارين!:biggrin:
من جيمز جويس،رضا قاسمي،ويرجينيا وولف،ادگار آلن پو،سيمون دوبووار،گابريل گارسيا ماركز،شهرنوش پارسي پور،هوشگ گلشيري و ... رو ميشناسم!!

خوبه!!نه خیلی خوبه!!
کاترین خانم هم به اینا اضافه شد دیگه!!
البته باید بگم اینا هم به کاترین زتا جونزی که من میشناختم اضافه شد!!!:D

bpcom

عضو جدید
کاربر ممتاز
نميشناسمش خوب اه!:razz:
دست از سرم بردارين!:biggrin:
من جيمز جويس،رضا قاسمي،ويرجينيا وولف،ادگار آلن پو،سيمون دوبووار،گابريل گارسيا ماركز،شهرنوش پارسي پور،هوشگ گلشيري و ... رو ميشناسم!!

یعنی همش کتاب میخوووونی ؟ کارای مهمت اینان ؟؟؟؟

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
میتونید خوب شما مطلب بذارید :mad::biggrin::biggrin:

چشم!
----
"سلیا ، همه اش تقصیر توست . سرانجام جسد متورم مرا در استخر پیدا می کنی . بدرود ."
امبرتو .
او یادداشت در مشت و با گام های متزلزل بیرون دوید ، مرا دید ، شناور با چهره ای درون آب ، چون مگسی غول پیکر که در ژله غرق شده باشد .
وقتی برای نجات من خود را به آب انداخت و به یاد آورد بلد نیست شنا کند ، از آب بیرون آمدم .

:whistle:

amin.en

عضو جدید
چشم!
----
"سلیا ، همه اش تقصیر توست . سرانجام جسد متورم مرا در استخر پیدا می کنی . بدرود ."
امبرتو .
او یادداشت در مشت و با گام های متزلزل بیرون دوید ، مرا دید ، شناور با چهره ای درون آب ، چون مگسی غول پیکر که در ژله غرق شده باشد .
وقتی برای نجات من خود را به آب انداخت و به یاد آورد بلد نیست شنا کند ، از آب بیرون آمدم .

تاپیکه ما حداقل باعث شد شما یه مطلبی بذاری تو سایت!!!:D

minoomy

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی همش کتاب میخوووونی ؟ کارای مهمت اینان ؟؟؟؟

نخير:razz:
گفتم من اينا رو ميشناسم...
كاراي مهمم يكي اينه كه دنبال كار بگردم،درساي ترم پيشو بخونم،برم شهرداري يه تنه مبارزه كنم كه كوچمونو آسفالت كنن!،بعضي وقتا هم با دوستام بريم بيرون:cool:

amin.en

عضو جدید
نخير:razz:
گفتم من اينا رو ميشناسم...
كاراي مهمم يكي اينه كه دنبال كار بگردم،درساي ترم پيشو بخونم،برم شهرداري يه تنه مبارزه كنم كه كوچمونو آسفالت كنن!،بعضي وقتا هم با دوستام بريم بيرون:cool:

خیلی خوبه!!وقت کردی یه سری هم به باشگاه بزن!!!:D

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیانت...بدجنسی....بی رحمی....خودخواهی...تو ذات مرداست.هیچ وقت نمیشه عوضشون کرد.

amin.en

عضو جدید
خیانت...بدجنسی....بی رحمی....خودخواهی...تو ذات مرداست.هیچ وقت نمیشه عوضشون کرد.

چیزه دیگه ای یادت اومد بگو تعارف نکن مهندس!!
بد جنس-بی رحم-خودخواه-جنایتکار-قاتل-بد ذات-بیشرف!!-حروم ز.......!!!راحت باش بگو!!معلومه شناختت از مردا زیاده!!:mad: