ببینید مردها چه موجودات شریفی هستن!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا یه بچه هم میدونه.....فقط کافیه ازشون بپرسی غیرمستقیم بهتون میگن.:w16:

ببخشید منظورتون کدوم حرفه؟؟؟:w05:

شماها مگه حرفم میزنین:D
یه بار دیگه بگو صداتو ندارم،
کجایی اصن؟ نمیبینمت

amin.en

عضو جدید
چرا یه بچه هم میدونه.....فقط کافیه ازشون بپرسی غیرمستقیم بهتون میگن.:w16:

ببخشید منظورتون کدوم حرفه؟؟؟:w05:

خب،معلومه با بچه مچه ها زیاد سر و کار داری!!:D
خب همون بچه ها روت تاثیر گذاشتن دیگه خانم مهندس!!!
اگه یه بچه گیر آوردیم در اسرع وقت ازشون میپرسیم!!:w16::w16:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
شماها مگه حرفم میزنین:D
یه بار دیگه بگو صداتو ندارم،
کجایی اصن؟ نمیبینمت
:razz:
خب،معلومه با بچه مچه ها زیاد سر و کار داری!!:D
خب همون بچه ها روت تاثیر گذاشتن دیگه خانم مهندس!!!
اگه یه بچه گیر آوردیم در اسرع وقت ازشون میپرسیم!!:w16::w16:
من دارم منطقی حرف میزنم لطفا اگه میخواین جواب بدین درست قانع کنین اینقدر حاشیه...

.anita.

عضو جدید
نتیجه میگیریم مردا تبر آهنی از سرشون زیاده چه برسه به طلا و نقره و جنیفر و...:w25::w25::w25:(البته مردای خوب هم هستن، که انگشت شمارن:w16:)

amin.en

عضو جدید
:razz:

من دارم منطقی حرف میزنم لطفا اگه میخواین جواب بدین درست قانع کنین اینقدر حاشیه...

خب خیلی خوبه که منطقی بحرفیم!!پس میریم سر اولین سخن شما!!

خیانت...بدجنسی....بی رحمی....خودخواهی...تو ذات مرداست.هیچ وقت نمیشه عوضشون کرد.
خب گفتم این دیدگاهه شماست!!واسه خودتون فقط میتونه محترم باشه!!حالا به یکی خیانت شده به یکی نشده!!نظرات متعدده!!
دومین سخنه حضرته عالیه!!
چرا یه بچه هم میدونه.....فقط کافیه ازشون بپرسی غیرمستقیم بهتون میگن.
یه بچه دسته راستو چپشو از هم تشخیص نمیده!!بعد میخواد این حرفایه قلمبه سلمبه رو واسه من ردیف کنه!!؟؟مستقیمو غیر مستقیم دیگه چه صیغه ایه؟؟آخه برم از یه بچه بپرسم!!عمو جون بیا ازت یه سوال دارم!!بگو آآآآ!!!!!!!!!
کله مطلب طنز بود!!البته امیدواربودم که ضریب هوشیه خوانندگانه عزیز این مطلب را درک کند!!که یک بچه آنرا درک میکند!!دیگه اینقدر کشش ندیم بهتره فکر کنم!!
شما در چه موردی قانع کنم؟؟اینکه بچه این چیزا رو میدونه؟؟

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب خیلی خوبه که منطقی بحرفیم!!پس میریم سر اولین سخن شما!!
خیانت...بدجنسی....بی رحمی....خودخواهی...تو ذات مرداست.هیچ وقت نمیشه عوضشون کرد.
خب گفتم این دیدگاهه شماست!!واسه خودتون فقط میتونه محترم باشه!!حالا به یکی خیانت شده به یکی نشده!!نظرات متعدده!!
دومین سخنه حضرته عالیه!!
چرا یه بچه هم میدونه.....فقط کافیه ازشون بپرسی غیرمستقیم بهتون میگن.
یه بچه دسته راستو چپشو از هم تشخیص نمیده!!بعد میخواد این حرفایه قلمبه سلمبه رو واسه من ردیف کنه!!؟؟مستقیمو غیر مستقیم دیگه چه صیغه ایه؟؟آخه برم از یه بچه بپرسم!!عمو جون بیا ازت یه سوال دارم!!بگو آآآآ!!!!!!!!!
کله مطلب طنز بود!!البته امیدواربودم که ضریب هوشیه خوانندگانه عزیز این مطلب را درک کند!!که یک بچه آنرا درک میکند!!دیگه اینقدر کشش ندیم بهتره فکر کنم!!
شما در چه موردی قانع کنم؟؟اینکه بچه این چیزا رو میدونه؟؟
شما گفتین بچه ها متوجه نیستن ولی من میگم الان دوره ایه که حتی واسه بچه ها هم مشخص شده که مردا ممکنه خودخواه و بعضی وقتا خائن باشن.شایدم این تاثیر محیطه.چندوقت پیش توی یه سریال یه پسربچه خیانت برادرشو توجیه میکرد و دختربچه ای که میشنید متوجه شد برادرش چقدر پست بوده.میخوام بگم بچه های امروزو با بچگی حتی ما مقایسه نکن.....شاید نتونن دست راست و چپشونو تشخیص بدن یا حتی نتونن تکلیف شبشونو بنویسن ولی کاملا حواسشون جمعه.
من هم متوجه هستم که مطلب شما کاملا طنز بود ولی بدونید همیشه طنز از حقایق تلخی که واسه ما مشکل شده ساخته میشن.البته امروز روزیه که نمیشه گفت فقط مردا خائن یا خودخواه یا...هستن.
درضمن منظورم از قانع کردن این بود که من نظرمو خیلی جدی گفتم حتی دوست ندارم اگه یکی جوابمو میده با شوخی و تیکه حرف بزنه اگه اشتباه میکنم خیلی منطقی جواب بده. نظر من نشون دهنده این نبود که با بچه ها خیلی ارتباط دارم و یا اطرافم بچه ها هستن...

amin.en

عضو جدید
شما گفتین بچه ها متوجه نیستن ولی من میگم الان دوره ایه که حتی واسه بچه ها هم مشخص شده که مردا ممکنه خودخواه و بعضی وقتا خائن باشن.شایدم این تاثیر محیطه.

باز هم بستگی به محیطی داره که بچه توش بزرگ میشه!!هر بچه ای این نظرو نداره!!

چندوقت پیش توی یه سریال یه پسربچه خیانت برادرشو توجیه میکرد و دختربچه ای که میشنید متوجه شد برادرش چقدر پست بوده.میخوام بگم بچه های امروزو با بچگی حتی ما مقایسه نکن.....شاید نتونن دست راست و چپشونو تشخیص بدن یا حتی نتونن تکلیف شبشونو بنویسن ولی کاملا حواسشون جمعه.

خداییش من سریال زیاد نیگاه نمیکنم!!تو 3 ماهه گذشته اصلا نیگاه نکردم!!حالا اگه بگم سریال زیاد میبینی ممکنه فکر کنی دارم مسخرت میکنم که نمیکنم!!

میشه گفت اونم تو سریالاست!!ممکنه نظرشونو در مورد دخترا هم بپرسی!؟؟
من هم متوجه هستم که مطلب شما کاملا طنز بود ولی بدونید همیشه طنز از حقایق تلخی که واسه ما مشکل شده ساخته میشن.البته امروز روزیه که نمیشه گفت فقط مردا خائن یا خودخواه یا...هستن.

این شد یه حرفه حسابی!!ولی میترسم اگه اینجوری پیش بریم مطلب طنزم که خواستی منطقی حرف بزنیمتبدیل شه به فلسفی حرف زدن!!:surprised:

درضمن منظورم از قانع کردن این بود که من نظرمو خیلی جدی گفتم حتی دوست ندارم اگه یکی جوابمو میده با شوخی و تیکه حرف بزنه اگه اشتباه میکنم خیلی منطقی جواب بده. نظر من نشون دهنده این نبود که با بچه ها خیلی ارتباط دارم و یا اطرافم بچه ها هستن...

این برداشته من بود!!کسی رو مسخره نکردم!!باز هم عذر میخوام اگه جسارتی شد!!(آبی ها ماله من میباشد!!!)