اره واقعا . کاش ما ادمها هم دوستیمون اینطوری بود!!!آخی چقدر نازن.چه دوستای خوبی ان واقعا
اره واقعا . کاش ما ادمها هم دوستیمون اینطوری بود!!!
چرا همه چیو به آدما ربط میدین اونا حیوونن شما میخوای ما هم عین اونا باشیم....بسم الله......اره واقعا . کاش ما ادمها هم دوستیمون اینطوری بود!!!
حتما باید به شما هم انتقاد کنم؟چی چیو راست میگی؟راست میگی کاش....!![]()
چرا همه چیو به آدما ربط میدین اونا حیوونن شما میخوای ما هم عین اونا باشیم....بسم الله......
جمله منو یه بار دیگه بخون تا متوجه شی.چرا همه چیو به آدما ربط میدین اونا حیوونن شما میخوای ما هم عین اونا باشیم....بسم الله......
حتما باید به شما هم انتقاد کنم؟چی چیو راست میگی؟![]()
پس در انتخاب دوست این دفعه بیشتر دقت کن تا اذیت نشی .انسان عقل داره شعور داره...این خود ما هستیم که دوستامونو انتخاب میکنیم پس اگه یه نفر نا رفیقی کرد تقصیر خودمونه نه چون آدمیم مرام نداریم......
چون دردشو کشیدم دارم میگما
چه خبره مثل اینکه اینجا دعوا شده............
حیواناتم چون عقل و شعور ندارن نمی تونن نا رفیقی کنن......پس در انتخاب دوست این دفعه بیشتر دقت کن تا اذیت نشی .
در ضمن نا رفیقی پست بودن ادم رو نشون میده که فکر کنم فقط در انسان هاست و بس ..........
عقل و شعور ندارن غریزه که دارن . وقتی دو تا حیون مختلف رو از بچگی کنار هم بذاری به هم عادت میکنن و میشن دوست . اما انسانها چی ؟؟؟حیواناتم چون عقل و شعور ندارن نمی تونن نا رفیقی کنن......
چه ربطی به غریزه داره...اینکه یکی به فکر نارو زدن میفته از عقلشه نه غریزش...مثلا فک کن منو تو همسا یه ایم من غریزی هی دوس دارم بهت نارو بزنم....منطقیه؟عقل و شعور ندارن غریزه که دارن . وقتی دو تا حیون مختلف رو از بچگی کنار هم بذاری به هم عادت میکنن و میشن دوست . اما انسانها چی ؟؟؟
100 سال هم کنار هم باشن باز هم به هم نارو میزنن(البته بعضی از ادمها)
خب دیگه . خودت هم داری میگی نارو زدن از عقله . عقل هم کی داره ؟؟؟انسان.چه ربطی به غریزه داره...اینکه یکی به فکر نارو زدن میفته از عقلشه نه غریزش...مثلا فک کن منو تو همسا یه ایم من غریزی هی دوس دارم بهت نارو بزنم....منطقیه؟
نه بحث کردن با شما فایده نداره.....خب دیگه . خودت هم داری میگی نارو زدن از عقله . عقل هم کی داره ؟؟؟انسان.
به خاطر این میگم ای کاش یه کم از دوستیشون رو یاد بگیریم
الان منظورت از این حرف چی بود؟؟؟؟؟؟؟نه بحث کردن با شما فایده نداره.....
بابا طرف حیوونه نمیفهمه.....ااااااااا
وای اشتباه نشه.....همون عکسارو عرض کردم...گفتم حیوونن نمی فهمن که.....الان منظورت از این حرف چی بود؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا تو این یه موضوع خیلی هم میفهمند . شما تو خونتون از حیوون نگهداری میکنی؟؟وای اشتباه نشه.....همون عکسارو عرض کردم...گفتم حیوونن نمی فهمن که.....
بله....اتفاقا تو این یه موضوع خیلی هم میفهمند . شما تو خونتون از حیوون نگهداری میکنی؟؟
دوستش داری؟؟بله....
خب معلومه...چون انسانم و احساس دارمدوستش داری؟؟
فقط احساس خودت رو میبینی ؟؟؟خب معلومه...چون انسانم و احساس دارم
فقط احساس خودت رو میبینی ؟؟؟