ببخشید آقا! می تونم به خانومتون نگاه کنم؟

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی مؤدبانه گفت :
ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟

مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد:

مردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری ... ...ه می خوری تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟

جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور مؤدبانه و متین ادامه داد:

خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم

مرد خشکش زد... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...

از این جکا بازم زارین دلفن خیلی خندیدیم :D

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میگین باید همه ی قوانین اسلام را نقض کرد ولی من می گم وقتی فقط یک قانون نقض شود اسلام به کل زیر سوال می رود
کمی فکر کردن خوبه چون این قیاس کاملا واضح است مجموعه ی قوانین اسلام را همان 11 قانون در نظر بگیرید

خب شما یک قانون رو نقض کنید ببینیم چه میکنید. بفرمایید

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا داستان نبود.سند داره.
دوما
فکر نکنم این دین را اثبات کنه.
این داره توضیح میده که چه کاربردی داشته تا مغز ما اینگونه تکامل یافته.

من متوجه نمیشم. شما بخوبی دین رو اثبات کردید و یه چیز دیگه میخوایید استنباط کنید؟
مغز ما اینگونه تکامل یافته؟ نه دیگه این درست نیست ، چون در اینصورت باید الان مذهبی نسبت به گذشته بیشتر میشد که ، من فکر نمیکنم اینطوری باشه الان.

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقایون وقتی قرار باشه چشم چرون باشن چه با پوشش مناسب چه بدون پوشش مناسب چشم چرونی میکنن

البته بعضی از پوشش ها هم واقعا نامناسب ولی خب این بازم دلیل به چشم چرونی نمیشه

آقای محترم شما نگاهتو درویش کن

afshin-18

عضو جدید
خب شما یک قانون رو نقض کنید ببینیم چه میکنید. بفرمایید

اولین قانونی که نقض میشه قانون جنگ هست که در اسلام هر وقت به شهری حمله می شود در صورت مسلمان نشدن یا پرداخت نکردن جزیه تمام مردان و پسران بالغ کشته و زنان و کودکان به بردگی گرفته می شوند این قانون ضد انسانیت هست پس اگر کسی به انسانیت اعتقاد داشته باشه اسلام برایش بی ارزش میشه

آخرین ویرایش:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
من زنم و به همان اندازه سهم می برم که ریه های تو!درد آور است که من آزاد نباشم تا تو به گناه نیفتی,قوس های بدنم بیشتر از افکارم به چشم هایت می آیند.تآسف بار است که باید لباس هایم را به میزان ایمان تو تنظیم کنم.(زنده یاد سیمین دانشور)

بیگ لایک داره این حرف;)
من متن این تاپیک رو قبلنم زیاد شنیدم ولی کاش قبل از کپی کردنه یه متن یکم بهش فکر میکردیم
من صفحات دیگه رو نخوندم ولی همین جمله میتونه بهترین جواب برای این تاپیک باشه

اوژنی دزیره

عضو جدید
بیگ لایک داره این حرف;)
من متن این تاپیک رو قبلنم زیاد شنیدم ولی کاش قبل از کپی کردنه یه متن یکم بهش فکر میکردیم

ممنون دوست خوبم:gol:.منتهی یه اشتباه کوچیک کردم یک کلمه رو تایپ نکردم من زنم و به همان اندازه از هوا سهم می برم که ریه های تو!ولی خب تو خوندنش مشخصه.

*میدیا*

عضو جدید
اولین قانونی که نقض میشه قانون جنگ هست که در اسلام هر وقت به شهری حمله می شود در صورت مسلمان نشدن یا پرداخت نکردن جزیه تمام مردان و پسران بالغ کشته و زنان و کودکان به بردگی گرفته می شوند این قانون ضد انسانیت هست پس اگر کسی به انسانیت اعتقاد داشته باشه اسلام برایش بی ارزش میشه

در خود قران به صراحت این اجازه را می دهند که به زن شوهردار، تجاوز صورت گیرد، این هم آیه قرآنی که دستور این تجاوز را می دهد:
آیه 24 سوره النسا:

وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿۲۴

و [همچنين‏ بر شما حرام شده است] زنان شوهردار، مگر ملك يمين [كنيز]تان، اين فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است، و فراتر از اينان بر شما حلال گرديده است كه با صرف اموال خويش، پاكدامنانه و نه پليدكارانه، آن را به دست آوريد، و آنانكه [به صورت متعه‏] از آنان برخوردار شويد، بايد مهرهايشان را كه بر عهده شما مقرر است، بپردازيد، و در آنچه پس از تعيين [در مدت يا مهر تغيير دهيد يا] به توافق رسيد، گناهى بر شما نيست، كه خداوند داناى فرزانه است

شاید این حرف یه اصل تایپیک ربط نداشته باشه اما واسه اون دست عزیزانی هست که سنگ اسلامو به سینه میزنن ولی همین اسلام خودمون متاسفانه بعضی جاها اخلاقیات درش رعایت نمیشه

مسلمانان ، در صدر اسلام، به دیگر کشورها حمله می کردند و می گفتند اگر اسلام را قبول نکنید، شما را خواهیم کشت. معلوم است که این دین گسترش می یابد، این آیه را قران را ببینید: سوره توبه، ایه 123:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند را بکشید! تا در شما درشتی و شدت را بیابند. و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است!

baran1993

عضو جدید
من خیلی موافقم.
توو خیابون به کنار تو مجالس و عروسیای مختلط که این قضیه بیداد میکنه

"escape"

عضو جدید
در خود قران به صراحت این اجازه را می دهند که به زن شوهردار، تجاوز صورت گیرد، این هم آیه قرآنی که دستور این تجاوز را می دهد:
آیه 24 سوره النسا:

وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ النِّسَاء إِلاَّ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُمْ كِتَابَ اللّهِ عَلَيْكُمْ وَأُحِلَّ لَكُم مَّا وَرَاء ذَلِكُمْ أَن تَبْتَغُواْ بِأَمْوَالِكُم مُّحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ فَمَا اسْتَمْتَعْتُم بِهِ مِنْهُنَّ فَآتُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ فَرِيضَةً وَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ فِيمَا تَرَاضَيْتُم بِهِ مِن بَعْدِ الْفَرِيضَةِ إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا ﴿۲۴

و [همچنين‏ بر شما حرام شده است] زنان شوهردار، مگر ملك يمين [كنيز]تان، اين فريضه الهى است كه بر شما مقرر گرديده است، و فراتر از اينان بر شما حلال گرديده است كه با صرف اموال خويش، پاكدامنانه و نه پليدكارانه، آن را به دست آوريد، و آنانكه [به صورت متعه‏] از آنان برخوردار شويد، بايد مهرهايشان را كه بر عهده شما مقرر است، بپردازيد، و در آنچه پس از تعيين [در مدت يا مهر تغيير دهيد يا] به توافق رسيد، گناهى بر شما نيست، كه خداوند داناى فرزانه است

شاید این حرف یه اصل تایپیک ربط نداشته باشه اما واسه اون دست عزیزانی هست که سنگ اسلامو به سینه میزنن ولی همین اسلام خودمون متاسفانه بعضی جاها اخلاقیات درش رعایت نمیشه

مسلمانان ، در صدر اسلام، به دیگر کشورها حمله می کردند و می گفتند اگر اسلام را قبول نکنید، شما را خواهیم کشت. معلوم است که این دین گسترش می یابد، این آیه را قران را ببینید: سوره توبه، ایه 123:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
ای کسانیکه ایمان آورده اید، کافرانی که نزد شمایند رابکشید! تا در شما درشتی و شدت را بیابند. و بدانید که خداوند با پرهیزکاران است!

ماشالا تحریف هم که میکنید ، چرا معنا رو عوض میکنی خانم؟ میخوای اثبات کنی خیلی مثلا پیدا کردی ، باید به عرضتون برسونم کلمه ی قاتلوا در زبان عربی به معنای بکشید نیست عزیزم ، به معنای پیکار کنید هستش ، اقتلوا به معنای بکشید هست.

شما اینو از هرکجا کپی کردی ، کلمه ی پیکار کنید رو حذف کردی و به جاش گذاشتی بکشید ، این کارا رو واسه کسانی انجام بدید که هیچی حالیشون نیست. خدارو شکر زبان عربی جوریه که هر کلمش یه معنای خاصی داره و جا برای ابهام باقی نمیذاره...

پس بکشید با پیکار کنید خیلی فرق داره ، نمیدونم هدف شما از اینکار چی بوده ، ولی بهتره لااقل اینجوری دیگه تقلب نکنید ، زشته ، برای خودتون زشته.

"escape"

عضو جدید
ماشالا تحریف هم که میکنید ، چرا معنا رو عوض میکنی خانم؟ میخوای اثبات کنی خیلی مثلا پیدا کردی ، باید به عرضتون برسونم کلمه ی قاتلوا در زبان عربی به معنای بکشید نیست عزیزم ، به معنای پیکار کنید هستش ، اقتلوا به معنای بکشید هست.

شما اینو از هرکجا کپی کردی ، کلمه ی پیکار کنید رو حذف کردی و به جاش گذاشتی بکشید ، این کارا رو واسه کسانی انجام بدید که هیچی حالیشون نیست. خدارو شکر زبان عربی جوریه که هر کلمش یه معنای خاصی داره و جا برای ابهام باقی نمیذاره...

پس بکشید با پیکار کنید خیلی فرق داره ، نمیدونم هدف شما از اینکار چی بوده ، ولی بهتره لااقل اینجوری دیگه تقلب نکنید ، زشته ، برای خودتون زشته.

در مورد آیه 24 سوره نساء هم که نوشتید ، یه آیه قبل و بعدشم کاش مینوشتید ، اگر هم باز واقعا براتون سوال بود و قصد اغراق نداشتید ، بهتر بود از آیه 23 شروع میکردید و به دقت میخوندید و کمی فکر میکردید تا جای ابهام براتون باقی نمیموند

"escape"

عضو جدید

همچین چیزی وجود نداره ، اینی که میگید خلاف حقیقت هست و کذب هست. فکر میکنم حرف شما(یا یکی دیگه بود انگار) ، از اولش روی حمله اعراب به ایران و... باشه ، اگه اینو میگید ، اینا مال زمان ابوبکر بود و از نظر من و شاید خیلیا ، ابوبکر اصلا در رده اشخاص مهم برای ما به حساب نمیاد ، اونا ربطی به اسلام ندارن ، حالا تا به امروزم خیلیا در اشتباهن و فکر میکنن اونا خیلی مربوط تشریف دارن ، ولی ندارن ، اینطور نیست...

آخرین ویرایش:

"escape"

عضو جدید
در ضمن ، هرکس از من نقل قول میگیره یا درباره حرفای من نظر مینویسه ، لطفا یه تشکر بزنه من متوجه بشم بیام جوابتونو بدم ، اینجوری فکر میکنن ما رفتیم و جوابی نداشتیم و خدایی نکرده عوام فریبی میشه. با تشکر

"escape"

عضو جدید
بیگ لایک داره این حرف;)

بنظرم این حرفی که نوشته بودن از خانوم دانشور ، با اینکه تا حدودی درسته و قبول دارم ، ولی تا حدودی هم درست نیست ، علتش هم اینه که هورمون وقتی ترشح میشه دیگه آزادی و ریه و افکار زنانه و اینا رو نمیشناسه دیگه ، این یه واقعیتیه و من دارم به صراحت میگم ، هر چیزی جای خودش ، شما هرگز نمیتونید غریزه رو کتمان کنی ، آفرینش مخلوطی از همه چیه ، افکار زنانه به وقتش به درد میخوره و قوس بدن هم قوس بدنه.
بالاخره همه جانبه نگاه کرد ، با نظر گرفتن همه چیز...
این حرفا خیلی غلط نیست ، خیلی درست هم نیست....

afshin-18

عضو جدید
همچین چیزی وجود نداره ، اینی که میگید خلاف حقیقت هست و کذب هست. فکر میکنم حرف شما(یا یکی دیگه بود انگار) ، از اولش روی حمله اعراب به ایران و... باشه ، اگه اینو میگید ، اینا مال زمان ابوبکر بود و از نظر من و شاید خیلیا ، ابوبکر اصلا در رده آدم ها به حساب نمیاد ، اونا ربطی به اسلام ندارن ، حالا تا به امروزم خیلیا در اشتباهن و فکر میکنن اونا خیلی مربوط تشریف دارن ، ولی ندارن ، اینطور نیست...

مشکل شما اینه که چیزی از قران و تاریخ اسلام نمی دونین شما ابتدا داستان بنی قریظه را از روی تاریخ طبری بخونید بعد بیایید تا بحث رو ادامه بدیم

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای کاش این تاپیک در تالار اسلام زده میشد .......تا ارزش نظر دادن وجود داشت و این همه صفحه بیهوده به نظر پراکنی نمیگذشت

متاسفانه یک عده نا آگاه و یک عده غرض ورز هر چه خواستند این جا گفتند و نوشتند .....و موضوعات مختلف ......البته از آنهایی که خدا را قبول هم ندارند نبایستی انتظار غیرت داشت

عنوان این تاپیک چیزی فراتر از بحث حجاب است .......بحث غیرت است ......غیرتی که ما ایرانیان به اون شهره بودیم و هنوز هم هستیم .گرچه کمرنگ تر شده ..طبیعتا روی مطلب به مردان بی غیرت نیست ......بلکه تلنگری است به مردان غیرتمندی که به دنبال مسائلی از جمله دل مشغولی های دنیوی غیرت و ناموس خود رو فراموش کردن و اجازه هر گونه نگاه هرزه ای رو به ناموس خود میدن

آن هایی که دم از عقل میزنند .....بایستی گفت احتیاط شرط عقل است ..هیچ عاقلی دستشو نمیگیره جلوی اتو که بسوزه!.که وقتی دستش سوخت بعد بره دنبال درمان .......مسئله حجاب و غیرت هم همینه .......
هیچ طلا فروشی طلا شو بیرون ویترین و بیرون مغازه نمیفروشه .....وقتی هم که نیست در مغازشو چهار قفله میکنه .....چون اون طلا براش با ارزشه ...و میتونه این جذابیت و زیبایی نه توسط همه ولی توسط یه عده اگر راحت در دسترس باشه چه میشه

اما اونهای که گفتند خب نگاه کنه .ما اتفاقا دوست داریم بهمون نگاه بشه!...البته من نمیدونم این حرف صرفا برای لجبازی بود یا واقعیت .....ولی چیزی که روانشناسان میگن و تجربه هم نشون داده این افرادی که اهل خودنمایی این گونه هستند دچار کمبود عاطفه و محبت هستند و قبل خودشان این خانواده ها مقصرند که فراموش کرده اند چیزی به اسم خانواده وجود دارد ..چیزی که در غرب هست و زن یک نفر حتی در جلوی همسرش در بغل یک مرد غیر همسرش میره و بالعکس و مواردی که بیانش لازم نیست .....اینها هم صرفا فیلم هالیوودی نیست .چیزی است که در جامعه غرب است .....یک سر برخی برن آنتالیا خیلی چیزا دستشون میاد ....البته اصولا افرادی که حامی این مسائل هستند به نظر خیلی هم بدشون نمیاد!

و اما یک حرف عجیب و خنده دار!.....بحث دین مطرح شد و یکی گفت اخلاق!.یکی هم گفت قبل دین ایرانیان با اخلاق بودن .....البته این کاربر اخراج شده..ولی ظاهرا مفهوم دین را هم نمیداند!

دین یعنی راه و روش درست زندگی کردن برای سعادت ........دین الهی یعنی راه و روش درست زندگی کردن برای سعادت دنیوی و اخروی و مهمترین هدف رضایت خالق خداوند مهربان است .......

ایرانیان قبل اسلام دین داشتند .پیامبر داشتند .......حضرت اشو پس که بود؟.....دین الهی زرتشت پس چیست؟
البته ما ادیان غیر الهی هم داریم مثل بودایی .....
ولی چیزی که هست ادیان الهی منطبق با زمان آمد .....و ما مسلمانان ضمن احترام و قبول تمامی ادیان الهی و احترام به تمامی پیامبران از نوح(ع) تا موسی و عیسی مسیح (ع) دین اسلام رو آخرین دین نازل شده میدانیم از سوی خداوند .........و بعد آن هم دینی نیامد .......
و همانطور که در تمامی کتب الهی وعده داده شده ......همانطور که در اوستا وعده داده شد منجی بشریت ، انسان کامل ، بهار انسانها (سوشیانت) حضرت مهدی (عج) خواهد آمد و حکومت عدل الهی و صالحین به پا خواهد شد .......این وعده خداوند است و وعده او محقق خواهد شد

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل شما اینه که چیزی از قران و تاریخ اسلام نمی دونین شما ابتدا داستان بنی قریظه را از روی تاریخ طبری بخونید بعد بیایید تا بحث رو ادامه بدیم

سلام ...جناب افشین عزیز ....تاریخ طبری منبع بسیار معتبری است ولی هر کتابی ضعف هایی دارد که روایات بسیاری در آن دیده شده که با روایات دیگر همخوانی ندارد .....ضمن اینکه طبری هرگاه از منابعی که اجازه نقل حدیث از آنها را داشته استفاده کرده، با بیان «حدثنا» «اخبرنا» «کتب الی» گفته و هرگاه از منابعی که اجازه نقل حدیث آن را نداشته، استفاده کرده، با ذکر «قالوا» «حدثوا» «روی» «ذکر»، مطلب را بیان کرده.....در تاریخ طبری نمونه هایی از مطالب غیر واقعی و افسانه های حماسی و خطاهای بسیاری دیده میشود که با بررسی و مراجعه به منابع دیگر حق مطلب ادا میشود

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همچین چیزی وجود نداره ، اینی که میگید خلاف حقیقت هست و کذب هست. فکر میکنم حرف شما(یا یکی دیگه بود انگار) ، از اولش روی حمله اعراب به ایران و... باشه ، اگه اینو میگید ، اینا مال زمان ابوبکر بود و از نظر من و شاید خیلیا ، ابوبکر اصلا در رده آدم ها به حساب نمیاد ، اونا ربطی به اسلام ندارن ، حالا تا به امروزم خیلیا در اشتباهن و فکر میکنن اونا خیلی مربوط تشریف دارن ، ولی ندارن ، اینطور نیست...
شما داری به حضرت ابوبکر توهین میکن؟ یعنی چی که در رده آدم ها بحساب . . . ؟

"escape"

عضو جدید
شما داری به حضرت ابوبکر توهین میکن؟ یعنی چی که در رده آدم ها بحساب . . . ؟

نه گلم ، حضرت ابوبکر علیه الدرجاة العالیه رو بهش توهین نکردم:redface:منظورم این بود ایشون برای ما جزو اشخاص مهم به حساب نمیان

afshin-18

عضو جدید
سلام ...جناب افشین عزیز ....تاریخ طبری منبع بسیار معتبری است ولی هر کتابی ضعف هایی دارد که روایات بسیاری در آن دیده شده که با روایات دیگر همخوانی ندارد .....ضمن اینکه طبری هرگاه از منابعی که اجازه نقل حدیث از آنها را داشته استفاده کرده، با بیان «حدثنا» «اخبرنا» «کتب الی» گفته و هرگاه از منابعی که اجازه نقل حدیث آن را نداشته، استفاده کرده، با ذکر «قالوا» «حدثوا» «روی» «ذکر»، مطلب را بیان کرده.....در تاریخ طبری نمونه هایی از مطالب غیر واقعی و افسانه های حماسی و خطاهای بسیاری دیده میشود که با بررسی و مراجعه به منابع دیگر حق مطلب ادا میشود
نکته ی قابل توجه اینه که این داستان مورد تایید بوده و هست
در ضمن قران هم به همین شیوه جمع شده