اینم چند تا چیز که به ذهن معیوب بنده رسید! بخونید شاید بدردتون خورد
سوال اینه که وقتی از دختری خوشمون اومد چکار کنیم؟ خب باید مساله رو دسته بندی کنیم تا بشه راه رو انتخاب کرد:
- آیا بطور منظم میبینیدش و فرصت کافی دارید یا اینکه فرصت اندک هست؟
- آیا فکر میکنید شما دلخواه همچون دختری هستید؟ آیا شما به اندازه کافی برای آن شخص جذاب هستید؟ آیا دختر از شما سرتر هست یا خیر؟ هر کس این مساله رو میتونه خودش تشخیص بده.
- آیا فک میکنی دختر از تو خوشش میاد؟ آیا میتونی نشونه ای پیدا کنی که دختر ذره ای به تو علاقه داره یا بر عکس ممکن باشه از تو بدش بیاد؟
تذکر: لطفا تا وقتی خودتون از خودتون مطمئن نیستیدید وارد بازی احساسی نشید, چون هم خودتون صدمه میبینید هم دیگری. وقتی دیدی نسبت به کسی احساس علاقه داری, هرگز به کسی چیزی نگو, چون این گفتن به اینو اون باعث میشه موضوع تو مخت حک بشه و اونوقت از انجام فعالیت روزانه ات باز میمونی چون هرجا بری صحبت اون میاد وسط. اما اگه نگی هم واسه خودت بهتره هم واسه طرف مقابل و هم واسه زندگیت. بهترین کار اینه که تو ذهنت کل ماجرا رو به دوصورت پیش بینی بکنی: حالت اول حالتی هست که اون شخص بهت جواب مثبت میده, تو خیالت تصور کن اگه بهت جواب مثبت بده زندگیت چطور میشه و تا آخر مرگ رو پیش بینی واقع بینانه بکن و همینطور برعکس اگه بهت بگه نه. بعد اینکه از خودت مطمئن شدی, حالا با توکل بر خدا مسیرهای درست رو انتخاب کن. باز هم تاکید میکنم با هیچکس به جز پدر مادرت و مشاور روانشناس که امین هست در این مورد مشورت نکن چون هیچ کس واقعا چیزی نمیدونه که بهت بگه یا راهنماییت کنه.
خب اگه بطور منظم میبینیش بهترین کار اینه به هیچ وجه از علاقه و عشق خودت بهش نگی, تاکید میشه به هیچ وجه. اگه از علاقت بهش بگی و حتی اگه اون جواب مثبت بده بهت, با این حال باز هم روابط شما در روزای بعدی که همدیگه رو میبینین عجیب غریب میشه و چه بسا رابطه کات بشه, باور کنید! خب پس باید چه کرد؟ در اینجا شما باید اونقدر خودتون رو از نظر تیپ, قیافه, ادب و رفتار, هیکل و ... بالا ببرید که به حد ایده آل یک شوهر برسید حتی اگه هدفتون یک دوستی ساده هست. کار دیگه ای که باید بکنید اینه که تو مدت زمان یک دوست واقعی براش بشید, منظورم اینه که هر وقت اون به مشکل خورد خیالش جمع باشه که شما هستید, مثلا اونقد باید باهاش صمیمی بشید که اگه مشکلی براش پیش اومد با اولین یا دومین کسی که برای حل مشکلش تماس میگیره شما باشید. تو تمام این مدت باید دقت کنید درگیر دایره دوستی نشید, یعنی چی؟ یعنی اینکه باید یه مرزی رو بین خودتون و اون بکشید که شخصیت شما به عنوان یه آقا حفظ بشه, شما قرار نیست یه دوست معمولی براش باشید که هر وقت مشکل داشت به شما رجوع کنید بلکه شما قراره کسی باشید که هروقت اون تو خونه احساس تنهایی کرد به شما فک کنه. پس در عین جنتلمنی, لاس زدن های عاشقانه رو فراموش نکنید, مثلا وقتی از شما در مورد یک موضوع درسی سوال کرد, بعد از اینکه جوابش رو دادین بگین رژ لبی که امروز استفاده کرده خیلی بهش میاد, یا دستبند نقره ای دستش رو زیبا کرده. نکته دیگه اینه که باید از لحاظ جنسی هم جذاب باشید! قدرت جاذبه س ک س ی باور نکردنی هست. وقتی همه اینکارا رو کردید و وقتی خودتون حس کردید که دیگه به اندازه کافی با هم صمیمی شدید, ازش بطور ناگهانی خواستگاری کنید یا بهش بگید عاشقش هستید.
اما اگه فرصت کافی ندارید که با همدیگه ملاقاتهای از قبل تعیین نشده بکنید, یعنی شاید فقط یکبار ببینیدش, یا اصلا زندگی شما 2 نفر بهم ربطی نداره, مثلا شما یک مهندس هستید و ایشون یک پزشک که شاید سالی یکبار کارتون بهم نیوفته, تو این مورد موضوع به 2 بخش تقسیم میشه: آیا شما شرایط جذابیت رو دارید؟ یعنی آرزوی بیش از 70% دخترها هستید یا خیر؟ اگه جذاب هستید مستقیما با خرید یک دسته گل رز بهش ابراز علاقه کنید, حتی اگه تو اون لحظه گل رو تو حلقتون فرو کرد ناراحت نشید, شما میختون رو کوبیدید, ماجرا خودش درست میشه, اما اگه آدم جذابی نیستید و قرار نیست که همدیگه رو ببینید باید با خانواده برید خواستگاریش. یا اینکه هروقت جذاب شدید برید دنبالش.
تذکر: خیلی از اوقات شما قبل از اینکه کاری کنید میتونید شرایط رو پیش بینی کنید با این روش که خودتون رو جای طرف مقابل بگذارید: مثلا فرض کنید شما اون دختر مقابل, اگه یهو یه پسری مثله الان شما بیاد بهتون پیشنهاد دوستی یا ازدواج میده قبول میکنی یا نه؟ این روش خیلی خوبه. مثلا من یه روز داشتم میرفتم و دیدم دختری که دوستش دارم داره از مقابلم رد میشه, یه لحظه خودمو گذاشتم جای اون تصور کردم اگه در اون لحظه پسری بیاد بهم سلام کنه چه حسی بهم دست میده, دیدم خوشحال میشم. پس رفتم و بهش سلام کردم و دیدم همونی شد که فکر میکردم. ما انسانها بسیار شبیه هم هستیم, اگه درست بتونیم خودمونو جای دیگری بذاریم ( اونم تو یه لحظه ) میتونیم رفتار افراد رو پیش بینی کنیم.
تذکر: خیلی اوقات طرف بعد از ابراز علاقتون بهتون جواب منفی میده, این جواب منفی میلیاردها معنی داره. اگه بخواید به این فک کنید یا ازش بپرسید که چرا گفت نه, مطمئنا به هیج جواب منطقی نمی رسید. بهترین کار اینه که فراموش کنیدش چون بسیار احتمالش کم هست که یک نه تبدیل به آره بشه. چه بسا دخترایی که بخوان یک لحظه با شما باشند, فراموشش کنید و به این فک کنید که شما قبل از اون هم داشتید زندگیتونو میکردین.
اما اگه واقعا احمقانه دوستش دارید میتونید بعد از مدت مشخص دوباره ازش تقاضا کنید اینبار باید درست براش هدفتون رو توضیح بدید باید اینطور بگید مثلا من منصور رضایی با این مشخصات با این پدر و مادر و با این تحصیلات و با این وضع مالی از شما خوشم اومده و الان دارم اینو بهتون میگم چون فکر میکنم به این دلیل و اون دلیل و کلی دلیل دیگه ما میتونیم با هم خوشبخت باشیم و لحظات خوبی رو با هم بگذرونیم. اگه بازهم نه گفت 3 حالت داره یا واقعا علاقه ای به شما نداره یا شرایطش رو نداره ( این خودش یک کتاب دیگه هست باید توضیح بدم) یا داره ناز میکنه ,تنها راه خواستگاری رسمی هست.
یادتون باشه, بهتره که نسبت به یه نفر بدبین بود و بعد خوشبین شد تا اینکه خوشبین باشیم و بعد بهش بدبین بشیم.