نظرات طوری باشه که برای همه قابل استفاده باشه.((تشکر))سلام
برای کمک بهتر شما باید بفرمایید که همکلاسی هستید همکار هستید همسایه و.... تا مشخص شود که چگونه بایستی پیشنها د مطرح کرد به دلیل اینکه در هر یک از موارد فرق دارد
پس اگر به صورت جزئی تر مطرح شود بهتر می توانند همه دوستان راهنمایی نمایند
ما که خوردیم چیزیمون نشد0
دیگه انگار کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟ برای آخرین بار از همه(چه پسرا و چه دخترا)تقاضای اعلام نظر دارم. والسلام. (((تشکر)))
نگران نباش که من اومدم! اگه بخوای به یه دختر پیشنهاد ازدواج بدی بعد از اینکه تحقیقاتتم انجام دادی بهترین کار اینه که اول توسط یکی دیگه. مثلا یکی از دوستاش و یا دوستای خودت ( اگه دختر یا متاهل باشه بهتره) بری و بهش موضوعو بگی و بگی که اگه اونم تمایل داره در موردت چیزی بدونه برید و با هم حرف بزنید. اینجوری هم مودبانه رفتار کردی هم به دختره حالی می کنی که دوسش داری. این اولین کاریه که باید کرد به نظر من
از شما ممنونم که به فریاد این تاپیک جواب دادی و اومدی. اما در مورد نظرت باید دوستان دیگه ببینیم چه نظری دارن.در ضمن نظرات طوری باشه تا برای کسایی که مثل من این مشکل رو دارن هم قابل استفاده باشه.منظور اینه که از این تاپیک همه استفاده میکنن. (((با تشکر)))
امیر جان سلام مهم ترین چیز یعنی کمک خواستن از خدا رو فراموش نکن دوم بسته به نیتت داره اکه یه دختر بفهمه که یه پسر اونو فقط بخاطر یه دوستی که سرگرمش کنه میخواد ازت متنفر میشه بهش ثابت کن و بگو تو اونو فقط بخاطر خودش دوست داری واسیه همینی که هست دلنشینه واست اگه میتونی یه طوری که متوجه نشه شماره شو گیر بیار بعد یه موقع که میدونی میتونه صحبت کنه باهاش تماس بگیر و خیلی محترمانه بهش بگو میخوای در مورد موضوعی صحبت کنی که نمیشه پشت تلفن گفت و باید حضوری باشه بعد باهاش یه کافی شاپ قرار بذار و واسه اینکه اعتمادشو جلب کنی بهش بگو این یه قرار پنهونی نیس و میتونه با یکی از نزدیکانش در میون بذاره بعد با یه کادوی کوچیک ولی دلنشین برو سر قرار بقیه اش بستگی به مهارت کلام و صحبتت داره که چطوری بتونی دلنشین و صادقانه حرفتو بزنی ......... موفق باشی.
ولی تو یه تاپیک دیگه اکثر دخترا گغتن که دوس دارن خود پسر مستقیما بره جلو نه اینکه کسیو بفرستهنگران نباش که من اومدم! اگه بخوای به یه دختر پیشنهاد ازدواج بدی بعد از اینکه تحقیقاتتم انجام دادی بهترین کار اینه که اول توسط یکی دیگه. مثلا یکی از دوستاش و یا دوستای خودت ( اگه دختر یا متاهل باشه بهتره) بری و بهش موضوعو بگی و بگی که اگه اونم تمایل داره در موردت چیزی بدونه برید و با هم حرف بزنید. اینجوری هم مودبانه رفتار کردی هم به دختره حالی می کنی که دوسش داری. این اولین کاریه که باید کرد به نظر من
سلام اقا حمید قدم رنجه کردین به تالارمشاوره صفا اوردیننمیدونم والا من 100 بار راه حل پیشنهادی داش حمیدو براتون گفتم عمل نمیکنین ....
دخترای امروزی گل نمیخوان که بابا جان ...
میری جلو روز اول یدونه کشیده میزنی تو گوشش برق از 3 فازش بپره ...همون ثانیه دومیو با پشت دست برمیگردونی...معجزه میکنه !!:دی
هر روز چندبار ین کارو تکرار کنی ...طرف باخودش میگه ..:
اگر با من نبودش هیچ میلی ...چرا گوشه مرا کر کرد لیلی ؟؟؟ :دی
خوب يه کم تمرين کن اين همه دختر اينجاس
تو مهندس عمرانی هنوز بلد نيستی ابراز علاقه کنی؟
اصلا ابراز علاقه نکن اينطوری جذابتر به نظر ميای
نمیشهعزیزم کمی مهربانتر.....................
نمیشه![]()
واقعا عالی بود.زحمت کشیدی.این نظر فکر کنم جا برای نظر دیگه نذاشت بمونه.سلام به دوستان
شاید براتون جالب باشه که من امروز داشتم تمام تجربیات عشقی خودم ودوستانم رو رو برگه می نوشتم
1.قبل هرچیزی باید اعلام موجودیت کنی {من هستم}شناختن شخصیت خودت با هرترفندی مودب سالم متدین
بودن درس خون بودن وغیره ....
2.پیدا کردن مکان وزمان مناسب برای پیشنهاد دادن واجازه دادن به طرف مقابل به فکر کردن
3.عدم آب شدن یخ غرورت تاقبل از آب شدن یخ دختر مقابل (سرشوخی رو دختر ابتدا باید باز کند)
*** سه حالت بالا مشترک برای ازدواج وپیدا کردن دوست دختر خوب *** من ازدواج می گم:
4.حالا باید کم کم خانواده خودتو آروم آروم آماده کنی به حضور یه دختر ....
5.دختر رو هم باید بگی که که خانواده خودش کم کم آماذه کنه به حضور پسر...
6.به جایی برسه که دختر به خانواده خودش بگه که با پسری دوست بشوم که قصدش ازدواج هست؟؟؟
حتما,دوستان کمک میکنن تا تو راه حل های مختلف یکیشو انتخاب کنید.حالا اگه راه حله بهتری سراغ داشتین ممنون میشم به منم بگین!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
روشهای جالب تشخیص دختران مجرد !!!! | تالار مشاوره | 36 | |
![]() |
روشهای شگفت انگیز پیدا نمودن همسر ایده آل | تالار مشاوره | 0 | |
![]() |
اسرار و روشهای نفوذ در دلها | تالار مشاوره | 8 | |
C | چطور میشه فهمید یه مرد چقد دست و دل بازه؟ | تالار مشاوره | 23 | |
![]() |
میشه بنده را نیز کمک کنید؟ تشکر | تالار مشاوره | 16 |