سلام علیکم .........قبل هر چیز لازم می دانم یادی کنم از شهدای باشگاه مهندسان ایران ......و مدافعین حرم حضرت زینب .......بچه های مومن و باغیرتی که در این باشگاه داشتیم و قدرشون رو ندانستیم ......سلام و تهیت عرض کنم به جانبازانی که در باشگاه مهندسان بودند و هستند که معروف ترینشان که بنده می شناختم آقا سید عزیز بودند .......سلامی عرض کنم به فرزندان شهدا و خانواده شهدا و همچنین تشکر می کنم از دعوت هر ساله شما از کاربران برای حضور در این تاپیک که با توجه به اینکه این سال داره تموم میشه و مهمتر عمری از ماها داره می گذره برپا می دارید ......البته ای کاش به جز شما کاربران مدیران باشگاه نیز مثل سالیان گذشته به تاسی از برخی مدیران فهیم و دلسوز باشگاه .....تاپیکی می زدند و گزارش عملکرد خودشو رو منتشر می کردند و اجازه نقد عملکردشون رو نیز می دادند ........بنده یک عادت بد و شایدم خوب دارم که هر تاپیکی که وارد میشم سعی می کنم تمامی صفحات و پست ها رو بویژه 10 پست اول رو حتما بخونم .....متاسفانه در یکی از موارد اظهاراتی رو دیدم که یک نفر یک طرفه اسم یک نفر رو اورده بود و در شرایطی که اون فرد اطلاعی هم قطعا ندارد .....در قبال ایشون قضاوت و وضعیت بد و ساکن امروز تالار گفتگوی آزاد را به ایشون نسبت داد ......متاسفانه دم از اخلاق هم می زنند و گاهی ناراحت هم میشن که از جبهه خودی کسی بهشون حرفی بزنه( البته برای جبران معتقدم هیچ وقت دیر نیست اگر ایشون واقعا خودشون رو با اخلاق می دانند به این کاربر پیام بدن و لااقل فرصت دفاع برای این فرد در نظر گرفته شود!) ......خوشبختانه یا بدبختانه بنده آدم خیلی صریحی هستم.....حرفی که می زنم کلی است و منوط به یک تالار هم نیست ....اینکه یک عده بخوان عملکرد بد مدیریت.......بی تدبیری های رخ داده و سوتدبیرهای این چنین مدیرانی رو به پای کاربران بنویسند نه اسلامی است و نه اخلاقی .......گیرم اگر کاربر مقصر هم باشد .....هر اشتباهی که کند یک صدم اشتباه مدیر نیست ........اشتباه یک کاربر و ده کاربر و بیست کاربر سبب وضعیت ساکن و بی روح امروز نمی شود .........باشگاه مهندسان متاسفانه در وضعیت مناسبی به زعم بنده قرار ندارد و مدیران و کاربران با همفکری بایستی راهکاری اندیشه کنند .......وگرنه این باشگاه نیز مانند خیلی از انجمن های چند روزه متاسفانه با تلخی فراوان به سرنوشت مشابهی دچار خواهد شد .......گرچه این گنجینه ارزشمند هرگز از یادها نخواهد رفت ......اگر نگویم برای مدیرانش برای کاربرانش قطعا این چنین است
و ای کاش سال جدید موتور این باشگاه با یک سری تغییرات اساسی چه در کمیت و کیفیت دوباره روشن گردد
خب بگذریم.........
اسم و فامیل من در این باشگاه که مشخص است .........نام: محممد فامیل : آقا!!!!! ........محل زندگی :جمهوری اسلامی ایران

سال نود و پنج در کل سال عجیبی بود برای بنده .......هم بهترین ها داشت و هم بدترین ها ..اول باشگاه:
از جمله اتفاق خوبی که برای بنده بود اینکه سرانجام مدیران اجازه دادند بنده در وب نوشت باشگاه بنویسم .....اتفاق بد از دست دادن برخی دوستانم در باشگاه بود که امیدوارم خداوند همه ما را هدایت کند..اما خارج از این جا!.... خوشبختانه یا شوربختانه بدترین ها بیشتر برای همه ملت .......اتفاقات خوبی که افتاد یکیش این بود که بنده به مدارج بالاتر علمی رسیدم و امیدوارم بتوانم ادامه .......یکی دیگر از اتفاقات خوب زندگی من ریاست جمهوری آمریکا بود که مشت آهنین جلوه خودشو برای ملت نمایان تر کرد و مردم رو آگاه تر که اینکه رهبری مدام می گویند دشمن دشمن .....توهم توطئه نیست بلکه کسانی که وجود دشمن رو منکر میشن دچار توهم اند .......... سایر موارد عمدتا خصوصی است و با عذرخواهی امکانی برای بازگویی در باشگاه نیست

......اتفاقات تلخ که هنوز متاسفانه ملت با آن درگیر هستند ....تحقیر ملت و استقلال کشور توسط برخی مسئولین ..... رکودی که در کشور وجود دارد که در تاریخ ایران حتی کم نظیر است .......و نه تنها امروز چرخ سانترفیوژها نمی چرخد بلکه چرخ اقتصاد و زندگی مردم هم نمی چرخد و امروز فقط وفور نامه های اعتراضی از وضعیت موجود است که به رهبری و برخی مراجع و معتمدین مردم رسانده میشود...شهادت سردار همدانی....شهادت آتش نشانان با آن وضعیت در حادثه پلاسکو ......درگذشت استاد احمد عزیزی......حادثه ای که در اربعین حسینی برای هم وطنانمان رخ داد و البته حادثه تلخ مربوط به قطار تبریز-مشهد ......ضمنا یکی دیگر از اتفاقات بد لااقل برای بنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود!!!!! که هر دو نامزد افرادی به شدت جنگ طلب.......فاسد و صهیون صفت بوده اند .......البته شاید این یک مورد در آینده سبب خیر شود.......... شاید حداقل حداقلش این باشد که برخی خواب زده های غرب گرا بیدار شوند......
.
بهترین ترانه ای که گوش دادم با وجود خواننده های موفق و نازنینی که امروز در کشور داریم حقیقتا سخت است ..........بهترین حقیقتا کم نداشتیم .......ولی آنچه که اخیرا گوش دادم و مربوط به سال های قبل هم هست ........خلیج ایرانی کار محسن چاوشی عزیز است ........که این روزها یه عده از داخل و خارج و حتی تریبون صدا و سیما در حال تخریب او هستند .......اما ترانه ای که متعلق به سال 95 باشه ...........ترانه من یادم نیست محسن یگانه عزیز
موفق ترین خواننده : از نظر بنده همه پیشرفت خوبی داشته اند ......اما با احترام بنده سالار عقیلی رو انتخاب می کنم
بهترین بازیگر سال:
اجازه بدین قبل آن یادی گنم از استاد داود رشیدی و عزیز دلم حسن جوهرچی ........که فوت این دو بزرگوار بویژه حسن عزیز واقعا بنده رو متاثر کرد

...........من در اینزمینه پیشرفتی در کشور نمی بینم ..........متاسفانه صدا و سیما که تعطیل شده .......سینما هم چیز خاصی ندارد ......همین سریال فروشنده واقعا چه کسی دیده آن را؟.......فیلمی که با پول سرمایه گذار قطری افتخار کسب میکنه .....که از قضا اون طرف یکی از مسئولین قطر است ......واقعا افتخار برای ایران است؟.......هادی حجازی فر رو بهترین می دانم.....مهدی پاکدل ......جواد عزتی و خانم کیانی و زارعی نیز خوب بوده اند
بهترين دوستت در باشگاه و دنياي واقعي؟
البته من با لفظ دوست مشکل دارم و محدودیت ایجاد می کند ........همه کسانی که در لیست دوستان بنده در باشگاه هستند برای بنده بهترین بوده و هستند ......اما خب در قبال برخی احساس خواهری و برادری می کنیم .......منظورم برادر و خواهر دینی و ملی است .........در باشگاه رضا عزیز (PHYTO) , فرزاد......بهنام ..........مهدی(یاقوت سفید) .......مصطفی ....بابک.....حسام.....محسن فیلسوف

......شهرام عزیز با اون لهجه شیرازی که در تالار مهندسی شیمی خیلی فعال بود ...محمد عزیزم که خیلی تلاش کردم برگردونمش برای تالار مهندسی صنایع..کربلایی.....خیبر......رجایی اشکان...نقاب خردادی...خانم اقیانوس.....خانم مهشید ......خانم آبجی....مک 1386(من بهش می گفتم شریعتی باشگاه

).......مگنت .......خسروشاهی.....خانم آگاهدخت .....مهندس خوش فکر ...رضا 4321....خانم نگین سبز.....خانم مریم راد......خانم مریدا...خانم ROOZHIN .......خانم سارا
..البته دوستان خوب دیگری هم داریم و داشتیم که خداوند همه آن ها راحفظ کند ..........
(به شما حق می دهم خیلی از این اسامی که نوشتم رو نشناسید ........آن ها همیشه برای من خواهر و برادر عزیز بوده اند .......هستند و خواهند بود.......گرچه امروز از خیلی از آن ها بی خبرم
)
................
در دنیای واقعی معتقدم بهترین دوست خداوند ........پدر و مادر و کتاب است ........بعد سایرین که نیازی به گقتن نمی بینم
بهترین فیلمی که دیدی؟
فیلم خوب نداریم واقعا ........ولی بنده بادیگارد و ایستاده در غبار رو بیش از بقیه پسندیدم .........معقدم فیلم بایستی بعد معنایی.....تاریخی و اجتماعی داشته باشد
در قبال فیلم خارجی هم
و البته فیلم خانه پوشالی که بعد چندین سال تلویزیون ایران آن هم در شبکه نامایش!!!!!! اگر اشتباه نکنم پخش کرد
بهترین ورزشکار زن و مرد ایرانی؟
این سوال خیلی کلی است .........
ولی بنده بهترین ها رو بهداد سلیمی .........حسن یزدانی و کیانوش رستمی در آثایان و از خانم ها نیز کیمیا علیزاده ........زهرا نعمتی و ساره جوانمردی می دانم
....................
بدترین سوتی که دادی؟
بایستی دید منظور شما از سوتی چی هست
.......معتقدم انسان جایز الخطاست که اگر این چنین نبود کتب الهی و پیامبران نازل نمی شدند برای هدایت ما انسانی که بی نهایت نیستیم و در برابر خداوند حقیقتا هیچ .....برخی میگن انسان ممکن الخطاست .......بنده این رو قبول ندارم
.............................
نظرتون در مورد دنیای مجازی؟
نظرخاصی ندارم......
بهترین و بدترین تصمیمی که تو این چند سال اخیر گرفتی؟
اجازه می خوام در اینباره صرفا در قبال باشگاه صحبت کنم ........بدترین و بهترین تصمیم از نظر خودم سکوتی است که در مدتی پیشه کردم .......البته این سکوت هنوز نیز کامل شکسته نشده .........و شاید هیچ وقت هم شکسته نشود بنا بر مصالح
چند ساعت در روز رو با گوشیت سر میکنی؟
به جز صحبت های تلفنی زمانی برای استفاده از تلفن همراه ندارم..........
تو کدوم یکی از صفحات اجتماعی بیشتر فعالیت داری؟
باشگاه مهندسان ایران
بهترین تاپیکی که مشاهده کردی؟
تاپیک خوب در کل در همه بخش ها در باشگاه مهندسان خیلی است ........تاپیک هایی که مهم شده اند توسط مدیران قدیمی باشگاه عموما تاپیک های مفید و با ارزشی هستند ....تعریف از خود نباشد بنده هم چندتا از این تیپ تاپیک ها دارم
........ولی اگر منظورتان علی ایحال باشد .......در سال 95
ملاک انتخاب شدن یک دختر برای ازدواج توسط یک پسر چیه ؟
.
نقض برجام در قرآن
.
··▪▪••●●: گناه شناسی :●●••▪▪··
.
تاپیک شکر گذاری
در این تالار
جهادگران خوش فکر! [تبادل نظرات و تجربیات پیرامون اردوهای جهادی]
.
«درود بر مصدق» صبح تا ظهر، «مرگ بر مصدق» ظهر تا شب! «پیوسته است موی سیاهت به حزب باد»!
.
حقوق 50 میلیونی 50 مدیر
.
خوشبختی از نگاه شما...
.
روز جهانی مبارزه با مواد مخدر
.
فکر میکنید چرا خلق شده اید؟ (گفتگوی کاملا آزاد)
.
چرا بعضی جوانها بجای نشان دادن کمالات فقط خودشونو نشون میدن
.
وقتی با هم بحث میکنید باعث کینه پنهانی تو دلتونم میشه؟
.
عمق اعتماد به نفس ؟
متاسفانه تمام این عزیزان کاربران قدیمی باشگاه هستند .........از این جهت می گویم متاسفانه که چرا کاربران جدید........
اما بهترین از نظر بنده ......طبیعتا بایستی از تالار برق انتخاب بشه
مقالات دومین همایش بین المللی برق و مکانیکisi listed
.
واقعا حیف .......جای چقدر از بچه ها خالی است که اتفاقا اون ها رو هم بایستی در قسمت دوستان میگفتم .....بیغام .....حسین عزیز....سهیلی.....آیس من ..امیرهیم(خدا کنه درست نوشته باشد)........علی عزیزم که مشهدی بود و کلی من رو نصیحت می کرد با فلان مدیرتالار برق در نیوفت>...مصطفی...بهنام بزرگوار و ..خواهر خوبم سورنا و .......

باز خدا رو شکر جناب آیدین هستند............هنوز
دروغ 13؟
اینکه حال مردم در دوران پسا برجام خوبه ........از مسئولین راضی هستند و مشکل آب و محیط زیست با برجام رفع شد ........کنسرت و بازی های رایانه ای مثل کلش اف کلن دغدغه های اصلی مردم هستند!!!!!
بهترین مسافرتی که رفتی؟
اوهوم..........
............از آن جا که معتقدم به ماموریت هم میشه گفت مسافرت .......سفر به کشور آذربایجان و سفر به استان خوزستان ........خرمشهر ........روستای دهلاویه .......از جمله بهترین ها برای من بود ........خداوند دلاورمردان و بانوان غیور کشورم را حفظ کند و از گزندها به دور
دوست داری عید نوروز کجا بری؟
خرمشهر برای بازدید و تجدید پیمان با شهدا......
آرزوی سال 96؟
مردم در این چند سال بویژه خیلی سختی کشیدند .....در برابر تحقیرهای متداول چه حذف یارانه امروزی که عملا هیچ است .....سبد کالا .......وام برای اتومبیل های بی کیفیت ......واگذاری مسکن مهر .......و .......مظلومانه سکوت کردند .......امیدوارم روزی مسئولین از خوابخرگوشی و اشرافی بیدار شوند .....که فکر و ذکرشون مردم بشه .....کار رو برای عزت اسلام و ایران انجام دهند ......همراه و همدل با رهبری باشند ...فکری به حال اشتغال و مسکن و بیکاری کنند ....به حقوق تمامی عقاید احترام بذارند و از طرفی فردی عصبانی نباشد و خود را خادم ملت و سرباز ولایت بدانند و احترام سرهنگ و لبو فروش و قصاب و ... رو هم حفظ کند ...از طرفی دیگر هم مردم از دعوای سیاسی برخی افراد واقعا خسته اند ......یک عده در محافل خصوصی حرف هایی می زنند که امیدوار کننده است ......ولیکن متاسفانه در عموم میان بحث آشتی ملی رو مطرح می کنند که انگار مردم از هم قهر هستند به خاطراین آقایان!!!......امیدوارم فرد باغی از رهبری و ملت عذرخواهی کند و به انقلاب برگردد به معنای واقعی نه با حمایت کردن از فلان کاندیدا یا لیست دم انتخابات یا نامه تسلیت نویسی......مردم ما هم مردم مهربانی هستند و این چنین مسئولینی را اگر رهبری ببخشند خواهند بخشید گرچه فراموش نخواهند کرد ....و اما آرزوی شخصی بنده .......
اللهم عجل لوبیک الفرج...........اللهم عجل لوبیک الفرج............اللهم عجل لوبیک الفرج
ان شااله
به نفر قبلیت یه بیت شعر هدیه کن؟

به نفر قبلی؟........حالا نمیشه نگیم؟!!!!!!........اجازه بدید بنده یک شعر به ایشون تقدیم کنم
ای خدای مهربان و پاک ما!
دفن کن شمشیر را در خاک ما
ما ز شرک و شمر و شیون خستهایم
ما ز برق کوه آهن خستهایم
سوختیم ای کرت کار بامداد
ما نداریم ابر و باران را به یاد
شهر باران را به رومان باز کن
خاکمان را معدن آواز کن
نسل ما صد پشت خنجر دیده است
قرنها این خاک قیصر دیده است
خان علیا، خان سفلی، خان خواب
خان صد شبنم ده و صد پاچه آب
بارالها! عرصه بر گل تنگ شد
روح شبنم در صحاری سنگ شد
بارالها! ناودانهامان کرند
خوشههامان خسته و ناباورند
خاک ما نسبت به گل مسؤول نیست
کشت شبنم بین ما معمول نیست
ما به تعویق زمان افتادهایم
ما به کنج کهکشان افتادهایم
از تو میجوییم سمت باد را
سایههای سبز بیفریاد را
ما گرفتاریم با جرمی جهول
در ظلومستان عصری بیرسول
رقص ما برگردد تشییع تن است
بهترین آوازمان از شیون است
ما گرفتاریم در قرنی مذاب
زیر سقف سرب عصری لاکتاب
خاک خواهان، دشمن سنجاقکند
دوستداران شقایق اندکند
نهر راه سبزه را گم کرده است
نرخ زیبایی تورم کرده است
جز صدای شوم شبنم خوارها
نیست باغی در طنین سارها
نسترن رسوای خاص و عام شد
خون داوودی مباح اعلام شد
زاهدان رفتند شب با قافله
نیست آواز نماز نافله
هیچ کس با گریه خود قهر نیست
لولی بربط زنی در شهر نیست
ماه رفت و یاسها یاغی شدند
سیبهای کرمکی باغی شدند
کودکان با نیلبک بیگانهاند
دختران در حسرت پروانهاند
کس چراغ عشق را روشن نکرد
عکس گل را نقش پیراهن نکرد
این همان عصر سیاه ثانی است
این کمون آخر ویرانی است
دامداران ولایت غافلند
گوسفندان رسالت بزدلند
ما به فرعونیترین قصر آمدیم
ما به موسیترین عصر آمدیم
باغداران «فلسطین» مردهاند
شاعران «دیر یاسین» مردهاند
کس نیارد در قدمگاه هجا
مستحبات شقایق را به جا
ما به سوی آبهای ناگوار
بستهایم از برکه بابونه بار
ای خدا! آواز ده خورشید را
بین ما تقسیم کن توحید را
گلهای بخش از شبانان امین
رسم شیون را برانداز از زمین
دست هر آلاله یک بیرق بده
کسب و کار باد را رونق بده
قفل شبهای «حرا» را باز کن
کوه بعثت را طنین انداز کن
از زمین بردار رسم لرزه را
منزوی کن آبهای هرزه را
............................................
نظرت در مورد موفقیت و خوشبختی؟
خوشبختي یعنی آرامش، احساس سعادت و احساس امنيت.............موفقیت یعنی به دست آوردن آنچه می خواهید......از نظر بنده این دو فرق دارند دوست عزیز ......البته در جامعه هم نگاه شما غالب است.........از نظر بنده فرد خوشبخت موفق هم هست ........ولی فرد موفق همیشه خوشبخت نیست ........به خصوص اگر موفقیت صرفا جنبه مادی داشته باشد
چه کارهایی واسه رسیدن به اهدافت انجام میدی؟
فکر می کنم بهترین جواب......این دو مورد باشد........زگهواره تا گور دانش بجوی .........نبرده رنج گنج میسر نمیشود ........مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
......................
بنظرت تو زندگی شخص موفقی هستی؟
حوشبختانه آدمی با اعتماد به نفس بالا هستم ..........و اصلا پرسیدن این سوال رو اشتباه می دانم
.........به نظرم دیگران باید پاسخ بدهند و من از نظرات اون ها استفاده کنم .......این بحث روبا خود شناسی متفاوت می دانیمممممممم
چه اهدافي رو امسال داشتي؟به كدومشون رسيدي؟
تقریبا به نصف اون ها رسیدم ......برخی دیگرش هم تلاش کردم و نشد و خیر و صلاح پروردگار این بوده حتما .......برخی دیگر هم خب تنبلی کردیم .......عذرخواهی خصوصی است
براي سال جديد چه اهدافي داري؟
من یاد گرفتم از پدرم که اهدافم رو برای سال جدید بر روی یک کاغذ بنویسم و نزد خودم نگهدارم .......بعد به مرور هر کدام اجرا شد تیک بزنم و آخر سال مقایسه کنم آن ها را با سال های قبل که چقدر در اهدافم موفق بوده ام .....آیا درصد رسیدن به اهدافم بیشتر شده یا کمتر .......درباره امسال نیز چنین کاری خواهم کرد ......حتی نزدیکان بنده هم خبر ندارند ......چه برسد این ها رو در فضای مجازی بگم

........ان شاالله که اهدافم در جهت رشد و ارتقا جایگاه علمی .........آبادانی کشور باشد ..و از طرفی اگر کمک نمی کنیم در جهت نشان دادن دروازه های بهشت به مردم آن ها را به جهنم هل ندهیم.....شما هم دعا کنید برای ما
درکل سال 95تا اینجا چگونه گذشت؟چقدر به سال 96امیدواری؟
تا الآن پستی و بلندی خیلی داشته......انسان به امید زنده است
نظرت در مورد این تاپیک؟؟؟
قبلا نظرم رو گفتم ......انتقادم رو هم گفتم .....به نظرم دلیلی برای دانستن نام و فامیل کاربران باشگاه بویژه خانم ها وجود ندارد .....چه بسا اگر خود اون فرد راضی باشد .......خانواده او اصلا راضی نباشد که نام و فامیل دخترش در این جور شبکه ها مطرح بشه .......همین هم میشه که یک تعداد کاربر بعد وقتی نزدیک به ازدواج هستند یادشون میفته و میان باشگاه میگن مدیر نام کاربری من رو از باشگاه حذف کن ......فلان پستم رو حذف کن و باشگاه این توانایی را ندارد!
موفق باشید..
پاینده باشید