با دیدن این زن آرامشم به هم ریخت

Sarp

مدیر بازنشسته
شمای نوعی هر جوری دلت می خواد ببین ولی حقیقت داشته های اشتباه و سنت گرایانه شما نیست! بهتره کتاب زناشویی و اخلاق رو بخونید - امیدوارم مجموعه جوک های مطهری رو تحت عنوان جواب به این کتاب رو مطرح نکنید که مطهری نه در اون حد سواد داشت و در ضمن به هیچ وجه اون کتاب رو گویا حتی درست هم نفهمیده بود که شروع به نظر دادن هم کرده بود!
کتاب زنانشویی و اخلاق برتراند راسل رو بخونید، تعریف شما از خانواده اشتباه هست و برای همین فکر می کنید در اروپا ( من زیاد در مورد آمریکا و کانادا اطلاعات ندارم ) خانواده رو به زوال هست، خانواده تعریفش با گذشته فرق داره، خانواده مثل قدیم از ارباب= خدا = پدر | جنس مونث = برده = توسری خور | پسر= تقلیدگر رفتارهای ارباب
تشکیل نشده!
:biggrin:
برتراند راسل معتقد به بخشش زن توسط شوهر ، مثل مال و اموال بود !
شما هم ؟
با این وجود بله من سنتی فکر میکنم
اون هم از نوع عصر حجری !

راستی !
شما حاضرید تفکرات راسل رو رو خودتون تجربه کنید ؟:smile:
این هم گوشه ای از افکار نازیستی شما! هوموفوبیا ( Homophobia ) هم که دارید!!
دوست من همجنسگرایی یک پدیده طبیعی و نرمال هست، لطفا ندانسته 10 درصد اجتماع بشری رو مسخره نکنید.
بله من مخالف همجنسگرائی به هر دلیل غیر دلیل روانی هستم !
مخالف فمنسیم افراطی هستم که زن رو تشویق به ازدواج با همجنس و بارداری با تزریق اسپرم و . . .میکنه !
این مسخره کردن نیست اسمش
مسخره افتخار به داشتن فرزند از راه همجنسگرائیه ! :smile:
متاسفانه باز اشتباه متوجه میشید، من از کسی تقلید نمی کنید این شمایید که مرجع تقلید دارید و ازش تقلید می کنید!

من عقل دارم و پیرامون مسائل انسانی مربوط به خودم فکر می کنم.
من از قرآنی هم که بهش اعتقاد دارم تقلید نمیکنم

چه برسه به مرجع تقلید
پس ندانسته افاضه فیض نکنید

ولی مثل اینکه مرجع تقلید شما امثال راسل هست !

خانواده تعریفش با گذشته فرق داره، خانواده مثل قدیم از ارباب= خدا = پدر | جنس مونث = برده = توسری خور | پسر= تقلیدگر رفتارهای ارباب
تشکیل نشده!
این فرافکنی در مورد برده داری جالبترین بهانه نئو کاپیتالیسمه

من حتی گاها به فمنیسم بودن خدا هم مشکوک میشم:biggrin:

تو قرآن (احادیث و روایات به کنار) سومین سوره به اسم زنان و در مورد زنان است
همراه با بیش از 10 سوره دیگه
اسلام زن و مرد رو با حقوق مساوی و در حین حال با توانائیهای متفاوت توصیف میکنه
در همه جای قرآن از زن و مرد به تساوی یاد شده

یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده و خلق منها زوجها و بثّ منهما رجالا کثیرا و نساء و اتقوا الله الذی تسائلون به و الارحام ان الله کان علیکم رقیبا - نساء آیه 1
ای مردم پروا کنید از خداوندی که شما را از نفس و ریشه واحد و یگانه آفرید پس از آن از همان ریشه همسرش را آفرید و از آن دو مردان و زنان فراوانی را پدید آورد و پروا کنید از خداوندی که به او همدیگر را سوگنند می دهید و پروا کنید از خویشاوندان ، بدرستی که خداوتد بر شما ناظر و رقیب است .

هر جائی از قرآن اسمی از مرد برده شده ، از زن هم به همان برابری اسم برده شده
مثلا
ان المسلمین و المسلمات و المؤمنین و المؤ منات والقانتین و القانتات و الصادقین و الصادقات و الصابرین و الصابرات و الخاشعین و الخاشعات و المتصدقین و المتصدقات و الصائمین و الصائمات و الحافظین لفروجهم و الحافظات و الذاکرین الله کثیرا و الذاکرات اعدّ لهم مغفره و اجرا عظیما - احزاب آیه 35

ان المصدقین و المصدقات و اقرضوا الله قرضا حسنا یضاعف لهم و لهم اجر کریم - حدید18

دین علت تاریخی فرودستی جایگاه زن از مرد نیست . در واقع ، فروتر بودن جایگاه زن انعکاس و تاثیر نظام برده داری بر دین است و نه بالعکس

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
اقا مدیر حالا که ریاضیاتت انقدر قویه
خدمتتون عرض کنم که وقتی زن و مرد هر دو کار کنن پس تایم کار کردنشون هم کمتر میشه
وخستگی مرد هم کمتر میشه و دیگه نمی تونه بهونه بیاره که خستم کوفتم:D
بعد یه چیز دیگه اینکه همه از خستگی پدر و مادرشون ناراحت میشن اما برای پیشرفت و رفاه خانواده چارها ی جز زحمت کشیدن نیست یه روزیم نوبت ما میشه که واسه پیشرفت بچه هامون باید زحمت بکشیم;)

پس من با شما بحث ندارم :دی

چون بحث من با شرط "روبراه بودن وضعیت مالی خانواده" است نه وضع فلاکت بار امروزی مردم

abolfazl

عضو جدید
سلام
خانم محترم تحقیر کردن دیگران در شان یک مهندس نیست.
این بنده خدا حرف دلشو زده چرا اینطوری جواب میدین؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
با اون اوایل حرفتون و احساس خوبتون به زن و زندگی موافقم و از احساسی که خرج کردین واقعا گفتم خوش به حال خانمتون ولی با اونجاهایی که گفتین با کار زن مخالفین و همه ی کارهای مربط به بچه ها رو بهش سپردین زیاد موافق نیستم،مخالف هم نیستم،چون واقعا وظیفه یه زن رو اول از همه حفظ خونه و خونواده ش میدونم

hirt

عضو جدید
شما هم ؟
اون هم از نوع عصر حجری !

راستی !
مخالف فمنسیم افراطی هستم که زن رو تشویق به ازدواج با همجنس و بارداری با تزریق اسپرم و . . .میکنه !
این مسخره کردن نیست اسمش
مسخره افتخار به داشتن فرزند از راه همجنسگرائیه ! :smile:من از قرآنی هم که بهش اعتقاد دارم تقلید نمیکنم

چه برسه به مرجع تقلید

یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده و خلق منها زوجها و بثّ منهما رجالا کثیرا و نساء و اتقوا الله الذی تسائلون به و الارحام ان الله کان علیکم رقیبا - نساء آیه 1
ای مردم پروا کنید از خداوندی که شما را از نفس و ریشه واحد و یگانه آفرید پس از آن از همان ریشه همسرش را آفرید و از آن دو مردان و زنان فراوانی را پدید آورد و پروا کنید از خداوندی که به او همدیگر را سوگنند می دهید و پروا کنید از خویشاوندان ، بدرستی که خداوتد بر شما ناظر و رقیب است .

مثلا
ان المسلمین و المسلمات و المؤمنین و المؤ منات والقانتین و القانتات و الصادقین و الصادقات و الصابرین و الصابرات و الخاشعین و الخاشعات و المتصدقین و المتصدقات و الصائمین و الصائمات و الحافظین لفروجهم و الحافظات و الذاکرین الله کثیرا و الذاکرات اعدّ لهم مغفره و اجرا عظیما - احزاب آیه 35

ان المصدقین و المصدقات و اقرضوا الله قرضا حسنا یضاعف لهم و لهم اجر کریم - حدید18

دین علت تاریخی فرودستی جایگاه زن از مرد نیست . در واقع ، فروتر بودن جایگاه زن انعکاس و تاثیر نظام برده داری بر دین است و نه بالعکس

من بحث بیخود با شما نمی کنم. حرفاتون مسخرس، اگه نظام اجتماعی و حرفای شما درست بود پس باید کار می کرد اینجوری لنگ نمی موند،

شما هر جور دلت می خواد فکر کن،

Sarp

مدیر بازنشسته
من بحث بیخود با شما نمی کنم. حرفاتون مسخرس، اگه نظام اجتماعی و حرفای شما درست بود پس باید کار می کرد اینجوری لنگ نمی موند،

شما هر جور دلت می خواد فکر کن،
چرخش چرخ یه جامعه بر پایه نظام اجتمعی نیست عزیز

پایه ش اقتصاده !
لطفا سفسطه نفرمائید

شما نمیگفتین هم همانطور که دوست دارم فکر میکردم !

حالا نگفتی !
حاضری چیزایی که راسل میگه رو رو خودت تجربه کنی ؟
اگر جوابی نداری لزومی نداره مسخره خطاب کنی
در اینصورت من باید همون اول به افکار شما میگفتم مسخره :smile:

و در ضمن ، زندگی بر پایه این رویاپردازیهای شما نمیچرخه !
زندگی پایه ش واقعیتهای بومی هر جامعه ست !

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
شما هم ؟
اون هم از نوع عصر حجری !

راستی !
این مسخره کردن نیست اسمش
مسخره افتخار به داشتن فرزند از راه همجنسگرائیه ! :smile:من از قرآنی هم که بهش اعتقاد دارم تقلید نمیکنم

چه برسه به مرجع تقلید

مثلا

خجالت نمی کشی راسل رو مسخره می کنی بابک؟
هنوز متوجه نشدی که ما باید هر چی فلاسفه بزرگ !! اروپایی میگن رو سرمشخ !! زندگیمون قرار بدیم
تا بتونیم به اون حد از درک و فهم برسیم که همجنس بازی نوعی اختلال روانی نیست
بلکه امری بسیییییییییییار طبیعی است!!! (آقایون روانشناسان متجدد جدیدا به این نکته پی بردند البته)

راستی این آمار 10 درصد همجنس بازی توی دنیا دیگه از کجا اومده؟؟؟؟
توی آمریکا و انگلیس آخرین آمار ها حدود 4 درصد بوده
چه برسه به بقیه دنیا

Sarp

مدیر بازنشسته
خجالت نمی کشی راسل رو مسخره می کنی بابک؟
هنوز متوجه نشدی که ما باید هر چی فلاسفه بزرگ !! اروپایی میگن رو سرمشخ !! زندگیمون قرار بدیم
تا بتونیم به اون حد از درک و فهم برسیم که همجنس بازی نوعی اختلال روانی نیست
بلکه امری بسیییییییییییار طبیعی است!!! (آقایون روانشناسان متجدد جدیدا به این نکته پی بردند البته)

راستی این آمار 10 درصد همجنس بازی توی دنیا دیگه از کجا اومده؟؟؟؟
توی آمریکا و انگلیس آخرین آمار ها حدود 4 درصد بوده
چه برسه به بقیه دنیا
چرا ؟

یه ذره خجالت کشیدم :دی

ولی به دور از شوخی من با هیچ اسمی مخالف نیستم
مثلا در اینجا با راسل مخالف نیستم
چون شاید قسمتی از حرفاش با عقایدم جور دربیاد که در این صورت باهاش موافقت میکنم

سرنخ این بحثها سرمایه داریه
سر نخو که بگیری تا آخرش رفتن بسیار کار آسونیه !

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
چرا ؟

یه ذره خجالت کشیدم :دی

ولی به دور از شوخی من با هیچ اسمی مخالف نیستم
مثلا در اینجا با راسل مخالف نیستم
چون شاید قسمتی از حرفاش با عقایدم جور دربیاد که در این صورت باهاش موافقت میکنم

سرنخ این بحثها سرمایه داریه
سر نخو که بگیری تا آخرش رفتن بسیار کار آسونیه !

اون که شوخی بود
آره راسل هم حرف های خوب زیاد زده

ولی در مورد سرمایه داری دقیقا موافقم
توی این سال ها توی ایران خیلی تفکرات داره به این سمت میره متاسفانه

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با احترام به نظر همه دوستان - اما فکر می کنم باید دقیق تر به موضوع نگاه کرد.
اولا درست است که کار خانم ها در خارج از منزل باعث می شود کار آنها در داخل خانه سخت شود و احتمالا از وظایف خانه داری وتربیت فرزند غافل شوند - اما این اصلا دلیل نمی شود که حضور آنها را به خانه محدود کنیم
و حدود نیمی از جمعیت فعال کشور را از رده خارج کرده و خانه نشین کنیم - شما نگاه کنید هر روز حضوز خانم ها در سطوح بالای تحصیلی پر رنگ تر می شود . حال این افراد با این سطح تحصیلات باید خانه نشین بشوند یا در سطوح محدود به کار گرفته شوند - آیا این اتلاف دانش و استعداد جامعه نیست ؟
همونطور که خودتونم اشاره کردین، اینها دلیل نمیشه که افراد رو محدود به کارهای داخل منزل کنیم ،پس لزومی هم نداره که همه خانومهای تحصیلکرده خونه نشین باشن.
حالا بگیریم که اکثر خانومهای تحصیلکرده مشغول کارهای داخل منزل باشن . آیا به نظر شما اون خانوم به عنوان مادر یا همسر یا در سطح جامعتری مثل یه شهروند به تحصیلات بالا نیاز نداره! قطعا برای داشتن یه زندگی آروم و موفق نیازمند تحصیلات هست.

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته مردها از لحاظ نیروی بدنی قوی ترن ولی تحمل زن ها بیشتره. اگه مرد ها چند روز بتونه بچه کوچک نگه دارن ، متوجه می شون تحمل گرما زیر مانتو یا حتی چادر ! سخت تره یا بزرگ کردن بچه ها.

مهدیbmw

عضو جدید
مرسی رفیق،اشکم در اومد...
خداوند عجر این آدما رو بده...
وشما هم...
موفق باشی...

zakari

عضو جدید
یه مثال نقض میارم قضیه کلا منتفی بشه.میگید زنا تحمل کاره بیرون رو ندارن و لطیفن و...مادر من 45 سالشه خونه داره به نسبت سنش شکسته شده. دوستش هم سنه اونه ازدواج نکرده و از 20 سالگی کار کرده و استقلال مالی شو داره...باید ببینیدش انگار تو همون 20 سالگی مونده خوشحال و سر زنده.نه مثل مادر من مشکلاتی رو پیدا کرده که خانوما پس از بارداری پیدا میکنن نه مجبوره غیر از غصه خودش غصه بچه و شوهرم بخوره که پیرترش کنه...یه زنه مجرده که تمامه زندگیش ماله خودشه.از زندگیشم لذت میبره.این مشکلاته خونوادگیه که سره خانوما خراب میشه و آزارشون میده نه سختیه کاری که همه سود و منفعتش به خودشون بر میگرده.خونه داری کنه و بچه بزرگ کنه که آخر سر پیر که شد بذارنش خونه سالمندان یا کار کنه و با پولش بدونه منت هیچ مردی از زندگی لذت ببره؟!!!قضاوت با شما کدوم رو انتخاب میکنین؟

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وقتی هر دو خسته و کوفته برگردن خونه رمقی نیست که منجر به همکاری هم بشه

اصلا تو که حتی بچه داشتن رو هم مجاز نمیدونی چی میگی این وسط ؟
برو سر تالارت بینم:mad:
من نگفتم بچه داشتن مجاز نیست بلکه گفتم باید دلیل داشته باشی بچه را می یاری توی این دنیا ،اون هیچ ربطی به این موضوع نداره
وقتی کارا تقسیم باشه هیچ دونفر خسته نمی شن بلکه قدر کار هم را هم بیشتر می دونن
هم زن می فهمه که کار بیرون چه اعصابی می بره و موقعیت مالی خونه را درک می کنه و هم مرد می فهمه که کار خونه این نیست که ماشین لباس شویی لباس ها را می شوره ، ظرف شویی ظرف ها را و جارو برقی هم که همه جا را تمیز می کنه !
ضمنا هر موقع امکان داره شرایطی پیش بیاد که یکی از طرفین برای مدتی نتونه وظیفش را انجام بده ، در اون موقع هست که اگر طرف مقابل تو باغ نباشه صد برابر بهش فشار می یاد نمونش هم خیلی از خانواده هایی که سرپرستشون را از دست می دن و یا موارد دیگه
شما اگر خدای نکرده اتفاقی براتون افتاد خانومتون چه کار کنه با چندتا بچه قد و نیم قد ؟ (پاشه بره خونه پدرشوهر و سربار بشه ؟ ) (شما هم که جینی بچه می خواستید !)

زر خانیم

عضو جدید
به نظر منم خانم باید بیرون خوته فعالیتی داشته باشه خانوما اینقدرا هم شکننده تیستن که تا زیر کولر اومدن بیرون ذوب بشن
اینکه دایم تو خونه باشه منزوی میشه
کار کردن هم برا روحیه خانم خوبه هم برا اینکه استقلال مالی داشه باشه خوب اگه این وسط شوهرش به اندازه کافی درآند داشته باشه چه بهتر
اما به تظرم کار خانوم بهتره نیمه وقت باشه ته تا عصر
مثلا معلمی یا ندریس تو دانشگاه نه اینکه تو شرکت تا شب جون بکنه بعد تازه بیاد بچه رو از مهد بیاره و غذا درست کنه

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
یه مثال نقض میارم قضیه کلا منتفی بشه.میگید زنا تحمل کاره بیرون رو ندارن و لطیفن و...مادر من 45 سالشه خونه داره به نسبت سنش شکسته شده. دوستش هم سنه اونه ازدواج نکرده و از 20 سالگی کار کرده و استقلال مالی شو داره...باید ببینیدش انگار تو همون 20 سالگی مونده خوشحال و سر زنده.نه مثل مادر من مشکلاتی رو پیدا کرده که خانوما پس از بارداری پیدا میکنن نه مجبوره غیر از غصه خودش غصه بچه و شوهرم بخوره که پیرترش کنه...یه زنه مجرده که تمامه زندگیش ماله خودشه.از زندگیشم لذت میبره.این مشکلاته خونوادگیه که سره خانوما خراب میشه و آزارشون میده نه سختیه کاری که همه سود و منفعتش به خودشون بر میگرده.خونه داری کنه و بچه بزرگ کنه که آخر سر پیر که شد بذارنش خونه سالمندان یا کار کنه و با پولش بدونه منت هیچ مردی از زندگی لذت ببره؟!!!قضاوت با شما کدوم رو انتخاب میکنین؟

مامان تو کسیو داره که تمام این سختی ها رو پیش چشمش قشنگ می کنه.
بچه هاش...
اون خانوم کیو داره؟ کسی تو خونش هست که اگه 1 ساعت دیر بیاد نگرانش شه؟ هدفش از زندگیش چیه الان؟
زیباییه زندگیه مادر شمارو که نداره.
از کجا میدونی که حسرت زندگیه شما رو نمی خوره؟

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس من با شما بحث ندارم :دی

چون بحث من با شرط "روبراه بودن وضعیت مالی خانواده" است نه وضع فلاکت بار امروزی مردم
نه من اصلا قشر و طبقه خاصي از جامعه مد نظرم نبود
اين كه كاملا واضحه قشر كم درامد جامعه بايد واسه زندگیشون جون بكنن
و خانمها در قشر متوسط و يا مرفه جامعه رو هم خدمتتون عرض كردم كه به چه علتی بیرون از منزل فعالیت می کنن

203_fariba

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته این دوست مادرتونو که میگید خیلی جوون موندن علتش ازدواج می تونه باشه
اخیرا طی تحقیقاتی و مطالعاتی که محققان و روانشناسان داشتند به این نتیجه رسیدن که به طور متوسط طول عمر مرد هایی که متاهل هستند نسبت به اقایون مجرد بیشتره
و این قضیه در خانم ها کاملا بر عکس، خانم های مجرد نسبت به خانم های متاهل طول عمر بیشتری دارند

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بچه های اون خونواده چی ؟
اونا دل ندارن؟
باید از بچه گی برن مهد؟
باید همیشه فست فود بخورن؟

نه چه ربطی داره؟؟؟؟
خاله ی من که یه عمریه بیرون از خونه کار میکنه کی تا حالا به بچه هاش فست فود داده؟؟؟
مهد کودک هم نصف روز واسه بچه فاجعه نیست من با وجودی که مامانم خونه دار بود ولی به التماس و خواست خودم از بچگی میفرستادنم مهدکودک. اونجا بچه اجتماعی میشه و یه عالمه دوست پیدا میکنه . بهتر از تو خونه موندن و تلویزیون تماشا کردنه واسه یه بچه
یه کار نصف روزی واسه یه زن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه در انجام وظایف مادریش.

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کی همجنس گرایی پدیده طبیعی شدههههههههههههههههههههههههههه!!!!

Sarp

مدیر بازنشسته
درسته مردها از لحاظ نیروی بدنی قوی ترن ولی تحمل زن ها بیشتره. اگه مرد ها چند روز بتونه بچه کوچک نگه دارن ، متوجه می شون تحمل گرما زیر مانتو یا حتی چادر ! سخت تره یا بزرگ کردن بچه ها.
هرکسی را بهر کاری ساخته اند
از کی همجنس گرایی پدیده طبیعی شدههههههههههههههههههههههههههه!!!!
از وقتی که امثال برتراند راسل شده اند مرجع تقلید

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بچه های اون خونواده چی ؟
اونا دل ندارن؟
باید از بچه گی برن مهد؟
باید همیشه فست فود بخورن؟
مهد رفتن که اتفاقا خیلی هم خوبه اما وقتی یه کاری اجباری می شه سخت بنظر میاد...
فست فود هم که دیگه خدایی گفتنش اصلا احساسی بود... کدوم زن کارمند رو دیدین که همه ش به بچه هاش فست فود بده؟؟؟
.
کار خوب برای زن نباید بیشتز ار 5 ساعت باشه.اما عملا الان در سوپر مارکتها.ادارات.مراکز مختلف.بیمارستانها و شرکتهای مختلف حداقل 8 ساعت تا 12 ساعت زن باید وقتشو چه در کار و چه در مسیر کار بزاره.

این یعنی از زن بیگاری کشیدن.یعنی اینکه فرصت رو از یه مرد گرفتن.
زنی که اونجا و با اون شرایط کار می کنه مطمئن مطمئن باشید به لحاظ مالی نیاز به اون کار داره و متاسفانه خاصیت جامعه ی ماست که از فرد نیازمند علی الخصوص اگر زن باشه سوءاستفاده می کنه... اگه بخواید مثال زیاد دارم که براتون بگم
.
با این نظر شما مخالف هستم
چه کسی گفته کار کردن زن در خارج از خانه باعث متزلزل شدن بنیاد خانواده می شود
شمامی گوید در جوامع غربی بیناد خانواده متزلزل است - اما این به دلیل نیست که زنان در خارج از خانه ها کار می کنند
بلکه اصولا ارزش خانواده در این جوامع از بین رفته است و بنیاد های آن سست شده است - برای نمونه نگاه کنید به جوامعی مثل ژاپن - چین که زنان بسیار فعال هستند اما خانواده بنیاد خود را حفظ کرده است
از طرفی نقش منفعل زنان در جوامع بسته که به فرمان برداری اجباری آنها از ترس مخالفت می شود دلیل بر استحکام بنیاد خانواده نیست - به عنوان نمونه آیا در جوامعی مثل افغانستان و پاکستان خانواده بسیار محکم است - همیشه اعتراض نکردن وسکوت در دلیل بر رضایت نیست بلکه در بسیاری مواقع از سر ناچاری و لاجرم اتفاق می افتد
در نهایت نظر من این نیست که باید دنباله رو فرهنگ غرب به خصوص در این مورد باشیم اما این دلیل نمی شود که با تعصب و غرص ورزی بخواهیم در مقابل خواسته های منطقی مقاومت کنیم .
حرف بسیار منطقی...
ممنون
;)

zakari

عضو جدید
مامان تو کسیو داره که تمام این سختی ها رو پیش چشمش قشنگ می کنه.
بچه هاش...
اون خانوم کیو داره؟ کسی تو خونش هست که اگه 1 ساعت دیر بیاد نگرانش شه؟ هدفش از زندگیش چیه الان؟
زیباییه زندگیه مادر شمارو که نداره.
از کجا میدونی که حسرت زندگیه شما رو نمی خوره؟
این وقتیه که خانواده گل و بلبل باشه...اما امروزه خیلی از خونواده ها چندان رویایی و رومانتیک نیستن...بعدم به قوله معروف رنگ ظاهر خبر میدهد از...وقتی طرف ظاهرش شاده وقتی مادر من شکسته اس وقتی زنایی که مجردن طوله عمره بیشتری دارن دیگه چه دلیل و مدرکی میخواین؟؟؟به قوله این دوستمون تحقیقاتم که ثابت کرده ازدواج و خونه داری خانوما رو زود میکشه...از این بگذریم یعنی هر خانومی واسه خودش برنامه ای نداره؟فقط هدفش از زندگی بزرگ کردن بچه اس و تر و خشک کردن شوهرش؟اینه زندگیه یه زن؟خوب بی دلیل نیس تو ایران اون طور آقایونی هست...وقتی خوده خانوما واسه خودشون ارزش قائل نیسن دیگه از آقایون چه انتظاری دارین؟
اخیرا طی تحقیقاتی و مطالعاتی که محققان و روانشناسان داشتند به این نتیجه رسیدن که به طور متوسط خانم های مجرد نسبت به خانم های متاهل طول عمر بیشتری دارند