Sarp
مدیر بازنشسته
شمای نوعی هر جوری دلت می خواد ببین ولی حقیقت داشته های اشتباه و سنت گرایانه شما نیست! بهتره کتاب زناشویی و اخلاق رو بخونید - امیدوارم مجموعه جوک های مطهری رو تحت عنوان جواب به این کتاب رو مطرح نکنید که مطهری نه در اون حد سواد داشت و در ضمن به هیچ وجه اون کتاب رو گویا حتی درست هم نفهمیده بود که شروع به نظر دادن هم کرده بود!
کتاب زنانشویی و اخلاق برتراند راسل رو بخونید، تعریف شما از خانواده اشتباه هست و برای همین فکر می کنید در اروپا ( من زیاد در مورد آمریکا و کانادا اطلاعات ندارم ) خانواده رو به زوال هست، خانواده تعریفش با گذشته فرق داره، خانواده مثل قدیم از ارباب= خدا = پدر | جنس مونث = برده = توسری خور | پسر= تقلیدگر رفتارهای ارباب
تشکیل نشده!

برتراند راسل معتقد به بخشش زن توسط شوهر ، مثل مال و اموال بود !
شما هم ؟
با این وجود بله من سنتی فکر میکنم
اون هم از نوع عصر حجری !
راستی !
شما حاضرید تفکرات راسل رو رو خودتون تجربه کنید ؟

بله من مخالف همجنسگرائی به هر دلیل غیر دلیل روانی هستم !این هم گوشه ای از افکار نازیستی شما! هوموفوبیا ( Homophobia ) هم که دارید!!
دوست من همجنسگرایی یک پدیده طبیعی و نرمال هست، لطفا ندانسته 10 درصد اجتماع بشری رو مسخره نکنید.
مخالف فمنسیم افراطی هستم که زن رو تشویق به ازدواج با همجنس و بارداری با تزریق اسپرم و . . .میکنه !
این مسخره کردن نیست اسمش
مسخره افتخار به داشتن فرزند از راه همجنسگرائیه !

من از قرآنی هم که بهش اعتقاد دارم تقلید نمیکنممتاسفانه باز اشتباه متوجه میشید، من از کسی تقلید نمی کنید این شمایید که مرجع تقلید دارید و ازش تقلید می کنید!
من عقل دارم و پیرامون مسائل انسانی مربوط به خودم فکر می کنم.
چه برسه به مرجع تقلید
پس ندانسته افاضه فیض نکنید
ولی مثل اینکه مرجع تقلید شما امثال راسل هست !
خانواده تعریفش با گذشته فرق داره، خانواده مثل قدیم از ارباب= خدا = پدر | جنس مونث = برده = توسری خور | پسر= تقلیدگر رفتارهای ارباب
تشکیل نشده!

این فرافکنی در مورد برده داری جالبترین بهانه نئو کاپیتالیسمه
من حتی گاها به فمنیسم بودن خدا هم مشکوک میشم

تو قرآن (احادیث و روایات به کنار) سومین سوره به اسم زنان و در مورد زنان است
همراه با بیش از 10 سوره دیگه
اسلام زن و مرد رو با حقوق مساوی و در حین حال با توانائیهای متفاوت توصیف میکنه
در همه جای قرآن از زن و مرد به تساوی یاد شده
یا ایها الناس اتقوا ربکم الذی خلقکم من نفس واحده و خلق منها زوجها و بثّ منهما رجالا کثیرا و نساء و اتقوا الله الذی تسائلون به و الارحام ان الله کان علیکم رقیبا - نساء آیه 1
ای مردم پروا کنید از خداوندی که شما را از نفس و ریشه واحد و یگانه آفرید پس از آن از همان ریشه همسرش را آفرید و از آن دو مردان و زنان فراوانی را پدید آورد و پروا کنید از خداوندی که به او همدیگر را سوگنند می دهید و پروا کنید از خویشاوندان ، بدرستی که خداوتد بر شما ناظر و رقیب است .
هر جائی از قرآن اسمی از مرد برده شده ، از زن هم به همان برابری اسم برده شده
مثلا
ان المسلمین و المسلمات و المؤمنین و المؤ منات والقانتین و القانتات و الصادقین و الصادقات و الصابرین و الصابرات و الخاشعین و الخاشعات و المتصدقین و المتصدقات و الصائمین و الصائمات و الحافظین لفروجهم و الحافظات و الذاکرین الله کثیرا و الذاکرات اعدّ لهم مغفره و اجرا عظیما - احزاب آیه 35
ان المصدقین و المصدقات و اقرضوا الله قرضا حسنا یضاعف لهم و لهم اجر کریم - حدید18
دین علت تاریخی فرودستی جایگاه زن از مرد نیست . در واقع ، فروتر بودن جایگاه زن انعکاس و تاثیر نظام برده داری بر دین است و نه بالعکس
آخرین ویرایش: